Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Naufragi del Concordia. Suspesa la recerca dels 16 desapereguts. Es confirma que hi ha un mallorquí entre els morts.

Comiat a Manuel Fraga. Demà l'enterren al municipi corunyès de Perbes.

Parir a casa. 350 nadons neixen cada any a casa i el nombre de parts no medicalitzats a ls hospitals s'ha triplicat.

La pel·lícula muda "The Artist" i "Los Descendientes", guanyadores dels Globus d'Or.

El Barça es manté a 5 punts del Madrid després d'haver de lluitar més del previst per derrotar un Betis que va fer emmudir el Camp Nou.

L'emoció a l'arrivada a casa!!! El sentiment per l'ensurt dels que han sobreviscut o per l'alegría !!! del retrovament amb familiars que han estat pendents cada minut de la tragèdia a la costa italiana... Es l'arribada a l'aeroport del Prat de bona part dels viatgers catalans del creuer que acabat en tragèdia...amb al menys tres persones mortes, i encara amb 17 desaparagudes.

Els serveis de rescat continuen localitzant més supervivents a l'interior del creuer naufragat. Un ciutadà italià que viatjava com a comisari del vaixell , l'han rescatat, ferit a una cama i s'afegeix a la jove parella sudcoreana que també han trobat, en bon estat físic, aquesta nit pasada.

Tornen, desprès de festes, les lligues escolars i d'esport de base infantil i juvenil. Els últims 5 anys els traumatòlegs catalans han detectat un augment important de lesions en nens més pròpies d'esportistes professionals. Recorden que, en aquestes etapes, l'esport ha de ser formatiu.

El Barça rep avui el Betis amb l'obligació de guanyar. Després de la victòria del Madrid al camp del Mallorca, els blaugrana han dormit a vuit punts del líder i no tenen marge d'error. El nou repte és sumar els 63 punts que queden en joc per tenir opcions de revalidar el títol de Lliga.

Els països de l'Unió Europea responen a les noves qualificacions a la baixa que ha fet l'agencia Standard And Poor's al deute sobirà de 9 paisos membres. Titllen " d'inconsistents" les noves qualificacions i ho consideren un cop devastador en un moment clau per a l'eurozona que esta fent grans esforços per donar estabilitat a l'economía de la regió.

El partit popular de Catalunya no presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat. La presidenta del PP a Catalunya , Alicia Sánchez Camacho, ho ha confirmat avui remarcant que ,més enllà dels ajustos, són necesàries mesures que ajudin a reactivar l'economia catalana.

Al menys tres víctimes mortals i una quinzena de ferits en el naufragi d'un creuer a la costa italiana. Entre els 4.000 pasatgers hi viatjaven dotzenes d'espanyols.

La setmana que ve hi haurà clàssic a la Copa però de moment al Barça no volen ni sentir-ne a parlar. Els de Guardiola només pensen en el partit de demà amb el Betis... Una victòria serà clau per continuar aspirant a assolir, per quart any consecutiu, el títol de Lliga.

El govern de Madrid podrà sancionar les autonomies que superin el sostre de dèficit. Avui el Consell de ministres ha estudiat el projecte de llei que li atorgarà aquesta capacitat sancionadora.

Acaba el termini fixat pel govern perquè sindicats i patronal pactin la reforma laboral. Si no hi ha canvis d'ultima hora, serà el govern qui abans del març aprovarà per decret llei la reforma.

Detenen a un jove de 21 anys a Mollet del Vallès com a presumpte autor de l'apunyalament mortal d'una dona de 57 anys amb la que tenia relacions. És la quarta mort per violència de gènere a Catalunya desque va començar l'any.....I a Sant Pere Pescador els Mossos busquen la mare d'un nadò que van locallitzar abandonat al costat d'uns contenidors a l'interior d'una caixa de cartrò.

Acaba el termini fixat pel govern perquè sindicats i patronal pactin la reforma laboral. Si no hi ha canvis d'ultima hora, serà el govern qui abans del març aprovarà per decret llei la reforma.

