Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

- VOX veu molt probable trencar amb el PP.

- Al Consell de Formentera, Córdoba torna a quedar tot sol.

- PIMEM i PIMECO rebutjen la reducció de jornada.

- Tancaràn el local contigu al Medusa Bech.

- Mavi Garcia continua com a preferida al Giro. 

-A les sis i mitja Vox ha citat el comité executiu nacional per acordar els pròxims passos a seguir. I a la mateixa hora, el Partit Popular de la Comunitat ha convocat la directiva autonòmica. 

-El repartiment de menors migrants ha sigut el detonant d'esta crisi entre el PP i Vox. La Comunitat Valenciana actualment acull més de 400 menors no acompanyats en els seus centres. 

-A estes hores ja s'han superat els 37 graus a Aiora i a Alcoi, a Requena o a Agres. Per davant tenim una jornada calorosa. A la una i fins les 9 de la nit l'AEMET ha activat l'alerta taronja per calor en les comarques del sud de València.

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha asegurado que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha decidido "romper" los pactos de gobierno en las comunidades autónomas en las que han llegado a algún acuerdo. Vox no tiene otra aspiracion que "representar hornadamente a sus votantes" y a que a ellos no les ha votado nadie "para aceptar la política migratoria de Pedro Sánchez, ni el reparto de jueces, ni el reparto de menas", según ha señalado Abascal que ha preferido no adelantar posibles decisiones que se adoptarán al respecto en el Comite Ejecutivo Nacional de Vox para "dar una respuesta a la decisión de Feijóo de romper los gobiernos regionales". Foto: Eduardo Parra / Europa Press.

El ministro de Política Territorial, Ángel Víctor Torres, ha afirmado en una entrevista en La Hora de la 1 que la solución para solventar de forma definitiva la situación de los menores inmigrantes no acompañados es "la modificación de la ley" de extranjería.

Además, el ministro ha tildado de "parche" las medidas del Partido Popular, que "no solventa el problema y lo sabemos perfectamente".

- El Govern accepta i acullirà finalment 10 menors.

- Le Senne no dimitirà tot i que l'imputin.

- Espionatge a càrrecs de Podems.

- El nou jugador del Mallorca Mateu Morey va rebre ahir l'escalfor de Petra, el seu poble.