Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Protesta contra la retallada aprovada pel Govern central i el de la Generalitat. A Catalunya el seguiment, segons els sindicats és del 75%, segons la Generalitat, és només del 15%. Als hospitals, la protesta s'ha seguit a mig gas i no ha alterat les visites dels pacients. En educació, també seguiment del 50%. Els treballadors de FGC són els únics del sector del transport públic que han fet vaga./El Parlament admet a tràmit la iniciativa popular per fer un referèndum per la independència. PSC i PP han votat en contra i ho duran al Consell de Garanties Estatutàries./ Salgado diu que Espanya no prepara més retallades./ Vist per a sentència l'últim judici contra Martínez Singul, segón violador de l'Eixample, acusat d'intentar agredir sexualment una menor de 12 any. Els 4 candidats a la presidència del Barça debaten avui a 59 segons a La 2./La selecció espanyola de futbol escalfa motors abans del seu debut dimecres al Mundial.

Examne Europeu. L'Eurogrup analitza el pla d'estalvi del govern espanyol / Vaga al sector públic. Estableixen serveis mínims del 25% a Sanitat i del 50% als Ferrocarrils / Sistemes de retenció. Els accidents de trànsit són la quarta causa de mort en nens d'entre 1 i 14 anys. / Salt condemna la violència. Enguany, a Catalunya ja han mort 5 dones a mans dels seus companys. / Insisteix en Cesc. Laporta treballa per fitxar el capità de l'Arsenal abans del Mundial.

Salt es concentra en silenci en condemna per la mort de la dona de 32 anys suposadament a mans de la seva parella. És la segona dona morta a Salt aquesta setmana./Els sindicats asseguren que hi haurà serveis mínims arreu, a la vaga de demà per la reallada de sou als funcionaris. Diuen que podria ser un assaig d'una vaga general./Un de cada quatre nens mort ho és en accident de trànsit: els experts demanen millor subjecció als vehicles./Els senglars s'han multiplicat per 4 en vint anys: destrossen els conreus./A una setmana de les eleccions del Barça, s'encèn el debat entre els 4 candidats. Demà faran el primer debat televisiu al programa 59 segons. Serà a tres quarts de dotze de la nit per La 1./Millet i el seu equip van desviar 9,7 milions d'euros de les obres del Palau de la Música./Els segrestats estan bé, segons ha dit el ministre Moratinos avui a "Los Desayunos", de TVE. Es va entrevistar amb el president de Mauritània./Des d'avui l'Informatiu presenta els candidats a la presidència del Barça. Avui, Jaume Ferrer.

Ja són a casa. Els tres activistes espanyols volen denunciar Israel / La reforma laboral continúa oberta. El govern diu que no hi ha res definitiu i vol continuar negociant / L'UNESCO alerta sobre el túnel de l'AVE. L'organisme recomana en un informe protegir més la Sagrada Familia / Lluita contra el foc. La Generalitat hi destinarà, enguany, 70 milions d'euros / Nadal, finalista a París. Guanya Melzer per 6-2, 6-3, 7-6 i jugarà la final amb Soderling

