Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Avui sembla que el sol anirà car de veure. Però les tempestes no tant.

Les tempestes localment intenses, sovintejaran durant aquesta tarda a molts indrets. En algunes comarques aquest dimecres ha començat amb sol.

En d'altres ho ha fet amb núvols i algunes precipitacions. Fins migdia hem tingut una treva i clarianes... però ara ja tornen a créixer les nuvolades. La seqüència del radar ens mostra les pluges que de bon matí han arribat per l'oest i s'han anat estenent. Per ara, són bastant febles. Les imatges del meteosat el què ens mostren són els núvols causants d'aquestes precipitacions.

Uns núvols que s'allunyen...però, això no vol dir que la inestabilitat s'hagi acabat. I és que fixeu-vos amb tot aquest aire fred que tenim a les capes altes de l'atmosfera. Ell serà el desencadenant d'una tarda de dimecres i d'un dijous marcats per una inestabilitat acusada i generalitzada. I tot passarà amb el permís d'aquest anticicló estancat a les Illes Britàniques.

EL CAS PALAU AL PARLAMENT

Mas nega el finançament il·legal de CDC i diu que serà el primer en actuar si es confirma

TRANQUIL RESPECTE HISENDA

Messi espera Neymar amb els braços oberts i creu que s'adaptarà

Les explicacions de Rajoy

EL PP NO DESCARTA LA COMPAREIXENÇA

Pla pel tractament de l'autisme

200.000 MENORS CATALANS HI PARTICIPEN

Salts extrems a Barcelona

SEGUEIX EL MUNTATGE DE LA PLATAFORMA

"UNO DE LOS NUESTROS"

Loquillo, Leiva i Ariel Rot aquesta nit al Poble Espanyol

Després de 4 anys d'investigacions, el jutge ha tancat la instrucció del cas Palau i ha decidit enviar a judici als principals imputats, entre els quals Félix Millet, Jordi Montull i la seva filla Gemma, acusats d'espoliar 18 milions d'euros en benefici propi. Políticament el més rellevant és que el jutge veu indicis que Convergència Democràtica s'hauria finançat amb 5 milions d'euros en comissions de la constructora Ferrovial. El partit diu que el jutge no te cap base sòlida i el govern català creu que les conclusions del jutge són contradictòries.

El conseller d'Interior aparta del servei un caporal i 6 agents dels Mossos que van amagar que estaven prop del lloc on Ester Quintana va perdre un ull. Segons Espadaler, però, no hi ha proves que els agents disparessin pilotes de goma.

És Iñaki Urdangarín arribant a la Ciutat de la Justícia per declarar. El Duc de Palma ha coincidit amb el seu exsoci, DiegoTorres, en una vista a porta tancada. Urdangarin vol que es prohibeixi la difusió d'uns correus privats, per preservar la seva intimitat.

La Generalitat vol estendre l'ensenyament en anglès d'una part de les matèries a totes les escoles. De moment, el pla arrencarà a 50 centres repartits per tot Catalunya. L'objectiu és que, en 5 anys, millori el nivell dels alumnes de tots els centres.

Als esports, escoltarem la resposta de Tito Vilanova a les paraules de Pep Guardiola, de la setmana passada. L'entrenador del Barça no s'ha mossegat la llengua.

El jutge del cas Palau manté que Convergència Democràtica va rebre comissions il.legals per valor de més de cinc milions d'euros a través del Palau de la Música. El jutge dóna així per tancada la instrucció d'aquest cas, en què hi ha disset imputats, entre ells, Fèlix Millet i Jordi Montull.

El jutge ha tancat la instrucció del cas Palau i manté que Convergència es va finançar amb comissions il.legals per l'adjudicació d'obra pública. Ara s'està a l'espera de la data del judici... Hi haurà 17 imputats, entre ells: Felix Millet i Jordi Montull; responsables de Ferrovial, l'extresorer de Convergència, Daniel Osácar i l'exdiputat Jaume Camps.

La reacció de Convergència Democràtica ha arribat en forma d'un comunicat en què nega que s'hagi lucrat mai a través del Palau de la Música. Convergència considera que els incidis que determina el jutge NO tenen una base sòlida.

També n'ha parlat el portaveu del Govern,. Francesc Homs, ha dit que l'executiu desitja que el judici i la sentència arribin aviat. Precisament el dia 31 de juliol el president Mas ha de comparèixer al Parlament per parlar del cas Palau. Homs ha reiterat la voluntat del govern de donar totes les explicacions, però aprecia contradiccions en les conclusions del jutge.

