Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Si Sergio Ramos tiene una herida, sangra el Madrid. Por eso esa mano en el bíceps femoral del capitán obligará a puntos de sutura en una defensa bajo mínimos. Varane también se tuvo que retirar de su partido con Francia y, aunque él mismo ha escrito que fue por precaución. Víctima del virus FIFA también Busquets, se confirma el esguince en la rodilla que se provocó ante Suiza y que le tendrá fuera dos semanas. Entre los rojiblancos, el parón ha dejado al Cholo sin Suárez, positivo en Covid, sin Herrera y con la duda de si podrá contar con Savic y con Oblak, tocado del hombro.

Malestar entre els empresaris, concretament al sector de la restauració després de coneixer la proposta de desescalada del Departament de Salut; un esborrany que entre altres coses estableix la reobertura el 23 de novembre de de bars i restaurants al 30% de la seva capacitat i només fins les 17 hores. Diu el sector que ells havien parlat amb el Departament d'Empresa sobre poder obrir al 50% fins les 23 hores. La proposta s'estructura en 4 trams de quinze dies. No seria fins el 7 de desembre que, si les dades ho permeten, el confinament de cap de setmana passés de municipal a comarcal mentre el toc de queda nocturn i el confinament perimetral de Catalunya es preveu mantenir fins més enllà del Nadal. La proposta haurà de ser analitzada ara pel PROCICAT. La filtració no ha agradat al sotsdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, qui a twitter ho ha titllat de manca total de respecte diu que els ciutadans necessiten certeses i no rumors.

Del sector de la cultura avui es mobilitzen les sales de concert amb l'emissió on line del que han anomenat l'ultim concert, per denunciar que vuit mesos de tancament els han comportat unes pèrdues de 120 milions d'euros.

En esports avui és noticia la rebaixa de la limitació salarial dels diferents equips motivada per la pandèmia. El Barça és l'equip que més haurà de passar la tissora.

Després de la fusió entre Caixabank i Bankia ara són BBVA i Banc Sabadell els qui negocien la seva possible fusió. Tot i que encara no hi ha certesa que s'arribi a un acord la unió d'ambdues entitats podria derivar en el banc més gran d'Espanya.

Aquest dilluns la pandèmia ha deixat a Catalunya 1.100 nous contagis, la confirmació a la baixa de la velocitat de transmissió i el risc de rebrot... però encara 52 defuncions i prop de 600 persones a les unitats de cures intensives per COVID19. El govern planteja una desescalada prudent i per fases de 15 dies a partir del pròxim dilluns. El govern treballa ja amb les farmàcies per a què aquestes puguin fer també test d'antígens.

.Parlem dels canvis en el sí del Departament de Treball, una setmana després de la polèmica gestió dels ajuts als autònoms, el conseller Chakir el Homrani relleva al fins ara secretari general de treball i al secretari d'assumptes socials i families.

El delantero uruguayo del Atlético de Madrid Luis Suárez ha dado positivo por Covid-19, por lo que será baja este martes contra la selección de Brasil en las eliminatorias mundialistas y este fin de semana contra el Barça en la Liga española.

La velocitat de transmissió de la COVID19 a Catalunya baixa fins a 0,8 i el risc de rebrot cau més de 40 punts i se situa per sota dels 500. La pandèmia deixa més de 2.000 nous positius i 67 noves defuncions aquest diumenge. Repassem les dades, ens aturem en les residències de gent gran, també focus d'aquesta segona onada i en els assajos clínics de diferents vacunes; la de Can Ruti busca voluntaris per afrontar la fase 3.

Comença la dotzena edició del Gran Recapte. Dotzena que aquest any és eminentment virtual. El Banc d'Aliments calcula que més de 260.000 persones a Catalunya necessiten de la seva ajuda, és un 40 per cent més que l'any passat. El Gran Recapte suposa la quarta part d'allò que el Banc d'Aliments recull en tot l'any.

