Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Estabilitzat el foc que deixa 80 hectàrees cremades i tots els veïns ja són a casa. INCENDI DE VALLIRANA.

Pendents del dèficit. EL GOVERN DECIDIRÀ SI FA PRESSUPOSTOS.

Increment de les avaries. PODRIA SER PER LA REDUCCIÓ DE REVISIONS.

Neymar s'estrena a Can Barça. MARTINO DIRIGEIX EL PRIMER ENTRENAMENT.

Segona final per Belmonte. MELANI COSTA VA SER PLATA ALS 400.

El president Mas ha enviat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, la carta en la que planteja un pacte sobre la consulta sobiranista "en el termini més breu possible". Hi argumenta que es donen les "condicions favorables" per plantejar-ho i que hi ha vies legals per fer-ho,. Avui en la seva visita a Vilaseca, Artur Mas ha afegit que el text enviat és una aposta pel diàleg i el respecte i ha afegit que Espanya hauria d'estendre la mà.

Encara queden 31 persones en estat crític hospitalitzades a Santiago de Composta ferides en l'accident del tren Alvia de dimecres passat. En total hi ha, en aquests moments 71 ferits ingressats. El maquinista del tren accidentat li han donat l'alta i l'han dut a comissaria imputat per un delicte d'homicidi per imprudència.

Mig milió de vehicles es movilitzen aquest cap de setmana a Catalunya en uns dies d'operació sortida que Trànsit considera el més conflictius de l'estiu. Entre l'operatiu de seguretat hi ha també controls especifics dels vehícles que viatgen cap el nord d'Africa. Els d'aquest cap de setmana a La Jonquera i a l'Aldea són els primers dels quatre controls especifics de l'operació pas de l'estret que aquest any s'allarga fins al 15 de setembre.

Activada l'alerta per cops de calor a les comarques de Ponent. Protecció Civil demana precaució davant l'augment significatiu de les temperatures aquest cap de setmana que han omplert les platges de banyistes.

Gerardo Martino ja coneix de primera ma els seus nous jugadors i el cos tècnic del Barça. El nou entrenador blaugrana va viatjar anit a Oslo i avui presenciarà desde la graderia el segon amistós de la pretemporada contra el Valerenga. A la vegada el Tata treballa amb Zubizarreta per definir el cos tècnic i la plantilla.

Les consecuències del greu accident de Galícia han colpejat també Catalunya. Aquesta tarda s'ha confirmat que entre les víctimes hi ha un noi de 13 anys, originari de Viella. I també entre els 78 morts fins ara confirmats hi ha dos joves que estudiaven Medicina a Lleida.

Artur Mas confirma que abans d'acabar el mes demanarà per carta al president Rajoy la convocatòria d'una consulta sobre el futur de Catalunya. Davant l'anunci, el govern central recorda que el seu principi es fer complir la Constitucio.

El Servei Català de Trànsit vol que sigui obligatori que els motoristes portin reflectors en el casc. Més de la meitat dels conductors de cotxe involucrats en accidents amb motos admeten no haver vist el vehicle de dues rodes.

Gerardo Martino ha estat presentat com a nou tècnic del Barça després de signar un contracte que el vincula amb el club blaugrana les dues properes temporades. Sense temps per reposar, el Tata ha viatjat aquesta tarda a Oslo per conèixer els seus nous jugadors.

La tragèdia també arriba a Catalunya

Una de les víctimes encara per identificar de l'accident de Galícia podria ser un ciutadà de Lleida. Entre les 78 víctimes mortals hi ha també dos joves que estudiaven Medicina a la capital del Segrià.

A Galícia continuen els treballs per identificar les víctimes mortals de l'accident de tren... Segons la Policia, entre els 78 morts hi hauria un home de Lleida. Seria la única víctima catalana del sinistre... El conductor ha de declarar davant el jutge com a imputat... Mentre, continuen les mostres de condol arreu.