Alguns partits catalans també han opinat sobre aquest nou gir del cas Palau.... Per Ciutadans, Artur Mas i Convergència queden molt tocats. I Iniciativa troba INjustificable que el Palau no demani responsabilitats a Convergència. El PSC ha recordat el comentari del president Maragall sobre el 3%, mentre que el Partit Popular considera que Mas ha de donar explicacions.

URDANGARÍN

Iñaki Urdangarín ha declarat aquest matí a la ciutat de la Justícia en una vista per la demanda contra el seu exsoci, Diego Torres, per haver difós correus electrònics personals.

A la ciutat de la Justícia, avui hi havia molta expectació perquè hi ha declarat Iñaki Urdangarín com a testimoni... Urdangarin ha demanat que es prorrogui la prohibició de publicar mails personals, que el seu exsoci, Diego Torres, hauria filtrat a la premsa....

CAS MÉTODO 3

El jutge tanca el procés civil però continua la investigació per la via penal

El jutjat 21 de primera instància de Barcelona ha tancat el procés civil per la gravació de la conversa d'Alícia Sánchez-Camacho al restaurant La Camarga. El jutge ha donat per bo l'acord entre la presidenta del PP català i l'agència Mètodo 3... Tot i això, un altre jutjat, el 14, manté la investigació sobre QUI va encarregar aquesta gravació. Aquest jutjat ja va rebutjar la setmana passada la petició d'arxiu del cas feta per Sánchez-Camacho i va permetre a la Fiscalia continuar investigant la via penal.

CAIXA CATALUNYA

Narcís Serra ha comparegut aquest matí al Parlament per donar explicacions sobre la seva gestió al capdavant de Caixa Catalunya.

L'ex president s'ha defensat dient que la culpa de l'actual situació financera de l'entitat és de la crisi econòmica i de la fallida de les empreses immobiliàries. També ha defensat Adolf Todó i creu que les caixes catalanes NO han estat polititzades. Finalment, ha lamentat que el model de caixa catalana hagi desaparegut.

GUARDIOLA i VILANOVA

Després de les polèmiques paraules de Pep Guardiola sobre la manera com s'hauria utilitzat la malaltia de Tito Vilanova per fer-li mal, avui hem sentit l'actual l'entrenador del Barça... I si Guardiola va ser clar, Vilanova no es queda curt: assegura que durant els 2 mesos de tractament a Nova York, Guardiola no el va anar a veure.

ELS MUNDIALS EN HD, A TVE

Divendres la cerimònia inaugural, després 15 hores diàries en directe

Els Mundials de Natació de Barcelona podreu seguir per TVE. Farem 15 hores diàries en directe per veure tot el que estigui passant al Sant Jordi, les Picornell, la Piscina Municipal de Montjuïc i el Port Vell. Tot a més en alta definició i amb l'última tecnologia en so....Per això TVE ha desplaçat 300 professionals, 4 unitats mòbils, i 100 càmeres. A més els informatius cobrirem totes les noticies que envolten aquests campionats

"XX", INCREPACIÓN DANZA

Mercat de les Flors 16 i 17 de juliol

Avui acabem amb una relació que fa 20 anys que dura... És el temps que fa que la companyia "Increpación danza" fusiona el flamenc amb la dansa contemporània. Estrenen el nou espectacle, que es diu ICS-ICS al Festival Grec. Un espectacle que repassa aquests 20 anys de parella.

El jutge del cas Palau tanca la instrucció i conclou que Convergència Democràtica hauria rebut més de 5 milions d'euros de forma irregular gràcies a les comissions que hauria pagat la constructora Ferrovial a canvi d'obra pública entre el 2000 i el 2009. El magistrat manté a la formació com a responsable civil subsidiària a títol lucratiu del saqueig del Palau i manté les imputacions de Millet, Montull i l'ex tresorer convergent, Daniel Osácar. El pròxim pas: el judici.

És Iñaki Urdangarin entrant a la Ciutat de la Justícia per participar en una vista en la qual ha demanat que es prorrogui la prohibició de publicar correus electrònics de caire personal que el seu ex soci, Diego Torres, hauria filtrat en els últims mesos.

