Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

LA LLUM DISPARA ELS PREUS: La inflació interanual se situa en el 3'3%, la més alta des d'octubre 2008

Els preus dels carburants, a l'alça: En l'últim any el gasoil s'ha apujat un 26% i la gasolina un 16%

Ordinadors a les aules: L'anunci de congelació del pla de digitalització crea incertesa als instituts

Transtorns alimentaris: Els webs que inciten a l'anorèxia i la bulímia creixen un 500% en 5 anys

Amb les maletes preparades: El Barça viatja aquesta tarda a Londres amb les baixes de Puyol i Jeffren

CONGRÉS DE TELEFONIA. Els tablets i el 3D estrelles a Montjuïc

Es diuen "Tablets" . Són com una mena de pantalles portàtils que fem anar amb el tacte. Amb ells es pot consultar el correu, navegar per internet, reproduir video, llegir llibres... Diuen que són unes de les estrelles del Congrés de telefonia mòbil que s'acaba d'inaugurar a Barcelona.

Aixequen el límit dels 80. La contaminació és tan alta com la setmana passada

Aquesta matinada han aixecat el límit dels 80 algunes entrades a Barcelona. El govern Mas va ajornar la setmana passada aquesta mesura per la pol.lució. L'anticicló ha marxat però la contaminació continua encara als mateixos nivells.

S'atura la informatització. La consellera vol evaluar els resultats de l'experiència

La consellera d'Educació anuncia que aturen la informatització de les aules. Irene Rigau diu que la crisi hi ha tingut a veure, però que també cal evaluar-ne els resultats. Avui ha començat el periode de preinscripció als centres d'infantil, primària i secundària.

Ferits per bala de goma. Volen que es prohibeixi aquest tipus de munició

Una associació de ferits per bales de goma dels antidisturbis demana que es prohibeixi aquesta munició. Els metges confirmen que aquestes bales poden causar lesions greus.

Torna la Lliga de Campions. El Barça aparca la Lliga i se centra en la visita a l'Arsenal

El Barça deixa de banda momentàniament la Lliga, ara amb 5 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid, per centrar-se en la Champions. Els blaugrana viatgen demà cap a Londres per enfrontar-se a l'Arsenal a l'anada dels vuitens de final. Puyol i Jeffren s'ho perden per lesió.

La pel.lícula catalana "Pa negre" va triomfar als Goya amb 9 dels 14 premis a què optava. "También la lluvia" amb 3 premis i "Balada triste de trompeta" Álex de la Iglesia amb dos, van ser les grans perdedores./El Mobile World Congress arrenca, avui a Barcelona./ La limitació dels 80 kms/h ha desaparegut de la C-31 i la C-32 sud./ Els efectes de l'anticicló de la setmana passada han reobert el debat sobre la necessitat de restringir el trànsit a les ciutats./A Lleida, avui havia de començar el judici per l'accident d'helicòpter de Torellola en el què van morir 8 persones, el juny de 2002./ El procès de preinscripció escolar ha començat avui i s'allargarà fins el dia 25. /La sinistralitat laboral va baixar un 6% l'any passat, segons el balanç presentat per CCOO./El Reial Madrid es planta a 5 punts del Barça després de vèncer l'Espanyol per 0 a 1./El Barça de bàsquet iguala el Reial Madrid com a rei de copes amb 22 títols després de superar precisament a l'equip de Messina a la final./I avui fa 45 dies que les 450 embarcacions de la Barcelona World Race van començar aquesta competició.

Premi al cinema català: Pa Negre guanya nou dels catorze premis als que optava

Centre mundial de la tecnologia: La fira de telefonia deixarà uns 220 milions d'euros de beneficis a Barcelona

Velocitat variable, ara sí: A la c-31 i c-32 ja es pot circular a velocitats d'entre 90 i 120 km-h

Preinscripció escolar: Tenir pares o germans exalumnes al centre dóna punts en cas d'empat

Millor equip de la dècada: El Barça prepara el partit contra l'Arsenal amb el Madrid a 5 punts

Tot a punt per la Fira del Mòbil. Cuatre dies que posen a prova el sector dels serveis a Barcelona.

Valorant les receptes de Merkel: Fórmules per millorar la productivitat segons govern, CEOE i sindicats.

Arriba Rafael Amargo. Una companyia estable de flamenc per a Catalunya.

Empat i gràcies. El Barça es deixa dos punts a Gijón i el Madrid ho pot aprofitar avui a Cornellà.

Egipte, hora zéro. L'eufòria per la caiguda del "rais" deixa pas a la difícil transició.

Primàries al PSC. Seguretat i infraestructures en el tercer cara a cara entre Hereu i Tura.

El testimoni de Justin Sesay. Dia Internacional contra l'utilització dels nens i nenes com a soldats.

Ja són a Asturies. El Barça vol ampliar la ratxa de victòries, al camp d'un Sporting necessitat.

L'Hora d'Egipte. Mubarak dimiteix L'exèrcit garant

400 euros per viure. No els podran demanar els que ara en cobraven 426.