En nom del govern, la vicepresidenta ha donat novament el condol a les families, ha desitjat la recuperació als ferits i ha agraït l'esforç i la solidaritat dels equips d'emergència, les forces de seguretat i els ciutadans

Mas reclamarà la consulta a Rajoy

Artur Mas confirma que, abans d'acabar el mes, demanarà al president Rajoy la convocatòria d'una consulta sobre el futur de Catalunya. Mas farà aquestra petició a través d'una carta que enviarà al president del govern espanyol.

A Catalunya, el president de la Generalitat demanarà a Mariano Rajoy, abans no acabi el mes, poder fer la consulta d'autodeterminació. Ho farà amb una carta després que el Consell Assessor per a la Transició Nacional presentés l'informe que avala la possibilitat legal del referèndum.

Doncs, desde Madrid, la vicepresidenta del govern no ha volgut entrar a valorar aquesta carta, ha dit, fins que no la rebin.

INCENDI A BARCELONA

Mor una dona de 80 anys en cremar-se el pis on vivia

Una dona de 80 anys ha mort en cremar-se el pis on vivia, al carrer Aragó de Barcelona.

Ha estat al voltant de tres quarts de quatre de la matinada... Els bombers han extingit ràpidament les flames i a l'interior del pis han trobat el cos sense vida de la dona. L'habitatge, al primer pis, ha quedat practicament calcinat però la resta de l'edifici no ha patit danys importants.

OPERACIÓ SORTIDA

L'AP-7 serà la via més transitada especialment demà al matí

Aquest cap de setmana serà el més complicat de l'estiu a les carreteres catalanes. Trànsit preveu que entre avui i demà a la tarda, mig milió de vehicles surtin de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

La via més transitada serà l'autopista AP-7, especialment demà al matí... A més, es calcula que uns 300mil vehicles tornin a Barcelona la tarda de diumenge... Per garantir la seguretat i evitar problemes, 2mil agents dels Mossos d'Esquadra faran controls a les carreteres, dins l'operatiu especial de l'estiu.

RIDHA BEN-ARAB,

a l'Espai Cavallers de Lleida fins a final d'agost

Selves, oasis, laberints, ciutats impossibles... és l'univers d'en Ridha Ben-Arab.

L'artista tunisià, afincat a la Roca del Vallès, porta la seva poesia i misticisme a Lleida... Geometries líriques i delicades que inscriuen Ben-Arab dins l'abstracció moderna. Ceramista, gravador, pintor, escultor.. dóna a les seves obres un enfoc minimalista. La mostra es pot veure fins a finals d'agost a l'espai Cavallers