El Barça vol deixar de banda l'anada dels quarts de final de la Copa del proper dimecres contra el Madrid i mira de centrar-se en la visita del Betis de diumenge al Camp Nou. Guardiola només disposa de 15 jugadors del primer equip un cop confirmat que Pedro s'estarà 10 dies de baixa per una lesió muscular.

Nou pols dels funcionaris de presons al departament de justícia. Des d'aquest matí els treballadors bloquegen els accesos a cinc presons catalanes. Justícia condiciona la represa de les negociacions, trencades anit, a la finalització de la protesta. Però els funcionari afirmen que no l'abandonaran fins que no comenci la reunió prevista. Serveis Penitenciaris diu que la seguretat de les presons no està garantida.

El Consell de Ministres estudia avui la nova llei que ha de fixar el sostre de despesa de totes les administracions i establirà possibles sancions a les comunitats autònomes que gastin més del previst. El control previ dels pressupostos autonòmics, sembla que no tirarà endavant. El Conseller d'Economia, Andreu Mas -Colell diu que cal assegurar que les Comunitats Autònomes tinguin accés al crèdit.

Acaba el termini inicial fixat pel govern perquè sindicats i patronal pactin la reforma laboral que acaba sense acord. Avui el consell de ministres començarà a estudiar l'informe sobre el punt en què es troben les negociacions. Si no hi ha cap canvi, l'executiu aprovarà la reforma laboral abans de març.

14 graus sota zero. És la temperatura que marquen els termòmetres d'alguns municipis de la Cerdanya des de fa una setmana. Temperatures gèlides però a la que estan habituats els habitants de la zona. Tot i les baixíssimes temperatures la neu no fa acte de presència.

El Barça i el Reial Madrid es creuaran als quarts de final de la Copa del Rei. Els de Guardiola van certificar anit a Pamplona la seva classificació en guanyar l'Osasuna per dos a un. Els blaugrana però es queden sense Fontàs, per una greu lesió al genoll, i Pedro, per unes molèsties musculars.

Estira i arronsa a les presons. Els funcionaris bloquegen cinc centres per forçar la negociació.

Límit de les despeses. El Govern estudia el pla d'estabilitat i les sancions als qui gastin més del previst.

Reforma laboral. Acaba sense acord el termini fixat pel govern perquè els agents socials arribin a un acord.

14 graus sota zero. Temperatures gèlides des de fa una setmana a molts municipis de la Cerdanya.

Més clàssics a la Copa. El Barça supera l'Osasuna per 1 a 2 però es lesionen Fontàs i Pedro

Després de Londres, el president de la Generalitat tria Madrid per llençar missatge.... A la capital espanyola, Mas justifica el vot positiu de CiU al pla d'ajust de Rajoy. Diu que aquest vot és un dipòsit bancari a termini que pot renovar-se o retirar-se segons convingui... És a dir si des del govern del PP son receptius a les demandes catalanes, fonamentalment econòmiques, la entesa amb el PP pot ser un camí llarg. Però hi ha altres camins, això Mas també ho ha deixat molt clar: no pot continuar el drenatge fiscal de Catalunya.

La líder del PP català, Alicia Sanchez Camacho, satisfeta del vot posititu de Convergencia a les retallades de Rajoy. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, tem que CiU i PP iniciïn un camí de des-mantellament del sector públic.

Roben a Sitges cable de l'enllumenat del carrer per valor de 8 mil euros. A Girona uns lladres proven de robar mig quilómetre de cable de fibra óptica i causen problemes en la telefonia mòbil.

Els barcelonins consideren la inseguretat el principal problema de la ciutat, per davant de l'atur i la crisi econòmica. L'alcalde Xavier Trias és l'únic líder municipal que aprova, amb un 5 i mig.

