Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • MANIFESTACIONS 1 DE MAIG Protestes contra l'atur i l'austeritat sota el lema: "S'ho volen carregar tot"
  • LLIGA DE CAMPIONS El Barça busca remuntar el 4-0 de l'anada amb el Bayern
  • LLIGA DE CAMPIONS El Reial Madrid fora de la final, Mourinho prepara la sortida
  • Els Roca tornen a la cuina NO HI HA TAULA FINS D'AQUÍ 7 MESOS
  • Cas de violència domèstica DEMÀ JORNADA DE DOL ALCARRÀS
  • El cavall de La Camarga PROJECTE EXPERIMENTAL A AMPOSTA
  • El president de la Generalitat convoca una cimera política pel dret a decidir. Serà dilluns i hi estan convidats els partits favorables a la consulta, els presidents de les diputacions, l'alcalde de Barcelona i representants del Consell de Govern Locals. L'objectiu d'Artur Mas és articular un front polític i social perquè la idea del sobiranisme cali a la ciutadania.
  • Els grups convocats han rebut escèptics la invitació... El PSC s'ha compromès a anar-hi però, diu, amb prevenció... Mentre, Iniciativa i la CUP no han decidit si hi participaran. Ara bé, tots critiquen que no hi hagi un document de treball... A l'altra banda, el PP i Ciutadans retreuen a Mas que avanci cap a la sobirania en comptes de lluitar contra la crisi o l'atur.
  • I la Generalitat també denuncia que l'Estat ha aconseguit un marge pel dèficit fiscal de 33mil milions d'euros mentre que, a les autonomies, només en repercuteix mil.
  • El Producte Interior Brut cau d'un 0-i-mig-% els primers tres mesos de l'any. L'economia espanyola encadena 7 trimestres de caigudes, tot i que s'ha moderat respecte l'any passat. Els industrials diuen que l'exportació és l'única forma de sortir endavant. / Catalunya tindrà un clúster de l'automoció./ RAJOY compareixerà al Congrés, el 8 de maig, per explicar les noves reformes del seu executiu i analitzar la situació econòmica... I, al debat sobre l'atur ha entrat, avui, el president de la PIMEC - Josep Gonzalez - que aposta per la creació de llocs de treball coneguts com a "mini-jobs", amb un salari per sota dels 450 euros./ La Policia deté 145 persones acusades d'estafar 8 milions d'euros a la Seguretat Social. La trama creava empreses fictícies per fer contractes falsos que, més endavant, permetessin cobrar la prestació d'atur.
  • Nou cas de violència de gènere. A Alcarràs, al Segrià, un home hauria matat, aquesta tarda, la seva dona i, el presumpte amant, a cops de destral./ La Marina del Prat Vermell serà el nou barri de Barcelona. /
  • Encara a Barcelona, 2mil immigrants van abandonar la ciutat el 2012. Tot i això, el percentatge de persones estrangeres a la ciutat es manté estable des de l'inici de la crisi. /La dissenyadora Rosa Clarà ha inaugurat aquesta tarda la Passarel·la Gaudí Núvies a Barcelona, que torna a convertir-se en la capital de moda nupcial.
  • I al Celler de Can Roca esperen l'arribada, d'aquí un parell d'hores, dels tres germans que, anit, van recollir el premi al millor restaurant del món.
  • I el BARÇA creu en la remuntada davant el BAYERN. / I d'aqui a uns 25 minuts, comença la tornada de la semifinal entre el Reial Madrid i el Borussia Dortmund.
  • PETE MICKEL, jugador del BARÇA REGAL, ha anunciat que marxa als Estats Units per tractar-se d'una malaltia pulmonar. L'OPERACIÓ PORT ja té sentència. El metge Eufemiano Fuentes ha estat condemnat a un any de presó i 4 d'inhabilitació per un delicte contra la salut pública.
  • La revista SERRA D'OR ha entregat,a vui, els Premis Crítica al poeta NARCÍS COMADIRA... JOSEFA CONTIJOCH, TONI GOMILA i JOANA RASPALL, que reben el premi pels llibres publicats durant el 2012. L'entrega l'ha presidit l'Abat de Montserrat, JOSEP MARIA SOLER... Aquesta és la quaranta-sisena edició dels premis Serra D'Or, els més antics de Catalunya./ I avui acabem amb l'exposició "Fortuny el mite" del Museu Salvador Vila-seca de Reus
  • Frau massiu

    145 detinguts a Catalunya per estafar 8 milions d'euros a la Seguretat Social. Els acusats creaven empreses ficticies com aquestes, i contractes falsos per després poder cobrar l'atur.

