Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El vicepresident en funcions Pere Aragonés demana calma als qui es manifesten contra l'empresonament del raper Pablo Hasel. Aragonés ha comparegut una setmana després de què comencessin els aldarulls per expressar el seu suport als Mossos d'Esquadra tot afegint que s'analitzarà si hi ha hagut alguna actuació incorrecta. La setena nit de protestes a Barcelona ha acabat amb 3 persones detingudes.

Crisi oberta a l'Institut del Teatre arran les denúncies de presumpte assetjament sexual o abús de poder per part d'alguns professors. La direcció s'ha reunit de forma extraordinària i ha decidit apartar de la docència al centre el director d'escena Joan Ollé, l'únic un dels professors assenyalats encara en actiu. Per als alumnes no és suficient. Demanen la dimisió de l'equip directiu.

El candidato a la presidencia del F.C. Barcelona ha pasado por los micrófonos de Radiogaceta de los Deportes, en Radio Nacional, para hablar sobre su candidatura. Font ha arremetido contra Laporta, asegurando que “ha antepuesto sus intereses personales a los del Barça”, en referencia a su propuesta de incorporar a Xavi Hernández al organigrama del club.

Els Mossos d'Esquadra detenen vuit persones en la sistena nit d'aldarulls a Barcelona per l'empresonament del raper Pablo Hasel. De nou anit actes vandàlics al centre de la ciutat tot i que de menys intensitat. Set agents van resultar ferits lleus. El conseller d'Interior s'ha reunit amb els sindicats de Mossos per rebaixar la tensió després que ell mateix qüestionés la seva actuació per contenir els incidents.

A partir d'avui i durant una setmana Catalunya relaxa minimament les restriccions anticovid; recupera les activitats extra-escolars, d'esport i lleure educatiu per als nens d'infantil i primària i els entrenaments i competicions dels esports federats.

Aunque en el club no confirman ni desmienten, la posibilidad del regreso de Pau Gasol al Barça se ve cercana. El ala-pívot de 40 años regresaría para tener la oportunidad de ir a sus últimos Juegos Olímpicos.

El entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, no está preocupado por la derrota en Champions ante el PSG y defiende que su equipo aún está vivo en tres competiciones. En este sentido ha pedido a sus jugadores que reaccionen para ganar al Cádiz este domingo en liga: "Hay que reaccionar, buscar el sentido del orgullo". Además, no le preocupa la discusión que protagonizaron Piqué y Griezmann sobre el césped y asegura que "es bueno tener gente que reacciona si no están contentos".

Laporta se negó a ir al debate electoral del miércoles por la noche en la televisión del FC Barcelona. En el se habló del rol que debe tener Xavi Hernández. Víctor Font reincidió en que el de Tarrasa será el manager deportivo de su proyecto. Toni Freixa acusó a Font de querer relevar a Koeman ya que, según él, Xavi solo aceptará venir para ser el entrenador.
 

Una trentena de ferits i una quinzena de detinguts en els aldarulls amb què acabaven anit les manifestacions en suport al raper lleidetà Pablo Hasél, empresonat per injúries a la corona i enaltiment del terrorisme. Aldarulls a Barcelona, a Lleida, a Girona o a Vic on els atacants han ocasionat importants destrosses en la comissaria dels Mossos.

En matèria política el PSC i Esquerra Republicana fan passes per tirar endavant una investidura. No sembla que hagi de ser fàcil ni per Salvador Illa ni per Pere Aragonès.

Sobre la vacuna contra la COVID19, avui comença a administrar-se la d'AstraZeneca entre els treballadors d'escoles i instituts de menys de 55 anys.

El món de la cultura lamenta la mort del poeta i arquitcte Joan Margarit, guanyador entre d'altres, del Premi Cervantes l'any 2019.

En plana esportiva, el Barça perd 1 a 4 davant el Paris Saint Germain el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions.

FC Barcelona y PSG se miden en el partido de ida de los octavos de final con una "obsesión" en común: La Champions League. Los parisinos se encomiendan a Mbappé, tras las bajas de Neymar y Di María. Verratti llega tocado al Camp Nou. Mientras que en el lado culé, Koeman recupera a Piqué.

Este martes vuelve la Champions y lo hace con un duelo espectacular entre el FC Barcelona y el París Saint Germain, que pelearán por ganar el partido de ida de estos octavos de final. Aunque hay ausencias destacadas como las de Neymar o Di María, también habrá un duelo entre dos grandes estrellas del fútbol. Messi y Mbappé estarán sobre el césped y ambos quieren brillar para ayudar a su equipo a lograr la victoria.

Els Mossos d'Esquadra han entrat aquest matí al Rectorat de la Universitat de Lleida per complir amb l'ordre de detenció del raper Pablo Hasel, després de què es complís el termini per ingressar voluntàriament per injúries a la corona i enaltiment del terrorisme. Hasel porta prop de 24 hores tancat al Rectorat de la UdL.

ERC i PSC han iniciat ja per garantir-se cadascú la seva investidura. Qui a priori ho té més fàcil és el republicà Pere Aragonés, tot i que el pla de govern ampli que inclogui JxCat i ECP xoca amb el mur que aquests dos partits es posen l'un a l'altre. En tot cas ERC ja ha designat equip negociador i començarà les converses amb la CUP. Els socialista, Salvador Illa, es reivindica com a guanyador de les eleccions i diu que és qui està legitimat per intentar una investidura.

En plana esportiva el Barça juga avui el partit d'anada de vuitens de final de la lliga de campions contra el Paris Saint Germain.

En Radiogaceta de los Deportes hablamos con uno de los candidatos a la presidencia del Fútbol Club Barcelona, Joan Laporta.

El candidato quiere que el Barça "vuelva a ser una referencia a nivel mundial". En ese sentido, opina que tiene "la vocación de servicio y la experiencia y preparación que el club ahora necesita", ha sostenido.

Sobre la posible falta de liquidez para acometer fichajes, el candidato se muestra cauto y argumenta que "a partir de la reestructuración de la deuda pueden producirse ciertos márgenes que nos permitan tener liquidez", ha explicado.

Preguntado por una hipotética final Argentina-España en el Mundial de Fútbol de Qatar, Laporta lo tiene claro: "Leo se merece un Mundial", ha afirmado.