L'expresident de Caixa Catalunya, Narcís Serra, responsabilitza la crisi i l'atur de la situació de l'entitat i evita assenyalar altres culpables. A la comissió del Parlament que investiga les entitats financeres Serra defensa la gestió de l'expresident Todó i nega la politització de les caixes.

El responsables dels principals centres d'investigació biomèdica espanyols reclamen mesures com una nova llei de mecenatge que permeti compensar la fuga de cervells amb l'arriba de científics d'altres països. Entitats com La Caixa han invertit 23 milions en beques.

És la contundent resposta de Tito Vilanova a Pep Guardiola. Igual que el president, Sandro Rosell, el tècnic del Barça està sorprès per les últimes declaracions de l'actual entrenador del Bayern de Muních.

El jutge tanca la instrucció convençut del desviament de diners a CDC. CAS PALAU DE LA MÚSICA.

Urdangarin vol mantenir la prohibició de fer públics mails personals. CORREUS CAS NOOS.

Serra defensa la seva gestió. CATALUNYA CAIXA HAURIA CAIGUT PER LA CRISI.

Compensar la fuga de cervells. FACILITAR L'ARRIBADA DE CIENTÍFICS DE FORA.

Vilanova respon Guardiola. DIU QUE NO EL VA ANAR A VEURE A NOVA YORK.

El cas Bárcenas ha viscut un dia clau, avui. En la seva declaració davant el jutge, Luís Bárcenas ha reconegut haver pagat sobresous en negre als números 1 i 2 del partit, és a dir, Mariano Rajoy i Dolores de Cospedal. I sembla que l'extresorer ha aportat molta documentació. Les revelacions de Bárcenas han fet reaccionar totes les forces polítiques; espanyoles i catalanes. Però la més esperada era de la del president del govern, que avui sí n'ha parlat. En una compareixença al costat del primer ministre polonès, Rajoy ha advertit que no dimitirà i que NO cedirà a cap xantatge.

El socialista Pere Navarro veu Rajoy en mans d'un xantatgista i li exigeix que plegui per regenerar la democracia. CiU descarta una moció de censura si no és a canvi de la consulta. I Sánchez Camacho fa una defensa aferrissada de l'honestedat de Rajoy.

La Generalitat farà un nou test patològic als acollidors de menors per prevenir possibles casos d'abusos com el de Castelldans. La consellera ha confirmat que ha obert una investigació, però ha evitat admetre que s'hagin comès errors.

El 95 % dels estudiants supera les proves de la selectivitat, amb una nota mitjana del 6,3. Això vol dir que la majoria -6 de cada 10- podran estudiar el que van triar com a primera opció. Dels que van repetir l'examen de matemàtiques, la meitat ha aprovat.

El Barça ha tornat aquest matí a la feina amb 15 jugadors que han passat les revisions mèdiques. No hi són els internacionals espanyols ni brasilers que van jugar la Copa Confederacions. Tampoc Thiago, que s'ha acomiadat dels seus companys i ha marxat a Munic, per signar amb el Bayern.

