Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

CAS NÓOS: URDANGARIN INGRESSA A LA PRESÓ D'ÀVILA I DIEGO TORRES HO FARÀ A LA DE CAN BRIANS 2
Iñaki Urdangarin ja és a la presó de Brieva, a Àvila, on ha ingressat a primera hora del matí, sense cameres, per complir la pena de 5 anys i 10 mesos de presó pel cas Noos. Es tracta d'un centre penitenciari de dones que té un petit mòdul per homes. A aquesta hora a Can Brians 2 s'espera l'arribada del seu ex soci, Diego Torres, que hauria demanat ajornar l'entrada per recorrer la sentència després de demanar l'indult.
VIOLÈNCIA MASCLISTA: UNA DONA MOR ESCANYADA A BADALONA I LA SEVA PARELLA CONFESSA L'AUTORIA
Un home hauria matat la seva parella a Badalona i després s'ha lliurat a la policia. Els fets han passat de matinada i al matí s'ha fet l'aixecament del cadàver.
VOLUNTAT DE FOMENT: EL GOVERN AFIRMA QUE L'AP-7 I L'AP-2 SERIEN GRATUÏTES A PARTIR DEL SETEMBRE DEL 2021
Els peatges de l'AP-7 i l'AP-2 podrien desaparèixer quan s'acabin les concessions actuals al setembre del 2021. Es la voluntat de l ministre de Foment, José Luis Ábalos. D'aquesta manera passarien a ser de titularitat pública després d'anys de demandes de diversos col·lectius a Catalunya.
HABITATGE A BARCELONA: L'AJUNTAMENT VOL OBLIGAR ELS PROMOTORS A DESTINAR EL 30% DELS NOUS PISOS A LLOGUER SOCIAL
L'ajuntament de Barcelona debat avui l'obligació de destinar el 30% de les noves promocions a habitatges de lloguer social. La Plataforma d'afectats per la hipoteca creu que és una decisió necessària en la situació actual, el col·legi d'arquitectes que no s'hauria d'implementar de manera immediata i els promotors temen que s'aturin els projectes i que pugin els preus.
UN MUNDIAL BOIG: TOT I EL GOLÀS DE COUTINHO, EL BRASIL NO SE'N SURT DAVANT SUÏSSA I MÈXIC SORPRÈN I GUANYA ALEMANYA
Ni amb aquest golàs del blaugrana Coutinho en va fer prou el Brasil per poder guanyar Suïssa. Pitjor encara li va anar a l'actual campiona del món. Alemanya va caure derrotada, contra tot pronòstic, davant Mèxic.

Arriben al port de València les tres embarcacions amb les 630 persones rescatades fa vuit dies al Mediterrani oriental. El primer vaixell que hi ha atracat és el Dattilo. Després ho ha fet l'Aquarius i, al migdia ha arribat l'Orione.

El govern espanyol ha donat un permís de residència de 45 dies i una tarja sanitària a tots els qui han arribat avui. Un cop identificats se'ls traslladarà en autobusos a centres d'acollida. Durant tot el matí han estat atesos per més de 2MIL professionals de Creu Roja, traductors i policia.

Cada 4 anys, quan comença el Mundial de futbol es dispara la venda de televisors. Aquests dies ha crescut entre un 15 i un 20 per cent. Sobretot els de gama mitjana-alta, que ronden els 1000 euros.

Doncs a la quarta jornada del Mundial, avui hi ha dos plats forts. L'actual campiona, Alemanya, jugarà contra Mèxic i el Brasil de Neymar contra Suïssa. La que ja ho ha fet és Argentina que ahir no va poder passar de l'empat contra Islàndia. Leo Messi va tenir la possibilitat de donar-li la victòria a l'albiceleste, però va fallar un penal.

Anit vam viure una nova edició del "Liceu a la fresca". Aquest any amb la retransmissió de l'òpera "Manon Lescaut", de Puccini. A Barcelona es va projectar a 5 emplaçaments diferents i la van veure prop de 5.000 persones.

Èxit de públic també al Sonar que ha tancat la seva vint-i-cinquena edició amb 126MIL assistents. Anit va ser el torn de Thom Yorke, líder de Radiohead, que va presentar el seu últim projecte.

