Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El entrenador del FC Barcelona ha dado descanso a Leo Messi y Frenkie De Jong para el partido de Champions ante el Dinamo de Kiev. Lo hace porque en esta competición el Barça tiene encarrilada la situación. Además, el técnico holandés se muestra convencido de que Messi aún tiene que dar mucho al club azulgrana.

Catalunya afronta avui el primer dia de la reobertura de bars, restaurants, equipaments culturals i esportius; tots amb limitació horària i d'aforament. Es manté el toc de queda i el confinament perimetral i el municipal durant els caps de setmana. Els bars han estat els primers en reprendre l'activitat. Mentre les dades de la pandèmia continuen millorant de mica en mica.

Tots aquells que arribin a Espanya en avió o vaixell procedents considerats per l'Estat de risc en coronavirus han de portar a partir d'avui una PCR feta amb 72 hores d'antel.lació. Es farà test d'antígens a aquells que no la portin que s'enfronten a més a una sanció.

Avui nova sessió del judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils, amb la declaració com a testimonis dels Mossos d'Esquadra que van intervenir en l'atac que 5 membres de la cèl.lula van perpetrar al municipi costaner del Baix Camp.

En plana esportiva per determinar el temps de baixa de Gerard Piqué al Barça després de patir un esquinç de grau 3, en el pitjor dels casos podria perdre's gairebé tota la temporada. L'altre nom propi del dia és el del pilot gironí Albert Arenas, campió del món de MOTO 3, als 23 anys.

En Radiogaceta de los Deportes, de cara al encuentro entre el Atlético de Madrid y el Barcelona, hemos querido hablar con Sergi Barjuan, ex futbolista de ambos clubes y entrenador. El técnico opinaba que Koeman "ha lidiado con momentos complicados en su llegada y ha predispuesto un equipo en el que hay mucha calidad y por eso Messi podrá seguir triunfando en el Barça". Respecto al conjunto rojiblanco, Sergi Barjuan cree que la meta que está buscando el Cholo Simeone es "ser un equipo importante en España y en Europa".

El entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, ha asegurado que no hay que estar "nervioso" por el futuro de Leo Messi, al que no ve fuera del club, y ha pedido "respeto" a la prensa hacia el argentino, defendiéndole tras sus declaraciones en el aeropuerto sobre el entorno de Griezmann.

A la tertúlia esportiva del Desmarcats hem parlat sobre la prèvia del partit entre l’Atlètic i el FC Barcelona, també sobre l’emprenyament de Leo Messi i sobre les possibilitats que té el pilot gironí Albert Arenas de guanyar el Gran Premi de Moto3. Tot plegat amb Marc Martín, Jordi Jané i Juli García

El Departament de Treball atura tots els ajuts que preveia atorgar per ordre de presentació de sol.licituds. Busca un mecanisme alternatiu per evitar nous col.lapses com el de les ajudes als autònoms. Avui s'havien de començar a repartir més de 8 milions d'euros al sector de la cultura per compensar la cancel.lació d'espectacles i altres esdeveniments. De moment el procés queda congelat per --diu Treball-- sumar-hi més recursos i que aquests arribin a les persones que els necessiten. El conseller Chakir el Homrani ha demanat disculpes al Parlament pel caos viscut amb els autònoms. Tot plegat quan l'oposició li demanava que plegués.

A l'espera de saber com queda el pla de desescalada que en les pròximes hores ha d'avalar el PROCICAT i la filtració del qual ha estat focus de l'ultim desencontre entre els socis de govern. Si al matí ERC plantava a Junts per Catalunya en la reunió del comité de crisi, a la tarda el vicepresident Pere Aragonés i la consellera de presidència Meritxell Budó intentaven posar-hi pau. Mentre l'ex president Quim Torra els demanava més coordinació i sentit de país.

I al judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils aquest dimecres s'han vist per primer cop imatges de l'atropellament de la Rambla...