Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'autor confés de la mort d'onze ancians en un geriàtric, s'ha assegut avui davant el jutge. Joan Vila ha assegurat que no era conscient del que feia, i que creia que, així, ajudava els avis que va matar... Així ha arrencat un procès molt mediàtic en que un jurat popular: 5 homes i 4 dones; haurà de decidir si, com diu l'acusació, hi va haver intencionalitat i premeditació o bé, els crims van ser fruït d'un alteració psíquica de l'acusat, com argumenta la defensa.

La dona d'Oriol Pujol i un ex-delegat d'Hisenda declaren com a testimonis, en el cas de les ITV's, en què està imputat el fill de l'expresident de la Generalitat. La setmana vinent declararan 3 empresaris i 2 tècnics processats en aquest cas.

Mariano Rajoy no aconsegueix convèncer els barons dels seu partit perquè acceptin el dèficit asimètric. En un dinar amb el president del Govern, líders com José Antonio Monago s'oposen a un dèficit especial per Catalunya, País Valencià i les Balears.

15000 joves catalans han marxat a buscar feina a l'estranger, els últims 4 anys. La meitat dels que se'n van, ho fan a Europa i un 36% opten per països de l'Amèrica Llatina.

Lleida acomiada, amb un emotiu minut de silenci, l'alpinista Juanjo Garra, mort aquesta matinada a l'Himàlaia, amb l'operació de rescat en marxa. Garra no ha pogut passar la quarta nit al ras, a 7.600 metres d'alçada... La família ha renunciat a recuperar el cos per evitar més morts.

  • El zelador del geriàtric d'Olot afronta una pena de 194 anys de presó per l'assassinat d'11 avis. Aquesta tarda és previst que comenci a declarar un cop ja s'ha constituït el jurat popular. La clau del judici serà determinar si Joan Vila té o no cap alteració psíquica.
  • I la mort de Juanjo Garra a l'Himalàlia ha commogut l'alpinisme català. El rescat ha estat impossible després de passar 4 dies accidentat. Al final, la familia ha decidit deixar el cos a la muntanya per evitar posar més vides en perill. Aquesta tarda a Lleida, es fa una concentració per recordar-lo.
  • I a aquesta hora és previst que comencin al Tribunal superior de justícia de Catalunya les declaracions pel cas de les ITV's. La primera en fer-ho serà la dona del dirigent de CDC Oriol Pujol que va treballar a l'empresa d'un dels imputats./El president del govern i del PP, Mariano Rajoy, mira en aquests moments de convèncer els presidents autonòmics del seu partit que acceptin un repartiment asimètric del dèficit./Neymar firma avui el contracte que el lligarà amb el Barça els propers cinc anys. El jugador brasiler ja s'ha acomiadat de l'afició al camp que l'ha vist creixer./ Mentrestant, aquí, el Barça continua aspirant als 100 punts després d'emportar-se un derbi intens malgrat que hi havia poc en joc./ Acabem amb l'òpera "Marina", del compositor espanyol Emilio Arrieta, al teatre Municipal de Girona en versió concert.La Soprano Marta Arbonés va interpretar el paper principal, acompanyada per l'Orquestra de Cambra Catalana i la Coral Sant Jordi
  • Arrenca el judici contra el zelador del geriàtric "La Caritat d'Olot" que va confessar haver assassinat a 11 avis entre els anys 2009 i 2010.... Aquest matí s'han escollit els membres del tribunal popular que el jutjarà i d'aquí un parell d'hores serà l'acusat, Joan Vila, qui declari davant del jutge. La fiscalia demana una pena de 194 anys de presó i la defensa una condemna de llibertat vigilada un màxim de 20 anys. Durant el judici la clau serà saber si Vila era conscient o no del que estava fent.

    Aquesta matinada es confirmava la mort de l'alpinista lleidetà Juanjo Garra. Feia 3 nits que dormia a 7 mil 600 metres al Daulaguiri, a l'Himàlaia perquè estava ferit....El seu cos es quedarà a la muntanya.

