Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

TRACTE DE FAVOR? Diverses comunitats acusen Catalunya de tracte de favor

NO havien passat ni 12 hores de la trobada Zapatero-Mas i les crítiques de favoritisme cap a Catalunya, perquè se li permet que s'endeuti més, ja s'han començat a sentir. Castella-La Manxa, Castella i Lleó, La Rioja o Madrid ja han acusat el Govern Central de tracte preferencial cap a Catalunya.

Aprimar organismes. La Cambra de comerç vol un 15% menys de despeses

La Cambra de Comerç de Barcelona reclama que s'aprimin en un 15 per cent els pressupostos dels organismes públics. En el sector privat, la Cambra preveu encara un 2011 de davallada econòmica.

Els diners d'Andorra. la guàrdia civil ha comissat el darrer any 2'5 milions d'euros

Dos milions i mig d'euros ha intervingut la guardia civil el darrer any a la frontera amb Andorra. El fet que el Principat deixi de ser un dels anomenats paradissos fiscals ha portat moltes persones a intentar reintroduir els diners a Espanya.

Les seleccions demanen pas. El Barça s'entrena en família i l'Espanyol prepara la visita del Madrid

Les seleccions recuperen protagonisme aquesta setmana. La Roja s'enfronta demà al Bernabéu amb Colòmbia i a Suïssa es veuen les cares Messi i Cristiano Ronaldo en l'Argentina-Portugal. Mentrestant, el Barça només ha entrenat a 3 jugadors del primer equip i l'Espanyol ha començat a preparar la visita del Madrid.

Mas busca 11.000 milions: El president de la Generalitat els haurà de buscar als mercats internacionals

Enquesta del CIS de gener: El PP puja i ja avantatja en 10 punts al PSOE

Dia de la Internet Segura: Només una de cada tres famílies utilitza filtres per protegir els menors

Noves mesures contra contaminació: L'Ajuntament de Barcelona última un pla per reduir-la

El virus FIFA ataca novament: El Barça s'entrena en família i l'Espanyol prepara la visita del Madrid

La Generalitat necessitarà aquest any 11 MIL milions d'euros que haurà de buscar als mercats internacionals. Ho ha revelat Artur Mas l'endemà de la reunió amb Zapatero. Mas va aconseguir el permís per endeutar-se a llarg termini i el desbloqueig de 759 MILIONS d'eurUs per a infraestructures./Zapatero ha destacat el marc d'entesa amb Mas. Això ha generat les crítiques d'algunes comunitat autònomes./El PP obtindria el 44% dels vots davant el 34% dels socialistes./Només una de cada tres famílies utilitza algun filtre per protegir els menors dels perills de la xarxa./L'ajuntament de Barcelona enllesteix un pla contra la contaminació que contempla que els taxis lliures s'estiguin a les parades i que la càrrega i la descàrrega es faci de nit./El nombre d'empreses i famílies que es declaren insolvents a Catalunya l'any passat ha baixat respecte el 2009, segons l'INE./La guàrdia civil ha intervingut més de 2,5 MEUR a la duana entre Andorra i Espanya durant l'any passat: representa un increment del 3.000% respecte el 2009./Recuperades dues campanes del segle XVII d'una ferralleria de Perafort, al Tarragonès./Pep Guardiola torna a dirigir un entrenament en família: li han marxat 14 jugadors amb les seleccions.L'Espanyol prepara el duel de diumenge contra el Madrid./La boira ha deixat en gairebé anecdòtica la sessió d'entrenaments dels pilots de Moto 2 i 125./Aquest matí s'ha presentat a l'Ajutament de Barcelona la 59 edició del Godó de Tennis./Atrium, el nou espai teatral de petit format és a l'Eixample barceloní.

TROBADA DE PRESIDENTS. Mas reclamarà a Zapatero més de dos mil milions d'euros

Des del 2006 que aquesta fotografia NO es repetia. Artur Mas ha estat rebut aquesta tarda a la Moncloa. El president de la Generalitat ha anat a exposar a Zapatero el pla d'austeritat per limitar el dèficit a Catalunya. Però aquest full de ruta econòmic passa per rebre de l'Estat més de 2 Mil milions que, segons la Generalitat, s'adeuten a Catalunya i, també, per NO vetar que el govern català pugui emetre més deute.

EL PETROLI PELS NÚVOLS. Cada vegada resulta més car omplir el dipòsit dels cotxes.

