Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

El vent, la neu i l'onatge van de baixa. Protecció civil ha desactivat totes les alertes, però avui encara hi ha hagut 1500 escolars que s'han quedat sense anar a classe. Ara, el perill està en el gel que es pot formar a la calçada quan baixin les temperatures. // Els preus tornen a pujar, després de mig any de valors negatius a Catalunya, vuit mesos al conjunt de l'estat. // El ministre de Foment, José Blanco, ha explicat avui a Barcelona com serà el nou model de gestió aeroportuària. // Amnistia Internacional ha denunciat que a diversos centres per a menors de Catalunya i altres llocs de l'estat s'hi aplicaven pràctiques que ratllen el maltractament. // Messi ha tornat a entrenar amb el grup aquesta tarda i demà podria jugar la semifinal del Mundial de clubs contra l'Atlante. En canvi, Keita s'ha entrenat en solitari per unes molèsties musculars. L'Estudiantes de La Plata argentí és el primer finalista del torneig.

Hoy hace un mes que la pacifista saharaui, Aminatu Haidar, inició su huelga de hambre. Ha perdido unos 8 kilos, y se mantiene a base de agua y azúcar. Mientras, la política sigue su curso. La reunión celebrada ayer en Washington entre el ministro de exteriores Miguel Ángel Moratinos y su homóloga estadounidense, Hillary Clinton, no parece haber conseguido resultados para la resolución del conflicto.

Así se ha manifestado en el Congreso de los Diputados Elena Valenciano, secretaria de Política Internacional y Cooperación del PSOE. Ha añadido que espera que Aminatu Haidar pueda seguir defendiendo libremente su causa.(15/12/09)

Pedro Sanz acude a la Conferencia de Presidentes Autonómicos que finaliza sin acuerdo. Los precios suben en La Rioja un 0,8 % en noviembre. Cristóbal Montoro pide no aumentar la deuda, ni subir impuestos para salir de la crisis. Shlomo Ben-Ami, experto mundial en conflictos internacionales, participa en los Diálogos sobre Seguridad y Defensa. Notable a los alumnos riojano de segundo de la ESO. Inversiones del Ayuntamiento de Logroño en colegios públicos. La Rioja abandona el nivel epidémico de gripe A. Stand y actividades de La Rioja en Fitur 2010. Exposición de elementos paleoantropológicos de Atapuerca en el edificio de la Beneficiencia de Logroño. Derrota del Naturhouse ante el Octavio Pilots Posada de Vigo. Información meteorológica.

Castilla-La Mancha vive el día después de la gran nevada, recuperando la normalidad, aunque más de 3.000 niños siguen hoy sin colegio. CLM será la primera comunidad en completar la fase inicial del proyecto de digitalización de las aulas. Se trata del Convenio Escuela 2.0 promovido por el Gobierno Central, que hoy han firmado el presidente regional con el Ministro de Educación, Ángel Gabilondo. El presupuesto de la Universidad regional para el año próximo será de 244 millones de euros, orientados a la integración en el llamado Plan de Bolonia. Las ciudades de Toledo y Guadalajara se incorporan hoy al apagón de la señal analógica de televisión. El 3 de Abril del próximo año se producirá en toda C_LM. Gobierno regional y ayuntamiento de Toledo inician la demolición de viviendas en el barrio del polígono donde se levantarán nuevas viviendas sociales y un parque público. (15/12/09)

El president Antich demana al Govern espanyol un règim especial nou per superar els problemes de la insularitat. Els preus s'encareixen a les Illes mig punt en un any, i podria ser un símptoma de la recuperació econòmica. Cremen més d'una tona de droga a la incineradora de Son Reus. La capturaren a petits traficants. Camilo José Cela Conde obri una fundació per preservar el llegat de son pare i sa mare a Mallorca. El propietari del Mallorca, Mateu Alemany, diu que ha recuperat la propietat del club per una qüestió de principis.