Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, assegura que no es repetirà una situació semblant a la que s'ha viscut aquest pont als aeroports, ni per Nadal ni més endavant./Satisfacció del govern central pels elogis de l'Eurogrup a les últimes mesures anticrisi aprobades. La vicepresidenta, Elena Salgado, descarta el copagament en la sanitat espanyola com recomana la Unió Europea per contenir la despesa en el sector. /Els estudiants catalans milloren el seu nivell educatiu respecte a fa quatre anys./El "Monster Ball Tour" de l'extravagant artista Lady Gaga arriba, aquesta nit, a Barcelona./

La normalitat ha tornat a l'aeroport del Prat de Barcelona. Han quedat enrere els efectes de la vaga dels controladors./El Ministre d'Indústria, turisme i comerc, Miguel Sebastiàn, s'ha compromès a què el caos aeri provocat per la vaga de controladors no es repetirà per les festes de nadal./ les pistes d'esquí estan plenes aquests dies de pont... A més, sembla que es podrien haver beneficiat del caos als aeroports... ./El PSOE considera que - en la vaga encoberta de controladors - no tenen la mateixa responsabilitat els incitadors i els que van ser coaccionats a no treballar./La vicepresidenta econòmica del govern central, Elena Salgado, ha descartat introduir el copagament en el sistema sanitari espanyol./Les obres de l'estació central de la sagrera arrenquen avui després de mesos de retard per problemes en el finançanent derivats de la crisi econòmica. /Encara a Barcelona, una tercera part dels edifics de la ciutat s'han rehabilitat amb les subvencions públiques del programa Barcelona posa't guapa./El Barça s'enfronta avui al Rubin Kazan en l'última jornada de la lligueta de la Champions; amb els deures fets. Tot i això el partit té altres al·licients, com veure en acció 2 dels nominats a la Pilota d'Or o saber si, el Barça, serà capaç de guanyar els russos, a la quarta

Els controladors aeris inicien per sorpresa una vaga que pot afectar greument el trànsit d'avions als aeroports. Milers de persones poden veure's afectades pel que alguns ja defineixen com una vaga salvatge./Artur Mas preveu un primer any de govern MOLT DUR marcat per la lluita contra la crisi econòmica. El futur president demana el suport dels grups parlamentaris i l'ajut dels ciutadans, per tal d'aixecar Catalunya./Demà puja el preu del tabac, i el proper 28 de gener el govern aprovarà la reforma de les pensions. Ambdues decisions les hem conegut avui, després del consell de ministres. Amb aquestes mesures l'executiu de Zapatero vol fer front a la crisi i evitar la temuda intervenció d'Europa a les arques espanyoles./Aquest matí han desenterrat els cadavers d'altres dos avis del geriàtric d'Olot, per fer-los l'autòpsia. El zelador detingut va confesar que, a un dels avis, l'havia mort amb una barreja de medicaments, i el segon amb una injecció d'insulina./Leo Messi s'ha recuperat de la dura entrada que li va fer Sergio Ramos al clàssic, i demà podrà jugar contra l'Osasuna a Pamplona, on s'esperen temperatures sota zero. Aquest matí ha nevat sobre l'Estadi Reyno de Navarra... però el partit no perilla. Ja han començat a treure la neu de la gespa i no es preveuen més nevades.