Els carburants continuen marcant preus altissims influits per la crisi d'Egipte. El preu del petroli brent segueix sense baixar dels 100 euros. Omplir el dipòsit dels vehicles és cada vegtada més car.

LIMITATS A 80. L'anticicló impedeix superar la velocitat

Al primer dia sense limitació dels 80, els conductors NO han pogut superar aquesta velocitat. Un anticicló, que afectaria la qualitat de l'aire, ha obligat a mantenir el límit com fins ara.

VIDEOJOC CURATIU. Ensenya a controlar la impulsivitat

L'Hospital de la Vall d'Ebron fa servir un videojoc per tractar l'adicció al joc i també transtorns de l'alimentació com la bulímia. Els malalts el fan servir per aprendre a controlar la seva impulsivitat.

NADAL I LA ROJA, D'ÒSCAR. Nadal guanya el premi Laureus al millor esportista i la selecció, al millor equip

La selecció espanyola de futbol i Rafa Nadal conquereixen els premis Laureus, els anomenats "Òscars" de l'esport. "La Roja" ha guanyat el guardó al millor equip de l'any 2010 pel seu èxit al Mundial de Sut-àfrica i Rafa Nadal, el de millor esportista gràcies a les seves victòries a "Roland Garros", "wimbledon" i el "US Open".

El govern està satisfet per la rapidesa amb la que diuen, han reaccionat davant aquest fenomen metereològic. Asseguren, a més, que lluny d'incomplir la promesa electoral d'eliminar el límit de 80 km/h el que estan fent és aplicar la nova normativa./Les receptes mèdiques inclouran - a partir d'avui - el preu dels medicaments./Un videojoc pot ajudar a superar trastorns d'alimentació i d'adicció al joc... Una trentena de malalts de l'hospital Universitari de Bellvitge l'utilitzen paral·lelament al seu tractament./El turisme asiàtic creix a Espanya a gran velocitat. L'any passat ja fregava el milió de visitants, procedents sobretot del Japó, la Xina i l'Índia./L'ajuntament de Vic vol que la seva opinió es tingui en compte a l'hora de concedir el reagrupament i l'arrelament als immigrants./La crisi a Egipte ha provocat l'encariment del preu del petroli./El Departament d'Educació ha convocat enguany oposicions per a 1.245 places de professor de secundària./Les seccions del Barça continuen donant alegries al club . La darrera en aconseguir un títol ha estat la de futbol sala./En bàsquet, el DKV Joventut va perdre amb l'Estudiantes per 86 a 95 en l'últim partit de la jornada./Els amics de les arts van oferir anit el primer dels dos concerts que fan al Palau de la Música./El Madrid s'aferra a la Lliga: Els blancs golegen la R. Societat i es mantenen a 7 punts del Barça

Ajornada la zona 80: L'anticicló desmunta la velocitat variable als accessos a Barcelona

Reunió Mas-Zapatero: Mas vol que el govern central permeti la Generalitat endeutar-se

Primeres factures informatives: Els pacients reben un document amb el cost detallat del tractament

Decidir sobre l'arrelament: Vic vol tenir potestat per denegar el reagrupament d'immigrants incívics

El Madrid s'aferra a la Lliga: Els blancs golegen la R. Societat i es mantenen a 7 punts del Barça

Artur Mas a la Fira de la Candelera. Anirà a Madrid a buscar amb Zapatero solucions per a Catalunya.

Dia Internacional contra l'ablació. Tres milions de nenes en perill a tot el món.

El fenòmen del nou pop català. Els Amics de les Arts, Mishima o Antònia Font renoven el panorama.

Messi regala un altre rècord. 3 gols de l'argentí donen la 16a victòria seguida i l'Espanyol cau a Almería.

L'Hora d'Egipte. Els ciutadans viuen desde el carrer l'espera per la caiguda dels "rais"

Rajoy a Barcelona. Suport a Alberto Fernández Díaz com a candidat per Barcelona.

La tragèdia del trànsit. Joves d'entre 18 i 20 anys són les víctimes dels últims accidents.

A per la setzena victòria. El Barça busca un nou rècord contra un Atlètic en hores baixes.

Adéu Mubarak?. "Tour de force" contra el Rais vigilat pels militars.

Cimera de Brusel·les. Alemanya i França forcen un pla de competitivitat.

Hereu versus Tura. 15 dies de campanya per escollir el candidat.

Imputats a Ascó. Tres directius s'enfronten a peticions de presó.

