Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'atur no baixa. Puja, a l'octubre, per tercer mes i ho fa de 69.000 persones.

La crisi trenca rols. Cada vegada més homes es dediquen a les tasques de la casa.

Visita del Papa a Barcelona. Primeres restriccions de trànsit i prostestes dels col·lectius ateus.

El sector de l'automòbil. Les vendes de cotxes van caure d'un 38% al mes d'octubre.

A Copenhaguen, tampoc. El Barça fa gairebé un any que no guanya fora a la Champions.

L'atur puja per tercer mes consecutiu. A Catalunya l'octubre va acabar amb 9Mil dos-cents desocupats més que al mes anterior, en total més de mig milió d'aturats. Al l'estat es manté per sobre dels 4 milions./Des d'avui els joves que ni estudien ni treballen: els "ni-nis" ja poden apuntar-se al pla "Suma't" de la Generalitat que beneficiarà uns 5.000 joves d'entre 18 i 25 anys se'n podran beneficiar./Comencen a Barcelona les restriccions de trànsit per la visita del Papa. Des d'avui els cotxes no poden circul·lar pel carrer de Provença, entre Sicília i Marina, la zona més propera a la Sagrada família./Caixa de Girona deixa d'existir, després de 70 anys d'història./La Fiscalia nega haver rebut pressions polítiques per haver demanat que s'investigui per separat un suposat pagament de comissions a CDC a través del Palau de la Música. /El cardenal arquebisbe de Barcelona titlla de minoritaris els grups laics i cristians que critiquen la visita del Papa als micròfons del 59 segons de TVE a Catalunya. Tolerància zero, ha insistit, amb els casos de pederàstia./El Barça empata a un a Copenhaguen i no s'assegura el pas als vuitens de final de la Champions. Els blaugrana es van avançar amb el "gol cent" de Messi a l'era Guardiola. Però els danesos van igualar el partit en la jugada següent.

Més poder pels directors. Podran contractar els docents i sancionar-los en cas necessari.

Feina pels "nini". El govern destina 20 milions d'euros a joves que ni treballen ni estudien.

Condemna penal. L'imam de Cunit, condemnat a un any de presó per un delicte de coacions greus.

Els preparatius de la visita. Retiren elements de mobiliari urbà i avisen cotxes i motos estacionats.

Volen assegurar-se els vuitens de final. El Barça juga a Copenhaguen, un rival que Guardiola creu que serà molt complicat.

Condemnen a un any de presó l'imam de Cunit per coaccions greus a la mediadora cultural de l'Ajuntament. El jutjat penal de Tarragona també condemna a nou mesos pel mateix delicte el president de l'Associació Cultural Islàmica de Cunit. A la filla de l'imam l'imposen una multa de "set-cents trenta euros"./Després de la visita del Papa quedarà un terç per completar de la Sagrada Família. Les obres hauran de continuar el seu ritme perque el temple estigui acabat al 2025. Avui fem un recorregut virtual per tot allò que queda per construir./La Generalitat aprova el decret que converteix els directors de centres educatius en autoritat pública. Una nova figura amb més responsabilitats i més poder. Per exemple: la potestat de sancionar els docents en cas de negligència./El Barça busca aquest vespre a Copenhaguen una victòria per aconseguir la classificació matemàtica pels vuitens de final. Guardiola avisa de la dificultat del rival d'avui, però NO dóna pistes sobre si Xavi podrà tornar a ser el director de joc de l'equip.

Dia dels difunts. Milers de persones passen pels cementiris per portar-hi flors.

Falten 5 dies. 800 cantaires entonaran els cants litúrgics durant la missa del Papa.

Segones residències. Les vendes es desplomen tot i que els preus han baixat fins un 40%.

A conquerir Copenhaguen. El Barça vol sentenciar el pas als vuitens de final de la Champions.

Tercer atracament mortal. La dependenta d'un forn mor apunyalada a Barcelona.

Baixa l'atur. A Catalunya hi ha 6600 desocupats menys que el trimestre passat.

Records de la visita. Les botigues comencen a vendre souvenirs del Papa.

Dos partits de sanció a Pinto. La UEFA castiga el porter del Barça per xiular com l'àrbitre enganyant un rival.

Primera topada. Gómez i Salgado no es posen d'acord en els 426 euros.

Triple crim de Tarragona. La Guàrdia Urbana de Barcelona identifica i deté el presumpte parricida.

Els toros arriben al Constitucional. El PP vol que tombin la prohibició de la "Fiesta" a Catalunya.

Visita de Benet XVI. L'ajuntament calcula que generarà 30 milions de beneficis a la ciutat.

Comença un mes clau. El Barça afronta la Lliga, el clàssic i la champions amb Xavi a mig gas.