    Els millors del món

    L'elecció del Celler de Can Roca com a millor restaurant del món retorna la cuina catalana al lloc més alt. Avui els treballadors ho han celebrat amb els pares dels germans Roca, però la feina no s'atura... perquè aquesta nit tornen a obrir.

    Els 3 germans Roca arriben aquest vespre a casa, amb la pressió i l'orgull de treballar al millor restaurant del món....Un premi que rebien ahir a Londres....Al celler avui s'hi ha treballat amb normalitat....

    SOBRE EL DRET A DECIDIR

    Artur Mas convoca una cimera al Palau el dilluns 6 de maig

    Artur Mas ha convocat per dilluns una cimera política sobre el dret a decidir. El president ha citat al Palau de la Generealitat tots els grups parlamentaris, els representants del món local, els presidents de les quatre diputacions i l'alcalde Barcelona ....per buscar el màxim consens possible sobre el dret a decidir.... El portaveu de l'executiu ha justificat la cimera per la necessitat de fer pinya, sumant-hi també la societat civil.... I sobre l'objectiu del dèficit, Francesc Homs ha insistit que l'oferta del govern central és insuficient i discriminatòria cap a les autonomies.

    MÉS AIGUA

    Els embassaments catalans estan al 80% de capacitat de mitjana.... És un 15% més que ara fa un any... I això és en part gràcies a les pluges que han caigut els últims dies... Un bon exemple de com estan els pantans és a Oliana

    RECUPEREN MANDZUKIC

    El Bayern de Munic arriba a Barcelona amb 4 gols de renda

    Res és impossible, però el Barça ho té difícil per remuntar demà contra el Bayern de Munic i plantar-se a la final de la Champions. L'equip alemany ja és a Barcelona, disposat a fer valer el 4 a zero de l'anada. ...És un resultat que mai ningú ha estat capaç de capgirar a la Champions, però, tot i això, al Bayern no es dóna per fet que ja són a la final de Wembley. Jupp JEYN-KES recupera el davanter MAN-ZU-KICH i podrà aliniar l'equip de gala en un Camp Nou.

    MARXA PER UN TEMPS INDEFINIT

    Pete Mickeal viatjarà als EEUU per tractar-se de la seva malaltia pulmonar

    en bàsquet, el jugador del Barça Regal, Pete MAI-KEL se'n va als Estats Units per seguir tractament per la malaltia pulmonar. L'aler blaugrana ho ha explicat avui, força emocionat, però amb un discurs positiu. D'aquí a dues setmanes marxarà als Estats Units i no se sap quan podrà tornar a jugar ni tan sols si podrà fer-ho.... MAI-KEL ha agraït el suport del club i dels companys. I diu que si torna a jugar a bàsquet, ho farà al Barça.

    Avui acabem amb l'exposició "Fortuny el mite" que fins a principis de setembre es pot veure al Museu Salvador Vila-seca de Reus.

    L'economia espanyola continua caient. En el primer trimestre de l'any va perdre un 0,5 per cent, el que implica un descens del 2 per cent en l'últim any. Ja fa 7 trimestres que cau. ...Malgrat tot, baixa tres dècimes menys que el mateix periode del 2012, una xifra motivada per la fortalesa de les exportacions, que compensen la caiguda del consum intern: al març els comerços van vendre un 11 per cent menys.

    145 detinguts per haver estafat prop de 8 milions d'euros. A més, ha ha 245 imputats més. Creaven empreses de serveis per fer contractes a falsos treballadors que després els permetien cobrar l'atur.

    Arranca la Barcelona Bridal Week, la fira més important del sector nupcial a tot l'estat. Una indústria que dóna feina a 13 mil persones i mou uns 5 mil milions d'euros l'any. Espanya és el segon país que més vestits de nuvia exporta, nomès superat per la Xina.

    Les pluges dels últims dies fan que augmentin en un 5 per cent les reserves d'aigua als embassaments catalans. L'episodi de precipitacions continuades ja s'ha acabat i a partir d'ara tindrem un temps més primaveral.

    El Barça s'enfronta demà al Bayern de Munic amb la missió de remuntar el 4-0 del partit d'anada. L'equip alemany ja és a Barcelona, i no les té totes per passar a la final. Avui és el torn del Reial Madrid, que també ha de remuntar un 4-1 en contra davant del Borussia Dortmund.

