Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El jugador del FC Barcelona Ansu Fati ha llegado este lunes por la mañana a la clínica donde se ha operado de su rotura de menisco. Lo ha hecho con muletas y con la rodilla izquierda inmovilizada. En función del resultado de la operación se sabrá cuánto durará teóricamente su recuperación.

El govern prorroga 15 dies el toc de queda entre les deu de la nit i les sis del matí; una de les mesures amb les que el govern vol contenir la segona onada de la pandèmia. Una altra és el confinament perimetral i municipal de cap de setmana i l'altra, el tancament de la restauració, l'oci i la cultura. El malestar per no poder reprendre l'activitat portava a alguns aquest diumenge a llençar pintura vermella a la façana de la Generalitat. Els Mossos han denunciat 4 persones i el govern anuncia que incrementarà la protecció als edificis de la Generalitat. Avui hi ha prevista la protesta de les escoles de dansa.

I el departament de Justícia proposa que no es puguin reunir més de 100 persones en cerimònies religioses tot i que l'espai sigui ampli i el terç de l'aforament permès suposi poder reunir més de 100 persones. El govern s'ha mostrat crític amb la cerimònia de beatificació dissabte a la Sagrada Familia a la que van assistir 600 persones. L'Arquebisbat ha demanat disculpes però ha dit que es van complir en tot moment les restriccions i mesures de seguretat.

Dels esports pendents d'Ansu Fati, el jove davanter del Barça serà intervingut avui de la lesió que va patir dissabte al menisc del genoll esquerre.

La lesión de Ansu Fati, como la de Jesús Navas, ha trastocado los planes de Luis Enrique con la selección española, que afronta tres partidos desde este miércoles, un amistoso y dos choques de la Liga de Naciones. El joven jugador del Barça se ha lesionado de gravedad en el menisco y su operación, que se llevará a cabo este lunes, le podría tener apartado del fútbol entre 3 y 5 meses.

El entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman ha defendido a Leo Messi en la rueda de prensa previa al partido de Liga que le enfrentará al Betis. "Si vosotros queréis montar polémica es vuestra parte, hoy en día parece que tenemos que estar más pendientes de las imágenes que de nuestro trabajo", ha afirmado ante los periodistas.

[FC Barcelona-Betis en directo, sábado a las 16:15 en RTVE.es]

Leandro Esquerdinha, jugador del FC Barcelona de fútbol sala, explica en El Vestuario cuáles son las sensaciones desde dentro por la mala racha por la que pasa el equipo. 

Hace muy poco se proclamaron campeones de la Champions y ahora no consiguen levantar cabeza en la competición doméstica: "Gastamos mucha energía para ganar la Champions y estamos contentos por ello". También ha dicho que son "los mismos" que hace unos meses" y que "hay que dar la cara" no solo cuando ganan.

El Barça de fútbol sala actual y el Atlético de Madrid de la temporada 99/00 son algunos de los ejemplos de equipos que pasan o han pasado por una crisis deportiva. Hablamos de ello con Joan Capdevila y Leandro Esquerdinha.

El govern manté la prudència, un cop la velocitat de transmissió de la COVID19 ha baixat per sota de 1 a Catalunya esperarà a què es consolidi aquest nivell i a què millorin altres indicadors abans de plantejar-se el relaxament de restriccions. El Col.legi de Metges alerta de què el sistema de salut continua sota una pressió important com a conseqüència d'aquesta segona onada. Per alleugerir la càrrega es van implantant nous criteris d'actuació: els alumnes d'ESO, Batxillerat i FP, a la classe dels quals es confirmi algun cas positiu, es faran ells mateixos la prova PCR supervisats no per sanitaris sino per professors --això sí-- degudament formats.

La pandèmia continua deixant-se sentir també en el mercat laboral... l'atur a Catalunya ha pujat en 6mil persones i la xifra total frega el mig milió.

El guardameta del FC Barcelona, Marc André Ter Stegen, ha superado sus molestias físicas y ha vuelto a la convocatoria del club azulgrana, aunque no es seguro que el meta alemán juegue esta noche en Champions. Sí estará Gerard Piqué. El objetivo de Koeman es sumar su tercer victoria seguida en esta Liga de Campeones.

Salut descarta de moment demanar un confinament domiciliari. Vol deixar marge per saber com funcionen el confinament perimetral i el toc de queda, un cop s'ha vist que el tancament de la restauració decretat a mitjans d'octubre s'ha traduït en un descens en el ritme dels contagis. Amb tot les xifres als hospitals continuen sent preocupants i el govern crida a no relaxar-se. Eles últimes hores s'han confirmat més de 3.600 nous casos, i 66 noves morts per COVID; el 57 per cent dels llits a les unitats de cures intensives de Catalunya estan ocupats per malalts de coronavirus.

El català aprova avui un nou paquet d'ajudes econòmiques per a col.lectius perjudicats per la pandèmia. Inclou una ajuda de 2.000 euros als autònoms, deduccions de l'IRPF a les rendes més baixes que estiguin obligades a fer la declaració per haver tingut més d'un pagador i un decret per evitar els desnonaments. A tall d'exemple a Barcelona entre mitjans de setembre i mitjans d'octubre més 1.200 de persones han estat víctimes ha patit intents de desallotjament de casa seva.

La pandèmia també podria fer suspendre el partit que el Barça ha de jugar demà contra el Dinamo de Kiev a la Lliga de Campions. L'equip ucrainès ha confirmat 9 casos de coronavirus a la seva plantilla.