VISITES DEL REI: TORRA LI DIRÀ A FELIP VI QUE DEMANI DISCULPES PEL SEU DISCURS EN LA PRIMERA TROBADA QUE TINDRAN
Quim Torra vol demanar a Felip sisé que es disculpi pel discurs que va fer després de l'1 d'octubre. El president de la Generalitat ho ha dit aquest matí a una setmana de la que podria ser la primera trobada amb el rei als Jocs del Mediterrani. A més, ja s'ha confirmat que el dia 28 els reis presidiran l'entrega dels Premis Príncesa de Girona que es farà al Mas Marroch de Vilablareix.
CONSELL DE MINISTRES: NOMENA TERESA CUNILLERA DELEGADA DEL GOVERN I MARIA JOSÉ SEGARRA NOVA FISCAL GENERAL DE L'ESTAT
Declaracions després d'un Consell de Ministres que ha aprovat recuperar la sanitat universal, que algunes comunitats com Catalunya oferien tot i estar en contra de la llei. A més ha oficialitzat el nomenament de dos alts càrrecs... Dues dones: la nova Fiscal General de Catalunya, Maria José Segarra, i la Delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.
CONTRA ELS DESNONAMENTS: CONCENTRACIONS A DIFERENTS CIUTATS EN PROTESTA PER LA MORT DEL VEÍ DE CORNELLÀ
Concentracions a diferents ciutats espanyoles també a Cornellà i a Barcelona en protesta per la mort, ahir, d'un home que es va llençar per la finestra quan anava a ser desnonat. L'ajuntament de Cornellà de Llobregat no descarta emprendre accions legals contra el banc propietari del pis
PREVENIR L'OFEGAMENT: LA MAJORIA DE MORTS A L'AIGUA DE NENS ES PODEN PREVENIR AMB VIGILÀNCIA INTENSIVA
L'ofegament és la segona causa de mort per accident en nens entre 5 i 14 anys i des de principis d'any ja n'han mort 3 a Catalunya per aquesta causa. Ara que ve temporada de platges i piscines els experts recomanen ensenyar-los a nedar i organitzar torns entre els adults per no perdre'ls de vista, ja que els nens s'ofeguen més de pressa que els adults
RÚSSIA 2018: ESPANYA, A PUNT PER DEBUTAR DAVANT PORTUGAL PASSANT PÀGINA A L'ENRENOU DEL CAS LOPETEGUI
Espanya debuta aquest vespre al Mundial de Rússia davant Portugal, intentant que no passi factura tot l'enrenou que ha comportat la destitució de Lopetegui. El nou seleccionador, Fernando Hierro, diu que vol respectar el treball fet fins ara. A l'altra costat, un motivat Cristiano intentarà marcar-li el seu primer gol a "La Roja"

  • L'expresident Carles Puigdemont presentarà aquesta tarda CRIDA NACIONAL PER LA REPÚBLICA: un nou moviment polític que vol aglutinar la unitat de l'independentisme. Un nou espai que vol anar més enllà del PDECAT que celebra d'aquí uns dies la seva Assamblea per marcar posicionament.
  • ERC no se sent cridada a participar en aquest projecte de Puigdemont i Torra que situa en el centre-dreta. Creu que per fer fort l'indepdentisme cal que cadascú treballi en el seu espai i buscar després la unitat d'acció.
  • També Ciutadans i el PSC han valorat el nou moviment polític de Puigdemont.
  • Atracament a punta de pistola en un centre comercial de Castelldefels. Ha passat a les 11 del matí... 4 persones, disfressades, han entrat a robar en una joieria, d'una manera violenta, provocant moments de molta tensió dels empleats i dels compradors.
  • Matí d'aiguats i tempestes intenses arreu del territori que ha fet baixar plens carrers i rieres i ha produit afectacions importants al trànsit durant bona parta del matí. Les zones més afectades són l'àrea metropolitana, el Bagès i el Maresme. La ronda de Dalt ha patit inundacions i alguns cotxes s'han quedat atrapats... La Vanesa Benedicto ens explica quina és ara la situasció....
  • Al jutjat de Vilanova avui han declarat els familiars de la nena de 13 anys assassinada quan sortia de casa dels seus avis. També han estat citats altres testimonis, com ara policies municipals, membres del Sem i veïns. Ens ho explica la Judit Huerta....
  • Selecció i aficionats encara celebren el títol del campions aconseguit per França a Rússia, potser sense tanta brillantor com l'any 98, però demostrant una regularitat durant tot el torneig que l'ha fet justa vencedora./ I al Campionat Europeu de Waterpolo, la selecció espanyola masculina s'estrena a la competició davant la selecció de Malta
  • Recuperar i revisar cançons i ritmes tradicionals de tota la península és el projecte de COETUS, la primera orquestra de percussió ibèrica, com es fan dir, que ara compleix 10 anys. Amb aquesta intenció acaben d'enregistrar un nou disc