    Baixa una mica menys per les exportacions, el consum intern segueix en descens. EL PIB CAU UN 0,5%.

    Contra el frau a l'atur. 145 DETINGUTS PER UN FRAU DE 8 MILIONS.

    La passarel·la de les núvies. EL SECTOR MOU 5.000 MILIONS D'EUROS L'ANY.

    Els embassaments fins dalt. LES CONQUES ESTAN AL 80% DE CAPACITAT.

    Missió Impossible?. AVUI TORN DEL MADRID CONTRA EL BORUSSIA.

    El president de la Generalitat diu que entén les receptes que aplica el govern de Rajoy contra la crisi, però creu que, per lluitar contra l'atur, n'hauria de canviar algunes. ...De la seva banda, el PSOE i els sindicats reclamen a Mariano Rajoy que convoqui partits i agents socials per anar cap a un gran pacte contra la crisi.... El president del govern espanyol, per segon dia consecutiu, assegura que l'executiu que presideix segueix el rumb correcte i que, d'aquí poc, la recessió econòmica quedarà enrera.

    Els tres condemnats pel cas Pallerols no aniran de moment a presó. L'Audiència ha suspès l'ingrés fins que es resolgui la petició d'indult que s'està tramitant. Pallerols i els germans Gavaldà van ser condemnats a penes de menys de dos anys.

    La crisi fa caure un 40% les visites als dentistes i moltes persones només hi van quan el cas ja és greu. Els odontòlegs adverteixen que els retards en visitar-se sovint comporten més despesa.

    A les portes de l'1 de Maig, els sindicats acusen la patronal de bloquejar a Catalunya la negociació d'almenys 350 convenis laborals. UGT i CCOO tambè alerten que els catalans no poden suportar noves retallades.

    L'afició del Barça creu la remuntada contra el Bayern de Munic no és impossible, però sí molt difícil. Els culés s'aferren a Leo Messi per tenir alguna opció de ser a la final de la Champions...i consideren que l'eliminació del Madrid contra el Borussia seria una motivació més.

    Els tres condemnats pel cas Pallerols eviten entrar a presó. L'Audiència de Barcelona fa marxa enrere i en suspén l'ingrés fins que no es resolgui la petició d'indult que s'està tramitant. Pallerols i els germans Gavaldà van ser condemants a penes menors de dos anys.

    La intenció del govern espanyol de fixar en l'1,2 per cent el sostre de dèficit de les autonomies, ha revifat el debat sobre els pressupostos de la Generalitat.

    El fiscal anticorrupció demana entre 3 anys i tres anys i mig de presó per als quatre exdirectius de Caixa Penedès acusats dels delictes d'apropiació indeguda i d'administració deslleial.

    L'autòpsia que fan als dos muntanyencs que van morir ahir a la cara nord del Cadí, permetrà conéixer les causes de l'accident.

    A Bangla Desh els equips de rescat continuen netejant la runa de l'edifici ensorrat divendres. David Mayor, que té l'empresa domicilada a Reus. Segons els mitjans de Bangla Desh hi ha una ordre de recerca contra ell, tot i que aquí cap cos policial en té constància.

    El Barça confia més que mai en Messi i en l'afició per remuntar el 4 a 0 davant el Bayern.

    Després de la primera derrota a casa des que Aguirre ocupa la banqueta de l'Espanyol, avui l'equip mira de girar full i de centrar-se en el pròxim objectiu: el Sevilla.

    Avui se celebra el dia Internacional de la dansa

    Augmenta el risc d'allaus al Pirineu català. L'alerta és de 4 sobre 5 a algunes zones com el Cadí, on aquesta matinada s'han localitzat els cossos de dos muntanyecs que es van veure sorpresos per un allau mentre baixaven per la Canal de Cristall.... Eren dos alpinistes experts de Santa Perpètua de Mogoda.... De fet, se'ls ha trobat ràpid tot i que massa tard, perquè portaven el dispositiu ARVA que envia senyals als equips de rescat.

    L'Audiència de Barcelona manté en llibertat un any més Fidel Palleros i dos ex alts càrrecs d'Unió condemnats per desviar fons públics al partit.... El text acorda la suspensió fins que es resolgui la petició d'indult.

