Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Aquest divendres es va estrenar a Netflix la tercera i última temporada de la sèrie Valeria. Dues de les seves protagonistes, Diana Gómez i Paula Malia, han visitat 'Punts de vista' per explicar-ne tots els detalls. 

L'actriu, cantant, violoncel·lista, dramaturga i cupletista Glòria Ribera ha presentat el seu últim single 'El pis', on desplega una mescla kitsch i reivindicativa per recuperar la millor versió del Paral·lel. 

'Catalunya Gospel Choir' ha interpretat el tema 'Praise his holy name' acompanyats de la seva directora Anna Roqué. 

Mara Peterssen y el periodista e historiador de arte Peio Riaño nos acercan la obra de la pintora inglesa Jenny Saville, la artista femenina viva más cotizada de la historia.

La Casa de la Provincia, en Sevilla, acoge estos días "Vivir y mirar". Más de 25 obras, entre lienzos y papel, inspiradas en el cine, la fotografía y la pintura. Los últimos trabajos de la artista ayamontina Virginia Saldaña. Una invitación a contemplar, sin prisas, la vida.

L'humorista i pintor Andreu Buenafuente ha parlat de la seva faceta com a dibuixant. La galeria 'Espai Cavallers de Lleida' acull una mostra d'obres seves fins al 22 de juny. El cantant i compositor DePol ha interpretat el single 'Ibiza' i l'escriptora Anna Pazos ha presentat el seu últim llibre 'Matar el nervi'. 



En aquest capítol de Signes, la Casa Thomas de Barcelona, de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. (L'off continua sobre negre). Montserrat Nebot entrevista l'arquitecte Cristian Cirici, autor de la restauració de la Casa Thomas. Exposició als baixos de l'edifici de dibuixos de Domènech i Montaner. Exposició, 'Fotografia com a art, art com a fotografia' a la Fundació Miró de Barcelona. Exposició de pintura de Rosa Torras a Barcelona. La revista literària L'Espill. València. Entrevistes de Maria Antònia Oliver a Eliseu Climent, editor i a Joan Fuster, director literari de L'Espill. Imatges amb música de la Casa Thomas que no surten al reportatge.

Mara Peterssen y el periodista e historiador de arte Peio Riaño comentan la exposición retrospectiva sobre el pintor figurativo Lucian Freud que puede visitarse en Madrid, en el Museo Thyssen Bornemisza.

Carmen Laffón siempre quiso estar presente en el Centro Andaluz de Arte Contemporáneo de Sevilla, y lo ha conseguido. 8 obras, 2 instalaciones y 6 obras pictóricas de la prestigiosa artista, fallecida en 2021, se acaban de incorporar a la colección permanente.

Lucian Freud. Nuevas perspectivas. El pintor británico Lucian Freud, conocido por sus retratos y desnudos hiperrealistas, es uno de los autores más influyentes y cotizados de la segunda mitad del siglo XX. Su obra destaca por una técnica meticulosa, al tiempo que muestra los estados mentales y emocionales de sus retratados. Con motivo del centenario del nacimiento del pintor, el Museo Thyssen-Bornemisza presenta una de las mayores retrospectivas de los últimos años sobre este artista que sigue siendo fuente de inspiración para todos aquellos que buscan explorar la complejidad del ser humano a través del arte.