    El jutge decidirà en les properes hores si poden tornar a la sala els membres de la banda que aquest matí han protestat violentament per la gran presència policia a l'última jornada del judici. Alguns dels 29 acusats han donat cops de puny als mossos.

    Mariano Rajoy reuneix en un dinar els presidents autonòmics del Partit Popular dividits per la proposta de dèficit autonòmic. Des de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho està convençuda que hi haurà un acord que afavoreixi totes les comunitats.

    15000 joves catalans haurien sortit de Catalunya en els últims quatre anys per buscar feina fora d'Espanya. Segons un estudi de la UGT, l'atur, la precarietat laboral i les dificultats d'emancipació obliguen a gran part d'una generació a sortir del país.

    El Barça rep el passadís d'homenatge de l'Espanyol i s'emporta el derbi gràcies als gols d'Alexis i Pedro. L'afició espanyolista va mostrar el seu rebuig a la samarreta blaugrana a Colón. Al mateix temps, al Brasil Neymar s'acomiada de l'afició del Santos i diu que fitxar pel Barça era un somni.

    Demanen fins a 194 anys de presó per l'assassinat d'11 avis al geriàtric La Caritat. JUDICI AL ZELADOR D'OLOT.

    Ha estat 3 dies ferit a 7.600 metres, el seu cos es quedarà a la muntanya. GARRA MOR A L'HIMÀLAIA.

    Judici dels Casuals a cops. BARALLA ENTRE ELS ACUSATS I ELS MOSSOS.

    Tancar el debat sobre el dèficit. EL PPC APOSTA PEL REPARTIMENT ASIMÈTRIC.

    15.000 joves obligats a marxar. L'ATUR I LA PRECARIETAT EN SÓN LES CAUSES.

    El Barça guanya el derbi. NEYMAR S'ACOMIADA DEL SANTOS.

    L'aplec del Cargol a Lleida viu el seu multitudinari segon dia de festa i acull la visita dels politics catalans. Els representants dels diferents partits han coincidit en valorar el que cal esperar de la cimera convocada pel president Mas per dimarts que ve sobre la LOMCE, l'anomenada llei Wert.

    El rescat de l'alpinista lleidetà Juanjo Garra que aguanta ferit, al ras, a 8.000 mil metres d'altitud a l'Himàlaia podria ser imminent. Una expedició, amb medicaments, és molt aprop del lloc on l'esportista català i el seu xerpa es van refugiar ara fa ja tres dies.

    Restaurants solidaris que canvien menús per treball que els comensals ofereixen a travès d'un banc del temps. A Rubí un projecte d'Entreveïns n'està creant tot una xarxa i a Terrassa ja funciona un restaurant on els clients paguen, o amb diners, o amb temps!! col·laborant amb el local.

    El Primavera Sound esquiva la crisi i tanca l'edició d'aquest any amb xifres de record: Ha reunit més de 170.000 espectadors en tres díes, un 20 per cent més de públic que l'any passat. El rock de Nick Cave va ser el comiat estelar als concerts al parc del Forum.

    Neymar ja és oficialment del Barça. El jugador i el club blaugrana ho han comunicat aquesta matinada i el davanter brasiler signarà per 5 temporades. El traspàs rondarà el 50 milions d'euros i Neymar seria presentat a Barcelona el proper 4 de juny.

    En la seva visita a Barcelona, el ministre de ciencia i tecnologia xinès confirma a televisió espanyola el bon moment de les relacions bilaterals entre la Xina i Espanya i ha destacat la cooperació científica i que Barcelona atrau als xinesos per la seva aposta per la cultura i la innovació.

    El tancament d'estudiants i professors al rectorat de la Universitat de Barcelona per protestar contra les retallades ha acabat aquesta matinada amb la intervenció dels Mossos d'esquadra que han identificat i expulsat als ocupants. Els mossos neguen que el desallotjament hagi estat amb violència i desde la Universitat de Barcelona defensen la vía del diàleg.