La setmana ha arrencat amb un notable canvi de temps. La calorada del cap de setmana ha deixat pas a un matí de ruixats intensos, fortes tempestes i aiguats de fins a 40 litres en poc més de mitja hora. Precipitacions que han anat acompanyades d'un notable descens de les temperatures. Avui, la calor es ben suportable. Demà, tindrem sol, alguns ruixats i una calor continguda.

AIGUATS INTENSOS. Matí de tempestes que deixen incidències a l’àrea metropolitana de Barcelona.

EL TEMPS. Demà, tindrem sol, alguns ruixats i una calor continguda.

"CRIDA NACIONAL". Puigdemont i Torra presenten un espai polític que pordria acabar en un nou partit indepedentista.

ATRAQUEN UN JOIERIA. Encaputxats amb pistoles entren al centre comercial, roben i fugen en ple tiroteig.

EN ESTAT GREU. Segueix ingressat el nen de 10 anys que ahir es va ofegar a la platja de Comarruga.

CELEBRACIÓ ESBOJARRADA. França no dóna opció a Croàcia i guanya amb solvència la final del Mundial de Rússia (4-2).

Matí de aiguats i tempestes intenses a bona part de Catalunya. A aquesta hora es manté activat el pla Inuncat. L'àrea metropolitana de Barcelona ha estat de les més afectades amb carrers inundats, problemes amb els transports públics, especialment a alguna línia de metro, i força afectació al trànsit.

La calorada del cap de setmana ha deixat pas a un matí de ruixats intensos, fortes tempestes i aiguats de fins a 40 litres en poc més de mitja hora. Precipitacions que han anat acompanyades d'un notable descens de les temperatures.

Carles Puigdemont i Quim Torra presentaran avui sota el nom de ‘Crida Nacional’ el moviment polític que podria acabar desencadenant en un nou partit independentista la propera tardor. PDECAT, de moment, analitzarà la nova proposta i manté la voluntat d'eixamplar la base sobiranista.

Atracament a una joieria del centre comercial l'Ànec Blau de Castelldefels. Els lladres ho han fet a ple dia i a punta de pistola. A la fugida hi hagut un tiroteig que no ha provocat cap ferit. Finalment han cremat els vehicle amb el que han fugit.

Segueix en esta greu i pronòstic reservat el nen de 10 anys que ahir es va ofegar a la platja de Comarruga i que està a l'Hospital Sant Joan de Deu. Només aquest cap de setmana, dues persones han mort en accidents similars a altres platges.

A França festa grossa després que la selecció de futbol s'hagi proclamat campiona del món. Els "bleus" van guanyar 4-2 la final davant una Croàcia que mai es va rendir.

El Barça ja té dos nous campions del món, Umtiti i Dembélé i s'especula que en podria acabar tenint un altre si aconsegueix fitxar el migcampista Paul Pogba.

 

La majoria d'enquestes electorals que s'han fet públiques els darrers anys no han encertat gaire els resultats. El professor de Ciència Política, Oriol Bartomeus, creu que això té relació amb els canvis demogràfics que hi ha hagut a Catalunya els darrers 40 anys. Les generacions nascudes després de l'arribada de la democràcia són, diu, més volàtils i trien les opcions electorals amb criteri mercantil, com qui tria els iogurts al supermercat. Avui el professor Bartomeus ens explica aquesta tesi, recollida en el seu llibre "El terratrèmol silenciós".