El dèficit català. Artur Mas no pensa apujar impostos.

No donen l'abast. Justicia nomes cobrirà la meitat de les vacants.

La final de Copa, a València. Mestala tornarà a ser l'escenari d'una final Barça-Madrid 21 anys després.

400 euros pels aturats de llarga durada. No se'n podran beneficiar les persones que han rebut l'anterior ajut, de 426 euros.

El Consell de Ministres aprova el nou ajut de 400 euros pels aturats de llarga durada. Per cobrar-lo no s'ha de tenir cap ingrès i cal fer un curs de formació. Els qui han rebut l'anterior ajut, el de 426 euros, no el podran demanar. Les empreses amb treballadors a temps parcials que els facin indefinits rebran bonificacions

Vacants a l'administració de Justícia.

El departament només en cobrirà la meitat i els funcionaris ho consideren insuficient.

Els funcionaris de l'administració de justícia diuen que la decisió del govern català de cobrir la meitat de les vacants és insuficient. Denuncien que la crisi ha disparat el nombre de casos i que les condicions de treball s'estan convertint en insostenibles.

Tot a punt per als Goya.Els actors catalans il·lusionats davant els guardons.

A 48 hores de saber si els premis Goya d'enguany porten accent català, parlem amb alguns dels actors nominats, la majoria per Pa Negre que té catorze nominacions...la gala dels Goya la podreu seguir en directe, diumenge, a la 1 de televisió espanyola

Torna la lliga.

El Barça juga demà contra l'Sporting amb el repte d'ampliar la ratxa de victòries.

Guardiola convoca pel partit de demà a Gijón els 18 jugadors del primer equip que té disponibles. Puyol i Jeffren continuen lesionats i tampoc no podran jugar contra l'Arsenal. Hores d'ara el Barça i el Madrid estan reunits a Madrid per decidir la seu de la final de la Copa.

Reducció de la despesa: Artur Mas respon Salgado que no apujarà els impostos

400 euros pels aturats: No se'n podran beneficiar les persones que han rebut l'anterior ajut, de 426 euros

Vacants a l'administració de Justícia: El departament només en cobrirà la meitat i els funcionaris ho consideren insuficient

Tot a punt per als Goya: Els actors catalans il·lusionats davant els guardons

Torna la lliga: El Barça juga demà contra l'Sporting amb el repte d'ampliar la ratxa de victòries

REVOLUCIÓ EGIPCIA. Hosni Mubarak a punt d'abandonar el país

El president d'Egipte, Hosni Mubarak,podria tenir les hores contades. Després de dues setmanes i mitja de revolta del poble, Mubarak podria anunciar que deixa el poder i abandona el país. El fet, però, encara està envoltat de molta confussió.

Ciutats i pol·lució. Medi Ambient proposa gravar els cotxes més contaminants

El Ministeri de Medi Ambient analitza el problema de la contaminació de les grans ciutats. Proposa que s'estudii un augment d'impostos dels cotxes més contaminants.

Les caixes disgustades. Ara els hi demanen una solvència del 10 per cent

Les caixes catalanes NO descarten recórrer la decisió del govern que exigeix un index de solvència del 10%. Ho consideren una discriminació perquè als bancs només se'ls demana el 8%.

Fundació Mona. Compleix 10 anys de lluita pels primats

La Fundació mona, de Riudellots de la Selva, compleix 10 anys d'activitat. Cuida primats procedents de comissos que pateixen transtorns psicològics perquè els han utilitzat als circs i a les atraccions turístiques.

Cesc, la il·lusió de la culerada. El culé somia en repatriar Cesc però el Madrid s'hi ha posat pel mig

Un cop garantida la continuitat de Guardiola i amb la renovació d'Alves pendent, a Can Barça pren rellevància el que pot ser el gran fitxatge d'aquest estiu: Cesc Fàbregas. El Madrid també va al darrera del capità de l'Arsenal. Víctor Valdés ha estat clar: NO veu a l'arenyenc a la Casa Blanca.

El conseller d'Interior veu difícil retallar la despesa de la Generalitat per sobre del 12%. És el que li hauria demanat José Luis Rodríguez Zapatero a Artur Mas en la reunió de dilluns a la Moncloa. /La venda d'habitatges va pujar el 2010 per primera vegada en dos anys. /L'Ajuntament de Barcelona obligarà els propietaris de més de 600 pisos del Raval a rehabilitar-los i si no ho fan, podria expropiar-los. /La Federació d'APAS consulta amb les familes una possible eliminació de la sisena hora. /La Cimera Anticrisi que el PSC havia demanat al govern serà el 25 de març./ El govern espanyol ha confirmat que exigirà nivells de solvència més elevats a les caixes que als bancs./La Policia Nacional ha detingut 14 persones acusades de defraudar 11 milions d'euros a Hisenda a travès de factures sense IVA./El mercat immobiliari mostra els primers signes de recuperació./El tema de l'habitatge és, precisament, el que més consultes jurídiques origina a la jornada de portes obertes que fa, avui, una asseguradora de Barcelona./A Navàs, satisfacció perquè la pressió de les famílies i les gestions de l'ajuntament han aconseguit recuperar l'institut. / Projecte Marta: 18 empreses i universitats espanyoles investiguen sistemes intel.ligents perquè en breu els nostres vehicles ens avisin quan ens adormim al volant o quan és segur fer un avançament./La Selecció Espanyola va aconseguir guanyar Colòmbia per la mínima. /Barcelona ha presentat candidatura per organitzar la Gran Sortida del Tour de França de 2014. /Lleida,capital del cinema d'animació amb ANIMAC.