    La campanya "Omplim entre tots el rebost", organitzada al Districte de Sant Andreu , es proposa recullir al llarg de tot el dia d'avui 16 tones d'aliments destinats a les persones més necessitades. Unes 640 families de Sant Andreu depenen d'aquest suport per posar el menjar a la taula.

    Alumnes adolescents d'una escola de Barcelona triomfen amb un invent creat en equip: un aparell que amplifica la senyal de wifi. L'invent l' han presentat a un concurs de miniempreses pi ja és un éxit de vendes.

    El Santos ha anunciat aquesta matinada que accepta les ofertes tant del Barça com del Madrid per Neymar i ara és el jugador qui ha de decidir en quin equip vol jugar. El brasiler ha dit que la decisió pot ser qüestió de dies o de minuts..

    El president Mas afirma que seran les institucions catalanes les que decideixin si la Llei de Consultes ha de servir per fer un referèndum. Mas contesta, així, a Duran Lleida que reclama que la llei no avali un referèndum. El president de la Generalitat també ha tingut respostes per als expresidents Aznar i Zapatero. Els ha demanat respecte per a la majoria d'un poble que, recorda, ha votat a favor d'una consulta.

    En una entrevista a Radio Nacional, l'ex-president Zapatero afirma que el projecte sobiranista d'Artur Mas és una estratègia política; que no anirà enlloc. També ha criticat al PSC per donar suport a la llei de consultes.

    El consell de ministres aprova la llei d'emprenedors. Un projecte que contempla novetats com facilitar els tramits on-line per poder crear una empresa en 3 dies, i no pagar l'IVA abans d'haver-lo cobrat.

    Avui han exhumat a Reus les restes d'un nadó suposadament robat, ara fa 40 anys. Els pares sospiten que els hi van prendre a l'hospital perquè els hi van ensenyar un nen mort totalment cobert, com una mòmia. I mai li van veure la cara.

    I Alexis Sánchez diu que, l'any vinent seguirà al Barça perquè així li ho han assegurat tècnics i directius... A més, diu que ha rebutjat ofertes d'equips importants. Mentrestant, el club blaugrana continua al Brasil intentant tancar el fitxatge de Neymar.

    Oberta la investigació fiscal

    El jutge Castro investigarà la Infanta Cristina per presumpte frau fiscal. El magistrat del cas Nóos ha demanat a l'Agència Tributària que ampliï la informació sobre els comptes i els béns de la Infanta.

    Exigeix respecte per Catalunya

    El president de la Generalitat exigeix respecte per la voluntat dels catalans. Artur Mas respón així les paraules sobre Catalunya dels expresidents espanyols, Aznar -abans d'ahir- i Zapatero -avui.....

    CASO NÓOS

    El jutge Castro investigarà suposades irregularitats fiscals de la Infanta

    L'Agència Tributària haurà d'ampliar la investigació sobre els comptes i els béns de la Infanta Cristina. És el que ha ordenat el jutge de Palma, José Castro, que instrueix el cas Nóos.....Castro ha incorporat a la causa diverses declaracions de renda de la infanta i ha demanat que s'investiguin més a fons unes presumptes irregularitats fiscals.... També ha demanat més dades sobre el seu marit, Iñaki Urdangarin....El magistrat investiga un suposat desviament de fons públics cap a l'institut Nóos. En l'auto també sol.licita a les Corts Valencianes que certifiquin la condició de diputats de l'expresident Francisco Camps i de l'alcadesa de València, Rita Barberà, per si decideix imputar-los.

    L'expresident del govern, el socialista José Luís Rodríguez Zapatero, diu que el projecte sobiranista de Mas NO anirà enlloc... En una entrevista a Radio Nacional d'Espanya, Zapatero ha afirmat que mai no el sentiran criticar Rajoy, i ha reconegut que va cometre errors.

    Doncs sobre les declaracions d'Aznar i de Zapatero sobre Catalunya, el president Mas ha demanat a tots dos que respectin la voluntat majoritària dels catalans.

