Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La inflació al 3%: el preus s'enfilen un 0,7% al desembre a Catalunya

Els preus es van tornar a enfilar al desembre i van tancar el 2010 amb la pujada més alta dels últims 2 anys..

 

Ja hi ha data per a les primàries al PSC de Barcelona: 19 de febrer.

És la data escollida per celebrar les eleccions primàries al PSC que enfrontaràn l'actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i l'ex-consellera d'Interior i Justícia, Montserrat Tura.

 

Nova llei antitabac: els restauradors afirmen que la facturació ha baixat entre el 16 i 30%

A l'àmbit sanitari, però, asseguren que és massa aviat per fer-ne valoracions i destaquen els beneficis que la nova mesura comportarà als treballadors dels sector.

 

Sentència contra Ryanair: declaren nul·la l'obligació del client d'imprimir la targeta d'embarcament

Una sentència pionera declara nul.la l'obligació que la companyia aèria Ryanair imposa als seus clients d'imprimir la targeta d'embarcament o, en cas contrari, pagar 40 euros.

 

Milito, a punt de marxar: l'acord amb el Màlaga el podrien tancar després del partit de diumenge

Gabi Milito és a prop de deixar el Barça per fitxar pel Màlaga.

Emissió amb èxit. Bona acollida dels compradors a 3 mil milions de deute espanyol.

Declara Delta Zero. Afirma que ell no era l'únic responsable de l'operatiu.

Outlet i Internet. Els nous sistemes de venda esquiven la crisi i beneficien el consumidor.

Messi no fa cas de les crítiques. L'argentí diu que l'equip és una pinya i demana la renovació de Guardiola.

La cursa per l'alcaldia de Barcelona ha arrencat dins el PSC... Montserrat Tura i Jordi Hereu s'enfrontaran en unes primàries per ser-ne els candidats./Carles Font, conegut com a Delta 0, demana a la jutge que investiga l'incendi d'Horta de Sant Joan, en què van morir 5 bombers, el sobreseïment perquè no hi ha cap indici de delicte./L'economia espanyola continuarà estancada aquest any i es mantindrà l'elevada taxa d'atur. Són les conclusions de l'informe anual de l'escola de negocis ESADE que pronostica que no tornarem a créixer fins el 2012./ La Generalitat assegura que no ampliarà els horaris comercials ni els 8 dies festius d'obertura./ Messi celebra la Pilota d'Or amb un hat trick i situa el Barça amb peu i mig a les semifinals de la Copa del Rei. L'equip de Guardiola va golejar per 5 a 0 al Betis./ El responsable de la sucursal de caja de ahorros del mediterraneo ha confirmat al jutge que Pere Puig, l'assassí confés, devia 5mil euros d'una targeta de crèdit. Un deute que l'acusat pensava que tenia saldat./Els narcotraficants tenen, cada cop, més dificultats per entrar droga al nostre país i això fa que aguditzin l'enginy./El Tresor Públic espanyol ha fet avui la primera emisió de bons de l'any amb èxit. Ha col·locat prop de 3mil-milions d'euros en bons a cinc anys./El BCE mantindrà els tipus d'interès al 1% per catorzè mes consecutiu./Espanyol continua preparant el partit de lliga de dissabte al camp del Sevilla./El Palau Sant Jordi de Barcelona acollirà aquest dissabte la cerimònia d'inauguració dels Mundials d'Snowboard

Tura i Hereu s'enfrontaran en unes primàries per ser candidats

La cursa per l'alcaldia de Barcelona ha arrencat dins el PSC. Tots dos han confirmat, aquest matí, la seva voluntat de ser alcaldes..

Declara Delta 0

Font demana el sobreseïment del cas perquè no hi ha indicis de delicte

2011, any d'estancament

Segons ESADE es mantindrà la taxa d'atur i no creixerem fins 201

Llibertat d'horaris comercials?

