Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

8 milions 200 mil euros. És la fiança que la fiscalia anticorrupció demana al jutge del cas de l'Institut Nóos, amb seu a Barcelona, pel duc de Palma, Iñaki Urdangarin i pel seu ex-soci, Diego Torres.... Aquests diners sevirien per cobrir les possibles responsabilitats civils en cas que fossin condemnats. L'advocat d'Urdangarin creu que és una xifra exagerada.

1 de cada 3 cadiretes infantils que es duen als automòbils estàn mal posades. A més un 10% dels pares admet que, de vegades, circula amb nens sense dur-los subjectats. Segons un estudi del RACC la millor posició per instal.lar la cadireta és a la part central dels seients del darrera, tot i que és la menys habitual.

Les retallades en salut fan créixer les llistes d'espera i redueixen el temps que els neuròlegs poden destinar als pacients... És el que pensen 7 de cada 10 experts en aquesta matèria, que també adverteixen que la reducció de personal i de recursos afecta directament els malalts.

El Barça es classifica per als vuitens de final de la Champions com a primer de grup. L'equip de Tito Vilanova va superar l'Spartak de Moscou per 0 a 3 liderat per Messi, que ja suma 80 gols aquest any. L'equip es beneficia de la derrota del Celtic de Glasgow al camp del Benfica per 2 a 1.

La fiscalia demana 8,2 milions d'euros a Iñaki Urdangarin i Diego Torres. FIANÇA MILIONÀRIA.

Cadiretes infantils. EL 36% LES UTILITZA MALAMENT.

Els efectes de les retallades. MÉS LLISTA D'ESPERA EN NEUROLOGIA.

Messi conquereix Moscou. EL BARÇA PASSA COM A PRIMER DE GRUP.

La crisi està passant una dura factura a les famílies catalanes. Així ho indiquen dades de l'Institut Català d'estadística, entre els més afectats hi ha els nens. Segons un estudi difòs avui, un de cada 4 infants és al llindar de la pobresa i pateix gana. Un 26% de famílies catalanes no poden cobrir les necessitats bàsiques, i això, sovint genera problemes de manca d'autoestima i depressions.

La Generalitat lamenta que el ministeri de l'interior no aclareixi si existeix o no el document que acusa Artur Mas i altres líders convergents. El conseller Felip Puig i la direcció general de la policia catalana s'han querellat també contra el diari El Mundo.

Les immobiliàries creuen que el projecte per donar permís de residència als estrangers que comprin un habitatge de més de 160 mil euros pot reactivar el sector. Organitzacions com SOS racisme afirmen que la mesura seria discriminatòria pels immigrants amb menys recursos.

El mon polític i econòmic gironí mostra la seva indignació pel robatori que va acabar amb la vida del president de la patronal gironina. L'autòpsia confirma que l'empresari va morir ofegat en el decurs de l'assalt a casa seva.

El Barça ja és als vuitens de final de la Champions després de guanyar aquesta tarda al camp de l'Spartak de Moscou per 3 a 0. Alves ha obert el marcador i Messi ha sentenciat el partit amb dos gols més. Els blaugrana es podrien assegurar avui mateix la primera plaça de grup si el Celtic no guanya el Benfica.

Satisfacció entre les immobiliàries amb clients estrangers després de saber-se que el govern espanyol estudia que aquests compradors puguin obtenir la residència espanyola si compren un pis de més de 160 mil eurUs. Sos Racisme, en canvi, creu que és indignant....

Continua portant cúa la informació del diari El Mundo, que acusa Artur Mas i dirigents Convergència de tenir comptes a Suïssa. La Generalitat lamenta que el govern espanyol NO aclareixi si el document existeix o no, i ha encarregat a la Fiscalia que investigui. Mentrestant, avui s'han presentat noves querelles.

La delegació del Govern a Catalunya ha interposat un recurs contenciós administratiu contra l'ajuntament de Girona per contractar dos trens per anar a la manifestació de Barcelona de l'Onze de setembre. Els alcaldes de Girona i Figueres en defensen l'organització i acusen a la delegació del govern de des-lle-ialtat ins-ti-tu-cional.

aquest migdia davant la seu de la patronal FOEG per condemnar la mort del seu president, Jordi Comas, després que diumenge tres encaputxats entressin a robar a la seva casa, a Platja d'Aro. Els Mossos continuen buscant els assaltants, que van lligar i emmordassar l'hoteler i la seva dona.... Sembla que l'home hauria mort per una aturada cardíaca, però ho ha de confirmar l'autòpsia...

D'aqui a poc menys de dues hores, a les 6, el Barça espera aconseguir una victòria davant l'Spartak de Moscou que li permeti passar a vuitens de final de la Champions com a primers de grup.... L' Albert Hernández ens acosta l'última hora.

I a l'Espanyol, Joan Collet estrena avui la presidència... amb una evident fractura social al club. Collet el van escollir anit en una junta molt tensa, amb el 61% de les accions. Sergio Oliveró va tenir més suport popular però només el 37% de les accions.