La setmana que acaba en deixa sobretot dues notícies que poden canviar el rumb de la política durant els pròxims dies. D'una banda, la decisió de la justícia alemanya d'extradir Carles Puigdemont per malversació però no per rebel·lió, i de l'altra la primera reunió entre Quim Torra i Pedro Sànchez.

  • Després de la decisió de la justícia alemanya sobre Puigdemont, avui els advocats els líders independentistes empresonats han volgut donar una imatge d'unitat. Per això junts han anunciat un nou recurs per demanar-ne la llibertat. Aquests recurs, per primera vegada, no el resoldrà el jutge Pablo Llerena, que ja ha tancat la instrucció i ha passat la causa a la sala d'enjudiciament. Els advocats esperen que aquest cop, la fiscalia, amb el canvi de la cúpula del ministeri públic, faci una lectura més prudent de la presó provisional./ La decisió de la justícia alemanya, doncs, sembla que marca un canvi molt destacat en el processament dels líders independentistes. I com ho segueixen precisament tot això des d'Alemanya? Cristina Pampin.
  • El President del Parlament ha rebut aquest matí la notificació sobre la suspensió dels sis diputats processats per rebel.lío que ha decretat el magistrat del Suprem. Els advocats dels líders independentistes han presentat un recurs contra la decisió del jutge Llarena i demanen que se suspengui mentre no es resolgui. Roger Torrent ha assegurat que la notificació no aporta res de nou i que seguiran lluitant pels drets dels diputats.
  • A la portaveu li han preguntat sobre les veus, com las del PP, que demanen posar en qüestió l'espai Schenguen. Isabel Celáa s'ha limitat a dir que respecten la decisió de la justícia alemanya i que el govern veu eficaces les euroordres. I ha descartat rotundament respondre amb el tancament de l'espai Schengen.
  • L'oficina de l'expresident Puigdemont comença a caminar. El Govern ha nomenat l'historiador Josep Lluís Alay com a director.
  • La jutge de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela, ha autoritzat el trasllat de l'expresident del Barça, Sandro Rosell, a una presó catalana.
  • Com cada estiu, l'arribada de la calor més intensa, impulsa les vendes d'aparells d'aire condicionat./ Es preveu que al 2030 un terç de la població de Barcelona tindrà més de 60 anys i avui en dia una tercera part de la gent gran viu sola. L'ajuntament vol avançar-se a aquest increment de població de la tercera edat amb un pla que te com a base la proximitat i la interacció amb els barris.
  • Ja hem vist Clément Lenglet, el nou defensor del Barça, vestit amb l'equipament blaugrana.
  • Luís Miguel que obre aquesta nit el festival de Cap roig

Divendres de sol,alguns núvols, menys tempestes de tarda i més calor. I de fet, aquesta serà la tendència del cap de setmana: molt de sol, tempestes restringides al Pirineu i una bona calorada. Entre dissabte i diumenge els termòmetres pujaran fins als 35-40º. No durarà gaire perquè la setmana vinent començarà amb un canvi de temperatures i amb un canvi de temps.

Els advocats dels líders independentistes en presó preventiva demanaran la seva llibertat arran de la resolució del tribunal alemany que nega la rebel·lió en el cas de Puigdemont. El nou recurs es farà davant  la sala del Suprem que és l'òrgan competent a partir d'ara perquè el jutge Llarena ja ha tancat la instrucció.

D'altra banda sembla que el Tribunal Suprem es decantaria per retirar l'euroordre de Puigdemont per no haver de jutjar-lo només per malversació.

La Fiscalia alemanya és qui ha d'iniciar els tràmits per l’extradició de Puigdemont per malversació.

Ens espera un cap de setmana de calor intensa. Els instal·ladors d'aire condicionat esperen que serveixi per recuperar el 20% de caiguda de vendes per les temperatures anormalment baixes del mes de juny. Els metges recomanen posar l'aparell entorn els 25 graus per no patir mals de coll o contractures.

La temporada forta de festivals d'estiu ja està en marxa. Anit el Cruïlla va portar a Barcelona Jack White, el líder dels White Stripes, que va omplir d'energia el PArc del Forum. I aquesta nit Luis Miguel dóna el tret de sortida a Cap Roig i Jack Johnson fa el mateix al de Porta Ferrada.