    Segueix desaparegut l'empresari de Reus que tindria participacions en un dels tallers de l'edifici de Bangladesh que es va esfondrar deixant, almenys, 380 morts. De moment, a Espanya NO s'ha rebut cap ordre de detenció tot i que, mitjans del país asiàtic, el consideren un dels presumptes responsable del sinistre.

    En els últims dos anys les visites als dentistes a Catalunya han caigut un 40 per cent. Els professionals destaquen que baixen els tractaments més estètics i que augmenten les patologies relacionades amb l'estrés.

    L'afició del Barça creu que és molt difícl remuntar dimecres contra el Bayern a la Champions, però no impossible. Tot i això, els culés s'aferren a Leo Messi per tenir alguna opció.... L'altre argument dels barcelonistes és que el Madrid caigui contra el Borussia.

    Localitzats els cossos de 2 muntanyencs, s'eleva el risc d'allaus al Pirineu. ALLAU MORTAL AL CADÍ.

    De moment, en llibertat. FINS QUE ES RESOLGUI L'INDULT.

    Segueix desaparegut. LA POLICIA NO HA REBUT ORDRE DE DETENCIÓ.

    Anem menys al dentista. LES VISITES CAUEN UN 40% EN DOS ANYS.

    Difícil però no impossible. L'AFICIÓ DEL BARÇA CONFIA EN MESSI.

    Milers de persones han sortit als carrers de Barcelona, desafiant el dia de pluja, per protestar contra les retallades als serveis socials a Catalunya. La manifestació ha aplegat asociacions de veïns, i treballadors de la sanitat , l'educació i la Funció Pública.

    La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, assegura que la Generalitat no presentarà els presupostos fins que estigui ben clar quin serà finalment l'objectiu de deficit. Des del partit popular Enric Millo s'ha mostrat avui convençut que és possible ampliar el marge de dèficit però ho lliga a un compromís de la Generalitat a que no hi hagi un malbaratament dels diners públics.

    La Fira d'abril a Catalunya arrenca al Parc del Forum de Barcelona el seu primer cap de setmana ...pasada per aigua però amb tots els elements tradicionals amb els que esperen atraure milers de visitants fins diumenge que ve. En la seva edició 42 la Fira inclou una vessant solidària en colaboració amb el Banc dels Aliments.

    El Barça ha vist ajornada la celebració del titol de lliga. Tot i que Messi va canviar el partit al segon temps, amb un gran gol i una assistència, l'Athlètic va empatar al darrer moment. El gol d'Ander Herrera deixa aparcada la lliga, però la recuperació de Messi reobre les esperances culés per dimecres davant del Bayern.

    El president de la Generalitat defensa Catalunya com a "subjecte polític" capaç d'ecullir la seva pròpia llengüa i de recaptar els seus impostos. En la presentació dels actes conmemoratius del tricentenari dels fets de 1714, Artur Mas ha dit que es manté l'interrogant sobre si Catalunya serà capaç d'acompanyar un sentit de país demostrat en un sentit d'estat.

    Enric Millo exigeix al Govern de la Generalitat que presenti ja els pressupostos del 2013. Desde Convergència, el seu secretari d'organització, Josep Rull, respon que no presentaran els presupostos perque encara hi ha marge per intentar aixemplar aquest objectiu de dèficit.

    Els centres escolars a Catalunya podran posar a prova els mestres durant tres mesos i la decisió sobre si hi exerciran o no correspondrà al director de cada escola. Es una mesura pionera a l'estat, en fase d'esborrany, que vol donar mes autonomia als centres docents.

    La Generalitat ha començat a traslladar els animals que queden a Albinyana de l'antic parc de Rioleón Safari i busca destí, fins i tot cedint-los gratuitament, per alguns dels grans felins que encara hi ha. Els ha alimentat durant anys però ara considera que no pot asumir la despesa més temps.

    El Barça ja és a Bilbao on aquest vespre mirarà d'encarrilar el títol de lliga. Si els de Vilanova s'acomiaden de San Mamés amb victòria i el Madrid perd el derbi contra l'Atletic de Madrid, els blaugrana aconseguiran, matemàticament, el títol de lliga.

    El govern espanyol ha corregit completament les dades i objectius econòmics... El Producte Interior Brut - que indica el que creix l'economia - es contraurà un 1,3% i no un 0,5% com s'havia previst... El dèficit - que vénen a ser els deutes - serà del 6,3%, molt superior al 4,5%... Al govern també li preocupa, molt, l'atur i admeten que, fins el 2015, no es crearà ocupació.