  • Un home de Lleida estaria entre els 78 morts a l'accident de tren de Santiago. De moment, es desconeix la identitat de la que, segons la Policia, sería la única víctima catalana del sinistre. I és que la policia científica encara no ha identificat tots el morts. Pel que fa als ferits, 83 continuen ingressats a l'hospital. En les properes hores declararà davant del jutge el maquinista del tren, imputat per un delicte de homicidi múltiple imprudent.
  • Artur Mas ha confirmat que abans d'acabar el mes li demanarà al president Rajoy la convocatòria d'una consulta sobre el futur de Catalunya. Ho farà a través d'una carta en la que hi inclourà l'informe del Consell Assessor que avala la declaració unilateral d'independència com a última opció. Socialites i Ciutadans critiquen durament el document.
  • El Consell de Ministres aprova pujar fins als mil euros les multes per conduir begut. La reforma de la llei de Seguretat Vial també obliga als menors que van en bicicleta a portar casc.
  • Trànsit preveu que en les properes 24 hores abandonin l'àrea de Barcelona mig milió de vehicles. A l'aeroport del Prat es viu el cap de setmana amb més operacions, només avui hi passaran 160mil passatgers.
  • Lleida ha quedat força tocada per l'accident. A l'espera de confirmar la identitat de la víctima d'aquesta cituat, dos joves estudiants de medicina a la univesritat lleidetana han mort. Avui els han recordat amb un minut de silenci. Unes 200 persones, entre companys i personal del centre han volgut recordar els dos estudiants d'aquesta universitat que van perdre la vida a l'accident: Laura Naveiras, gallega. I David Martín, extremeny. Eren parella i feien tercer de medicina.
  • L'economia catalana caurà enguany un 1,2%, i l'únic sector que aguanta la crisi és el dels serveis, sobretot el turisme.
  • Bons resultats de CaixaBank que ha obtingut un benefici de 408 milions d'euros en el primer semestre de l'any.
  • Tràgic incendi aquesta matinada a Barcelona... Una dona de 80 anys ha mort en cremar-se el pis on vivia, al carrer Aragó
  • El Consell de Ministres aprova avui el projecte de reforma de la Llei de Trànsit i Seguretat Vial. Entre les mesures, preveuen pujar en un 50% les multes per conduir sota els efectes de l'alcohol.
  • En el que va d'any el nombre de morts a la carreteres catalanes ha baixat un 35%. Una tendència a la baixa que no segueix el col.lectiu de motoristes... Per això, el Servei Catala de Trànsit vol que portin enganxines reflectants per fer-se més visibles./ Aquest cap de setmana serà el més complicat de l'estiu a les carreteres catalanes./Els Mossos d'Esquadra i l'Agència Tributària han desmantellat una suposada xarxa de contraban de tabac procedent d'Andorra que operava arreu de Catalunya./ Els darrers habitants de l'antiga ciutat romana d'Empuries van abandonar monedes i altres objectes de la seva vida quotidiana... Objectes que, pels arqueòlgs són autèntics tresors... Els alumnes del curs d'arqueologia d'Empuries han recuperat molt material d'una antiga zona de botigues i tallers artesanals de fa 2mil anys.
  • Són les primeres declaracions de Gerardo Martino com a nou entrenador del Barça. L'argentí s'ha mostrat humil i amb una idea clara: seguir l'actual model de l'equip blaugrana./ I a l'Espanyol, un dia més, doble sessió d'entrenaments per preparar el partit de demà a la Nova Creu Alta davant el Sabadell./ El Mundial de Natació arriba a la seva setena jornada, novament, amb opcions per l'equip espanyol de guanyar medalla./En bàsquet, el Barça encara podria incorporar un nou fitxatge per a la temporada vinent. Es tracta del mexicà Gustavo Ayón./ Aquesta nit s'estrena la gran proposta teatral del Festival Grec
  • Ve de Mèrida on ha recollit tots els èxits.
  • A partir de l'obra de Marguerite Yourcenar i amb dramaturgia de Marc Rosich, "Fuegos" és la decepció i l'explosió de la passió amorosa interpretada per 4 actrius sota la direcció de Josep Mª Pou./La guitarra de MARK KNOPFLER va tornar a sonar, anit, al Poble Espanyol de Barcelona.
  • TRAGÈDIA A SANTIAGO