El Barça presenta a aquesta hora el segon reforç de la temporada. És el central francès Clément Lenglet, de 23 anys, que ha firmat per 5 temporades. El Barça ha pagat al Sevilla els 36 milions d'euros de la clàusula per un central que tot i la seva bona temporada no ha estat convocat amb França per jugar el Mundial.

El cap de setmana tindrem molt de sol, tempestes restringides al Pirineu i una bona calorada. Entre dissabte i diumenge els termòmetres pujaran fins als 35-40º.

CONSEQÜÈNCIES DE L'EXTRADICIÓ. Les defenses demanaran al Tribunal Suprem la llibertat dels líders independentistes en presó preventiva.

AIRE CONDICIONAT. Els instal·ladors esperen recuperar ara la caiguda de vendes del juny.

TEMPORADA FESTIVALERA . Comencen les nits d' #estiu musicals als festivals de la costa catalana.

DEFENSA "BLEU" I GRANA. El Barça presenta Clément Lenglet amb l’objectiu de reforçar la defensa de cara al curs que ve.

EL TEMPS. El cap de setmana tindrem molt de sol, tempestes restringides al Pirineu i una bona calorada. Entre dissabte i diumenge els termòmetres pujaran fins als 35-40º.

  • El tribunal alemany d'Slesvitx Holstein ha decidit extradir l'expresident Puigdemont per un presumpte delicte de malversació però no per rebel·lió. Diu la interlocutòria dels jutges que no ha existit la violència necessaria per considerar la rebel·lió. Puigdemont, que continuarà en llibertat, ha dit que s'ha derrotat la principal mentida de l'estat.
  • Una de les primeres reaccions a la noticia que venia d'Alemanya ha estat la del president de la Generalitat. Quim Torra, que aquest migdia ha visitat els polítics presos al centre penitenciari de Lledoners,
  • ha manifestat la seva alegria per la decisió alemanya d'extradir l'expresident Carles Puigdemont només per malversació, cosa que, segons Torra, demostra una vegada més els enganys i les mentides que, segons creu, hi ha en la causa del Tribunal Suprem./ I reacció també des de Bélgica, on ha participat en una cimera europea, del president del govern espanyol Pedro Sánchez./ I més reaccions dels polítics catalans a la noticia de l'extradició només per malversació de Puigdemont.
  • La Mesa de la cambra catalana ha decidit, a instàncies del PSC, demanar un informe als lletrats perquè donin la seva versió sobre com s'hauria d'aplicar la interlocutòria emesa pel jutge Pablo Llarena de suspensió de les funcions polítiques dels diputats presos.
  • I a Madrid, aquest migdia, el vice-president de la Generalitat, Pere Aragonés, s'ha reunit amb la vice-presidenta del Govern Espanyol, Carmen Calvo.
  • Avui s'ha confirmat que Barcelona acollirà la Fira d'audiovisual més important del món a partir del 2020, certamen es comparable per magnitud i impacte econòmic al Mobile Congress./ La contribució de la robòtica en l'evolució de la medicina, la història, la ètica o l'art i el futur de la intel·ligència artificial és l'eix vertebrador de l'exposició interactiva que presenta el Cosmocaixa 
  • Als esports, Dani Pedrosa acaba d'anunciar que es retira després de 18 anys com a pilot de motos. Mentrestant, Barça ha fet oficial fa una hora el fitxatge del defensa Clement Lenglet poc després de presentar Arthur Melo.
  • El músic, multi-instrumen-tista i actor nord-americà Jack White. I és que és un dels artistes que aquest vespre inaugura el festival Cruïlles.

El tribunal alemany d'slesvitx Holstein ha decidit extradir l'expresident Puigdemont només per un presumpte delicte de malversació i no per rebel·lió. Els jutges alemanys justifiquen en la seva interlocutòria que no te responsabilitat en els  aldarulls i que no hi va haver violència necessària per ser considerat el delicte de rebel·lió. L'expresident ha dit que s'ha derrotat la principal mentida de l'estat i els seus advocats han anunciat que recorreran el delicte de malversació.