Toca pensar en la Lliga. El Barça rep l'Atlètic de Madrid amb la intenció de seguir la ratxa.

Arrenquen les primàries del PSC per a l'Ajuntament de Barcelona./La fiscalia de l'audiència de Tarragona denuncia tres alts càrrecs de la central nuclear d'Ascó i un inspector del consell de seguretat nuclear per la fuita de partícules radioactives del 2007./Els nous casos de càncer a Catalunya creixeran a partir de 2015 en 5mil persones, a causa de l'augment de la població i el seu envelliment. Tot i això la mortalitat decreix./A partir del març no s'aprovaran més llicències de doble torn pels taxistes de Barcelona./Suau recuperació de l'economia espanyola./La fiscalia de Medi ambient de Tarragona ha interposat al jutjat de Gandesa una denúncia contra 3 exresponsables./Salut ha aturat la construcció dels nous hospitals Josep Trueta de Girona i Verge de la Cinta de Tortosa./Un camioner mort, una conductora ferida greu i dos ferits lleus és el resultat de l'aparatós accident de trànsit d'ahir el vespre a Vilamalla, a l'Alt Empordà./Els mossos d'esquadra han detingut 8 persones que, presumptament, pertanyien a un grup especialitzat en robatoris a estancs./Els presidents dels clubs i la Federació han mostrat certa unanimitat perquè Mestalla aculli una altra final./L'Espanyol viatja aquesta tarda cap a Almeria./A l'Eurolliga de bàsquet, anit, van guanyar els 4 equips espanyols en competició./Pau Gasol jugarà per quart cop el partit de les estrelles de la NBA./Els jugadors de l'hanbol Granollers no cobren des de l'inici de temporada i protesten deixant-se barba./Nova pel·lícula d'animació en 3D que s'ha estrenat a la Xina, Little Big Panda./Una escriptora catalana que, fins ara, escrivia en castellà, ha guanyat el Ramon Llull 2011

Arrenquen les primàries: Hereu i Tura tenen 15 dies per convèncer 12.000 votants

Denúncia contra Ascó Demanen penes de presó contra alts càrrecs per la fuita de 2007

Dia Mundial contra el càncer Prop d'un 40% dels casos es poden evitar amb uns hàbits de vida saludable

Llicències de doble torn: No se n'aprovaran més pels taxistes que treballen a Barcelona

La final apunta a Mestalla Barça, Madrid i Federació estan d'acord però falta que sigui oficial

  • Austeritat sanitaria. No hi haura noves prestacions i es lliuraran factures simbòliques. El nou conseller de Salut de la Generalitat diu que NO hi haurà noves prestacions al sistema sanitari. També anuncia que es lliurarà als pacients una factura simbòlica del cost dels tractaments.
  • Robatoris "express". Els mossos alerten de l'augment d'aquests delictes. Cada dia hi ha més robatoris "express" a domicilis i botigues de Barcelona aprofitant que els propietaris NO hi són. Els Mossos fan campanyes informatives i demanen extremar les mesures de seguretat.
  • Continua la revolta. Al menys tres morts en els enfrontaments. Al menys tres morts a El Caire durant els enfrontaments entre partidaris de Mubarak i opositors. Internet i les xarxes socials s'han mostrat, com en el cas de Tunissia, claus en la genèsi d'aquesta revolta.
  • La final del segle. Barça i Madrid aparquen la Copa fins l'abril a falta de conèixer-ne la seu. Barça i Madrid jugaran el proper 20 d'abril la final de la Copa del Rei més espectacular dels últims anys. Serà la sisena final que enfronta els dos equips, amb 3 títols per als blaugrana per 2 dels blancs. La darrera final va ser fa 21 anys a Mestalla: un dels estadis que sona com a seu d'enguany, tot i que els culés tampoc NO es posen d'acord.
  • A partir de la setmana que ve, els usuaris seran informats del que costa el seu tractament i del que costa cada visita al metge segons ha anunciat el conseller de salut./310 furts diaris a Barcelona: els mossos informen veïns i comerços de com prevenir-los./Cimera hispano-alemana: reunió de Merkel i Zapatero a Madrid desprès de la firma del pacte anticrisi./Tanca la Casita Blanca afectada per un pla urbanístic./Unnim ha començat a dissenyar ja l'estructura del banc en què es convertirà./5 morts i 836 persones ferides segons el govern egipci en una nit de disturbis a El Caire, Egipte: han agredit periodistes entre els quals la corresponsal de TVE Rosa María Molló./Els treballadors de l'escola de vol TOPFLY de Sabadell han començat una vaga indefinida perquè els deuen 4 mensualitats./En el cas del geriàtric d'Olot, els estudis fets als cadàvers exhumats no poden corroborar ni descartar si els ancians van morir enverinats pel zelador, Joan Vila./La comunitat xinesa celebra, avui, el primer dia de l'any nou, l'any del conill del metall./La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha participat avui al programa de Ràdio 4, BETA el matí a quatre bandes. L'han rebut la nova directora de Radio Nacional a Catalunya Olga Rodríguez./El Barça i el Reial Madrid es tornaran a enfrontar a la final de la Copa del Rei 21 anys després.