    A Reus, avui s'ha exhumat, per primera vegada fora de Barcelona, un nadó presumptament robat.... És el setzè cas a tot Catalunya... Podria ser un nen nascut l'any 1973 a l'hospital Joan 23... Els pares mai en van veure el cos sense vida.

    A Barcelona, continua la polèmica sobre l'estatua de Colom vestida del Barça. Mentre l'oposició municipal insisteix que s'ha de retirar, l'ajuntament diu que els 100 mil euros es repartiran entre 3 entitats socials de la ciutat, i que sense aquesta publicitat no els tindrien.

    Les negociacions per Neymár continuen al Brasil....El Barça ha pujat la seva oferta fins als 25 milions d'euros, i el pare del jugador recorda que d'aqui a un any estarà lliure.

    4 MESOS DE BAIXA

    Exitosa reparació de vàlvula aòrtica a Víctor Álvarez

    Andres Iniesta serà el padrí del partit d'homenatge a Dani Jarque, que es disputarà finalment el proper 3 de juny a Cornellà-El Prat. Abans, aquest diumenge, Espanyol i Barça s'enforntaràn en un derbi sense massa trascendència esportiva i que els blanc i blaus han preparat avui, amb el dubte d'Stuani i Hector Moreno, per unes molèsties musculars. Avui, els metges del club i de l'Hospital Clinic també han donat detalls de la reparació de la valvula aòrtica que li van fer ahir a Victor Alvarez. L'operació va ser tot un exit i el jugador estarà uns 4 mesos de baixa.

    LA DELICADESA DE LES PUNTES

    "Puntes ocultes de Barcelona" al pati de l'Ajuntament, fins diumenge

    La tradició de fer puntes de coixí es manté viva en part gràcies a l'Associació Catalana de Puntaires, que ara celebra vint-i-cinc anys. Diumenge ho celebren amb una trobada al Passeig Lluís Companys de Barcelona.... I aquesta setmana també podem contemplar una mostra d'aquest art al pati de l'Ajuntament de Barcelona. És una col.lecció del Museu de puntes d'Arenys de Mar i que mai fins ara s'havien exposat.... Una tradició que tanca l'informatiu d'avui.... que passeu un bon cap de setmana

    El jutge del cas Noos obre una nova investigació a la Infanta Cristina. En aquest cas per presumptes irregularitats fiscals. José Castro ha demanat a l'Agencia Tributària més dades sobre la filla del rei i ha incorporat 10 declaracions de la renda de la Infanta a les actuacions del cas.... A més, ha demanat a les Corts Valencianes que confirmi la condició de diputats de l'expresident Francisco Camps i de l'alcaldessa Rita Barberà.... És el pas previ necessari per poder-los imputar.

    Són els màxims responsables de Caixabank, Isidre Fainé, el Santander, Emilio Botín, i el BBVA, Ignacio González, a l'Audiència Nacional....Hi han anat per explicar al jutge que investiga el cas Bankia de què van parlar amb el ministre de Guindos i Rodrigo Rato el dia abans de que abandonés la presidencia de l'antiga Caja Madrid.

    En una entrevista a Radio Nacional afirma que el projecte sobiranista d'Artur Mas no portarà enlloc i que es tracta d'una estratègia política. També ha criticat al PSC per donar suport a la llei de consultes.

    La nova llei d'emprenedoria contempla reduir el termini de creació d'una empresa dels 28 dies actuals a 3... A més, els 10 tràmits se centralitzaran en una sola pàgina web. La norma atorga el permis de residencia als estrangers que crein llocs de treball o comprin un habitatge.

    L'ajuntament de Barcelona destinarà a projectes socials els 100 mil euros que ha recaptat amb la samarreta que el monument de Colom llueix aquest dies. L'oposició acusa l'alcalde Trias de posar en venda els monuments i vulnerar les ordenances municipals.

    El culebrot Neymar continua... El Barça negocia amb el Santos i hauria apujat l'oferta mentre el jugador guarda silenci. El seu pare diu que no vol que subhastin el fill. Valdés, de la seva banda, va fer un dinar de comiat ahir amb la resta de jugadors i tècnics del Barça.