La decisió s'ha conegut mentre estaven reunits la vicepresidenta del govern Carmen Calvo i el de la Generalitat, Pere Aragonés .

La Mesa del Parlament ha decidit encarregar un informe jurídic als lletrats sobre la suspensió dels 6 diputats investigats pel jutge Llarena en la causa del procés independentista, com ha demanat el PSC. la CUP i Junts per Catalunya defensen que l'ha de decidir el ple i Ciutadans i PPC que la suspensió és automàtica.

Barcelona acollirà la fira d'audiovisual més important del món a partir del 2020. Aquest febrer, la trobada "Integrated systems Europe" va reunir 80.000 asistents i es calcula que deixarà un impacte econòmic directe de 470 milions d'euros i 13.000 llocs de treball temporals. El saló s'havia celebrat a Amsterdam en els últims anys.

Un equip d'investigadors de l'hospital del Mar han aconseguit curar pacients amb anorèxia nerviosa implantant-los electrodes al cervell. Es tracta de malalts que no responien a altres tractaments i que ara, ja han començat a guanyar pes.

El Barça està presentant el seu primer reforç de la temporada el migcampista brasiler Arthur Melo. Ha firmat per 6 temporades i espera convencer els escèptics. Compartirà mig del camp amb un Rakitic que va conduir Croàcia cap a la final del Mundial en guanyar Anglaterra per 2 a 1.

A partir de demà i el cap de setmana les tempestes minvaran i la calorada augmentarà. Entre dissabte i diumenge els termòmetres rondaran els 35-40º.

A partir de demà i el cap de setmana les tempestes minvaran i la calorada augmentarà. Entre dissabte i diumenge els termòmetres rondaran els 35-40º.

Aquest dijous ha començat amb ruixats febles en algunes comarques. Però serà un dia marcat per una calor suportable i per una nova tongada de ruixats intensos i tempestes fortes. A partir de demà i el cap de setmana les tempestes minvaran i la calorada augmentarà. Entre dissabte i diumenge els termòmetres rondaran els 35-40º.

LLUM VERD A L'EXTRADICIÓ. La justícia alemanya decideix extradir Carles Puigdemont per malversació, no per rebel·lió.

DIÀLEG ESTAT-GENERALITAT. La decisió s'ha conegut mentre estaven reunits la vicepresidenta del govern Carmen Calvo i el de la Generalitat, Pere Aragonès.

SUSPENSIÓ DELS DIPUTATS. La Mesa del Parlament decideix encarregar un informe jurídic per decidir com aplicar la resolució del jutge Llarena.

UNA ALTRA MEGAFIRA. Barcelona acollirà un certamen similar al #Mobile en impacte econòmic: la fira de referència internacional de l'audiovisual.

ANORÈXIA NERVIOSA. A l’Hospital del Mar implanten electrodes al cervell per curar-la.

CROÀCIA VENÇ ANGLATERRA. El Barça presentar Arthur pel seu mig camp on hi podria tenir un nou campió del món amb Rakitic.

EL TEMPS. A partir de demà i el cap de setmana les tempestes minvaran i la calorada augmentarà. Entre dissabte i diumenge els termòmetres rondaran els 35-40º.

El president Torra qualifica d'indecent la suspensió de diputats catalans dictada pel jutge Llarena i diu que és el Parlament qui ha de decidir si l'acata o no. Torra adverteix però que que no demanaran a cap dels seus parlamentaris que renunciïn a l'acte. Ho ha dit a Edimburg on ha visitat a l'exconsellera Clara Ponsatí.

Hi han arribat aquest migdia procedents de Zuera, a Aragó, i després d'haver fet parada al centre penitenciari de Brians dos. La comitiva de vehicles dels Mossos d'Esquadra que traslladava Turull, Forn i Rull ha arribat poc abans de la 1 del migdia al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, un dels més moderns de Catalunya. Des del passat 4 de juliol ja es troben ingressats
en aquesta presó els exconsellers Oriol Junqueras i Raül Romeva i els Jordis. Amb el trasllat d'avui es completa l'ingrés a presons catalanes dels 9 polítics independentistes processats per rebel·lió a territori espanyol.