Les immobiliaries de la costa catalana veuen bé la possibilitat de donar permís de residència als estrangers que comprin un habitatge per més de 160 mil euros. Asseguren que la mesura augmentarà les vendes, sobretot dels clients russos. Avui a Madrid un grup de treball de tots els ministeris implicats estudia la proposta.... SOS racisme la considera frívola i classista.... I el Ministre d'Indústria creu que és una manera de donar sortida al gran estoc d'habitatges.

Un de cada quatre nens catalans és pobre, segons les dades de l'institut d'Estadística de Catalunya. Això vol dir que NO mengen prou o ho fan de manera desequilibrada. A més, viuen en llocs poc adeqüats. La pobresa castiga, sobretot, les famílies amb fills. Al 26% de les llars catalanes que no poden cobrir les necessitats bàsiques hi ha nens.

Joan Collet és el vint-i-setè president de la història de l'Espanyol. Ha guanyat amb el 61 per cent de les accions a Sergio Oliveró, que s'ha quedat en un 37. Collet però NO tindrà un mandat fàcil perquè a la junta d'ahir va quedar palesa la divisió de l'espanyolisme.

El Barça busca a les 6 de la tarda a Moscou el pas als vuitens de final de la Lliga de Campions... Els blau-grana se l'a-sse-gu-rarien amb un empat, però volen guanyar l'Spartak per acostar-se a la primera plaça de grup. En canvi, l'equip d'UNAI EMERY es juga les escasses opcions que té.

Satisfacció al sector immobiliari i crítiques de SOS racisme i sindicats. RESIDÈNCIA PER COMPRAR PIS.

Dia internacional de la infància. 1 DE CADA 4 NENS CATALANS ÉS POBRE.

Collet, president de l'Espanyol. DIVISIÓ TOTAL A UNA JUNTA ESPERPÈNTICA.

Segona oportunitat a Moscou. EL BARÇA VOL JA EL PAS A VUITENS DE FINAL.

Joc brut per desvirtuar les eleccions del 25N. Aquesta és la sospita que ha deixat caure avui Artur Mas. El candidat de CiU ha respost a més amb una querella al suposat esborrany policial que li atribueix haver-se beneficiat de pagaments il·legals i tenir comptes bancaris a suïssa. També l'expresident Pujol, el Conseller Felip Puig i, fins i tot, els mossos d'esquadra, esquitxats per aquestes informacions, han anunciat que porten el cas als tribunals.

Els delinqüents que han assaltat la casa del president de la patronal gironina podrien ser els lladres que ja van intentar robar fa unes setmanes. La policia treballa amb aquesta hipòtesi i investiga si Jordi Comas ha mort en ser lligat i emmordassat pels assaltants.

El govern es planteja donar automàticament permís de residència als estrangers que comprin un habitatge per més de 160 mil euros. La mesura s'adreçaria sobre tot a ciutadans russos i xinesos i voldria activar el mercat de l'habitatge davant les dificultats per comprar dels ciutadans espanyols.

Afectats pendents d'execucions hipotecàries presenten a jutjats de tot Espanya un escrit demanant la suspensió dels desnonaments. Volen que es paralitzin els processos fins que el Tribunal de Justícia Europeu es pronunciï sobre si la llei hipotecària espanyola és abusiva o no.

El Barça s'ha entrenat aquest migdia a l'estadi Luzniki de Moscou, on demà té prou amb un empat per classificar-se per als vuitens de final de la Champions. Als blaugrana no els preocupa ni el fred ni la gespa artificial i sortiran a guanyar l'Spartak per mirar d'aconseguir la primera plaça de grup.

Commoció a Girona per la mort de Jordi Comas, el president dels empresaris d'aquesta província. Ha mort a casa seva, a Platja d'Aro, després d'un assalt violent.Era la segona vegada en poc temps que intentaven entrar al seu domicili.Els fets han passat a dos quarts de dotze de la nit, quan tres homes han assaltat el domicili de Jordi Comas, que en aquell moment estava acompanyat de la seva dona. Els delinqüents els han lligat de mans i peus, i haurien colpejat i emmordassat l'empresari per evitar que cridés. Aleshores, Comas, de més de 67 anys i amb problemes de salut, ha mort, probablement per asfíxia o per un infart, extrem que ara ha de confirmar l'autòpsia./Les acusacions del diari El Mundo ja tenen resposta als tribunals./Continuen les accions contra els desnonaments. Avui la Plataforma d'Afectats ha demanat als jutjats que se suspenguin fins que la justícia europea no es pronuncïi sobre les execucions hipotecàries. La banca, però, té la seva pròpia recepta: construïr més cases i donar més hipoteques./19 detinguts de nacionalitat espanyola i magribina en una operació policial contra una important xarxa lògistica de tràfic d'haxix.Traslladaven la droga en un iot des de Tanger fins a les terres de l'Ebre on la desembarcaven i després la distribuïen./El Barça s'entrena hores d'ara a l'estadi Luzniki de Moscou, on demà mirarà d'assegurar-se el pas als vuitens de final de la Champions. L'equip de Tito Vilanova en té prou amb un empat davant l'Spartak però vol guanyar per acabar primer de grup./A l'Espanyol, Joan Collet, Sergio Oliveró i Arnau Baqué es disputen aquesta tarda la presidència, en una Junta General que es preveu moguda. Collet és el gran favorit, pel suport dels accionistes majoritaris. Però Oliveró confia en donar la sorpresa./El fotògraf català Joan Tomás exposa aquests dies una selecció dels seus retrats. Hi ha personatges tan coneguts com Enrique Morente o la seva filla, Estrella al costat de persones més anònimes, però que han tingut un paper important a la vida del fotògraf