    Un dels 78 morts a l'accident de tren

    de Galicia seria de Lleida

    Mas enviarà la carta a Rajoy

    CRITIQUES AL TEXT DEL CONSELL ASSESSOR

    1.000 euros per conduir begut

    EL CASC, OBLIGATORI PELS MENORS EN BICI

    Dies complicats a la carretera

    MÀXIMA ACTIVITAT AL PRAT AMB 940 VOLS

    El Barça presenta Martino

    EL TATA SIGNA PER DUES TEMPORADES

    MARK KNOPFLER EN CONCERT

    Anit va actuar al Poble Espanyol i el

    dia 31 ho farà al Festival de Cap Roig

  • 80 morts i 94 ferits, dels qual 36 segueixen en estat crític, entre ells 4 nens... és l'últim balanç del terrible accident ferroviari de Galícia. Les imatges del moment del sinistre sembla que podrien confirmar que el tren anava a velocitat excessiva. El jutge que investiga l'accident ha imputat el maquinista del comboi./
  • L'atur cau en 29.300 persones a Catalunya i deixa la taxa al 23.85%. A tot Espanya, la xifra de persones sense feina queda per sota dels 6 milions.
  • Desarticulats pels mossos d'Esquadra 2 grups dedicats a falsificar la documentació i els adhesius de la ITV. La policia ha detingut un total de 47 persones.
  • Gerardo "Tata" Martino ja és a Barcelona on serà presentat demà com a nou entrenador del Barça per les properes dues temporades. Aquesta és la primera experiència europea pel tècnic campió amb Newell's Old Boys.
  • El Govern ha decretat 3 dies de dol oficial... les mostres de condol han arribat de tots els racons del país.. A Catalunya, totes les institucions, encapçalades pel Parlament i el president de la Generalitat, han fet un minut de silenci, també molts ajuntaments, administracions, entitats i col·lectius han volgut mostrar els seu suport a les víctimes ./ Avui s'ha conegut les dades de la EPA del segon trimestre. A Catalunya hi ha 29.300 desocupats menys . Al conjunt d' Espanya 225.000 .Es el descens més important en aquest periode des que va començar la crisi./ El Banc Sabadell ha obtingut un benefici de 123 milions d'euros, un 37% més que al mateix període de l'any anterior./ El Parlament ha aprovat aquesta tarda impulsar un procés perque els joves tinguin dret a vot a partir dels 16 anys./El president de la Generalitat, Artur Mas ha rebut aquesta tarda el primer informe elaborat pel Consell Assessor per a la Transició Nacional./ Avui han començat les tasques de rescat dels 3 alpinistes espanyols desapareguts al Gasher-Brum , al Paquistan, entre ells el gironí Xevi Gómez, del Grup de Muntanya de Sarrià de Ter./ Continua el tancament d'unes 50 persones a l'església de Sant Bernat Calbó, al Poblenou de Barcelona./ 47 detinguts en una operació dels Mossos d'Esquadra contra la falsificació de documents oficials de la ITV... Estafaven a persones fent-los creure que els portaven el cotxe a passar la inspecció, cobrant-los uns 150 euros. La policia s'ha fet amb més de 500 adhesius de la ITV falsos.( I a l'Espanyol, el fitxatge de Samuel Rosa continua sense concretar-se./ I al Mundial de Natació de Barcelona, la selecció espanyola de sincronitzada ha aconseguit fa uns instants la seva cinquena medalla./És l'exposició "Mòmies egípcies. El secret de la vida eterna". Una mostra on es pretén reflexar la idea desl egipcis, del morir per tornar a néixer . Una visió de la reencarnació que exigia conservar el cos del difunt i que donava força a la creença de la vida més enllà de la mort
  • TRAGÈDIA A SANTIAGO

    78 morts i 130 ferits a l'accident de tren, l'excès de velocitat en seria la causa

    Són les imatges del descarrilament del tren Alvia a Santiago de Compostela captades per una càmara de seguretat. El darrer balanç és de 78 morts i 130 ferits. Aquest matí s'han donat per finalitzades les tasques de recuperació dels cossos. Mariano Rajoy ha visitat la zona i ha anunciat tres dies de dol oficial a tota Espanya. Sobre les causes, tot apunta a un excés de velocitat. El maquinista hauria reconegut que circulava a 190 kilòmetres per hora en un tram en el qual s'ha d'anar a 80.

    CONSTERNACIÓ A CATALUNYA

    Minut de silenci per les víctimes al Parlament i als ajuntaments

    El Ple del Parlament ha fet un minut de silenci. Al migdia, els ajuntaments també han mostrat la seva solidaritat amb les víctimes, al de Barcelona hi ha participat el president Mas que ha transmés el condol de tots els catalans als familiars de les víctimes.

    TRAGÈDIA A SANTIAGO

    Rajoy visita la zona de l'accident i els hospitals on hi ha els ferits

    Jornada de dol a Galicia on s'han suspès tots els actes del dia de l'apòstol... També, la Casa Reial ha suspès tots els seus actes i els reis visitaran aquesta tarda Santiago. El govern espanyol ha decretat tres dia de dol oficial a tot l'estat.

    El president - Mariano Rajoy - ha arribat a primera hora del matí a la zona de l'accident i, tot seguit, ha visitat als ferits als hospitals.... Després de participar en un minut de silenci a la seu de la Xunta, Rajoy ha anunciat l'obertura de dues investigacions - una judicial i una de Foment - i ha volgut compartir el dolor de les famílies...