Els aeroports tonen a la normalitat després del caos viscut per la vaga encoberta dels contraladors.Usuaris, hotelers i companyies aèries estudien demandar als controladors per les pèrdues milionàries que els han ocasionat./L'estat d'alarma decretat arran de la vaga dels controladors marca el 32è aniversari de la Constitució Espanyola. Zapatero no descarta prorrogar-lo 15 dies i defensa la gestió de la crisi./No només demanar explicacions, sino fins i tot demanadar els controladors és el que es plantejen els principals afectats pel bloqueig aeri. Els usuaris se senten indignats i podrien demanar fins a 10.000 euros d'indemnització per afectat. EIs hotelers també estudien presentar denuncies. Les companyies aèries també prendran accions legals contra els controladors, i és que aquests dies han deixat de guanyar fins a 80 milions d'euros./A Catalunya ,els dos partits no nacionalistes, PP i Ciutadans , també han volgut celebrar l'aniversari de la constitució Espanyola./ El laboratori farmacèutic català Grífols, és una empresa estratègica pels EE. UU. Així ho desvetllen alguns dels documents secrets del govern nordamericà filtrats per Wikileaks./Avui és el primer dia festiu en que les botigues catalanes obren portes de cara a la campanya de Nadal./Fins dimecres més de 360 parades omplen els carrers del centre històric de Vic en la quinzena edició del Mercat Medieval./Els 3 millors jugadors del món són del Barça. Messi, Xavi i Iniesta són els finalistes a la Pilota d'Or de la FIFA en una votació de periodistes, entrenadors i capitans de totes seleccions de la FIFA./L'Espanyol també derrota l'Sporting per 1-0 i continua intractable a Cornellà-El Prat./La Fundació Miró desperta aquests dies amb el cant del gall. Enguany, l'artista Toni Llena és l'encarregat de reinterpretar el Nadal.

L'aeroport del Prat comença a recuperar la normalitat i no hi ha vols anulats al llarg del mati d'avui. Fa uns minuts ha acabat la compareixença del Ministre de Foment, José Blanco, que ha qualificat de "normal" la situació del tràfic aeri espanyol i ha assegurat que el 97% dels controladors ja han tornat a la feina. Això ha permès que unes 160.000 persones hagin pogut viatjar fins aquest migdia. L'objectiu, ara, és fer justícia: Blanco ha anunciat l'obertura de 442 expedients./Les llums del Nadal ja s'han encés als pobles i ciutats de tot Catalunya marcant l'inici d'una temporada d'alta intensitat comercial./Els mercats financers venen diners, no hi ha pretatges com al super, sino aquestes pantalles d'ordinador. /Una de les moltes dites en català per a aquestes festes nadalenques diu: per Santa Llúcia, ni una puça.I així és com es veia aquest matí la famosa fira que fa ja 224 anys que arriba fidel a la seva cita a la plaça de la catedral. /Els primers freds de desembre són, per a molts, l'avís que ha arribat el moment d'anar buscant un avet per guarnir i celebrar el Nadal. A Espinelves, a l'Osona, la Fira de l'avet és, desde fa trenta anys, un dels llocs on es pot escullir més i millor. /Altres amants de la natura... són els senderistes./A la Lliga ACB el Regal Barça ha perdut a Madrid davant l'Estudiantes per 63 a 62. Ahir va ser el torn del Reial Madrid que va guanyar a l'Unicaja./L'Espanyol juga avui, a les cinc de la tarda, amb l'Sporting de Gijón amb l'objectiu de continuar invictes a Cornellà - El Prat. /I el Reial Madrid segueix el Barça de ben aprop i es mantè segon a la clasificació després de guanyar ahir al València

L'aeroport del Prat comença a recuperar la normalitat i no hi ha vols anulats al llarg del mati d'avui per culpa del caos creat pels controladors el cap de setmana./Amb la normalitat als vols, arriva l'hora de la justícia. Ho diu el ministre de Foment, José Blanco, que anuncia sancions, cas per cas, als controladors de comportament irresponsable./Milers de persones omplen les fires de Nadal. A Espinelves renoven les parades dels avets que preparen de forma especialitzada desde fa trenta anys./Una de les moltes dites en català per a aquestes festes nadalenques diu: per Santa Llúcia, ni una puça. I així és com es veia aquest matí la famosa fira que fa ja 224 anys que arriba fidel a la seva cita a la plaça de la catedral./El Barça s'emporta la victòria del camp de l'Osasuna desprès d'un viatge llampec i en un partit que va començar tres quarts d'hora tard.

