Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Protestan porque el año que viene la Lotería Nacional no sólo se podrá comprar en las administraciones sino que podrá hacerse en los otros 6.400 puntos de venta complementarios que ya funcionan.(09/12/09)

Tras dimitir un consejero de Unió Mallorquina, que está imputado, han nombrado otro del mismo partido y han aprobado un código de buenas prácticas.(09/12/09)

Els tres cooperants catalans segrestats estan bé de salut. Ho assegura l'organització terrorista Al-Qaeda en un comunicat a internet. La resta de cooperants de la caravana Barcelona Acció Solidària han tornat avui a Barcelona. // Fèlix Millet i Jordi Montull no aniran, de moment, a la presó. L'Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per la fiscalia i les acusacions particulars contra la decissió de deixar-los en llibertat. // El sector firal també nota la crisi. Moltes empreses retallen despeses i no van a les fires o hi van amb stands més petits. // Un de cada cinc adults i un de cada quatre nens és al.lèrgic. Els especialistes alerten que l'al.lèrgia és la principal causa de l'asma, i és important diagnosticar-la correctament. // El Barça es juga d'aqui a poca estona a Kiev la classificació pels vuitens de final de la Champions. Per classificar-se els val una victòria, un empat o fins i tot perdre d'un gol. Però Guardiola diu que sortiran a guanyar.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Sobre el secuestro de los tres cooperantes españoles en Mauritania, el presidente del Gobierno ha dicho que se han puesto en marcha todos los recursos disponibles para lograr su localización primero y su liberación después.(09/12/09)

Aminatou Haidar pide regresar a su casa. La activista saharaui permance desde hace 23 días en el aeropuerto de Lanzarote en huelga de hambre tras ser expulsada de su país. En La Tarde en Vivo profundizamos en el problema del Sáhara Occidental, un conflicto internacional que lleva activo desde el año 1975 que, provoca gran inestabilidad y que afecta a toda la zona del Magreb. (09/12/09).