    29.000 aturats menys

    LA CAIGUDA MÉS GRAN DE TOTA LA CRISI

    L'atur cau en 29.300 persones a Catalunya i deixa la taxa al 23.85%. A tot Espanya, la xifra de persones sense feina queda per sota dels 6 milions després d'un descens de 225.200 persones.

    És la caiguda més gran des de l'inici de la crisi.

    Documents falsos de la ITV

    ELS MOSSOS DETENEN 47 PERSONES

    Els Mossos d'Esquadra desarticulen 2 grups dedicats a falsificar documentació de la Inspecció Tècnica de Vehicles. En total hi ha 47 detinguts que, en l'últim any i mig, haurien distribuït més de 1.500 document falsos

    El Barça cau a casa de Guardiola

    AQUESTA TARDA ARRIBA EL "TATA" MARTINO

    El Barça perd per 2 a 0 amb el Bayern de Muníc en el primer amistós de pretemporada. Els blaugrana, curts de preparació i d'efectius, NO van poder plantar cara al campió d'Europa. Guardiola va reconèixer que va ser un partit especial, va refredar la polèmica amb Tito i va avalar el Tata Martino.

    AIGÜES OBERTES

    Alemanya guanya l'or en els 5 quilòmetres per equips

    Com heu vist a l'inici de l'Informatiu, totes les proves del Mundial de natació de Barcelona han començat amb un minut de silenci per les víctimes de l'accident ferroviari a Galícia.

    En el pla estricitament esportiu, l'única final del matí ha estat la dels 5 quilòmetres en aigües obertes per equips. Alemanya, amb Tomas Lurz, Cristian Leckherdt i Isabel Harle, ha guanyat l'or per davant de Grècia i el Brasil. En aquesta prova, no hi ha hagut representació espanyola

    Les temperatures pugen i fins diumenge la calor serà cada dia més intensa.

    Avui a les 9 del matí molts termòmetres superaven els 25º. Com que la calma és absoluta i el cel està seré des de la costa... fins al Pirineu, les temperatures han continuat pujant i a aquestes hores ja ronden entre els 29 i els 37º. Les imatges del meteosat transmeten la tranquil.litat que predomina, perquè no hi ha núvols sobre la península. De moment tots circulen pel nord. Aquest front passarà avui i ni el notarem. Aquest borrasca arribarà a final del cap de setmana. Però de moment domini de l'anticicló, vent del sud i aquesta bombolla d'aire càlid d'origen africà que farà que la calor d'aquests dies sigui la pròpia de la canícula de l'estiu.

  • Artur Mas defensa que el seu projecte sobiranista ajudaria a resoldre l'atur juvenil. Mas reclama que l'Estat sigui just en el repartiment dels fons europeus per fer front a aquest problema. L'oposició, en el ple que s'ha celebrat avui al Parlament de Catalunya, acusa a la Generalitat de rendir-se davant una crisi que afecta al 30% dels joves catalans
  • Un centenar d'immigrants desallotjats aquest matí de les naus del Poblenou s'han tancat a una església del barri. Protesten, asseguren, perquè l'Ajuntament no els ha donat un sostre. El consistori diu que reallotjarà als que ho demanin.
  • 3 alpinistes espanyols han desaparegut al cim del GASHER-BRUM, al pakistan. Un dels muntanyencs és el català Xevi Gómez de Sarrià de Ter. Els equips de rescat esperen que millori el temps per actuar.
  • Gerardo el Tata Martino arribarà demà a Barcelona i divendres al migdia el presentaran com a nou entrenador del Barça. El tècnic argentí de 50 anys signarà contracte per a les dues pròximes temporades, després s'incorporarà a l'expedició del primer equip a Oslo.
  • Avui el director del FROB, Antonio Carrascosa, ha assegurat que la venda de Catalunya Banc no pot tornar a tancar-se en fals./ La Gerent del PSC, Lluïsa Bruguer ha negat avui davant la jutge que el partit encarregués la gravació de la conversa entre Alícia Sanchez Camacho i la exnovia de Jordi Pujol Ferrusola. Bruguer, segons la investigació, és la persona que mantenia el contacte amb Método 3 pels diferents encàrrecs que el PSC SÍ ha admés... concretament amb Elisenda Villena, la detectiu que va ordenar la gravació./L'expresidenta del Consell de Mallorca, del Parlament Balear i d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, ha entrat a la presó aquesta tarda./L'alt comisionat de la marca Espanya, Carlos Espinosa, que avui ha estat a Barcelona, ha demanat perdó als catalans pels insults que el seu , ja ex número 2, va publicar a tuiter. Recordem que Juan Carlos Gafo va ser destituit aquest passat cap de setmana desprès del polèmic comentari que va penjar a la xarxa./
  • I a l'Espanyol, no trigarem gaire en veure Samuel Rosa vestit de blanc-i-blau. Si més no, aixó és el que diu el club que atribueix a questions formals el retard en fer oficial el fitxatge del davanter del Fluminense./ als Mundial de Natació de Barcelona, Ona Carbonell ha aconseguit la quarta medalla per a la selecció espanyola de sincronitzada./ Yesterday és una de les propostes de dansa més agressives del Festival Grec. La companyia britànica Jasmine Vardimon combina en aquest espectacle el moviment, el teatre, i l'àudio-visual.
  • DESALLOTJAMENT AL POBLE NOU