8 dels 9 professors de l'institut de Sant Andreu de la Barca investigats per la fiscalia després de l'1 d'octubre han demanat el trasllat. Una trentena més de professors d'aquest centre també l'han sol·licitat. Els professors van ser denunciats per presumptes humiliacions a fills de guàrdies civils.

Oriol Pujol ha signat un document on ha acceptat un pacte amb la fiscalia anticorrupció pel qual li rebaixen la petició de 5 anys i dos mesos de presó a 2 anys i sis mesos de presó . A canvi de reconèixer que va cobrar comissions. Aquest pacte també inclou evitar que la seva dona i els altres empresaris entrin a presó.

Des de principis d'any han mort un 42% més de persones a les carreteres catalanes que l'any passat en el mateix període. El balanç de trànsit presentat avui pel conseller d'interior indica que hi hagut un augment de la sinistralitat mortal del 30%

Balaguer no va poder gaudir d'un nou èxit de Robert Martínez al capdavant de la selecció de Bèlgica que va caure eliminada a semifinals davant França. Tot gràcies a un gol del blaugrana Umtiti.
Malgrat l'eliminació, a Bèlgica parlen d'orgull, emoció i joia després de veure l'actuació de la seva selecció dirigida per Robert Martínez. El partit va tenir una quota de pantalla del 85 per cent, que a França es va quedar amb un 79. El moment més vist, l'instant del gol d'Umtiti.

Beyoncé que actua a l'estadi Olímpic de Montjuic, on durant hores s'hi ha vist gent fent cua. És la única parada espanyola de la gira "On run tour twoo", on també participa el seu marit, el raper Jay-C. L'espectacle inclou una escenografia espectacular: amb 26 músics i una vintena de ballarins. Us deixem amb el ritme de Beyoncé

El Parlament de Catalunya haurà de decidir com aplica la suspensió als diputats processats pel jutge Llarena. La decisió l'haurà de prendre la mesa, que es reuneix demà, tot i que Junts per Catalunya vol que sigui el ple qui ho faci, amb majoria independentista. En una banda hi ha la suspensió automàtica del jutge i a l'altra el reglament del Parlament, que respecta la voluntat del diputat.

Mentrestant els exconsellers Turull, Rull i Forn ja han arribat a la presó de Lledoners al Bages.

8 dels 9 professors de l'institut de Sant Andreu de la Barca investigats inicialment per la fiscalia després de l'1 d'octubre han demanat el trasllat. Una trentena de professors més d'aquest centre han fet el mateix. Els professors van ser denunciats per presumptament haver humiliat fills de guàrdies civils, en 5 casos la denuncia s'ha arxivat.

Des de principis d'any han mort a les carreteres catalanes un 42% més de persones que al mateix període de l'any passat. Els accidents mortals també han pujat un 32%. L'excés de velocitat, el consum de drogues o alcohol i les distraccions en són les causes principals.

Balaguer no va poder gaudir d'un nou èxit de Robert Martínez al capdavant de la selecció de Bèlgica que va caure eliminada a semifinals davant França. Tot gràcies a un gol del blaugrana Umtiti.

Al Barça han començat les revisions mèdiques, l'endemà que s'hagi confirmat que Cristiano deixa el Madrid per fitxar per la Juventus.

Aquest dimecres les tempestes li tornaran a treure protagonisme a la calor. I és que durant aquesta tarda i el vespre els intensos ruixats i les fortes tempestes, acompanyades de molt aparat elèctric, de pedra o de calamarsa, afectaran moltes comarques.

Una de les dives del pop internacional visita avui Barcelona. Beyoncé actua a l'Estadi Olímpic, on fa hores que hi ha gent fent cua. És l’única parada espanyola de la seva gira "On the run tour II", on també participa el raper Jay-C. L'espectacle inclou una escenografia espectacular, 26 músics i una vintena de ballarins.

Aquest dimecres les tempestes li tornaran a treure protagonisme a la calor. I és que durant aquesta tarda i el vespre els intensos ruixats i les fortes tempestes, acompanyades de molt aparat elèctric, de pedra o de calamarsa, afectaran moltes comarques. Demà es mantindrà la inestabilitat i a partir de divendres i el cap de setmana la calorada tornarà a agafar empenta.