Atents també al Parlament Europeu que repren aquest dilluns el suplicatori per treure la inmunitat com eurodiputats a Carles Puigdemont, Toni Comín y Clara Ponsatí. La defensa de tots tres al.legarà persecució política.

Esta noche ha pasado por los micrófonos de Radiogaceta de los Deportes Toni Nadal. El tío del mallorquí ha admitido que el torneo que arranca el domingo de las Finales de la ATP en Londres, es uno de los más compliclados para el tenista Rafa Nadal. No solo porque lo disputan los ocho mejores del mundo, sino también por el tipo de pista, el momento de fin de temporada, etc. Además, hace unos días supimos que Toni Nadal formaría parte del equipo de trabajo de Victor Font, candidato a las elecciones del Fútbol Club Barcelona, algo sobre lo que también le hemos preguntado.

A la tertúlia esportiva del Desmarcats hem parlat sobre les lesions del jugador blaugrana Ansu Fati i el pilot de Moto GP Marc Márquez. També hem repasat l’actualitat del Barça i les precandidatures per presidir el club. Tot plegat amb Juli García, Marc Martín i Jordi Jané

Restituït el major dels Mossos Josep Lluis Trapero al capdavant de la policia autonòmica, avui té ja la primera reunió amb els comandaments del cos i el conseller d'interior Miquel Sàmper. Trapero recupera el càrrec del que va ser apartat fa tres anys en virtut del 155 i un cop absolt per l'Audiència Nacional que el jutjava inicialment per rebel.lió.

Catalunya ha sumat aquest dijous ha sumat 141 defuncions a Catalunya i prop de 3.800 contagis. Tot i la millora en indicadors com el risc de rebrot o la velocitat de transmissió, el sistema sanitari encara treballa sota pressió. El govern opta per la prudència i manté tancats bars, restaurants, oci, cultura i gimnasos 10 dies mes. Dissabte només podran reobrir els centres d'estètica això sí amb cita previa. El sector de la restauració insisteix en què està al limit i estudia ja portar als tribunals la pròrroga de les restriccions.

Les eleccions a la presidència del Barça seran previsiblement el 24 de gener... és la data escollida per la junta gestora... encara queda que la Generalitat el.labori un pla anti-covid per a poder-les celebrar.

El FC Barcelona se impuso este miércoles al Atlético de Madrid por tres goles a cero en el enfrentamiento correspondiente a la  jornada 7. Patri Guijarro, Jennifer Hermoso y Lieke Martens fueron las goleadoras del equipo de Lluìs Cortés. Las blaugranas llevan 5 de 5, se mantienen invictas y son segundas en la clasificación con 15 puntos aunque con dos partidos menos que el líder, el U.D Granadilla de Tenerife (16 puntos) que ha jugado siete encuentros. Por su parte las colchoneras son terceras con 14 puntos en siete partidos.

Salut i el PROCICAT avaluen avui si es mantenen o suavitzen algunes de les restriccions vigents per combatre la segona onada del coronavirus quan la velocitat de transmissió continua instal.lada per sota de l'1, però encara no es donen menys de mil contagis diaris i hi ha 600 persones a les UCI, el doble de les què el govern considera necessàries per aixecar el peu del fre a l'activitat. La pressió continua sent molta des de diferents sectors (la restauració, l'oci, la cultura, l'esportiu) i en el sí del govern sorgeix de nou la polèmica davant propostes de reobertura filtrades a la premsa.

Tercera jornada del judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils. Els investigadors que han declarat aquest dimecres han confirmat la implicació dels 3 acusats en els preparatius de les accions terroristes.

De la política, l'ex president Carles Puigdemont, descarta ser el cap de cartell de Junts per Catalunya a les eleccions del 14 de febrer però diu que continuarà liderant el projecte. Seran doncs Damià Calvet i Laura Borràs els qui disputaran el priemr lloc a les primàries de Junts per Catalunya.