  • Rajoy assegura que l'estat de dret no se sotmet a xantatge i descarta dimitir. Des de Catalunya, ERC i PSC li demanen que plegui mentre que CiU no preveu una moció de censura. Avui Bárcenas ha reconegut davant el jutge l'autoria de la presumpta comptabilitat B del PP./ A Catalunya, la majoria de partits també s'han referit a aquest cas. Esquerra I PSC demanen la dimissió de Rajoy, un extrem que de moment, Convergència i Unió descarta...El mateix Rajoy ja ha dit que té intenció de cumplir el mandat que li han donat els espanyols....I des del PP català mantenen la confiança en el president del govern espanyol. /El conseller d'economia creu que la setmana que vé govern central i la Generalitat acordaran una xifra de deficit per a Catalunya. A partir d'aquest moment l'executiu català haurà de decidir si elaborà o no els pressupostos per enguany. De fet, el conseller d'economia no descarta presentar directament els del 2014./ El Banc Sabadell planteja un Expedient de Regulació d'Ocupació Temporal que afectaria uns 400 treballadors. El banc ha informat per escrit als sindicats que la integració de les prop de 460 oficines de Caixa Penedès i Banc Mare Nostrum li genera un excedent de plantilla. / Sense sorpreses, gairebé tots els estudiants que es van presentar a la selectivitat l'han aprovat. En total 24.130 alumnes que de mitjana han tret un 6,34 de nota. Pràcticament la mateixa que l'any passat. / Els forts aiguats i la pedra que ha caigut durant el cap de setmana ha provocat inundacions de garatges i baixos a les comarques de Lleida i també ha malmès 3.000 hectàrees de conreus, especialment
  • I el Barça torna a la feina, sense els internacionals espanyols i sense Alves i Neymár. Els 15 que hi eren han passat les proves mèdiques.... menys Thiago, que s'ha acomiadat dels seus companys després de fitxar pel Bayern./ Mentrestant, l'Espanyol ha encetat la segona setmana de feina amb un entrenament al matí, previ al viatge d'aquesta tarda a la Valld'Aran. S'estaran a Garòs, un poble que han triat pel clima i per l'altitud./ Els amants de la dansa, esperen amb candeletes el nou espectacle de Sidi Larbique s'estrena avui al Teatre Grec
  • Luís Bárcenas ha declarat aquest matí a l'Audiència Nacional després de les últimes revelacions del diari El Mundo, unes revelacions que segueixen centrant el debat polític, també a Catalunya. Alícia Sánchez-Camacho reafirma la confiança dels populars catalans en l'ho-no-rabilitat del president Rajoy i creu que s'estan donant les explicacions necessàries. D'aquí poc menys d'una hora el cap de l'executiu compareixerà davant dels mitjans després de reunir-se a Moncloa amb el primer ministre polonès.

    Pere Navarro admet que els acords assolits amb el PSOE els últims dies són millorables i qualifica de minoria els qui el critiquen dins del partit. Precisament, Marina Geli, defensa la seva oposició interna per evitar que una majoria social s'allunyi més del PSC.

    Un 95 per cent dels estudiants catalans que es van presentar a la selectivitat han aprovat amb una nota mitjana de 6,34. Malgrat la crisi, els joves prioritzen la vocació a l'hora d'escollir els estudis universitaris.

    Optimisme al sector turístic català. A la costa confien en arribar al 90% d'ocupació aquesta segona quinzena de juliol. Les reserves, però, s'alenteixen i cada cop es fan més a última hora. El turisme nacional reviscola i el rus continua a l'alça.

    El Barça comença la pretemporada amb 15 jugadors que aquest matí han passat les proves mèdiques. Encara segueixen de vacances els internacionals espanyols i els brasilers Alves i Neymar. Thiago Alcántara s'ha acomiadat dels seu companys abans de viatjar a Muníc per posar-se a les ordres de Guardiola.

    El PPC reafirma la confiança en Rajoy, el president compareix aquest migdia. BÁRCENAS DAVANT DEL JUTGE.

    Navarro: "són minoria". ELS CRÍTICS DEFENSEN L'OPOSICIÓ INTERNA.

    Selectivitat aprovada pel 95%. ELS JOVES TRIEN LA CARRERA PER VOCACIÓ.

    Arrenca la segona quinzena. PENDENTS DE LES RESERVES D'ÚLTIMA HORA.

    El Barça torna a la feina. THIAGO S'ACOMIADA DELS COMPANYS.