Troben mort el president de la patronal de Girona, Jordi Comas, a casa seva a Platja d'Aro, desprès de ser atracat.... Els lladres haurien lligat de peus i mans l'empresari i la seva dona... A més, a Comas li haurien tapat la boca amb un mocador....L'autòpsia haurà d'aclarir si la causa de la mort ha estat l'asfixia o un infart.... El succés ha consternat el món empresarial gironí, que aquest migdia l'hi ha dedicat un minut de silenci. Fa 3 setmanes ja els havien intentat atracar però l'alarma va dissuadir els lladres.

Persones pendents d'execucions hipotecàries presenten a jutjats de tot Espanya un escrit comú. Demanen que s'aturin els desnonaments fins que el Tribunal de Justícia Europeu es pronunciï sobre si la llei hipotecària espanyola és abusiva o no.

Des d'avui està prohibit pagar en efectiu més de 2mil 500 euros en operacions en les quals intervingui un empresari o un autònom. La nova llei antifrau pretén limitar la circulació de diner negre. L'incom-pli-ment suposarà una multa del 25% de l'import de l'operació i les dues parts l'hauran de pagar a mitges, a no ser que una d'elles ho denuncïi.

El Barça s'entrena d'aquí a una hora a Moscou, on demà s'enfronta a l'Spartak amb l'objectiu d'assegurar-se el pas als vuitens de final de la Champions. Els blau-grana en tenen prou amb un empat, però volen la victòria per acabar primers de grup. Busquets i Deulofeu són les novetats de la convocatòria.

L'Espanyol escull aquesta tarda nou president. Els accionistes han de triar entre 3 candidats :Joan Collet, Sergio Oliveró i Arnau Baqué. Collet, conseller delegat del club, és el favorit perquè compta amb un 45 per cent de les accions gràcies al suport de Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal.

Mor el president de la patronal de Girona després d'un assalt a casa seva. CONSTERNACIÓ A PLATJA D'ARO.

Aturar els desnonaments. PRESENTEN ESCRITS A JUTJATS DE TOT ESPANYA.

Pagaments en efectiu. PROHIBITS ELS QUE SUPEREN ELS 2500 EUROS.

A rematar la classificació. EL BARÇA NO HA PERDUT MAI A MOSCOU.

Eleccions a l'Espanyol. COLLET, OLIVERÓ I BAQUÉ SÓN ELS ASPIRANTS.

Per primer cop en aquesta campanya electoral l'expresident Jordi Pujol participa en un míting i ho ha fet per anunciar que es querellarà contra el diari El Mundo, que l'acusa de tenir 137 milions d'euros en fons bancaris a Ginebra. Des del PP, Alicía Sánchez Camacho demana a Artur Mas que no faci servir els catalans per tapar possibles casos de corrupció.

Entitats socials de Barcelona reclamen a l'Ajuntament que els més de 300 pisos de protecció oficial vuits que hi ha a la ciutat no surtin a la venda. Les organitzacions cíviques reivindiquen que els pisos desocupats es lloguin a les famílies que més ho necessiten.

El tractament del càncer de pròstata incorpora fàrmacs cada cop menys tòxics que augmenten la qualitat de vida dels pacients. És el tipus de càncer més freqüent entre els homes adults i cada any se'n diagnostiquen a Espanya més de 25 mil casos nous. Avui, en el dia internacional d'aquesta malaltia, els metges recorden l'importància de fer revisions mèdiques per assegurar-ne la la detecció precoç.

Unes 300 persones, veïns de la comarca de la Selva, participen en una marxa lenta de protesta pel mal estat de la carretera N2 que consideren perillosa. La marxa ha tallat la carretera mitja hora i, tot i el to festiu que li donaven música i cap-grossos, recordava que des del gener fins ara hi ha hagut més de cent accidents amb víctimes, 13 de les quals han estat mortals.

El Barça rep aquesta nit el Saragossa amb Carles Puyol com a principal novetat. L'objectiu dels blaugrana és sumar l'onzena victòria en 12 jornades i mantenir o ampliar el seu avantatge al capdavant de la Lliga. L'Espanyol, de la seva banda, visita el València i una derrota a Mestalla podria provocar la destitució de Pochettino.