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Un informe de la Unesco recomana un nou traçat de l'AVE per evitar que passi pel costat de la Sagrada Familia i de la Pedrera. Els experts, que van visitar el temple al febrer, reconeixen que el projecte compleix la normativa, però insisteixen que calen més mesures de seguretat per evitar "desastres imprevistos"/Les imatges aèries arribaran en directe als centres de comandament que instal·lin els bombers en cas d'incendi. L'helicòpter permetrà veure les zones més calentes i calcular el perímetre del foc. És una de les novetats que inclou la campanya contra incendis de l'estiu, que es preveu difícil per l'estat dels boscos catalans./Els dos activistes de Taradell i el periodista valencià que anaven a la flotilla atacada per Israel arriben aquesta tarda a Barcelona. Un altre vaixell amb ajuda humanitària navega cap a la franja de Gaza sense intenció d'aturar-se. Israel diu que, si cal, impedirà la seva arribada./Un informe de la UNESCO aconsella allunyar l'AVE del temple de la Sagrada Família. Els tècnics recomanen aturar la perforació del subsòl per construir una barrera els fonaments del Temple i /Precisament segons dades de l'Eurostat, l'economia de la zona euro ha crescut dues dècimes en el primer trimestres. Aquestes dades confirmen a més la sortida d'Espanya de la recessió ja que en els tres primers mesos l'economia del nostre país ha crescut una dècima../Els sindicats de Mossos d'Esquadra troben desorbitada la xifra dels 300 agents que s'han destinat al dispositiu de vigilància per la reunió del club Bildergberg. Una trobada que enguany NO està sent, ni de bon tros, tan secreta com era habitual. Els que mouen el món, com diuen, debaten sobre el paper de l'euro i el rescat de Grècia./Pau Gasol es llueix en el primer partit de la final de l'NBA, amb 23 punts i catorze rebots. Els Lakers van derrotar els Celtics de Boston de 13 punts. Els de Los Angeles tornaràn a rebre els Celtics a l'Staples Center la matinada de diumenge.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Reforma Laboral. Sindicats, patronal i govern es reuniran dimecres dia 9 / El grup que "mou" el món. Sitges està blindat per la policia i grups antisistema s'hi manifesten / Atac a la "Flota de la Llibertat". Els 3 activistes espanyols arribaran demà a Barcelona desde Istambul. / Tecnologia per millorar la vida. El saló Avante normalitzar la vida de les persones depenents. / A 4 bandes. Rosell, Ingla, Ferrer i Benedito ja són candidats a la presidència del Barça.

Enmig de fortes mesures de seguretat, els membres del Club Bilderberg arriben a Sitges, entre els quals la reina Sofia./Càritas diu que ha empitjorat la situació de les persones i famílies que els demanen ajuda. Tres de cada quatre són a l'atur/Els dos activistes catalans i el valencià, membres de la "flotilla per la llibertat" atacada per Israel arribaran demà a Espanya./Govern, sindicats i patronal es tornaran a reunir la setmana que ve en la taula de diàleg social per intentar pactar la reforma laboral./L'alcaldesa de Cunit i senadora socialista, Judit Alberich, portarà al senat la moció per debatre la prohició del vel integral als edificis públics./El Barça reconeix contactes amb el representant de Yaya Touré, que arriba amb una oferta del Manchester City.

Reforma Laboral, el dia 16. L'atur baixa al maig per segon mes consecutiu. / Comissió d'investigació del cas Palau. El Parlament vol esclarir si es van desviar fons del Palau cap a CDC / Hospitals que cobren tard. Els treballadors temen perdre la paga del juny. / El burka anirà al Senat. Diversos ajuntaments debaten prohibir-lo als espais públics. / No a l'oferta per Cesc. L'Arsenal rebutja uns 35 milions d'euros del Barça per Cesc.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

L'atur baixa de 19 Mil persones a Catalunya./El cas del Palau de la Música es començarà a investigar al Parlament a partir de dimarts que ve. /L'alcaldesa de Cunit, del PSC, proposarà al Senat la prohibició del vel integral en equipaments públics./La Generalitat atribueix a problemes de tresoreria l'ajornament de 15 dies en el pagament del concert sanitari als hospitals./El consistori barceloní suprimira 2 regidories: la dels usos del temps i la de participacio, i 9 comissionats, que cobraven cadascun 75.000 euros l'any./ La Junta Electoral del Barça ha començat aquest matí a validar les signatures dels 4 precandidats que van superar el tall. Ahir al "59 segons", Laporta va reconéixer que no ha gestionat bé la seva successió.