  • Els socialistes catalans decideixen al seu Consell Nacional que votaran el mateix a Catalunya que a Espanya". Ho ha dit Pere Navarro una aposta per la coherència, malgrat el fracàs d'ahir al Comité federal del PSOE a Madrid del protocol de relacions entre PSC i PSOE .
  • Les tempestes d'intensitat torrencial caigudes les últimes hores a Lleida i diverses comarques de Ponent i de la Catalunya Central causen nombroses incidències
  • Cada cop hi ha més persones grans que comparteixen pis.
  • El festival del castell de Perelada obre l'edició 27 amb una espectacular Misa de Requiem, de Verdi.
  • Al Tour de França es disputa avui la quinzena etapa de la cursa, amb final de vertigen al cim del mític Mont Ventoux
  • En un nou capítol de l'anomenat "cas Bárcenas" el diari EL Mundo publica avui un seguit de misatges per SMS que, segons el diari, s'haurien enviat Mariano Rajoy i Luis Barcenas./ Els nous documents publicats sobre el Cas Bàrcenes han tingut al llarg del matí diverses reaccions a Catalunya. Artur Mas aconsella a rajoy que s'expliqui i en la mateixa linea s'ha expresat Pere Navarro desde el PSC./ A l'escola d'estiu d'Unió Democràtica Duran i Lleida també s'ha referit al cas Barcenas apuntant que requeriex una resposta judicial. Durán ha afegit que no descarten insistir en que comparegui Rajoy.
  • Una asociació musulmana a Mollet del Vallès es congrega cada dia per resar devant de l'Ajuntament de la ciutat. Les plegàries públiques diàries, posen de manifest la manca d'acord entre aquesta comunitat i les autoritats municipals sobre el lloc on han d'anar a resar. La setmana ens ha deixat moments, imatges i sons per la memòria...
  • Ja està en marxa la quinzena etapa del Tour de França, que avui coincideix amb el Dia Nacional de França./La pretemporada del Barça arrenca demà amb les revisions mèdiques i un primera setmana de sessions d'entrenament doble per a tots els jugadors que no van anar a la Copa Confederacions./I doble victòria catalana de moment al Mundial de Motociclisme. Alex Rins ha guanyat el Gran Premi d'Alemany a Moto 3, Maverick Vinyales ha estat tercer i a Moto2 primer triomf al Mundial per Jordi Torres./A cinc dies ja perquè arrenqui el Mundial de Natació, un equip de l'Informatiu ha estat amb la millor nedadora espanyola del moment, Mireia Belmonte./ Castelldefels s'ha convertit un any més, i ja en van 24, en la capital mundial del judo./ Són ja 20 anys del Mullat, la iniciativa que recapta fons per avançar en la investigació contra l'esclerosi múltiple./ I un dels festivals musicals de l'estiu que reuneix cada any un públic fidel és el Festival Internacional de Música Pau Casals./ El festival del castell de perelada, una de les grans cites musicals de l'estiu a Catalunya, va aixecar anit, simbolicamnett, el teló de la seva edició numero 27
  • Un centenar d'embarcacions d'època i clàssiques, procedents de 9 nacions partcipen a la desena edició de la regata Puig de vela clàssica en aigües del litoral barceloní. Aquest any hi ha una veritable joia i tota una curiositat pels aficionats a la història: el vaixell que governava el que va ser president dels Estats Units als anys 60 del segle passat, John Fitzgerald Kennedy.

