Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Fa molt de fred. Avui ens ha faltat roba per abrigar-nos. I no és estrany: aquesta matinada hem tingut mínimes per sota dels 0º a moltes indrets; i durant el dia, les màximes s'han quedat bastant per sota dels 10º i fins i tot, els ha costat arribar als 5. Així doncs, la blancor de les gelades de la nit passada s'ha mantingut tota la jornada.

El tripartit arriba a un acord per la reforma de l'impost de successions. En les herències de pares a fills, el màxim exent baixa de 400.000 a 275.000 euros, i entre cònjuges quedarà en 500.000. // Acord entre la Generalitat i el govern central pel traspàs de titularitat de la N-II al maresme, i per la construcció d'una via alternativa. // Més de la meitat dels nens espanyols no menja prou bé. Ho diu un estudi de l'observatori de Nutrició infantil. Els experts creuen que els pares són massa permisius amb el menjar. // Concentració a Barcelona per demanar la llibertat dels tres cooperants catalans segrestats a Mauritània fa 16 dies. // El Barça es classifica per a la final del Mundialet en superar l'Atlante per 3 a 1. Els blaugrana han remuntat el gol matiner dels mexicans gràcies a Busquets... Messi, que ha marcat només sortir, i Pedro: el primer jugador que marca en sis competicions a la mateixa temporada.

Llega un nuevo temporal por el oeste de la península este miércoles, en el que los niños gallegos no irán al colegio por el mal tiempo. Están en alerta 13 comunidades autónomas por frío y nieve (16/12/2009)

Un cambio que no ven con buenos ojos la mayoría de los párrocos guipuzcoanos. Dicen que no es la persona idónea para el puesto. Y han firmado un manifestado donde explican por qué.(15/12/09)