    El jutge Castro investiga la Infanta Cristina per presumptes irregularitats fiscals. NOVETATS EN EL CAS NOOS.

    Fainé, González i Botín declaren a l'Audiència Nacional pel cas Bankia. BANQUERS DAVANT DEL JUTGE.

    Zapatero critica a Artur Mas. TAMBÉ EL SÍ DEL PSC A LA LLEI DE CONSULTES.

    Crear una empresa en 3 dies. DÓNA LA RESIDENCIA A QUI COMPRI VIVENDA.

    La samarreta de la discòrdia. 100.000 EUROS PER ENTITATS SOCIALS.

    Segueix el culebrot Neymar. VALDÉS S'ACOMIADA DELS SEUS COMPANYS.

    Una manifestació aquest vespre a Barcelona, ha tancat la primera jornada de vaga en defensa dels convenis col·lectius... 800mil treballadors a Catalunya estan pendents de la negociació, i temem que, si no hi ha un acord abans del juliol, acabin perdent els drets que, al llarg de molts anys, han aconseguit en els diferents sectors i gremis.

    El PP de Catalunya avisa al govern que portaran la llei de consultes al constitucional si la fa servir per preguntar sobre la independència. Duran i Lleida acusa als populars de manca de diàleg.

    36 detinguts en una operació dels mossos contra un grup delictiu acusat de robatoris amb violència al baix Llobregat, el Penedès i Barcelona. S'els imputen, com a mínim, una cinquantena de robatoris i també, un delicte de tràfic de drogues.

    Mor als 79 anys el cantautor George Moustakí. Autor de temes tan populars com le métèque, ma liberté o milord, MoustakÍ era considerat un dels grans de la cançó francesa, hereu de Brassens o Edít Piaf.

    La iniciativa publicitària de vestir el monument de Colom amb la samarreta del Barça ha aixecat una forta polèmica. L'Espanyol critica l'Ajuntament per permetre-ho, i ha contraatacat amb un videu. La picabaralla ha enfrontat també els grups municipals.

  • La defensa dels convenis col·lectius mobilitza milers de treballadors a Catalunya. On més s'ha seguit la vaga és en el transport de mercaderies. Els sindicats volen forçar la patronal a negociar per evitar que 800 mil treballadors es quedin sense conveni al juiol.
  • El Parlament rebutja la reforma de l'avortament que pretén el govern del PP. La votació ha dividit Convergència, que majoritàriament ha votat a favor de la moció, i Unió, que s'ha abstingut. El PP és l'únic partit que ha votat en contra.
  • L'endemà que la Llei de Consultes superés el primer tràmit al Parlament, avui ha tornat la polèmica. Des de Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha queixat del que diu és una "manca de diàleg" dels populars i adverteix que la relació amb Catalunya NO es resoldrà al Tribunal Constitucional. Justament el contrari del que pretén la presidenta del PP català... Alícia Sánchez-Camacho alerta que portarà la llei al Constitucional si s'intenta que serveixi per preguntar sobre la independència.
  • El TC ha decidit avui prorrogar la suspensió de l'euro per recepta. La Generalitat ja podrà cobrar l'impost sobre els dipòsits bancaris
  • Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup organitzat que cometia robatoris violents al Baix Llobregat, l'Alt Penedès i Barcelona. Hi ha 36 detinguts... que a més de robar, traficaven amb droga.... Entre tots, acumulen 150 antecedents policials
  • El fitxatge de Neymár sembla que va per llarg després que el Santos hagi rebutjat l'última oferta del Barça. Mentrestant la plantilla ja prepara el derbi de diumenge. A l'entrenament NO hi havia Tito Vilanova però sí Adriano. / A l'Espanyol preparen el derbi en un clima d'indignació general contra l'Ajuntament de Barcelona, per haver autoritzat vestir de blaugrana l'estatua de Colom. En canvi, el passadís al Barça genera reaccions diferents en l'afició. / I avui arrenquen el playoff de quarts de la lliga de bàsquet.... La convocatòria de vaga amenaça el segon partit de la sèrie previst per diumenge. Demà el secretari d'Estat per l'Esport es reuneix amb el sindicat de jugadors i l'ACB per intentar arribar a un acord. / Avui al primavera sound hi actuen els Manel, però el festival ja va aixecar el teló ahir amb una jornada gratuïta al recinte del Fòrum. El plat fort van ser els VAC-CINES, última esperança de l'indi-rock britànic
  • Jornada de protestes a tot Catalunya dels 800 mil treballadors afectats pel bloqueig de la negociació dels seus convenis col·lectius que els podria deixar sense acord al juliol. Són 40 sectors, com el del transport de mercaderies. Els piquets han bloquejat a primera hora els accessos al ports de Barcelona, Tarragona o el CIM del Vallés. També hi ha hagut protestes al sector públic, el del tèxtil o el del lleure escolar. Els sindicats demanen que la patronal torni a la negociació.