L'atur puja a tot Espanya. A Catalunya ha baixat de prop de 2 mil persones. Malgrat que l'atur torna a pujar a tot Espanya el mes de novembre, el ministeri de Treball diu que el país s'encamina cap a una normalització del mercat laboral. On l'atur sí ha baixat és a Catalunya, amb 2.000 parats menys.

Mas acava els contactes. Diu que veu predisposició en les forces amb que ha parlat. Mas acava els contactes Diu que veu predisposició en les forces amb que ha parlat. Artur Mas acaba la ronda de converses amb els partits que han obtingut representació al Parlament. Mas ha assegurat que veu positiva la predisposciió de la resta de formacions.

Apunyalament mortal. Un jove mort en el decurs d'una baralla de bandes rivals. Els Mossos d'Esquadra detenen un noi de 14 anys per la seva pressumpta implicació en la mort d'un jove de 17 a l'Eixample de Barcelona. La víctima, membre dels Latin Kings, va ingressar a l'Hospital Clínic, on va morir.

El Mundial del 2018, a Rússia. La FIFA tria la candidatura russa i deixa sense Mundial Espanya i Portugal. Espanya i Portugal s'han quedat sense el Mundial de futbol del 2018. I és que la FIFA ha apostat més fort per Rússia. La candidatura russa s'ha fet amb l'organització de la Copa del Món en guanyar per majoria absoluta la segona votació. Avui també han anunciat que el Mundial del 2022 es disputarà a Qatar, UNA candidatura que tenia el suport de Guardiola.

Catalunya és una de les poques Comunitats Autònomes en les que baixa l'atur... i ho fa de prop de 2mil persones. A l'Estat les dades són negatives: l'atur ha pujat per quart mes consecutiu i de més de 24mil persones./Artur Mas diu - a TVE - que la ronda de contactes ha servit per veure acostaments amb el PP en temes econòmics i amb el PSC en infraestructures. Però és ICV l'únic que li dona suport en el pacte fiscal. De la seva banda, Antoni Castells aposta per reformular el PSC perquè diu que és un vaixell que s'està enfonsant./L'Espanyol guanya la seva cinquena Copa Catalunya després d'imposar-se a L'Hospitalet i el Barça en la final a 3 bandes disputada a Sabadell./Totes les mirades estan posades a Franckfurt on el Banc Central Europeu podria anunciar mesures per mirar de tranquilitzar els mercats./Els treballadors d'AENA faran vaga als aeroports per Nadal. És la resposta a la privatització parcial. La Mesa d'Associacions de Loteries denuncia que la privatització del 30% suposarà una reducció de la recaptació fiscal de mil-milions d'euros./Els treballadors de Nissan hauràn d'esperar encara més abans de saber si fabriquen o no el nou vehicle de la multinacional japonesa./L'alcaldessa de Mollerussa és la primera a Catalunya que dimiteix per problemes econòmics. /Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un jove de la banda dels "Latin Kings" - presumptament - a mans d'un noi d'una banda rival El jove - de 17 anys - va ser apunyalat i, poc després, va morir a l'Hospital. La policia ja ha detingut un menor de 14 anys que estaria implicat en l'agressió./Les entitats veïnals de Barcelona presentaran demà una querella contra els tres acusats - dos funcionaris i un enginyer intermediari - de formar part de la trama de corrupció municipal al districte de Ciutat Vella./12 famílies de Blanes es podrien quedar sense casa, després que la Justícia ha sentenciat que l'edifici on viuen s'ha d'enderrocar perquè no respecta la distància de separació amb l'immoble del costat./Passejant per l'eixample de Barcelona trobem un basar regentat per xinesos.Entrem i comprem sense problemes unes ulleres graduades d'una dioptria per només 3 euros. Els òptics calculen que a tot Catalunya hi ha 850.000 ulleres com aquestes, sense garanties sanitàries./Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana fan - a partir d'avui - patrulles mixtes a 5 districtes de Barcelona./Hores d'ara els comissaris de la FIFA es troben reunits a Zuric per decidir les seus dels mundials de futbol del 2018 i el 2022./Concha Buika va cloure, anit a Barcelona, la gira de presentació del seu darrer disc "El último trago"

El futur polític català. Mas s'ha entrevistat avui amb els líders del PPC i ICV.