La Generalitat assegura que mantindrà la normativa actual

Un Messi d'or sentencia el Betis

El Barça encarrila l'eliminatòria amb un 5-0 obert per un triplet de Messi

  • Tura versus Hereu. L'exconsellera de justícia vol lluitar per l'alcaldia de Barcelona
  • Les morts d'Olot. L'assassí va actuar amb molta sang freda
  • Missatges tranquilitzadors. Portugal col.loca el seu deute i Alemanya creix un 3'6%
  • Nit de Copa i pilota d'or. Messi dedicarà el premi a l'afició abans del partit contra el Betis
  • Hi haurà primàries per decidir el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona. Segons ha confirmat Televisió Espanyola, Montserrat Tura anunciarà aquest matí que competirà amb Jordi Hereu per encapçalar la candidatura socialista a les municipals. Ahir a la tarda l'hem vista continuament enganxada al telèfon i sense voler confirmar-ho davant de càmera. L'exconsellera i exalcaldessa de Mollet del Vallés és, segons les enquestes internes del PSC, la millor situada per poder derrotar el candidat de CiU, Xavier Trias. La decisió de Tura s'ha pogut confirmar després que ahir Jordi Hereu demanés públicament que els seus possibles competidors donéssin ja el pas endavant.

    Els treballadors de les plantes de Nissan de la zona Franca i Montcada decideixen avui en referèndum si accepten retallar les seves condicions laborals a canvi de fabricar el nou model de la la comioneta pick-up./30 testimonis comencen a declarar davant el jutge que investiga l'assassinat de dos constructors i dos treballadors d'una entitat bancària a Olot./A l'Hospitalet creen una plataforma per ajudar a més de 200 afectats: prop del 20% de les famílies que van ser desnonades el 2010 eren catalanes./Els 4 nous membres del Tribunal Constitucional han pres possessió, aquest matí, a Madrid./L'exministre de Treball - Manuel Pimentel - serà el mediador en la negociació entre AENA i els controladors aeris pel conveni col·lectiu./Avui ha començat el judici als 3 detinguts a Barcelona pels aldarulls de la Vaga General del 29 de setembre./L'entrada en vigor de la llei anti-tabac ha obligat alguns ajuntaments, com el de Tarragona a destinar més recursos a la neteja de la via pública/El Banc de Teixits torna a demanar que es facin més donacions de Sang un cop pasades les festes de Nadal./Un incendi ha cremat totalment una nau industrial al polígon industrial Camí dels Frares de Lleida i n'ha afectat parcialment una altra./Francesc Homs, secretari general de Presidència i portaveu del govern, va ser el convidat anit al programa "59 segons" de TVE./El Barça torna a la Copa del Rei amb la ressaca de la Pilota d'Or.El Barça vol encarrilar aquest vespre al Camp Nou els quarts de final de la Copa del Rei contra el Betis./La plaça de la Catedral de Barcelona ha acollit, un any més, la presentació de la Pirena./En bàsquet, aquest vespre comença la setzena jornada de la lliga ACB

  • Referèndum a Nissan: els treballadors de les plantes de Nissan de la zona Franca i Montcada decideixen avui en referèndum si accepten retallar les seves condicions laborals a canvi de fabricar el nou model de la la comioneta pick-up.
  • Quadriple assassinat d'Olot: una trentena de testimonis comencen a declarar davant el jutge que investiga l'assassinat de dos constructors i dos treballadors d'una entitat bancària a Olot.
  • Rebel·lió contra els desnonaments: A l'Hospitalet neix una plataforma per ajudar a més de 200 afectats. Prop del 20% de les famílies que van ser desnonades el 2010 eren catalanes. Més de 47.800 persones van perdre l'any passat casa seva per no poder pagar l'hipoteca. El nombre de desnonaments s'ha multiplicat per 4 des que es va iniciar la crisi el 2007.
  • El Barça torna a la Copa del Rei amb la ressaca de la Pilota d'Or. El Barça vol encarrilar aquest vespre al Camp Nou els quarts de final de la Copa del Rei contra el Betis. Guardiola sap, però, que el líder de segona no els hi posarà fàcil i demana a l'equip màxima concentració. Abans del partit, Messi oferirà la pilota d'or a l'afició.
  • Reforma laboral i de les pensions, consolidació fiscal i modernització del sistema productiu. Són els tres eixos del govern per a la recuperació econòmica i la creació de l'ocupació. El president del govern adverteix davant sindicats i empresaris que aplicarà les reformes amb o sense consens. /Els sindicats, de la seva banda, proposen - per arribar a un acord sobre la reforma de les pensions - ampliar les negociacions a un canvi del sistema productiu. /A l'àmbit municipal, el PSC podria conovocar primàries per triar el candidat a Barcelona./El TS ha rebaixat les penes imposades als 11 islamistes que volien atemptar al metro de Barcelona fa 3 anys./Els comerciants fan un balanç positiu dels primers dies de rebaixes: calculen que el cap de setmana han venut el 25 o el 30 % del total que esperen facturar durant les rebaixes: entre 800 i MIL milions d'euros. I un any més, l'ACC recorda als compradors els drets que tenen en rebaixes i algunes associacions com FACUA alerten de possibles fraus./ Espanya continua sent líder mundial en transplantaments tot i que al 2010 va baixar el nombre de donants; a causa, sobretot, al a disminució de les morts per accident de trànsit: ara es posaran en marxa les donacions creuades entre familiars i les provinents de donants altruistes./Pa Negre d'Agustí Villaronga obté 14 nominacions als premis Goya. És la segona pel.lícula que acapara més nominacions, una menys que "Balada triste de trompeta" d'Álex de la Iglesia. "También la lluvia"d'Icíar Bollaín aconsegueix 13 nominacions. "Bicicleta, cullera, poma" opta al premi al millor documental. Els guanyadors els coneixerem el 13 de febrer./Leo Messi és el millor jugador del món per segon any consecutiu. L'argentí guanya la pilota d'or per davant d'Iniesta i Xavi després d'unes ajustades votacions.