    Un grup de persones es tanca a l'església de Sant Bernat Calbó

    Prop d'un centenar de persones desallotjades aquest matí de les naus del Poblenou s'han tancat a l'esglèsia de Sant Bernat Calbó. Aquest matí els mossos els han desallotjat sense incidències, però molts no tenen on anar.

    Després del desallotjament, aquest matí, de les naus del Poble Nou on vivien unes 300 persones, la majoria immigrants, vora un centenar d'aquestes persones ha decidit en assemblea tancar-se a l'esglèsia de Sant Bernat Calbó, també al Poble Nou on pensen quedar-se almenys una setmana. Els serveis socials han intentat recolocar els que estaven en situació més vulnerable, però la majoria es queixen de que no tenen on anar a viure. Les naus es podrien començar a enderrocar aquesta mateixa tarda.

    Declara la gerent del PSC

    La gerent del PSC, Lluïsa Bruguer, ha negat davant la jutge cap mena de relació amb la gravació del dinar entre Alícia Sánchez Camacho i l'exnovia de Jordi Pujol Ferrusola. Bruguer sí que ha admés haver fet algun encàrrec a l'agència de detectius Método 3.

    ELS PROBLEMES DELS JOVES, AL PARLAMENT

    I, al Parlament, avui ha començat un ple monogràfic sobre la situació del jovent català i el seu futur. Un ple que se celebra a petició de tots els grups, excepte el PP... Analitzen com afecta la crisi a aquest col·lectiu i l'objectiu és crear un pla de xoc, per exemple, contra l'atur juvenil.

    MUNTANYENCS DESAPAREGUTS

    El català Xevi Gómez i dos alpinistes més, perduts al Gasher-Brum I

    L'alpinista català Xevi gòmez és un dels tres desapareguts fa més de 48 hores quan baixaven del cim del GASHER-BRUM 1, al Pakistan.

    El mal temps va complicar el descens i encara no se sap res de cap dels 3. Ja s'ha posat en marxa el dispositiu per rescatar-los, però, fins ara, el mal temps ho ha dificultat. Xevi Gómez té 37 anys i és soci del Grup de Muntanya Sarrià de Ter. Com tots els membres de l'expedició és un alpinista experimentat. Els seus companys confien en que això els ajudi en aquesta situació.

    El Barça 2013-2014 s'estrena aquesta tarda davant el Bayern de Pep Guardiola. A l'espera que arribi demà el Tata Martino, Jordi Roura i Rubi seran els encarregats de dirigir un equip ple de joves del filial. L'última hora dels blaugrana ens l'explica el nostre company Albert Hernàndez

    RETORN A CASA

    L'Espanyol deixa la Vall d'Aran pendent del brasiler Samuel Rosa

    El brasiler Samuel Rosa encara no és de l'Espanyol, però gairebé....