La contrarreforma de Zapatero. Retira els 426 euros als parats i rebaixa impostos a empreses.

Operació antiterrosrista. Desarticulen una cél·lula islamista a Barcelona i Badalona.

L'assasí d'avis. La direcció del geriàtric diu que faran costat a les families.

Segueix la ressaca del clàssic. Els culers parlen de millor partit de la història mentre Ramos demana perdó.

Rebaixa fiscal per a les petites i mitjanes empreses, al febrer, s'acaba la prestació dels 426 euros per a aturats i es privatitza la gestió dels aeroports del Prat i Barajas, mesures anunciades avui per Zapatero a la sessió de control al Congrés./Artur Mas continua la ronda de contactes amb els partits per parlar de possibles col·laboracions futures, avui amb la líder dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho i a la tarda amb Joan Herrera. Demà, amb Joan Puigcercós./La policia ha detingut aquesta matinada a Barcelona i Badalona 7 persones- sis pakistanesos i un nigerià- que suposadament falsificaven documentació que després facilitaven a grups terroristes. La Policia investiga ara la vinculació d'aquest grup amb els atemptats terroristes de Bombai el 2008./ El nombre de noves infeccions per VIH s'estabilitza a Catalunya tot i que repunta entre els homosexuals i els nouvinguts. Les persones entre 25 i 39 anys són les més afectades. /El món del futbol segueix bocabadat amb el gran partit del Barça davant del Madrid./Tres dies després de la derrota socialista a les autonòmiques, hem començat a conèixer les primeres idees per reformar el PSC ./ Les vendes de cotxes han caigut un 25% al novembre respecte al mateix mes de l'any passat./La jutge que investiga el cas de l'hotel del Palau de la Música ha tornat a citar com a testimoni l'exregidora de Ciutat Vella, Itziar González, que s'hi oposava./La residència La Caritat d'Olot on treballava el zelador imputat per la mort d'11 ancians afronta els actes del seu empleat./El Barça, l'Espanyol i L'Hospitalet disputen, aquesta nit a Sabadell, una final a 3 bandes de la vint-i-unena edició de la Copa Catalunya, que correspon a la temporada 2009.

La primera trobada. Mas comença la ronda de contactes amb el PSC.

La solvència d'Espanya. La ministra Salgado demana al PP crear confiança.

Assassí en sèrie. El zelador d'Olot va matar uns altres 8 avis.

Les primeres nevades. S'han produit als pirineus i la Catalunya central.

Exhibició mundial. Tot són elogis al Barça després del 5-0 al Madrid que dóna la volta al món.

Montilla ho deixa. Diu que la derrota d'ahir ha de servir per renovar el PSC.

El dia després. Les diferents forces comencen a posicionar-se.

La lectura espanyola. Rajoy veu càstig al govern de Zapatero. El PSOE nega aquesta interpretació.

El clàssic ja és aquí. El Barça i el Madrid es juguen el lideratge de la lliga al Camp Nou.

Són les dues cares de les eleccions d'ahir... Un Artur Mas, exultant, en saber que serà el nou president de la Generalitat enfront d'un José Montilla derrotat davant els pitjors resultats de la història del PSC. Amb els comicis d'ahir, el mapa polític català canvia totalment.. Com déiem, Convergència i Unió torna a ser la primera força al Parlament on, a partir d'ara, hi haurà representades 7 forces polítiques. L'electorat ha castigat els socis del tripartit, sobretot, a ERC../La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha celebrat aquest matí a Madrid el seu històric resultat./Esquerra Republicana, un dels grans perjudicats en aquestes eleccions, atribueix la pèrdua d'11 dels seus escons a quatre punts bàsics: el desgast de govern, la crisi econòmica, la crisi interna i la confiança popular de CiU./Iniciativa Verds- Esquerra Unida va perdre ahir dos escons, un a Lleida i un a Barcelona. /Ciutadans- Partit per la Ciutadania és l'única força amb representació parlamentària que ni puja ni baixa. /Artur Mas acabarà l'any com a president de la Generalitat amb totes les funcions./Queden menys de set hores pel gran clàssic. Un Barça - Madrid que posa en joc el lideratge de la lliga.