  • Informe econòmic 2010: Zapatero impulsarà les reformes tot i que no hi hagi consens. Reforma laboral i de les pensions, consolidació fiscal i modernització del sistema productiu són els tres eixos del govern per a la recuperació econòmica i la creació de l'ocupació. El president del govern adverteix davant sindicats i empresaris que aplicarà les reformes amb o sense consens.
  • Baixa el nombre de donants: però Espanya continua sent líder mundial en transplantaments: a causa, sobretot, al a disminució de les morts per accident de trànsit i problemes encefàlics. Ara es posaran en marxa les donacions creuades entre familiars i les provinents de donants altruistes.
  • 25a edició dels premis Goya "Pa negre" amb 14 nominacions, una de les grans favorites: l'obra d'Agustí Villaronga obté 14 nominacions als premis Goya. És la segona pel.lícula que acapara més nominacions
  • Segona pilota d'or per Messi: l'argentí dóna la sorpresa i supera Iniesta i Xavi a les votacions: després d'unes ajustades votacions que han aixecat reaccions de tots colors. Messi és el primer futbolista que revalida aquest guardó des de Marco Van Basten al 1989.
  • El comunicat d'ETA. Parla de la fi de la lluita armada però reclama l'autodeterminació
  • Portugal nega pressions. Els rumors sobre una intervenció repercuteixen sobre Espanya
  • Sans i estalvis. Apareixen els excursionistes perduts a l'Alta Garrotxa
  • El triomf de la Masia. Iniesta, Xavi o Messi rebran en uns minuts la Pilota d'Or
  • Sense acords. Govern i sindicats topen amb l'edad de la jubilació
  • Temporada de neu. Menys neu, però mols esquiadors Els hotels al 90 per cent
  • L'afer de la carn amb dioxines. Es confirma a Alemanya No arriba al mercat català
  • Nova victòria del Barça. Guanyen 0-4 i segueixen amb la bona ratxa com a visitant
  • Volen fer a Catalunya el Pick Up. Nissan: Prioritzen garantir l'ocupació per sobre de tot
  • Portes obertes a la Sagrada Família. Cues i paciència per entrar de franc a visitar la basílica
  • Un regal bonic..però no per a mi. Creix la revenda de regals de festes a través d'internet
  • El Barça busca un rècord a Riazor. Si guanya, tancarà la primera volta amb ple de victòries visitants
  • El cas Millet. La marxa del jutge pot produir més retards
  • Els vigilants de Reus. L'oposició en qüestiona el funcionament i els resultats
  • Una tona de cocaïna. Es camuflava en una avioneta d'assistència mèdica
  • Amb tots a La Corunya. Guardiola s'emporta tota la plantilla per jugar contra el Depor
  • La seducció de comprar barat. Més articles en exposició i caiguda de preus fins al 70 per cent
  • Primàries dels independentistes. Volen fer una candidatura conjunta per les municipals
  • Reus: Qui vigila als vigilants?. L'oposició vol que hi hagi control de l'activitat dels ciutadants "antenes"
  • I ara toca el Deportivo. Després de passar als quarts de la Copa el Barça visita Riazor a la Lliga