La boira obliga al Barça a modificar el seu viatge per arribar a Pamplona. Els blaugrana busquen desfer-se de l'Osasuna i confirmar la classificació per als quarts de final de la Copa, on els espera el Reial Madrid.

Artur Mas diu a Madrid que CiU no va donar suport a les mesures d'ajust del Govern de Rajoy a canvi del suport del PP als pressupostos catalans. Qualifica el vot favorable d'ahir de dipòsit a termini que es pot retirar o renovar. I assegura que, a part del Partit Popular, hi ha altres formacions amb les que pot comptar per aprovar els comptes catalans.

Col.laboració amb la justícia. És el que ha ofert el conseller d'Interior Felip Puig l'endemà que el jutge que investiga les càrregues policials del 27 de maig a la plaça Catalunya hagi imputat el director dels Mossos d'Esquadra i l'extinent d'alcalde de seguretat de l'ajuntament de Barcelona, a qui el consistori li dona suport polític i legal.

La crisi dispara l'oferta d'habitacions de lloguer. En l'últim any s'ha triplicat... Cada cop són més els aturats o separats que es veuen obligats a fer-ho per arribar a final de mes. Els experts parlen d'un generació perduda que no pot accedir a un habitatge.

La inseguretat és el principal problema per a 1 de cada 5 barcelonins. Per davant, fins i tot de l'atur i les condicions de treball. És el que es desprèn de la última enquesta de l'Ajuntament. L'alcalde és l'únic membre del consistori que aprova en la valoració dels ciutadans.

La boira a l'aeroport de Pamplona ha obligat el Barça a canviar el seu pla de viatge. Els blaugrana han hagut de volar a Vitòria i després desplaçar-se en autocar a la capital navarresa, on buscaran el pas als quarts de final de la Copa. Ja el té l'Espanyol gràcies a un gol d'Alvaro Vazquez a l'últim minut.

I estarem amb el cantaor català Miguel Poveda, hores abans del concert que oferirà a L'Auditori i en el que avançarà alguns dels temes del seu imminent nou disc, ArteSano amb el que torna al flamenc més clàssic. Una actuació que tanca la tercera edició del Festival Catalunya Arte Flamenco

Artur Mas a Madrid. Nega que el suport de CiU sigui a canvi del pressupost català.

Càrrega contra els indignats. El director dels Mossos declararà el 25 i Assumpta Escarp dijous vinent.

Creix el lloguer d'habitacions. Cada cop més aturats o separats es veuen obligats a fer-ho per pagar la hipoteca.

Enquesta ciutadana. La inseguretat és el que més preocupa als barcelonins per davant de l'atur.

Escala a Vitòria. La boira complica el viatge del Barça a Pamplona amb 4 gols d'avantatge.

"ArteSano" de Miguel Poveda. El cantaor català avança els temes del nou disc aquesta nit a l'Auditori.

Funcionaris bloquejant el canvi de torn a la presó de Quatre camins... Ho hem vist avui... Al centre hi ha 1800 reclusos i com que no entraven els treballadors del matí, només hi havia 15 funcionaris per ocupar-se'n... Una situació delicada, segons la Generalitat. Els funcionaris protesten contra les retallades, i els representants sindicals segueixen tancats a la Direcció General de Serveis Penitenciaris. Despres d'un matí de tensió, amb talls de carrers de Barcelona ara s'està pendent que comenci la reunió entre sindicats i Generalitat que estava prevista aquesta tarda.

Convergència i Unió fa costat al PP al Congrés dels Diputats i vota a favor del decret llei que congela els sous dels funcionaris i puja l'IRPF i l'IBI. El portaveu de CiU justifica el vot per coherencia, responsabilitat i valentia política.

Dos homes moren a ganivetades a un bar de L'Hospitalet de l'Infant. Els mossos d'esquadra detenen el company de la propietària de l'establiment com a presumpte autor dels crims.

Catalunya bat el rècord de trasplantament d'òrgans l'any 2011 amb gairebé 900 intervencions. Darrera aquest increment hi ha l'augment d'òrgans provinents de cadàvers.