    Artur Mas reclama per Catalunya una flexibilització del dèficit suficient per encarar la recuperació. El president diu que, en cas contrari, Catalunya no se'n sortirà i això perjudicarà l'economia espanyola i la del Sud d'Europa.

    Candido Méndez assegura que la greu situació econòmica afecta el moll de l'os de la societat. El secretari general de la UGT demana un canvi econòmic centrat en fiscalitzar les grans fortunes i empreses.

    Detenen una dona que robava homes grans mitjançant el parany d'abraçar-los i fer-los tocaments sexuals. Els mossos tenen constància d'onze robatoris però cruen que en podria haver comés molts més.

    Tito Vilanova es troba amb forces per continuar entrenant el Barça. Ho ha dit, avui, en la primera roda de premsa des de que va tornar a la banqueta. El tècnic assegura que no s'ha acabat cap cicle perquè tenen a tocar la quarta lliga en 5 anys. La poden guanyar demà si guanyen a Bilbao i el Madrid perd.

    El govern amplia el dèficit

    El govern admet que l'economia espanyola caurà més del previst i que arribarà al menys a l'1'3 per cent aquest any. Pel que fa al dèficit públic, eleva l'objectiu al 6'3 per cent per al conjunt de l'estat i a l'1'2 per cent per a les autonomies.

    Tito se sent amb forces

    Avui hem tornat a ESCOLTAR Tito Vilanova per primer cop des que va tornar a la feina. L'entrenador del Barça assegura que se sent amb forces per continuar i que mai ha pensat en deixar-ho

    CONSELL DE MINISTRES

    El PIB caurà un 1'3% i el dèficit s'amplia fins el 6'3% per aquest any

    Com ja havia anunciat, el govern central ha explicat avui les seves previsions macroeconòmiques i un nou paquet de mesures d'ajust. Així doncs, l'executiu preveu que aquest any l'economia caurà un 1'3 % enlloc del zero i mig pronosticat, i que l'any que ve ja creixerà mig punt.... El govern també eleva l'objectiu del dèficit del 4 i mig per cent del PIB fins al 6 amb 3. La vicepresidenta Sáenz de Santamaria i els ministres De Guindos i Montoro han assegurat que, de moment, NO s'apujarà ni l'IVA ni l'IRPF, però SÍ que caldrà ajustar la fiscalitat en altres àmbits, com ara el medioambiental, els impostos especials i els dipòsits bancaris..... L'atur continuarà augmentant i no es crearà ocupació fins al 2015. Malgrat això, el govern diu que no canviarà la política econòmica i que no demanarà grans esforços als ciutadans.

    MAS VOL MÉS MICROECONOMIA

    Pel president és la única solució per reduir les "alarmants" xifres d'atur

    Doncs aquesta ampliació de dèficit autonòmic anunciada pel ministre haurà de ser ara repartida per les autonomies, però l'1'2 % ofert per Montoro està molt lluny del 2 per cent que reclama el govern català. Fa pocs minuts, el president de la Generalitat s'ha referit a aquest relaxament del dèficit.... Artur Mas s'ha felicitat per l'ampliació del marge però insisteix que no n'hi ha prou. Durant una visita a una fàbrica de llums a Terrassa, Mas també ha demanat més mesures concretes a peu de carrer.

    14è CONGRÉS DE LA UGT

    Josep M. Álvarez reelegit amb el 82% dels vots

    Al congrés de la UGT catalana, Josep Maria Álvarez, re-elegit anit a la secretaria general, ha criticat la reforma laboral i les polítiques d'ocupació del govern. En el discurs de cloenda , el secretari general del sindicat, Càndido Méndez, ha exigit que s'aturin les retallades i que s'aposti pel creixement. Méndez també ha demanat una reforma del sistema impositiu.

    PROTESTES EN L'ENSENYAMENT

    Tornen a classe després d'haver passat la nit tancats als centres

    A les escoles on mestres, pares i alumnes han passat la nit avui s'hi torna a fer classe amb normalitat... Les tancades són una mesura de protesta tant per la reforma de la llei educativa del ministre Wert, com per les possibles noves retallades de la Generalitat. Van començar ahir a la tarda a unes 400 escoles amb activitats, xerrades ... i cassolades...

    L'altre motiu per la protesta, la nova lei d'educació que s'està tramitant.. Pensen que posa en perill l'escola pública catalana.

    TORNA TITO

    L'entrenador del Barça, Tito Vilanova, compareix per primer cop en sala de premsa, des que es va reincorporar a la banqueta.

