Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La provincia de Toledo permanece hoy en alerta amarilla por altas temperaturas. Se alcanzarán 38 grados en la capital regional. Los expertos recomiendan extremar las precauciones porque las consecuencias de un golpe de calor pueden ser muy graves.

Un hombre fallece tras sufrir una parada cardiorrespiratoria cuando se bañaba en las Lagunas de Ruidera.

Un fallecido en las carreteras de Castilla-La Mancha en las primeras 48 horas del Puente de Agosto.

Extinguido el incendio declarado el miércoles en Los Navalucillos. Según las primeras estimaciones, han ardido 35 hectáreas de una zona agrícola.

Tras las dos primeras convocatorias de paro, los trabajadores de Bormioli en Azuqueca de Henares han decidido ampliar su calendario protestas.

Un historiador investiga en la cocina toledana del siglo XIX.

La artista María de Toledo presenta esta noche en la capital regional su último trabajo: "Uñas Rotas". Estará acompañada de sus padrinos, David de María y Rafael Amargo. (16/08/2013).

El Ministro de Interior de vacaciones en Fitero habla sobre Gibraltar. El Departamento de salud reitera la calidad de las comidas hospitalarias. Osasuna entrena en el Sadar a puerta cerrada. (16/08/13)

Centenars de milers de turistes estiuegen aquests dies a hotels i platges de les Balears. El pont d'agost suposa la punta d'ocupació de l'estiu. Més d'un milió de passatgers transiten aquests dies pels nostres aeroports i en algunes zones de Mallorca els hotels estan plens.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha ocupat avui una oficina bancària de Sa Nostra a Palma. Reclamen que elimini les clàusules sòl, que consideren abusives, i accepti la dació en pagament.

El PP nega divisions internes per la gestió del cas Bárcenas. Ho ha assegurat avui a Palma el diputat Vicente Martínez-Pujalte, que també ha defensat Bauzà de les acusacions d'incompatibilitat.

Pont d'agost amb festes i tradicions. Els cossiers van ballar ahir a Montuïri i a les esglèsies i convents de Mallorca desenes d'exposicions mostren els tradicionals llits de la Mare de Déu d'agost.

Rafa Nadal ha derrotat Dimitrov al Màsters de Cincinnati, i aquesta matinada jugarà als quarts de final a Roger Federer. Serà una nova edició del clàssic entre el suís i el manacorí, que s'han enfrontat ja en 30 ocasions.

El Mallorca ho té tot preparat per encetar la seva travessia per la Segona divisió. Serà diumenge al camp de la Nova Creu Alta de Sabadell. El Mallorca té per davant 42 jornades en què haurà de demostrar sobre la gespa la seva condició de favorit per a l'ascens.

Per demà s'esperen canvis en el temps. El cel estarà parcialment ennigulat i podria caure qualque ruixat aïllat a l'interior de Mallorca. Diumenge el cel continuarà tapat a Mallorca i Menorca. A la resta de l'arxipèlag farà sol.

Polèmica sobre la conveniència o no de regular els habitatges plurifamiliars per usos turístics. Entrevista amb el president dels agents immobiliaris de les illes. Els nacionalistes de MES diuen que la llei de Turisme només beneficia el sector hoteler. Les cendres del music Kevin Agers reposen al cementiri de Deià.

La Agencia Estatal de Meteorología prevé para mañana en Asturias intervalos de cielos nubosos o muy nubosos a primeras y últimas horas, tendiendo a poco nubosos durante el día. Se espera bruma y nieblas matinales, que continuarán durante todo el fin de semana, y viento variable flojo predominando la componente norte durante el día. Las temperaturas nocturas en descenso ligero y sin cambio en las diurnas.

Para el domingo se esperan cielos poco nubosos aumentando a muy nuboso o cubierto al final de la tarde, cuando se prevén precipitaciones débiles, más probables en el litoral. Las temperaturas, en ascenso, ligero las nocturnas y ligero a moderado las diurnas. En cuanto al viento, variable flojo, tendiendo a oeste y noroeste a partir de la mañana.