    Uns problemes amb la documentació fan impossible, de moment, l'anunci oficial del seufitxatge. Mentrestant, ja han acabat l'estada a la Vall d'Aran... I, a partir d'ara, l'equip iniciarà un seguit d'amistosos. El primer, dissabte a la Nova Creu Alta, amb el Sabadell.

    FINAL DE SOLO LLIURE

    Ona Carbonell busca la quarta medalla al Mundial de Barcelona

    Ona Carbonell buscarà aquesta tarda la seva quarta medalla al Mundial de natació de Barcelona.

    La catalana sortirà amb la tercera millor nota a la final del solo lliure en què interpretarà la cançó Barcelona de Freddy Mercuy i Montserrat Caballé. La seva entrenadora l'ha esperonat aquest matí amb un video de la millor actuació de Gemma Mengual, la final del Mundial de Roma 2009. L'exercici de l'Ona Carbonell el podreu veure a partir de les 7 de la tarda per Teledeporte.

    "YESTERDAY", AL GREC

    La coreògrafa i ballarina Yasmine Vardimon, a Barcelona

    "Yesterday". És una de les propostes de dansa més agressives del Festival Grec.

    La companyia britànica Jasmine Vardimon combina en aquest espectacle el moviment, el teatre, i l'àudio-visual. Es va estrenar, ahir, al Mercat de les Flors on, avui, repeteix...

    Desallotjats sense incidents els ocupants de la naus del Poblenou que hi vivien de forma il·legal des de fa dos anys./ Un dels desaparegut a l'Himàlaia és el català Xevi Gómez del Grup de Muntanya de Sarrià de Ter. No se'n sap res d'ells des de fa més de 48 hores./ I en el cas "Metodo3", la gerent del PSC ha declarat davant del juge que el partit no va encarregar l'espionatge a La Camarga./ L'alt comissionat per la Marca Espanya demana perdó als catalans pels insults dels seu exnúmero 2, pels xiulets que es van sentir mentre sonava l'himne espanyol a la inauguració del Mundial de Natació. / Artur Mas afirma que el seu projecte sobiranista pot ajudar a resoldre el problema de l'atur juvenil i reclama 300 milions dels fons europeus. Un ple que se celebra a petició de tots els grups, excepte el PP./ Aquesta és la mesquita que l'associació islàmica AL-HILAL està construint a Salt, al Gironès. Els Mossos d'Esquadra, per ordre de la Fiscalia Provincial de Girona, investiguen el promotor i líder religiós d'aquesta mesquita./ Aquest mes ja portem 13 dies seguits amb tempestes fortes a les tarda... 11 han anat acompanyades d'impressionants pedregades. A les comarques de Ponent, la d'ahir a la tarda va ser la cinquena. Ha afectat 3.900 hectàreas, sobertot, de fruita de llavors. /El Barça juga aquesta tarda contra el Bayern de Munic el primer amistós de la pretemporada./ El brasiler Samuel Sosa encara no és de l'Espanyol, però gairebé.... Uns problemes amb la documentació fan impossible, de moment, l'anunci oficial del fitxatge del davanter del Fluminense./ Al Mundial de Natació de Barcelona, Ona Carbonell busca avui la seva quarta medalla a la final de solo lliure./ al final de L'Informatiu us presentarem "Tres 60", la primera pel·lícula d'intriga que produeix Santiago Segura i que s'estrena el divendres./ "Yesterday". És una de les propostes de dansa més agressives del Festival Grec

    DESALLOTJAMENT AL POBLENOU

    Ocupaven les naus des de fa 2 anys,

    l'ajuntament ha atès 67 afectats

    DESAPAREGUTS AL PAKISTAN

    Ja són 48 hores sense noticies

    de l'alpinista gironí Xevi Gómez

    Demana perdó als catalans

    L'ALT COMISSIONAT COMPAREIX A BARCELONA

    Ple sobre l'atur juvenil

    MAS RECLAMA 300 MILIONS A EUROPA

    El Barça debuta amb el Bayern

    ES RETROBEN A MUNIC AMB GUARDIOLA

    Ona busca la quarta medalla

    AQUESTA TARDA A LA FINAL DE SOLO LLIURE

    "TRES 60"