    EL BARÇA DE BÀSQUET, A LA FINAL FOUR

    Els socis que vulguin ser a la semifinal que enfrontarà el Barça de bàsquet amb el Reial Madrid ja poden comprar les entrades..... I és que l'equip de Xavi Pasqual tornarà a ser a la FINAL FOUR de Londres després de guanyar el Panatinaikós per 64 a 53.

    ÚNIC EN EL MÓN

    Concert de claviorgue recuperat diumenge al Museu de la Música

    El que sentireu ara, fa 400 anys que no ho sentia ningú. És el so d'un "claviorgue", un instrument que en un mateix teclat uneix el so d'un orgue i el d'un cla-vi-cembal... Aquest, han trigat 20 anys! a reconstruir-lo per poder-lo fer sonar.....

    Ara és l'únic claviorgue original que funciona a tot el món gràcies a la feina que han fet en un taller del Papiol: tota una joia que es presentarà aquest diumenge amb un concert al Museu de la Música, de Barcelona, però que avui, nosaltres ja podem escoltar... Que passeu un bon cap de setmana...

    El govern dóna llum verda a un nou paquet de mesures contra la crisi. La vicepresidenta acaba de dir que l'executiu manté la seva política econòmica. En principi, no inclouen ni gran ajustos ni pujada d'impostos sí nous incentius pels autònoms o les petites i mitjanes empreses... A més, també es presentarà el nou quadre de previsions macro-ecònomiques que podria triplicar la caiguda de l'economia pasant del 0,5 al 1 i mig per cent.

    Pares, mestres i nens de diverses d'escoles públiques han dormit als centres en contra de les retallades de la Generalitat i la reforma educativa que promou el ministeri d'Educació.

    Detinguda una dona acusada d'haver robat 11 d'homes grans als portals de casa seva mentre abusava. S'investiga si ho va fer en un centenar d'ocasions més.

    Una trentena de restaurants catalans ja disposen de la certificació kilòmetre 0. Garanteix la qualitat del producte, que també ha de ser de proximitat: Com a mínim 7 dels proveidors han d'estar a menys de 100 quilòmetres del restaurant.

    El Barça de bàsquet serà a la final a 4 de l'eurolliga després de guanyar anit al Panathinaikós per 64 a 53 en el cinquè i definitiu partit de quarts de final. Navarro, amb 15 punts, va ser el millor dels blaugrana, que s'enfrontaran a semifinals amb el Reial Madrid.

    El govern aprova noves reformes i revisa el quadre macroeconòmic. CONSELL DE MINISTRES.

    Una nit a l'escola. CONTRA LES RETALLADES I LA LLEI WERT.

    Operació Garsa. ABUSAVA DE LES VÍCTIMES I ELS ROBAVA.

    Restaurants km 0. 30 RESTAURANTS TENEN AQUEST CERTIFICAT.

    El Barça de bàsquet, a Londres. VA SUPERAR EL PANATHINAIKOS PER 64 A 53.

    Les dades de l'atur que hem conegut avui fan por. Més de 900000 persones a Catalunya i 6 milions dues-centes mil, a tot l'Estat, no tenen feina. Són xifres mai vistes....Una veritable tragèdia que, a més, té capítols especialment preocupants: un d'ells és que a Catalunya hi ha 267mil famílies amb tots els seus membres a l'atur.

    Perllongar l'edat de jubilació més enllà dels 67 anys i haver cotitzat un mínim de 40 anys per tenir dret a la pensió completa. Són dos dels eixos de la reforma que prepara l'exectiu de Rajoy i que estudiarà una comissió d'experts.

    José Montilla considera inacceptable que Xavier Martorell, director de presons de la Generalitat, continui en el càrrec. Presumptament, hauria encarregat espiar José Montilla quan aquest era president de la Generalitat. Martorell, en canvi, nega haver fet l'encàrrec.

    La fesomia de la costa de Begur ha canviat molt en pocs anys per les aportacions naturals de sorra, que ha doblat el tamany d'algunes platges. Veïns i ajuntament demanen la construcció de dics per desviar les corrents que arrosseguen la sorra.

    Jugadors i Directius del Barça asseguren que no s'ha acabat cap cicle i que aquest equip té continuïtat. Josep Maria Bartomeu confirma que Tito Vilanova seguirà entrenant l'any vinent una plantilla on hi haurà retocs però no una revolució.