El secretario general de CCOO de Asturias planteo esta mañana la posibilidad de que se produzcan movilizaciones a lo largo del próximo mes de septiembre si se persiste en la reducción de inversiones en Asturias y responsabiliza de ello tanto al gobierno central como al regional. El PP ha acusado hoy a la consejera de Fomento de mentir y le pide que dé un paso atrás y reconozca su error en la gestión de los residuos sólidos de Asturias. El ganadero de Navia Alfredo Pérez ha anunciado hoy que optará a la presidencia de Central Lechera Asturiana. En su candidatura se integra Ramón Artime, dirigente de ASAJA y actual alcalde de Gozón, al que proponen para presidente de CAPSA.

Un riñon puede costar una corrida de toros como la que hoy se celebra en Ciudad Real.Más de 300 mil euros segun unas fuentes y no menos de 150 mil segun otras.

El consistorio ciudarrealeño aporta 25.000 euros para los 3 festejos taurinos de la feria de agosto aunque segun fuentes cercanas al empresario le sale por casi un millón.

- Despedida a Rosalía Mera no tanatorio SERVISA da Coruña.

- Incendio no concello coruñés de Lousame. Supera as 20 hectáreas.

- O alcalde de Santiago, Ángel Currás, anuncia que promoverá a declaración do rexedor de Vigo, Abel Caballero, como persoa non grata.

32.000 jovenes abandonaron Asturias desde 2008, según CC.OO. Foro Asturias habla de situación agónica de los Ayuntamientos y culpa al ejecutivo regional. La UCE anima a 30.000 familias a denunciar que se incumple la sentencia del Supremo sobre claúsulas suelo.

EL SECTOR TURÍSTIC SATISFET

Bones dades d'ocupació a tot el litoral tot i la caiguda del turisme local

En ple pont del 15 d'agost, satisfacció relativa en el sector turístic a Catalunya. Al litoral les xifres són bones però els empresaris segueixen preocupats per la caiguda del turisme local que compensa, en part, l'estranger provinent de la resta d'Europa. A l'interior les xifres no són tant bones però les reserves d'última hora estan millorant les previsions

Alerta per la pluja

5 MORTS EN ACCIDENTS EN UN DIA

Activats els avisos per xàfecs que poden ser intensos a gran part de Catalunya. Les autoritats demanen precaució a la carretera després dels 5 morts d'aquest dijous. També a la platja, on ja són 17 les persones que hi han mort ofegades aquest estiu

Xarxes de wifi gratuïtes

RÈCORD DE CONNEXIONS A BARCELONA

Creix l'ús de les xarxes de wifi gratuïtes. A Barcelona, aquest estiu s'ha superat la xifra de connexions als 400 punts que ofereix l'Ajuntament. Els turistes aprofiten especialment els que hi ha a les platges

Sense metro a la sortida

NI BARÇA NI AJUNTAMENT VOLEN PAGAR

Com ja va fer l'any passat, l'ajuntament de Barcelona manté que NO ampliarà el servei de metro el proper dia 28 malgrat que el partit de Supercopa s'acabarà a la 1 de la matinada. El Barça diu que no assumirà la despesa i que és responsabiltiat del consistori

Inici de vertigen

EL BARÇA JUGARÀ 5 PARTITS EN 15 DIES

Gerardo Martino té gairebé decidit quin equip aliniarà a l'estrena de la Lliga. El partit de diumenge contra el Llevant encetarà 15 dies en què els blaugrana jugaran 5 partits, amb el títol de la Supercopa d'Espanya en joc i dos viatges de Lliga difícils a Màlaga i València.

Este puente está siendo muy importante para la hostelería ya que se está rozando la plena ocupación. Los turistas extranjeros son los que más gastan. La patronal hotelera de la Comunitat advierte de los peligros de alquilar apartamentos cuya comercialización no está regulada. Desde HOSBEC apuntan que esta práctica es una competencia desleal para el sector hotelero. (16/08/13)

La Rioja ha obtenido una nota de 6,85 sobre diez, la quinta mejor de españa en el barómetro sanitario 2012. El 68,5 % de los riojanos prefieren las urgencias públicas.

79 nuevas parejas de hecho se han formado en lo que va de año en La Rioja.(16/08/13)