Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Carcaboso, Moraleja, Santibáñez el Bajo y Zalamea de la Serena. A cuatro puntos de la región llegaron ayer pequeños pellizcos de fortuna con el sorteo de Lotería de Navidad. En total, 27 décimos correspondientes a quintos premios. Poco dinero, eso sí, pero muy bien recibido por los agraciados... Medidas de ayuda para el comercio minorista. La Junta destina 750mil euros a este capítulo, al que podrán optar no sólo los comercios ya establecidos. También lo harán aquellos que se vayan a poner en marcha... El presidente Monago estima la cantidad que finalmente recibirá Extremadura en concepto de deuda histórica en el entorno de los 430 millones de euros. Esta fue la cifra a la que se remitió el consejero de Hacienda tiempo atrás... El Teniente Coronel José María Iglesias Gómez es el nuevo responsable del Centro de Formación de Tropa en Cáceres. En su toma de posesión, el nuevo jefe del CEFOT ha mostrado su deseo de que continúen llegando nuevos alumnos a estas instalaciones militares. (23/12/2013)

Demà dimarts, vigília de Nadal, els niguls augmentaran amb cels ja coberts d'horabaixa però sense pluja. El vent de llebeig s'intensificarà. Les temperatures, més altes de matinada però sense canvis durant el dia.

Las previsiones indican que el tiempo empeora. Mañana estaremos en alerta amarilla por viento y fenómenos costeros. También se prevén cielos nubosos y lluvias dispersas.

La planta de galvanizado de Arcelor en Avilés, cerrada hace dos años por falta de pedidos, volverá a estar operativa en la próxima primavera. Y este fin de semana se celebró en el parque de Redes un concierto de música clásica para celebrar el solsticio de invierno.

La llei de símbols serà denunciada davant l'ONU. Les associacions del món educatiu consideren que és un atac a la llibertat d'expressió i demanen l'ampara de les Nacions Unides.

L'Assamblea de Docents assegura que ,al final del primer trimestre, bona part dels professors no aplica el TIL.

Les pernoctacions hoteleres van davallar al novembre devers un 10% respecte al mateix mes de l'any passat. No obstant, en els primers onze mesos de l'any, ens han visitat més d'11 milions de turistes, un 7% més que al 2012.

L'Ajuntament d'Inca ha postposat, fins d'aqui a dos mesos, la decissió sobre la privatització del servei d'aigua del municipi.

Aquest cap de setmana els autobusos d'Eivissa han sortit de l'estació del Cetis i han tornat a estacionar al carrer. La concessionària de l'estació es planteja demanar una indemnització milionària a l'administració.

Avui s'ha reactivat el dispositiu de recerca de Malén Ortiz, la jove de 15 anys desapareguda a Calvià a principis de mes. El pare de la menor ha convocat una concentració demà migdia a Santa Ponça demanant més col·laboració en la recerca de la jove.

El Consell de Mallorca ha donat a conèixer l'informe que presentarà a la UNESCO sobre el seguiment del Cant de la Sibil·la com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

A les dotze en punt del migdia han arrancat les emissions en proves d'Ona Mediterrània. Es tracta d'una nova ràdio que emet en català, amb la cultura com a eix transversal.

La rifa de la Grossa va ser poc generosa amb les Balears: amb prou feines va deixar 300.000 euros i tot en cinquens premis. Les localitats agraciades van ser Lloseta, Eivissa, Alcúdia i Palma.

Tot i la victòria per 2 a 0 contra el Girona, al Mallorca se li resisteix la zona de promoció de la segona divisió. Dos gols d'Alfaro situen el Mallorca setè de la classificació.

El govern català aprova un decret per evitar que es tallin els subministraments energètics a les famílies amb pocs recursos i s'evitin problemes per escalfar una llar durant els mesos d'hivern. La mesura estava inclosa al projecte de pressupostos però la decisió del PP de portar-los al Consell de Garanties Estatutàries, que retarda la seva aprovació, ha implicat aquest decret. Pel mateix motiu, el govern català ha aprovat la pròrroga dels comptes del 2012, els últims aprovat pel Parlament.

Imputats 7 dels ex-responsables de Caixa Laietana per una presumpta estafa en la comercialització de preferents. Entre els imputats hi ha els dos últims expresidents de l'entitat. Es calcula que a només a Mataró hi ha 15 mil afectats la venta d'aquest producte.