REFORMA LABORAL, EL DIA 16: L'atur baixa al maig per segon mes consecutiu / El burka anirà al Senat: Diversos ajuntaments debaten prohibir-lo als espais públics / Comissió d'investigació del cas Palau: El Parlament vol esclarir si es van desviar fons del Palau cap a CDC / Hospitals que cobren tard: Els treballadors temen perdre la paga del juny / No a l'oferta per Cesc: L'Arsenal rebutja uns 35 milions d'euros del Barça per Cesc

L'Informatiu mostra un dels magatzems intervinguts per la guàrdia urbana de Barcelona on es guardaven els productes per a la venda al top manta./La Generalitat ha concretat que s'apujarà un 2% pels que cobren 120.000 euros l'any i un 4% per aquells que superin els 175.000. /Els sindicats avisen que no hi haurà pacte si s'abarateix l'acomiadament/. A la presó de Beer Sheva els tres activistes espanyols s'han negat a signar la repatriació voluntària./Pau Gasol renuncia al Mundial de Turquia amb la selecció espanyola de bàsquet./El consell d'administració de Caixa Girona ha aprovat per unanimitat integrar-se dins la Caixa.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

ASSALT A LA FLOTA DE LA LLIBERTAT: L'exèrcit d'Israel fa 9 morts i 30 ferits / Pujada d'impostos: El govern català estudiarà els detalls d'aplicació, demà / Violència de gènere: Una dona mor apunyalada enmig d'un carrer de Salt / L'adicció al tabac: Els joves comencen a fumar, cada cop, més aviat / 100% Mourinho: El portuguès promet seguir sent el mateix en la seva estrena a Madrid

Els dos activistes de Vic, Laura Arau i Manuel Tapial, i el periodista valencià David Segarra surten il·lesos de l'atac de l'exèrcit israelià que ha fet, almenys, 19 morts en aigües internacionals, a vaixells d'ajuda humanitària que anaven a Gaza./Mor una dona de 46 anys després que, suposadament, l'hagi apunyalat el seu home a Salt. L'home s'ha lliurat a la policia. / 20 anys per l'acusat de matar una jove al centre de Tarragona al 2008 perquè no es volia casar amb ell. /4 o 5 dones moren cada dia a Catalunya per culpa del tabac. El 24% de la població femenina fuma. Avui és el dia Mundial sense Tabac ./Els 6 detinguts en la batalla campal de Can Femades, a L'Hospitalet, han passat a disposició judicial. L'altre episodi violent del cap de setmana, el de la baralla a la Plaça Espanya de Barcelona, que va acabar amb un mort, el van protagonitzar bandes llatines. /Després de Lleida, CiU presentarà també una moció al pròxim ple per demanar que es vetin el burca i el nicab als espais públics./La Generalitat detalla demà a qui s'aplicarà el nou impost per les rendes més altes./José Mourinho ja és l'entrenador del Reial Madrid.

L'Informatiu Cap de Setmana (30/05/2010)

L'Informatiu (30/05/2010)

Una baralla aquesta matinada a la plaça Espanya de Barcelona acaba amb 1 mort i tres ferits. Els Mossos sospiten que podria tractar-se d'un enfrontament entre bandes d'origen llatinoamericà.

Joan Saura diu que dimarts s'aprovaran els trams per apujar l'IRPF i assegura que té el compromís dels socialistes per fer-ho. ERC també ho subscriu i nega que al tripartit i hagi discrepàncies després de què el conseller Castells evités ahir concretar els detalls d'aquesta pujada.

Sabadell es converteix avui en la ciutat més gran que fins ara ha acollit una consulta sobiranista. 174 MIL persones poden votar als 39 col·legis electorals repartits pels diferents barris del municipi.

Espanya derrota l'Aràbia Saudita 2 a 3 en el primer test abans del Mundial. En un partit fluix, del Bosque va fer sortir fins a sis jugadors del Barça en l'onze titular. David Villa, va marcar el primer gol i a la segona part, es va produir el debut de Pedro amb la selecció.

El cantant Daniel Diges queda quinzè en un Festival d'Eurovisió marcat per la gracieta de l'espontani Jimmy Jump que es va colar a l'escenari. Amb propostes musicals radicalment diferents el Primavera Sound va tancae ahir a Barcelona la seva edició més exitosa amb el concert de Pet Shop Boys.