  • El Comité Federal del PSOE apura el tram final de la reunió intentant tencar un dificil acord per encaixar la relació entre socialistes espanyols i catalans. Les reticències de molts barons socialistes no han possibilitat per ara l'acord que permetria, entre altres questions, el vot diferenciat del PSC. Rubalcaba no s'hi ha referit directement i ha adressat les critiques més dures al PP pel Cas Barcenes i ha insinuat , fins i tot, la possibilitat d'una moció de censura
  • A punt de cumplir-se un any dels incendis de l'Empordà, del juliol de 2012, alguns dels afectats pel sinistre fan balanç i expliquen les dificultats per remuntar les pèrdues i recuperar la normalitat. Critiquen la lentitud dels ajuts promesos i la manca de millora en algunes vies de comunicació que van quedar afectades
  • Embarcacions clàssiques i amb molta història participen a Barcelona a la desena edició de la regata Puig Vela Clàssica. Alguns dels vaixells que naveguen per aigües mediterrànies per primer cop estan relacionats amb la vida de celebritats com el president nord-americà John Kennedy, Marilyn Monroe, la princessa Grace de Monaco o el Príncep Rainier.
  • Arrenca la catorzena etapa al Tour de França amb Contador a només 2 minuts i 45 segons del líder, Chris Froome. Alejandro Valverde, que va patir una punxada ahir, es queda gairebé sense opcions de pujar al podi.
  • Des de Convergència i Unió, els seus dirigents veuen positiu per Catalunya que el PSC pugui tenir veu pròpia. De no ser així consideren que el PSOE té una actitud d'ingerència similar a la del PP./També Iniciativa reclama al PSC que mantingui l'autonomia repspecte al PSOE. I els retreuen que com a força que es defineix com a federalista no es pronunciin a favor del dret a decidir. Des d'Iniciativa diuen que el PSC ha d'acabar amb l'ambiguietat com a partit./El jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona ha obligat a la revista El Triangle a retirar del seu web la conversa completa./A Catalunya és ben obert el debat sobre l'us de pilotes de goma en els aldarulls que hi ha en algunes manifestacions arran del cas d'Ester Quintana. El programa "Aquí Parlem" d'avui tracta aquesta questió./ Aquest és el tap que s'ha produit a l"encierro" d'avui, a l'entrada de la plaça de toros de Pamplona. Hi ha un corredor de 19 anys ferit molt greu per esclafament./ El temps plenament d'estiu pot comportar tempestes intenses i aquesta és l'alerta que es manté a nombroses comarques de Catalunya, amb atenció especial al Pirineu i pre-pirineu.
  • Leo Messi ha arribat aquesta nit a Barcelona acompanyat de Cesc Fàgregas i Pinto. L'argentí dóna per acabades així unes vacances que han estat marcades pels seus deutes amb Hisenda i les poques jornades de descans entre amistós i amistós./ I aquest migdia el Reial Madrid ha presentat Asier Illarramendi./ Al Tour de França,l'etapa d'ahir va donar un nou gir a la carrera. / Al Gran Premi d'Alemanya està sent molt accidentat. Si ahir va ser Jorge Lorenzo qui va donar l'ensurt del dia, aquest matí ha estat Dani Pedrosa qui ha caigut als entrenaments lliures. El català té un traumatisme cranioencefàlic i un cop fort entre el coll i la clavícula./ Divendres arrenquen els Mundials de Natació, que podreu seguir en directe a TVE. Els esportistes afronten ja els darrers dies d'entrenaments i Erika Villaécija es prepara per a una competició que afronta amb ambició. La barcelonina disputarà el segon mundial a casa, ara més madura que fa deu anys i espera poder pujar al podi./ Atenció aaquesta cara nova del món de les models perqué segurament la veurem moltes més vegades
  • A partir de l'agost, els consumidors pagarem la llum un 3,2% més cara. És la conseqüència de la reforma del sector elèctric. En 10 anys el rebut de la llum s'haurà apujat, així, més d'un 66%. / Així d'impassible ha escoltat José Bretón el veredicte. El jurat popular el considera culpable de preparar i executar l'assassinat dels seus dos fills, de 6 i 2 anys. Ara, el jutge ha de dictar sentència. La Fiscalia i l'acusació demanen la pena màxima: 40 anys de presó./ L'encariment dels carburants és una de les causes principals de la pujada de l'IPC. Per això, cada cop hi ha més conductors que deixen el cotxe aparcat. Des de principis d'any la mobilitat dels conductors ha baixat prop d'un 40%./ Avui acaba el termini perquè els afectats per les preferents e CatalunyaCaixa puguin demanar l'arbitratge./ La Fiscalia de Menors de Barcelona ha obert una investigació per esclarir si la Generalitat va cometre algun error en el cas de l'home de Castelldans, detingut per presumpta pederastia. / A l'Audiència de Barcelona, ha començat el judici per la suposada trama de corrupció policial vinculada als prostíbuls Riviera i Saratoga./ 600mil llocs de treball s'han perdut, a Catalunya, des del 2008... És la principal conclusió d'un estudi sobre ocupació fet per Comissions Obreres.
  • La manca de feina i, per tant, d'ingressos, també està al darrera de que moltes persones no puguin fer-se càrrec de les seves mascotes... Les protectores d'animals alerten que el nombre d'abandonaments no para de crèixer; i els veterinaris diuen que els hi han baixat les visites. /La 080 Barcelona Fashion ha acabat aquesta tarda... amb un rècord d'assistents: 30 mil persones, 2 mil més que l'edició anterior. En l'últim dia de desfilades han arribat les propostes per als més petits. /Amb la calor de l'estiu, ve molt de gust sopar a l'aire lliure i, més, a ciutats com Barcelona... Hi trobem infinitat de propostes, entre elles, l'Observatori Fabra que conjuga un bon sopar amb l'observació de l'univers...
  • El Barça no vol entrar en una guerra de declaracions amb Pep Guardiola, i es mostra molt sorprès per les crítiques a la Junta de Sandro Rosell. Mentre, el Bayern està disposat a pagar la clàusula per Thiago Alcàntara, que cada cop està més a prop de l'equip alemany./ Asier iIlarramendi s'ha acomiadat, avui, de la Reial Societat. /No és un fitxatge, però si una renovació important. Thievy s'estarà a l'Espanyol, com a mínim, fins el juny de 2017./ Al Tour de França, el que es preveia una com una etapa tranquil·la ha acabat convertint-se en una jornada de sorpreses.. El maillot groc, Chris Froome ha perdut més d'un minut d'avantatge respecte els seus perseguidors a la general. Alberto Contador ha aconseguit retallar distàncies amb el líder , mentre que un accident ha deixat Valverde fora de la lluita pel títol. / I compte enrera pel Mundial de Natació que arrenca divendres vinent i que podreu seguir en directe a TVE. Avui l'equip de sincronitzada ha presentat tres dels quatre exercicis pel mundial... També hem vist dos dels banyadors que estrenaran, els ha dissenyat Ona Carbonell.
  • El paisatge a l'art, des de mitjans del segle 19 i fins a meitat del 20... Una evolució que ens mostra "Sisley-Kandinsky-Hopper", la segona exposició temporal de la col·lecció Thyssen a Sant Feliu de Guíxols./ El barri del Raval de Barcelona vist des de dins.../ A la cartellera d'aquesta setmana trobem l'aventura d'un grup de militars dels dos bàndols durant la segona guerra Mundial, l'adaptació d'una novel·la negra de Lars Kepler i una història que barreja terrorisme ecològic i amor.
  • El rebut de la llum serà un tres per cent més car, per la reforma del sector elèctric que avui ha aprovat el govern. Avui també hem sabut que a Catalunya l'IPC és del 2,6%, el segon més alt de l'Estat.