L'executiu català fixa el mes de gener com el data límit per l'entrada al govern d'Esquerra Republicana que manté les seves reticències a fer-ho. El PP creu que seria una molt mala noticia i Ciutadans i Iniciativa critiquen que els republicans governin des de l'oposició.

Catalunya es manté com la comunitat autònoma que ha rebut més turistes aquest any. Fins al novembre ens han visitat prop de 15 milions d'estrangers, un 7,4 per cent més que en el mateix període de l'any passat. El 2013 podria acabar amb xifres rècord pel sector.

El Barça acaba l'any com a líder de la Lliga després d'un estrany partit a Getafe. Els blau-grana van remuntar un 2-0 en contra gràcies a un excel·lent partit de Pedro. Mentrestant, aquest migdia Toni Freixa ha presentat a l'Audiència Nacional els contractes de Neymar que va sol·licitar el jutge Pablo Ruz.

Más de mil toneladas de residuos en las calles de Málaga en el cuarto día de huelga de limpieza. El alcalde pide más servicios mínimos.

Caso ERE: Declaran ante la juez Alaya dos ex secretarias del director general de empleo.

Citado también hoy por la misma magistrada el que fuera máximo accionista del Betis, Manuel Ruiz de Lopera.

La autopsia española confirma que Emin y Pisly, los dos jóvenes españoles muertos a manos de la Marina Real Marroquí, fueron golpeados antes de perder la vida. En 2014 habrá ventajas fiscales para empresarios que se instalen en Melilla y la ciudad pagará los 94.000 euros de facturas pendientes. El combustible del servicio urbano de transporte llegará hasta el 25 de diciembre. Aumenta la solicitud de ayuda en Caritas Interparroquial. La Unión Deportiva Melilla cierra el año con 26 puntos en la liga tras empatar en casa, el Melilla Baloncesto con una derrota en casa. (23/12/13)

El Consejo de Gobierno aprueba ayudas para el pequeño comercio minorista... El teniente coronel José María Iglesias es el nuevo director del CEFOT de Cáceres... IFEBA acogerá la feria 'Iberocio' del 26 al 30 de este mes... Repasamos los resultados deportivos del fin de semana... Repasaremos las celebraciones que se hacen en nuestros pueblos en Navidades.

'Temps d'Esports', notícies esportives de les Illes. Victòria del Mallorca, resultats de Segona Divisió B. Declaracions del president del Col·legi d'Àrbitres sobre l'agressió a un àrbitre de categoria cadet. La FAPA denunciarà davant les Nacions Unides la llei de Símbols. L'Assemblea de Docents prepara mobilitzacions per l'obertura d'expedients. l'Ajuntament d'Inca paralitza l'externalització del servei municipal d'aigua. Entrevista amb Maria Teresa Sau, directora provincial de Trànsit. Entrevista amb Pepa Ramon, de Can Bufí, que ens explica la recepta per fer la salsa de Nadal. Queixes pel preu de l'electricitat. Entrevista amb Carlos Hernández, portaveu d'Acuib.

Reacciones en La Rioja tras el anuncio de La Consejería de no convocar oposiciones para profesores de secundaria en 2015. Sindicatos y profesores critican la decisión. La consejería señala que quiere evitar el efecto llamada. 15 millones de euros en terminaciones, centenas y pedreas es lo que recuperan los riojanos del sorteo de Navidad.

El vicepresident del Consell, José Císcar, ha señalado que hay varias ofertas sobre la mesa de empresas interesadas en explotar el aeropuerto de Castellón. El plazo para que los interesados puedan presentar solicitudes de participación para la explotación y mantenimiento del aeródromo finalliza hoy. (23/12/13)

Aprova un decret per evitar talls de la llum i prorroga els pressupostos del 2012. ÚLTIMA REUNIÓ DEL GOVERN.

Imputats de Caixa Laietana. S'INVESTIGA UNA ESTAFA EN LES PREFERENTS.

L'entrada d'ERC al govern. L'EXECUTIU VOL QUE ES DECIDEIXI AL GENER.

Més turistes que l'any passat. CATALUNYA, LA COMUNITAT MÉS VISITADA.

Pedro manté líder al Barça. FREIXA PRESENTA EL CONTRACTE DE NEYMAR.