    El Partit Popular de Catalunya portarà al Constitucional la llei de consultes si el govern català l'utilitza per fer un referèndum sobre la indepèndencia. Avui el Tribunal ha aixecat la suspensió a l'impost català sobre dipòsits bancaris que va recòrrer el govern espanyol

    Els Mossos desarticulen una grup organitzat que operava al Baix Llobregat, l'Alt Penedès i Barcelona... Se'ls imputen una cinquantena de robatoris amb violència. Hi ha 36 detinguts.

    Desenes de cinemes locals de tot Catalunya estan en perill ja que les grans distribuïdores aposten per les còpies digitals i les sales no tenen diners per adaptar la instal·lacions. Ara busquen subvencions públiques per seguir amb les projeccions.

    El Santos rebutja l'oferta del Barça de 20 milions d'euros per Neymar mentre el davanter reconeix a un rival que vol deixar el Brasil aquest estiu. Aquí Barça i Espanyol preparen un derbi que s'ha escalfat per la samarreta blau-grana a Colom i la decisió de l'afició blanc-i-blava de donar l'esquena al passadís.

    800.000 treballadors convocats en contra del bloqueig de la negociació en 40 sectors. VAGA PELS CONVENIS COL·LECTIUS.

    El PPC portarà la llei al TC. AIXECA LA SUSPENSIÓ A L'IMPOST BANCARI.

    Cau una banda molt perillosa. 36 DETINGUTS PER 50 ASSALTS VIOLENTS.

    Cinemes rurals en perill. NO PODEN ASSUMIR LA DIGITALITZACIÓ.

    El Santos demana més. NO ACCEPTA ELS 20 MILIONS PER NEYMAR.

    La Llei de Consultes continua endavant... El Parlament ha rebutjata les esmenes a la totalitat del PP i Ciutadans. Aquesta tarda, en el debat, Populars i Ciutadans han acusat als grups que impulsen la llei, de camuflar una eina per fer una consulta independentista sota la forma d'una proposta de participació ciutadana. El PSC, de la seva banda, ha avalat el text però avisa que pot acabar al Tribunal Constitucional.

    Mariano Rajoy evita entrar en la polèmica per les crítiques de l'expresident José María Aznar, però afirma que no canviarà la seva política econòmica. Rajoy diu que la seva prioritat és treballar per treure Espanya de la crisi.

    Avui hem conegut en Lucas, el primer nadó d'Espanya nascut d'una mare a qui li havien extirpat els ovaris arran d'un càncer. L'èxit l'ha aconseguit un equip de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

    Picabaralla entre CiU i el PP a l'Ajuntament de Barcelona pel Castell de Montjuïc. Els populars s'oposen a que sigui un centre per a la recuperació de la Memòria Històrica. Consideren que al projecte li falta rigor i li sobre nacionalisme.

    Leo Messi i Xavi Hernández beneeixen el fitxatge de Neymar, i consideren que seria una gran incorporació. Xavi també ha dit que el Madrid seguirà sent competitiu sense Mourinho. L'altre nom propi a Can Barça és Adriano, que ha renovat contracte fins al 2017.

