Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

EL REFERÈNDUM AL CONGRÉS. RAJOY MANTÉ EL SEU NO I INSTA ALS SOBIRANISTES A FER UNA REFORMA DE LA CONSTITUCIÓ.

HOTELS DE BARCELONA. EL GREMI PLANTA CARA AL PLA D'ALLOTJAMENTS TURÍSTICS DE L'AJUNTAMENT.

JOIERS PREOCUPATS. PER L'INCREMENT DE ROBATORIS I ATACS VIOLENTS AL LLARG DELS ÚLTIMS MESOS.

LA JUVENTUS SERÀ EL RIVAL. EL REIAL MADRID FAVORIT PER PASSAR A LA FINAL DE CARDIFF DAVANT L'ATLÈTIC GRÀCIES AL 3-0 DE L'ANADA.

ART URBÀ A LLEIDA. PENELLES CELEBRA AMB ÈXIT LA SEGONA EDICIÓ DEL SEU FESTIVAL DE GRAFITIS.

El accidente causó la muerte de una niña de seis años y otros seis niños resultaron heridos. El Ayuntamiento de Caldes de Malavella ha abierto un expediente informativo al restaurante, que no había pedido la licencia municipal para instalar el castillo hinchable. La investigación del suceso confirma varios datos. El primero, que el castillo no estaba bien sujeto al suelo, ya que sólo dos de los seis anclajes estaban fijados. También concluye que la atracción tenía una cremallera abierta y que no había un responsable controlando la presión como determina la ley.

El matrimoni Pujol Ferrusola manté el silenci després de les últimes revelacions sobre la seva presumpta fortuna. Aquest matí hem vist sortir de casa l'expresident i no ha volgut dir res sobre els 70 milions d'euros que, segons la policia, haurien tingut de beneficis sense justificar a comptes andorrans o sobre el paper de mare superiora que feia la seva dona per moure diners. No es descarta que hagin de tornar a l'Audiència Nacional.

La fiscalia acaba d'anunciar que ja prepara una querella contra la compra d'urnes per part de la Generalitat que avui publica al Diario Oficial de la Generalitat . També destacarem les dades del baròmetre del CIS. El PP, tot i perdre vots, tornaria a guanyar les eleccions generals amb un 31,5 per cent dels vots. Destaca també que els PSOE recuperaria la segona posició amb un 19,7 per cent dels sufragis, dues dècimes per davant del Podem i les confluències. Ciutadans recupera vots, Esquerra en perd i el PDECAT puja lleugerament.

Els Mossos han descobert que en el moment que l'inflable de Caldes va sortir volant, una de les cremalleres de la instal·lació estava oberta. En tot cas, la policia té clar que entre la normativa que hauria incomplert el propietari del restaurant és que en tot moment hi havia d'haver un responsable controlant l'estat de l'inflable.

I avui als esports us parlarem d'una iniciativa pionera de la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic de Montcada. Aquest club de Primera catalana ha creat un grup de seguidors-voluntaris per frenar els excessos d'alguns aficionats, sobretot, amb els àrbitres.

L'actualitat cultural ve marcada per dos grans noms de la música. Aquest matí s'ha confirmat que els Rolling Stones actuaran a l'Estadi Olímpic de Barcelona el proper 27 de setembre en un únic concert a Espanya. Abans, el 14 de juny l'artista finlandesa Björk obrirà l'edició d'enguany del Sónar de dia amb una sessió on farà de disc jockey.

 

CAS PUJOL. L'EXPRESIDENT MANTÉ EL SILENCI DESPRÉS DE LES ÚLTIMES REVELACIONS DE LA POLICIA.

BARÒMETRE CIS. EL PP TORNARIA A GUANYAR LES ELECCIONS I EL PSOE RECUPERARIA LA SEGONA POSICIÓ.

INVESTIGACIÓ INFLABLE. UNA DE LES CREMALLERES DE LA INSTAL·LACIÓ ESTAVA OBERTA EN EL MOMENT EN QUE ES VA ENLAIRAR.

ELS VIGILANTS...DE LA GRADA. LA UE SANT JOAN ATLÈTIC DE MONTCADA CREA UN GRUP PER VIGILAR ELS EXCESSOS VERBALS DELS SEGUIDORS.

MÚSICA A BCN. ELS ROLLING STONES ACTUARAN EL 27 DE SETEMBRE I BJÖRK OBRIRÀ EL SÓNAR DE DIA EL 14 DE JUNY.