    310 furts diaris a Barcelona Els mossos informen veïns i comerços de com prevenir-los

    Cimera hispano-alemana Reunió de Merkel i Zapatero a Madrid desprès de la firma del pacte anticrisi

    Tanca la Casita Blanca Afectada per un pla urbanístic serà enderrocada els propers mesos

    La final més esperada El Barça i el Madrid es jugaran per 6a vegada la Copa del Rei el 20 d'abril

    L'atur no para. El sector dels serveis és on ha crescut més. Encara més aturats: A Espanya ja hi ha oficialment 4'2 milions de persones sense feïna, la xifra més alta de la història. A Catalunya, l'últim més , s'han registrat 27 Mil nous aturats.

    Biblioteques de nit. Plenes d'estudiants que preparen els examens. Centenars d'estudiants omplen les biblioteques universitàries que obren de nit perquè es puguin preparar els exàmens. Els experts aconsellen planificar bé les etapes d'estudi, NO perdre hores de son i NO deixar-ho tot per l'ultim moment.

    Ones electromagnètiques. Poden causar taquicàrdies, nàusees i al·lèrgies. Cada cop hi ha més persones sensibles a l'exposició a les ones electromagnètiques. La tecnologia que ens envolta pot ser la causant, en alguns casos, de taquicàrdies, nauseas i al·lèrgies.

    A un pas de la final. El Barça vol certificar el pas a la final de Copa i esperar el Madrid. D'aqui a menys de mitja hora comença l'Almeria-Barça. Si els blaugrana NO fallen certificaràn la seva presència a la final de la Copa del Rei. Guardiola presenta un equip amb molts canvis per assolir la primera final de l'any, on s'enfrontaran al vencedor de l'eliminatòria entre el Reial Madrid i el Sevilla.

    Catalunya, on més creix l'atur. El 80% dels nous desocupats provenen del sector dels serveis.

    Gener acaba amb 4 milions 231mil aturats a Espanya. El nombre més alt mai registrat. Catalunya és la comunitat on més ha crescut la xifra de desocupats i ja sumen uns 590mil. El sector dels serveis ha estat el més castigat i acapara més del 80% dels nous aturats.

    Canvien els hàbits de consum. A l'hora de comprar valorem més el preu que la qualitat o la marca.

    La crisi econòmica canvia els hàbits de consum dels compradors. Segon un estudi, el preu del producte prima per sobre de la qualitat o la marca. Això explica que s'hagin disparat les compres en establiments de baix cost, especialment de marques blanques.

    Aules hospitalàries.Prop de 4.000 nens van rebre classe l'any passat a hospitals catalans.

    Prop de 4mil nens van rebre classe l'any passat a 9 hospitals catalans. Ho van fer, a través de les aules hospitalàries. L'objectiu és que no perdin el curs mentre estan ingressats.

    Busquen la primera final. El Barça visita l'Almeria amb tota la plantilla per lligar la final de Copa.

    El Barça ha viatjat aquest matí cap a Almería per segellar la seva presència a la final de la Copa del Rei del 20 d'abril. Els blaugrana parteixen amb el gran avantatge del 5 a zero de l'anada i per això Guardiola vol que tota la plantilla celebri la classificació per a la primera final de la temporada.

    Catalunya, on més creix l'atur. El 80% dels nous desocupats provenen del sector dels serveis.

    Canvien els hàbits de consum. A l'hora de comprar valorem més el preu que la qualitat o la marca.

    Aules hospitalàries.Prop de 4.000 nens van rebre classe l'any passat a hospitals catalans.

    Busquen la primera final. El Barça visita l'Almeria amb tota la plantilla per lligar la final de Copa.