Més retallada: Zapatero adverteix Mas que la retallada del 10% és insuficient

Creix la compravenda de pisos: L'augment, d'un 7%, trenca amb dos anys de caigudes

Pla per reduir la conflictivitat al Raval: Obligaran alguns propietaris a rehabilitar o els podrien expropiar

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes consulta amb les familes una possible eliminació de la sisena hora.

La "Roja" no acaba de rutllar: La selecció espanyola derrota per la mínima Colòmbia amb gol de Silva

EXAMENS DE SETEMBRE. La Generalitat els vol recuperar ja el curs 2011-12

Tornen els examens de setembre. És una de les mesures que ha anunciat el nou govern català per intentar posar fre al fracàs escolar. ¿Serà útil aquesta recuperació dels examens? Què n'opina la comunitat educativa? i els alumnes?

Autoritzat l'endeutament. La líder del PP nega favoritisme per Catalunya

El Parlament autoritza la Generalitat a endeutar-se en més de 2Mil milions sis-cents Mil euros. En la primera sessió de control del govern, la líder del PP, Alicia Sanchez Camacho, fa costat a la negociació de Mas amb Zapatero i nega que hi hagi privilegis per Catalunya.

Familiars de víctimes. Pateixen angoixes, insomni i depressió

La meitat dels familiars dels morts o ferits greus per accidents a la carretera pateixen seqüeles i en un 30% serà per tota la vida. Ho diu el primer estudi que s'ha fet sobre l'impacte dels accidents de trànsit en els familiars de les víctimes.

La gestió del Prat. Els empresaris contents que la Generalitat sigui determinant

Els empresatris catalans satisfets per l'anunci què la Generalitat serà determinant en la gestió de l'aeroport del Prat. Opinen que el nou model de gestió afavorirà l'economia i la competitivitat de Catalunya.

Guardiola fa feliç el barcelonisme. El tècnic signarà la seva renovació per una temporada el proper 22 de febrer

El barcelonisme celebra avui la renovació de Pep Guardiola per una temporada més. Directius, jugadors i afició han expressat la seva satisfacció per la continuitat del tècnic, que signarà nou contracte el 22 de febrer. S'hi ha inclòs una clàusula de confidencialitat, però s'especula que cobrarà uns 10 milions d'euros: el mateix que Mourinho

Primera sessió de control a Artur Mas, que ha rebut un suport inesperat: el del PP que ha defensat la petició d'endeutament del govern català./Satisfacció entre els empresaris catalans davant l'anunci què la Generalitat tindrà una participació determinant en la gestió de l'aeroport del Prat./Els pneumòlegs recomanen no fer esport a l'aire lliure mentre perdurin els elevats nivells de contaminació que afecten aquests dies ciutats com Barcelona./Indemnització milionària per una dona que va quedar totalment incapacitada desprès d'una operació de lligadura de varius a l'esòfag./Els treballadors de la planta de YAMAHA a Palau Solità i Plegamans s'han concentrat a les portes del Parlament./Zapatero ha criticat al PP per fer responsable al seu govern de tots els mals de l'economia./La Fiscalia de Medi Ambient investigarà si Barcelona i Madrid compleixen la directiva europea de Qualitat de l'Aire./Per ajudar a combatre la contaminació, l'Ajuntament de Barcelona proposa que els taxis que vagin buits deixin de circular./La majoria de familiars de morts o ferits greus en accident de trànsit es consideren víctimes perquè també pateixen seqüeles piscològiques i físiques./Renfe ha patit, aquest matí, 3 incidències gairebé simultànies./Directius, jugadors i aficionats del Barça celebren la renovació de Guardiola per una temporada més./A l'Espanyol se centren en el partit de diumenge contra el Reial Madrid./30 milions d'euros, el doble del previst és el preu que s'ha pagat per aquest quadre de Picasso La lectura

Al ple del Parlament el PP dóna suport al pla de viabilitat d'Artur Mas

Nou model de gestió aeroportuari: Els empresaris catalans diuen que afavorirà la competitivitat del Prat

Contaminació atmosfèrica: Els metges avisen que podria provocar problemes respiratoris

Indemnització milionària: Un milió d'euros per una pacient que va quedar incapacitada

Guardiola 2012: Tot el barcelonisme celebra la renovació del tècnic per una temporada més