    Santiago Segura produeix la

    seva primera pel·lícula d'intriga

  • Per accedir a un programa de fertilitat a traves de la sanitat pública, a banda d'acreditat problemes de concepció, s'haurà de ser parella heterosexual. Aquests son els nous criteris que s'han aprovat avui i que han aixecat polèmica perquè col·lectius de lesbianes consideren que això els discrimina . A Catalunya ja fa temps que s'apliquen aquests requisits
  • El govern català vol recusar a Perez de los Cobos perquè, assegura, que el fet de que hagi militat al PP podria afectar a la imparcialitat de l'alt tribunal.
  • Estudiar a Catalunya s'ha encarit entre un 70 i un 300 per cent en els darrers sis anys. L'augment de preus, pèro, no implica, segons els estudiants una millora en la qualitat de l'ensenyament
  • L'argentí Gerardo el "Tata" Martino serà l'entrenador del Barça
  • El Síndic de Greuges - Rafael Ribó - demana perdó a les persones que han perdut un ull per l'impacte d'una pilota de goma.
  • El president del govern, Mariano Rajoy, compareixerà al Congrés el dia 1 d'agost a les 9 del matí.
  • Duran Lleida ha cel.lebrat que el president ESpanyol comparegui per donar explicacions i ha assegurat que el cas Barcenas no farà caure al govern de Rajoy.
  • Avui ha entrat en servei el túnel del Bordar, a l'N-145, entre La Seu d'Urgell i Andorra
  • Jaume Matas no anirà a la presó pel primer judici del cas Palma Arena
  • L'Espanyol estaria tancant en aquests moments els serrells del traspàs del brasiler Samuel Rosa
  • Al Mundial de natació de Barcelona avui no hi ha hagut medalles per a la delegació espanyola: no s'ha disputat cap final en sincronitzada i en els 10 Kms en aigues obertes Erika Villaécija i Yurema Requena han estat lluny de les millors
  • Jorge Pardo, escollit com a millor Músic Europeu de Jazz, va actuar, anit, al Grec.
  • Gerardo el "Tata" Martino és el nou entrenador del Barça. En una reunió extraordinària, celebrada al domicili del president Sandro Rosell, la junta ha escollit al tècnic argentí com a substitut de Tito Vilanova. El Tata fitxa per dues temporades
  • El Govern català estudia recusar el president del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobos, per haver militat al Partit Popular. La Generalitat creu que hi pot haver incompatibilitats a l'hora de votar sobre certes qüestions./ L'actualitat política també ve marcada per la data de la consulta després que CDC apuntés a que se celebraria el segon semestre de 2014... Socialistes i iniciativa creuen que, ara no és moment per posar data... I Esquerra diu que, tot plegat, són especulacions./ El Síndic de Greuges - Rafael Ribó - demana perdó a les persones que han perdut un ull per l'impacte d'una pilota de goma./L'empresària i mecenes Liliana Gòdia, el seu marit i el seu cosí han comparegut davant la jutge. Se'ls imputen 14 delictes de frau fiscal.
  • A l'àmbit de l'ensenyament, en ple periode de matriculacions; un estudi mostra que estudiar a Catalunya s'ha encarit entre un 70 i un 300%, els últims 6 anys... Un encariment que, pels estudiants, no implica una millora de l'ensenyament...
  • A l'Espanyol esperen fer oficial aquesta tarda el fitxatge del davanter Samuel Rosa./ I al Mundial de Natació, Poliana Okimoto ha estat la guanyadora dels 10 quilòmetres en aigües obertes. La brasilera s'ha penjat un or que suposa la seva segona medalla a Barcelona, després de la plata aconseguida dissabte als 5 quilòmetres. El podi l'han completat la seva compatriota Ana Marcela Cunya i l'alemanya Àngela Maurer. La catalana Érika Villécija, que aspirava a medalla, ha estat dissetena, un lloc per darrere de Yurema Requena. Al matí, Ona Carbonell i Marga Crespí han estat terceres a la preliminar del duo lliure de sincronitzada.
  • Jorge Pardo, escollit com a millor Músic Europeu de Jazz, va actuar, anit, al Grec.