El Barça busca la classificació per als quarts de final de la Copa al camp de l'Osasuna. Malgrat la previsió de boira, els blau-grana viatgen demà a Pamplona, sense Alves, Iniesta ni Maxwell, que ha viatjat a França per fitxar pel Paris Saint Germain . La intenció és confirmar dos clàssics més contra el Madrid aquest gener.

Convergència i Unió vota a favor del decret per a la reducció del dèficit del Govern de Rajoy, diu, per coherencia i responsabilitat. El Congrès aprova per àmplia majoria el primer paquet de mesures que inclou l'augment de l'IRPF, l'IBI i la congelació del sou dels funcionaris. El Ministre d'Economia acusa el PSOE de haver-los ocultat el dèfict real. Els socialistes ho neguen.

Funcionaris de presons de tots els centres penitenciaris catalans s'han concentrat aquest matí davant la Direcció General de Serveis Penitenciaris en suport a la quinzena de delegats sindicals que hi estan tancats des d'anit. A Quatre Camins un grup de funcionaris ha impedit durant unes hores el canvi de torn.Protesten per les retallades que vol aplicar el govern.

Detingut un home com a presumpte autor de la mort a punyalades de dos homes, de 60 i 40 anys, en un bar de l'Hospitalet de l'Infant. El detingut és l'excompany de la propietària del local. No es descarta que els gelos siguin l'origen de l'agressió. Els dos homes morts havien estat família, l'ún sogre de l'altre.

Catalunya va asssolir el 2011 un rècord històric de trasplantaments d'òrgans amb prop de 900. Els que més augmenten són els renals, un 25%. L' increment es deu, sobretot, a què es fan més donacions de cadàvers amb mort encefàlica. Catalunya és la segona Comunitat Autònoma on ha crescut més el nombre de donants.

Guardiola deixa Iniesta, Maxwell i Alves fora de la convocatòria pel partit de Copa de demà contra l'Osasuna. El Barça viatja a Pamplona amb 4 gols de renda i, si certifica la classificació, es creuarà a quarts de final amb el Madrid. Els blancs van eliminar anit el Màlaga amb un gol de Benzemá.

Debat mesures ajustament. CiU hi vota a favor per coherencia i responsabilitat.

Protesta dels funcionaris de presons. Durant unes hores han impedit el canvi de torn a la presó de Quatre Camins.

Doble homicidi en un bar. Detingut un home a l'Hospitalet de l'Infant com a presumpte responsable de les morts.

Rècord històric. L'any passat es van fer a Catalunya 900 trasplantaments, la major part renals.

El Madrid espera a quarts. El Barça viatja a Pamplona amb 4 gols de renda, sense Iniesta, Maxwell i Alves.

Després de dies de silenci des que va ser investit president del govern espanyol, avui Mariano Rajoy, ha parlat. Diu que lamenta la pujada de l'IRPF i de l'IBI, però assegura que no hi ha altre remei. Segons Rajoy, l'actual govern s'han trobat amb un déficit de 20 milions d'euros més del que els havia comunicat el govern socialista... Les autonomies, diu Rajoy, són les responsables de les tres quartes parts d'aquesta desviació pressupostària.

El portaveu del govern català contradiu les afirmacions de Rajoy i es queixa que carregui el mort del dèficit a les autonomies. Francesc Homs diu que la Generalitat accepta ser supervisada econòmicament si ho fa la Unió Europea i no l'Estat.

Salpa cap a la Xina el primer vaixell que transporta 250 automòvils SEAT fabricats a Martorell. La companyia preveu vendre aquest any al país asiàtic 3500 vehicles.

Sanitat pagarà l'extracció de les pròtesis PeiPe de les dones operades de càncer de mama a la sanitat pública. Els cirurgians plàstics recomanen a les pacients amb aquests implants que se'ls treguin.

