Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • Nova trobada entre Rajoy i Puigdemont, que aaquesta vegada dinen plegats Museu Nacional d'Art de Catalunya amb directius del saló de l'Automòbil. D'aquí a una estona el president del govern i el de la Generalitatal inauguraran oficialment el saló Automobile.
  • La jornada política ha començat a primera hora amb una nova declaració de membres independentistes de la mesa del Parlament, investigats per prevaricació i desobediència al Constitucional al haver permès la votació d'una resolució sobre el referèndum tot i les advertències del Tribunal.
  • Més novetats en el cas Pujol. Marta Ferrusola va utilitzar el llenguatge religiós per fer transferències almenys en dues ocasions, segons documents aportats per la policia a l'Audiència Nacional. D'altra banda, als escorcolls ha aparegut un testament de l'avi Florenci, però no és el de la suposada deixa
  • És la recomanació dels mossos de com s'ha d'actuar si es rep per l'ordinador una invitació a jugar al joc de la Balena Blava, que incita al suicidi. Un repte que la policia tem que pugui escampar-se per Catalunya
  • Revifa el debat sobre els límits del turisme a Barcelona. El sector hoteler denuncia el fenomen conegut com a turismefòbia o creixent rebuig al turisme massiu que ve la ciutat. I acusa directament a l'ajuntament de promoure aquestes actituds. En canvi, altres agents implicats, com el propi consistori o els veïns, no ho veuen així i diuen que el seu objectiu és trobar una sortida sostenible al principal negoci de la ciutat.
  • La lliga ha premiat Leo Messi com el millor jugador del mes d'abril, un Messi que diumenge s'enfrontarà a Las Palmas , l'únic equip de primera al que encara no li ha fet cap gol. El repte però de tot l'equip és el de sumar tres punts vitals per seguir optant a guanyar una LLiga a la que se li acaben les jornades..../ La jornada no ha començat gens bé per a Fernando Alonso. L'equip Mac Laren Honda ha tornat a tenir problemes greus i Fernando Alonso els ha patit només sortir a pista.
  • Des de fa 62 anys cada mes de maig la ciutat de Girona s'engalana de flors i plantes convertida en la gran festa de la primavera. És el "Temps de Flors", que durant 9 dies omple de colors i olors monuments, carrers i places amb uns magnífics muntatges florals.

La Consejería de Sanidad trabaja en un Decreto de Garantías de Demora Máxima, que podría estar listo en el último trimestre del año. Los pacientes podrán elegir un centro privado cuando se supere el plazo fijado.

Miles de jóvenes se congregan en Palencia, en la fiesta de la Escuela de Ingenieros Agrónomos. Otros años, el parque Ribera Sur ha llegado a reunir hasta 10mil participantes.

Burgos acoge el encuentro más importante de España de afectados por ELA. En él se dan cita enfermos, familiares e investigadores, que explican los últimos avances.

El Valladolid se juega mañana, ante el Mallorca, sus posibilidades de engancharse a la promoción de ascenso. El Mirandés también debe ganar... para seguir optando a la permanencia - 12/05/17

Els aficionats a la tauromàquia amenacen dur la nova llei als tribunals.

L'accés a la platja de Benirràs estarà restringit a partir de juny.

El president d'Acotur, José Tirado, passa a disposició judicial pel cas Cursach.

Baixarà entre un 8 i 12% el turisme alemany i augmentarà un 2% el britànic.

Eivissa es prepara per viure un multitudinari cap de setmana de fira medieval.

Rafel Nadal jugarà avui capvespre els quarts de final del Màster de Madrid.

 

 

- Ana Oramas y Pedro Quevedo presidirán las comisiones de investigación del rescate bancario y la presunta financiación irregular del PP.

- Los diputados socialistas canarios piden a NC que se piense su apoyo a los PGE.

- La Feria Internacional del Mar abre sus puertas.

- Las playas de Mogan y El Confital seguirán cerradas al público.

- El ilusionista Jorge Blass llega a Tenerife con su espectáculo "Palabra de mago".

- DEPORTES.19/05/2017

La elección de Pedro Quevedo y Ana Oramas para presidir las comisiones de investigación de la caja B del PP y la del rescate bancario, no ha gustado nada a Ciudadanos y Podemos. Acusan a PP y PSOE de elegir a los partidos minoritarios de la Cámara para contar esas investigaciones. Una acusación que ya ha tenido respuesta.

Revilla considera que en un año podría extraerse nuevamente zinc en Cantabria. El Comité Ejecutivo regional del PP insta al Comité de Derechos y garantías a abrir expediente informativo por conductas de los afialiados, que considera dañan la imagen del partido. Agentes del Seprona localizan en una nave ganadera de Suances a más de un centenar de conejos muertos. Ganar para al menos ser segundo. En el último partido de liga, el RAcing buscará una victoria que le permita llegar a 86 puntos.

El pleno de la Junta, con toda la oposición unida, ha reprobado a la consejera de Infraestructuras del gobierno del Principado, Belén Fernández. Los socialistas han reprochado especialmente a Izquierda Unida el apoyo a la reprobación.


El pintor asturiano Miguel Galano llevará sus obras, en las próximas semanas, a París, Lisboa y Madrid. Una colección de paisajes urbanos de las tres capitales europeas de la mano del Instituto Cervantes y Mostra España.

El tren AVE Sevilla/Málaga-Barcelona con salida de la capital hispalense a las 8.50 horas ha tenido una avería a su paso por Brazatortas (Ciudad Real), por lo que ha sido detenido y esto ha provocado retrasos en el tráfico ferroviario, si bien no ha habido daños personales. Aunque el tráfico ferroviario no se ha visto interrumpido al mantenerse la circulación por una de las dos vías, sí está ocasionando demoras en el resto de trenes de Alta Velocidad que prestan servicio con origen o destino Andalucía.