    Comença a Barcelona el judici contra els responsables d'una suposada trama d'explotació sexual als clubs Riviera i Saratoga de Castelldefels. Hi ha 20 acusats entre els quals sis policies nacionals.

    AFECTATS PER LES PREFERENTS

    Últim dia per demanar l'arbitratge pels clients de Catalunya Caixa

    CAS RIVIERA-SARATOGA

    Els advocats denuncien irregularitats en la investigació el primer dia de judici

    CAS RIVIERA-SARATOGA

    Judici a la suposada trama de corrupció policial vinculada als clubs

    Les explosives declaracions de Guardiola han agafat la directiva del Barça per sorpresa....Sandro Rosell encara no ha obert boca però sí que ho ha fet el vicepresident, Jordi Cardoner.

    Els jugadors de l'Espanyol defensen la política de fitxatges del club. Fins ara, ha incorporat quatre futbolistes que vénen de la segona divisió i al club esperen NO patir com la temporada passada

    ONA, DISSENYADORA

    Presenten els banyadors de solo i equip dissenyats per l'Ona Carbonell

    FESTIVAL GREC

    "Rinoceront", i "Brickman Drando Bubble Boom", aquest cap de setmana

    La inflació interanual ha pujat el juny de quatre dècimes a Espanya i la taxa interanual se situa en el 2,1%. A Catalunya, la segona comunitat més cara , la inflació interanual s'enfila fins el 2,6% .. El que més s'apuja són els carburants i alguns productes d'alimentació com ara la fruita, les patates i la carn.

    Comença a Barcelona el judici contra els responsables d'una suposada trama d'explotació sexual als clubs Riviera i Saratoga de Castelldefels. Hi ha 20 acusats entre els quals sis policies nacionals que haurien encobert les activitats que s'hi feien a canvi de diners.

    Els veterinaris detecten un descens de les vacunacions i de les visites de mascotes per la crisi. Fins ara la vacunació no era obligatòria a espanya si no s'havia de sortir del país però ara, la de la ràbia és obligatòria a Catalunya. Cada any s'abandonen 30 mil animals domèstics, a Catalunya, una xifra que augmenta segons les protectores

    El Barça es mostra sorprès per les dures crítiques de Guardiola a la Junta de Sandro Rosell, assegurant que mai no han utilitzat la malaltia de Tito Vilanova per atacar al tècnic. Mentre, el Bayern està disposat a pagar la clàusula per Thiago Alcàntara, que es cada cop més a prop de l'equip alemany.

    A l'observatori Fabra de Barcelona s'ofereixen sopars sota la lluna amb menús inspirats en els planetes... Uns planetes que es poden observar en directe pel telescopi després de les postres.

    La inflació interanual puja fins el 2,6%, sobretot, pels carburants. CATALUNYA, DE LES MÉS CARES.

    Cas Riviera i Saratoga. COMENÇA EL JUDICI CONTRA 20 ACUSATS.

    Crisi i animals domèstics. MENYS VACUNES I MÉS ABANDONAMENTS.

    Guardiola reobre la ferida. SORPRESOS PER L'ATAC A LA JUNTA.