El Barça torna a la feina per preparar els vuitens de final de la Copa contra l'Osasuna. KEITA ha marxat a la Copa d'Àfrica... A l'entrenament hi hem vist els premiats d'anit a la Gala de la Pilota d'Or, on Messi i Guardiola van ser escollits millor jugador i millor entrenador del món.

Debat mesures ajustament. CiU hi vota a favor per coherencia i responsabilitat.

Protesta dels funcionaris de presons. Durant unes hores han impedit el canvi de torn a la presó de Quatre Camins.

Doble homicidi en un bar. Detingut un home a l'Hospitalet de l'Infant com a presumpte responsable de les morts.

Rècord històric. L'any passat es van fer a Catalunya 900 trasplantaments, la major part renals.

El Madrid espera a quarts. El Barça viatja a Pamplona amb 4 gols de renda, sense Iniesta, Maxwell i Alves.

Després de dies de silenci des que va ser investit president del govern espanyol, avui Mariano Rajoy, ha parlat. Diu que lamenta la pujada de l'IRPF i de l'IBI, però assegura que no hi ha altre remei. Segons Rajoy, l'actual govern s'han trobat amb un déficit de 20 milions d'euros més del que els havia comunicat el govern socialista... Les autonomies, diu Rajoy, són les responsables de les tres quartes parts d'aquesta desviació pressupostària.

El portaveu del govern català contradiu les afirmacions de Rajoy i es queixa que carregui el mort del dèficit a les autonomies. Francesc Homs diu que la Generalitat accepta ser supervisada econòmicament si ho fa la Unió Europea i no l'Estat.

Salpa cap a la Xina el primer vaixell que transporta 250 automòvils SEAT fabricats a Martorell. La companyia preveu vendre aquest any al país asiàtic 3500 vehicles.

Sanitat pagarà l'extracció de les pròtesis PeiPe de les dones operades de càncer de mama a la sanitat pública. Els cirurgians plàstics recomanen a les pacients amb aquests implants que se'ls treguin.

El Barça torna a la feina per preparar els vuitens de final de la Copa contra l'Osasuna. KEITA ha marxat a la Copa d'Àfrica... A l'entrenament hi hem vist els premiats d'anit a la Gala de la Pilota d'Or, on Messi i Guardiola van ser escollits millor jugador i millor entrenador del món.

Són els primers 250 Seat Leon que avui han sortit del Port de Barcelona cap a la Xina, on la firma preveu exportar 3.500 vehicles d'aqui a finals d'any. Seat és el primer fabricant de vehicles espanyol que exporta al país asiàtic i el de Barcelona, el primer port de l'Estat que obre una línia directa d'exportació de cotxes amb la Xina.

La Federació de Municipis de Catalunya demana a la Generalitat que pagui als ajuntaments els 112 milions d'euros que els deu en concepte de subvenció per a les escoles bressol. Diuen que el retard en el pagament posa en perill el seu futur i preocupa les famílies que poden veure augmentades les taxes. Des del govern asseguren que pagaran pero no saben quan.

El Ministeri de Sanitat pagarà la substitució de les pròtesis mamàries fraudulentes a aquelles dones que es van posar els implants als hospitals públics i que no ho van fer per motius estètics. Es tracta de pacients que van rebre les pròtesis en ser operades de càncer de mama. 450 catalanes porten aquests implants.

"La piel que habito" de Pedro Almodóvar amb 16 candidatures i "No habrá paz para los malvados" de Enrique Urbizu,amb 14, favorites en els premis Goya d'enguany. La producció catalana "Eva" opta a 12 estatuetes entre les quals la de millor director novell i millor actor. TVE emetrà la gala d'entrega dels premis, el 19 de febrer.

El Barça torna als entrenaments després de ser el gran triomfador de la gala de la FIFA a Zuríc. L'expedició blaugrana va brindar a l'avió de tornada per la tercera Pilota d'Or de Messi, per l'elecció de Guardiola com a millor entrenador i per la seva majoria a l'onze ideal.