  • És el moment en què Carme Forcadell i Anna Simó sortien del Tribunal Superior de Justícia després d'una curta declaració que ha durat poc més de mitja hora. A la sortida han rebut el suport de nombrosos dirigents sobiranistes i de simpatitzants independentistes....Davant del jutge totes dues han defensat la seva actuació i han criticat l'intent de censurar el Parlament./ La defensa de la president i la secretària del Parlament es basa en la INVIOLABILITAT dels diputats, que és el que han argumentat davant el Tribunal./ Com en altres declaracions anteriors, centenars de persones han mostrat el seu suport a Forcadell i Simó...
  • Per la vicepresidenta del govern, la comitiva de suport a Carme Forcadell evidencia que els dirigents sobiranistes, diu Soraya Sáenz de Santamaría, utilitzen la presidenta del Parlament com a "parapet" per evitar veure's afectats ells mateixos per la justícia./ Tant Ciutadans com el Partit Popular han defensat que Forcadell i Simó hagin hagut de declarar en seu judicial, igual que ho faran la resta de membres sobiranistes de la mesa. I el PSC continua apostant pel diàleg i l'acord.
  • Noves revelacions en el cas Pujol. Segons un informe de la UDEF la família hauria obtingut uns beneficis sense justificar de 69 milions d'euros en els seus comptes d'Andorra.
  • L'Alcalde de Calde de Malavella confirma que el castell inflable instal·lat al restaurant MAS OLLER de la població de la Selva NO TENIA el permís muncipal necessari per muntar-lo. El castell hauria sortit volant sense que s'en coneguin les causes provocant la mort d'una nena.
  • Segon dilluns de vaga al metro de Barcelona, tot i que des de l'Ajuntament diuen que estan ja a prop de l'acord.
  • El Barça no tornarà a la feina fins dimecres, per començar a preparar el partit de diumenge a Las Palmas. El cap de setmana ha acabat amb tot igual a la lliga i amb l'anunci que a la renovació més esperada, la de Leo Messi, està pràcticament enllestida.
  • Després de tres anys d'espera, MISHIMA torna amb un nou disc en el el veterà grup barceloní evoluciona des de propostes per a un públic de vint-i-tants anys fins als que ja ronden els 40. Més sincer, més despullat i més adult, "ARA I RES"

La familia Pujol-Ferrusola obtuvo un "beneficio económico no justificado" de 69 millones de euros en sus cuentas de Andorra desde 1990, cuando comenzaron una operativa para ocultar "grandes sumas de origen desconocido" que responde a un "plan preconcebido y ordenado", según afirma la UDEF en un informe. En este informe de 102 páginas, la Policía cree que la dinámica de ocultación de dinero por parte de la familia Pujol se encuadra en un delito de organización criminal, ya que actuaba "como un grupo organizado que veía desarrollando una actividad presuntamente ilícita" liderado por el primogénito, Jordi Pujol Ferrusola.

La presidenta del Parlament de Cataluña ha vuelto, por segunda vez, a declarar ante el juez. Arropada por los dirigentes soberanistas, Carme Forcadell ha declarado en el Tribunal Superior de Justicia de Cataluña junto a la secretaria primera de la Mesa. Las dos están acusadas de un delito de desobediencia y prevaricación por haber permitido votar la resolución a favor del referéndum.

Carme Forcadell i Anna Simó han estat les dues primeres membres de la mesa sobiranistes que han declarat al Tribunal Superior de Justícia investigades per desobediència i prevaricació al haver permès el debat i aprovació d'una resolució sobre el referèndum al debat de política general tot i les advertències del Constitucional. Les dues declaracions han estat molt breus ja que només han respost a la defensa per defensar la seva actuació davant d'un Constitucional al que acusen de tenir una voluntat censora.

Novetats en el cas Pujol. Segons un informe de la UDEF la família hauria obtingut uns beneficis sense justificar de 69 milions d'euros en els seus comptes d'Andorra. Destaca que els del fill gran serien de 54 milions i mig i els de l'expresident de prop de 3 milions. La policia defineix l'actuació de la família Pujol Ferrusola com la d'una organització criminal amb finalitats il·lícites.

Ho deiem en començar, els mossos investiguen què va poder passar amb l'atracció inflable a Caldes de Malavella que va causar la mort d'una nena i ferides a sis menors més, un dels quals està greu.

També us recordarem que de quatre a sis hi haurà noves aturades al metro. Aquest matí de 7 a 9 s'han tornat a produir acumulacions de passatgers en determinades estacions per la vaga dels treballadors. Es calcula que la xifra de passatgers ha caigut un 25 per cent.

Cap de setmana productiu per al Barça. D'una banda, l'equip de Luis Enrique manté les opcions al títol de lliga després de la victòria contra el Vila-real i de l'altra Bartomeu té enllestida la renovació de Messi després de les últimes negociacions amb el seu pare

FORCADELL AL TSJC. DEFENSA LA SEVA ACTUACIÓ EN UNA BREU DECLARACIÓ PER PREVARICACIÓ I DESOBEDIÈNCIA AL TC.

CAS PUJOL. LA POLICIA CREU QUE LA FAMÍLIA HAURIA OBTINGUT UNS BENEFICIS SENSE JUSTIFICAR DE 69 MILIONS D'EUROS.

ACCIDENT INFLABLE. L'ALCALDE DENUNCIA QUE LA INSTAL·LACIÓ NO TENIA LA LLICÈNCIA MUNICIPAL.

VAGA AL METRO. ACUMULACIONS DE PASSATGERS A ALGUNES ESTACIONS EN UN NOU DILLUNS D'ATURADES PARCIALS.

PAS ENDAVANT. EL BARÇA MANTÉ LES OPCIONS A LA LLIGA I ENCARRILA LA RENOVACIÓ DE MESSI.

Una niña de 6 años ha muerto y otros seis menores han resultado heridos mientras jugaban en un castillo hinchable instalado en un restaurante de Caldes de Malavella (Gerona), que se ha elevado y desplazado unos 40 metros, por encima del tejado del local. Los menores que se encontraban en la atracción han salido disparados, a una distancia de entre 10 y 20 metros, impactando contra el suelo y sufriendo heridas de diversa consideración, las más graves las de una niña de 6 años, que ha fallecido en el Hospital de la Vall d'Hebron, de Barcelona, a donde había sido trasladada.