Catalunya renova el Parlament. Comicis amb més votants i més tecnològics.

El vot dels candidats. Coincideixen en fer una crida a la participació.

Votants que s'estrenen. Una nova generació i els "nous catalans".

Victòria de l'Espanyol al Calderón. Guanyen l'At. de Madrid de 2 a 3 i continuen quarts a la classificació.

Reunió a la Moncloa. Zapatero i la plana major dels empresaris.

Junts, somrients i distesos. Els candidats es fotografien assenyalant "l'hora de la veritat"

Eleccions més "accessibles". Menys obstacles per a persones amb minusvalies físiques.

Compte enrere pel clàssic. Guardiola entrena amb tots menys Milito i Cristiano no vol comparacions amb Messi.

Missatge de Zapatero. No hi haurà intervenció d'Europa sobre les arques d'Espanya.

S'acaba la campanya. Dissabte jornada de reflexió i diumenge, les votacions.

Els morts d'Horta. Els familiars no descarten demanar més imputacions.

El Camí de l'exili. Recuperen testimonis per fer-ne un documental.

S'acosta el clàssic. El Barça descansa avui amb el cap en un clàssic declarat d'alt risc.

El PSC va fer anit el míting final de campanya amb Zapatero, que va sentenciar, literalment, que el finançament català mai no millorarà. Esquerra el titlla de mentider. El PP es va fer acompanyar de Mariano Rajoy, i CiU es prepara per l'acte final d'aquesta nit al Palau Sant Jordi./L'alcalde d'Horta de Sant Joan diu que amb la inculpació de Delta Zero s'està fent justícia./El fred de rigorós hivern en acompanyarà tot el cap de setmana./La incertesa dels mercats segueix castigant avui la Borsa espanyola, on l'IBEX ja ha caigut un 2,7%./La crisi econòmica també està afectant la salut de molts ciutadans: hi ha més demanda assistencial perquè molts es troben en una siutació econòmica angoixant./El tabaquisme passiu és el responsable d'una de cada 100 morts arreu del món segons un informe de l'OMS publicat a The Lancet./A Catalunya es diagnostiquen 4.500 casos de càncer de colon./ La Policia ha desarticulat - a Barcelona un grup organitzat que explotava sexualment dones estrangeres en situació irregular./El Consell de Ministres aprova avui que la gestió dels trens regionals a Catalunya sigui competència de la Generalitat a partir de l'1 de gener./El Barça - Madrid ha arribat també a les escoles. Recuperem el format del programa d'aquesta casa "juego de niños", el que repartia "gallifantes", hem volgut que els nens ens presentin els protagonistes del partit./l'Espanyol ha fet l'últim entrenament abans de jugar demà al camp de l'Atlètic de Madrid./A l'eurolliga de bàsquet el Barça va torna a donar una bona imatge sense Navarro ni Pete Mickeal amb una victòria a casa de la Zibona de Zagreb./A la Copa Masters de tennis, Nadal es juga d'aquí a menys d'una hora el pas a semifinals davant Berdych../L'escocès Edwyin Collins va presentar anit a Barcelona el seu darrer treball "Loosing Sleep./Ens acomiadem amb un altre concert que es va celebrar anit al Razzmatazz, el de Dani Martín.

L'incendi d'Horta. La jutgesa imputa cinc homicidis al responsable de bombers.

La recepta de Rosell. El president de la patronal catalana vol eliminar 150 mil funcionaris.

Contra la violència de gènere. 11 dones mortes per les seves parelles en un any.

La succesora de Millet. Mariona Carulla nova presidenta del Palau de la Música.

Ja pensen en el Madrid. El Barça prepara el clàssic amb la feina feta a la champions.