Comencen a instal.lar les tanques que marquen el perímetre de seguretat per la visita del Papa a Barcelona. Una visita que, segons l'Ajuntament, deixarà 30 milions d'euros de benefici a la ciutat./Detingut el pressumpte autor del triple crim de Tarragona./40 Mil famílies catalanes han perdut casa seva durant els darrers 2 anys perquè no han pogut pagar la hipoteca. /El nou Ministre de Treball ha dit al programa "Los Desayunos" de TVE que està disposat a retocar aspectes de la reforma laboral, sempre que no afectin al nucli del text./La vaga laboral que fan a França des de l'11 d'octubre anul.la 70 vols i trens a Catalunya./Artur Mas, està convençut que si treu un diputat més que el tripartit, d'altres formacions hi voldran pactar./El PP ha presentat avui un recurs al TC contra la prohibició de les corrides de toros a Catalunya./Un mort aquesta matinada en un accident de trànsit a Bellvís, al Pla d'Urgell./Aquest matí a Lleida han dignificat les fosses comunes i han homenatjat les víctimes de la Guerra Civil./El periodista Ignacio Ramonet, director de l'edició espanyola de "Le monde diplomatique ", guardonat amb el vuitè premi Antonio Asensio de Periodisme, que concedeix el Grup Zeta./El fabricant de vehicles Nissan haurà de revisar més de 2 milions de vehicles per una possible errada en el sistema elèctric dels motors./ L'associació d'usuaris de Bancs i Caixes ha presentat avui la primera demanda judicial contra diferents bancs que durant el 2007 i el 2008 van oferir les denominades "hipoteques escombraria"./Les empreses funeràries aporten novetats en els seus serveis./L'Espanyol celebra els 110 anys d'història amb la victòria a Valladolid per 2 a zero en el seu debut a la Copa del Rei.

Atracament a Cambrils.La policia disposa de moltes dades dels assaltants del banc.
Baixa el nombre d'avortaments. Al gener es podrà interrompre l'embaràs en alguns centres sanitaris públics.
Estalviar a la compra diària. Els productes de marca blanca poden suposar un estalvi del 50%.
Troballa històrica a Empúries. Localitzen dues necrópolis amb tombes intactes i peces d'or, ceràmica i fusta.
Eliminatòria sentenciada. El Barça guanya 0-2 a Ceuta i ja pensa en el duel amb el Sevilla.

La policia buscar per tota Espanya els atracadors de Cambrils. Veiem les imatges enregistrades de l'entrada al banc./La sentència sobre l'ús del català és per Hereu un tema recurrent en precampanya i recorrerà la sentècia, com la Diputació de Lleida./Cas Pretòria: un any després sorgeixen noves dades./Baixa per primer cop el nombre d'avortaments a Catalunya./El Barça encarrila l'eliminatòria de la Copa Ceuta./Comença l'NBA.

La fi del tripartit?. Els socis de govern callen i l'oposició desconfia.

Dol per un crim. Els Mossos intensifiquen la recerca dels assaltants al banc de Cambrils.

Menys vols a Girona. La marxa de Ryanair al Prat els fa perdre un 30% de freqüències de vol.

Allau de sol·licitud. Moltes persones confien trobar feina a les estacions d'esqui.

Viatge inèdit fins a Ceuta. El Barça vola en helicòpter per al seu debut a la Copa.

Els treballadors del Banc Santander de tot Catalunya es concentren per condemnar la mort a trets de la treballadora de Cambrils durant l'atracament. Pel que fa la investigació, pren força la hipòtesi que un dels lladres disparés el revòlver per accident./A les 12 del migdia davant de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita , totes les autoritats locals i més de 200 veins,BETA han guardat 5 minuts de silenci en memòria de la jove treballadora /700 entitats catalanes demanen en un manifest als partits polítics que no facin servir la immigració com a arma electoral. CiU i Esquerra es neguen a signar-lo perquè creuen que els socilistes volen treure'n rèdit a les urnes./Els hospitals catalans: uns dels més guardonats en l'onzena edició dels Premis "Hospitals TOP 20". Destaquen per haver registrat menys mortalitat i complicacions. /Marcelino Iglesias diu a Los Desayunos de TVE que el PSOE veu amb bon ulls que Montilla hagi anunciat que no pensa reeditar el tripartit./Un treballador ha mort aquest migdia al Pont de Suert en caure d'una teulada d'un edifici de sis plantes. /L'atur ha fet que el perfil dels aspirants que busquen feina a les estacions d'esquí catalanes sigui molt més variat que en anys anteriors. A les instal·lacions, que es preparen per la nova temporada, reben el doble de currículums que l'any passat. /L'aeroport de Girona tindrà aquest hivern un 30% menys de moviments que l'any passat. El desembarcament de Ryanair a Barcelona ha afectat l'aeroport gironí, que perd algunes rutes a la Peninsula./L'Ajuntament de Barcelona ha fet balanç dels 6 anys del servei d'atenció domiciliària i teleassistència, en què s'han atès prop de 63.000 persones./I aquesta matinada comença una nova temporada de la NBA./El Barça ha arribat aquest migdia en helicòpter a Ceuta, on aquest vespre debuta a la Copa del Rei. També 6 són els nominats blaugrana a la pilota d'or. Xavi, Iniesta, Messi, Alves, Puyol i Villa

Atracament fatídic. Uns assaltants maten d'un tret la treballadora d'un banc.

No hi haurà un tercer tripartit. Així ho assegura José Montilla peró CiU diu que no se'l creu.

Rosell a la CEOE. El president de Foment del treball vol presidir la patronal espanyola.

Roben un equip radioactiu. L'aparell va dins d'una caixa groga i manipular-lo és perillós.

7 titulars no viatgen a Ceuta. Guardiola s'emporta 10 homes del primer equip i 6 del planter a la copa.