    La Llei de Consultes enfronta Mas i el PP hores abans del debat al ple del Parlament....Sánchez-Camacho nega que la cambra tingui dret a fer la llei, mentre que Mas li retreu que NO respecti la voluntat de la majoria dels catalans.

    I aquest és el Lucas. El primer nadó a Espanya i segon al món nascut d'una mare sense ovaris i a qui li van implantar el seu propi teixit ovàric, que havien congelat. Ho han aconseguit metges de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona...

    Artur Mas ha demanat a la presidenta del PP "respecte" pels catalans que volen la consulta. Responia així a les acusacions que li ha fet Alicia Sánchez Camacho, de ser deslleial amb el govern d'Espanya i de fer trampes i enganyar els catalans amb la llei de consultes.

    CAS ADIGSA

    Declara, com a imputat, el diputat de CiU Ferran Falcó

    Lucas....un altre miracle de la ciència....És el primer nen a espanya i el segon al món que neix tot i que a la seva mare li havien extirpat els ovaris... Els metges de l'hospital Sant Joan de Déu li van trasplantar el seu propi teixit ovàric....

    LI HAN FET UN AUTOTRASPLANTAMENT DE TEIXIT OVÀRIC PER TENIR UN FILL

    Avui hi ha reunió al Santos per decidir el futur de Neymár. El club brasiler ha de decidir si accepta l'última oferta del Barça....De moment, l'últim fixatge del Barça és un altre....

    EL DERBI COM A CLOENDA

    A l'Espanyol, molt motivats per derrotar el nou campió de lliga

    YUJA WANG A L'AUDITORI, ANIT

    Tècnica i passió a l'escenari Avui actua a Girona

    LES PARAULES D'AZNAR

    Al PP valoren les reflexions però descarten la seva tornada a la vida política

    Jornada de reaccions a les paraules de José Maria Aznar en les que va qualificar de "molt greu" que el govern català vulgui trencar els acords constitucionals. Des del PP han tret ferro a les crítiques que va fer a la gestió de Mariano Rajoy i a la seva disponibilitat a tornar a la primera línia de la política. Socialistes, Convergència i Esquerra diuen que seria una mala noticia i han recordat el que consideren una pèssima gestió durant els seus governs

    Debat sobre la llei de consultes

    ESTUDIEN L'IMPOST DE SUCCESSIONS

    El Parlament tracta aquesta tarda la llei de consultes que rebutgen PP i Ciutadans.Un debat que ja ha marcat la sessió de control d'aquest matí, en la qual Artur Mas ha reconegut que estudia recuperar l'impost de successions.

    Neix d'una mare sense ovaris

    UNA TÈCNICA PIONERA A ESPANYA

    Aquest nen és Lucas i té nou mesos. A la seva mare se li van haver d'extirpar els ovaris, però la gestació ha estat possible gràcies al trasplantament del seu propi teixit ovàric. És el primer nen que neix amb aquesta tècnica a Espanya i el segon al món

    Més turistes a Catalunya

    BARCELONA, EL DESTÍ IDEAL DELS ESPANYOLS

    Catalunya ha rebut fins l'abril un 5 per cent de turistes més que l'any passat en el mateix període. Segons un estudi de la patronal Excelltur, Barcelona és la destinació preferida pels espanyols.

    El Santos decideix avui

    ESTUDIEN L'OFERTA DEL BARÇA PER NEYMAR

    La junta directiva del santos es reuneix avui per decidir si accepta l'última oferta del Barça per Neymar. El brasiler té l'aval de Messi, que l'ha lloat a una televisió a Qatar.... Qui ja llueix la nova samarreta del Barça és l'estatua de Colon.

    MÚSICA PER A TOTS ELS GUSTOS

    Yuja Wang, Primavera Sound i One Direction en 24 hores

    Activitat musical imparable a Catalunya.... Després del magistral concert d'anit de la pianista xinesa Yuja Wang, avui comença el Primavera Sound al Parc del Fòrum i a Badalona actuarà per primera vegada a Espanya el grup adolescent "One Direction". Els seus fans ja els esperen.