Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El reportatge d'aquesta setmana donarà a conèixer als telespectadors la millor golfista espanyola, la catalana Paula Martí.

Escalfant motors. A dos dies de la vaga general, els sindicats intensifiquen la crida a participar-hi.

Violència masclista. Detingut a Sant Pere Pescador un home acusat de matar la seva parella.

Pla pioner contra la depressió. El suïcidi és la segona causa de mort de la població entre 15 i 40 anys.

Messi torna. Guardiola inclou l'argentí en la llista per Kazan tot i no tenir l'alta mèdica.

L'executiu insisteix que passi el que passi el 29S, caldrà reprendre el diàleg social per abordar reformes com la de les pensions. Els sindicats estan convençuts que la vaga servirà perquè Zapatero faci marxa enrera i canviï la reforma laboral./Per segona nit consecutiva, cent activistes ocupen l'antic edifici del Banc Espanyol de Crèdit a la plaça de Catalunya de Barcelona./ La vaga general marca l'actualitat política dels partits catalans./Avui han començat les compareixences a la comissió d'investigació de l'hotel del Palau convocada per l'Ajuntament de Barcelona /Troben a Salou amb símptomes d'hipotèrmia l'empresari hoteler que va desapareixer divendres. La Guàrdia Civil investiga perquè se li va perdre el rastre dins el mar./Divendres comença la vacunació contra la grip./Creix el nombre d'hipoteques concedides a Catalunya./Els miners de Serós, al Segrià s'han plantat i el delegat d'UGT ha començat una vaga de fam: pateixen perquè Brussel.les vol anul·lar els ajuts al sector el 2014./L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat avui el projecte definitiu per remodelar el mercat central./L'Ajuntament de Barcelona admet la petició dels veïns de les Rambles per a reconduir l'ús de les antigues parades d'ocells perquè no siguin de begudes i records./Detingut a Sant Pere Pescador un home acusat de matar la seva parella./Un pla contra la depressió fa que els intents de suïcidi hagin baixat un 30% en 3 anys; en són pioners a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell./Leo Messi és la gran novetat a la llista de convocats per anar a Rússia. Rosell s'estrena en viatge oficial com a president contra un equip que l'any passat va fer saltar la sorpresa al Camp Nou./L'afició de l'Espanyol va descobrir ahir al seu nou Tamudo: el jove del planter Álvaro Vázquez./El Vic d'hoquei patins va guanyar la Supercopa al Barça al mateix Palau Blaugrana i amb un gol d'or a la pròrroga.

ETA, més enllà de l'alto el foc. Totes les forces democràtiques exigeixen l'abandó definitiu de les armes.

Una okupació contra la vaga general. Activistes ocupen un edifici bancari abandonat i prenen mesures alternatives per defensar els desprotegits.

El cotxe elèctric més aprop. El cotxe totalment elèctric, a punt de sortir al mercat català, busca el seu lloc a l'asfalt.

Un altra Mou 0-0. El Barça no falla a San Mamés i ja torna a avançar al Madrid.

Les destrosses de les tempestes. Es manté l'alerta per l'estat del mar i comencen a reparar les vies afectades.

Consells per vèncer al Càncer. El control de l'alimentació i l'exercici claus per ajudar la recuperació i guanyar qualitat de vida.

Espectacles a la Mercè. Música , circ i activitats de carrer pensades per gaudir en familia.

Dura prova a San Mamés. Un Barça sense Messi juga a Bilbao on fa cinc temporades que no perd.

  • Montilla repta a Mas. El president i candidat del PSC demana una cara a cara al líder de CiU
  • Primera nit de la Mercè. La Guàrdia Urbana lluita contra els lateros i l'incivisme
  • Situació límit a la mineria. Els miners de Seròs, al Segrià, faran vaga de fam a partir de dilluns
  • Messi evoluciona bé. L'argentí ja s'ha entrenat amb el grup i podria viatjar a Kazán aquest dilluns
  • TORNA A PUJAR LA LLUM. En els últims tres anys el preu ja ha pujat prop d'un 30%

    Acord històric. Sindicats i govern, satisfets amb els serveis mínims per la vaga general

    Incendi a Hostalets de Pierola. Un nen d'onze anys ha mort, i els pares i la germana han inhalat fum

    Massa cesàries a Catalunya. Els naixements per cesària s'han duplicat els últims 15 anys

    Villa ja és protagonista. L'asturià s'ha adaptat ràpid al Barça i diu que no té ansietat per marcar

    Emissió: dimecres, 22 de setembre

    Júlia Otero i "La Ronda"

    Aquesta setmana, els veïns de SANT ANDREU DE LA BARCA presenten el programa Memòries de la Tele. Parlarem del programa La Ronda amb Júlia Otero. I al Memòries del Carrer recordem el programa infantil Barri Sèsam amb els veïns de SANTA PERPÈTUA DE MOGODA.

    Ara, els correbous. El ple del parlament aprova la regulació de les festes amb bous.

    Ordre de mínims a Catalunya. La Generalitat els ha fixat basant-se en un acord previ signat amb els sindicats.

    Pujar els impostos als que més tenen. El govern podria aprovar un nou tram de l'IRPF per a les rendes altes.

    El fenòmen de les bandes llatines. Els mossos d'esquadra en vigilen constantment l'evolució.

    Primer partit sense Messi. El Barça vol donar davant l'Sporting la primera alegria al Camp Nou.

    Del món del cinema, volem començar la temporada recomanant bones pel·lícules. Per això, us proposem un reportatge de recull amb les cintes més esperades, plenes de bons intèrprets:

    "El Americano", amb George Clooney, "Carancho", amb Ricardo Darín, "Biutiful", amb Javier Bardem i "Didi Hollywood", amb Elsa Pataki.

    Serveis mínims. Govern i sindicats negocien el transport aeri i ferroviari.

    Més pujades de preus. Les tarifes elèctriques podrien tornar a pujar a l'octubre.

    Balcons de primera fila. Els que tenen vistes a la Sagrada Familia es lloguen de cara a la visita del Papa.

    Dia mundial de l'Alzheimer. Els especialistes insisteixen en la importància de la detecció precoç.

    Dos partits de sanció. El Comité de Competició sanciona Ujfalusi i Guardiola el disculpa.

    Govern i sindicats discrepen dels serveis mínims per la vaga del 29 de setembre. Foment proposa que funcionin una quarta part dels vols i un 20% dels trens de llarga distància. Els sindicats volen que només circulin els trens de rodalies./A Catalunya hi ha 112 ml malalts d'alzheimer. Una malaltia que no té cura: la xifra que es pot doblar el 2025 per l'envelliment de la població. El diagnòstic precoç és l'esperança dels investigadors./ Les terres de l'Ebre demanen al Govern central que prengui una decisió immediata sobre la ubicació definitiva del magatzem nuclear./Avui la Generalitat fa balanç de la legislatura. El Govern assegura que ha complert el 90% dels compromisos, però també admet errors en la gestió d'imprevistos./Els veïns de la Sagrada Familia posen preu als seus balcons per la visita del Papa: arriben a demanar fins a 13 mil euros per un terrat./Dos de cada tres lloguers a Catalunya no es declaren a Hisenda. /A la Ronda de Dalt ha mort un motorista de 42 anys en un accident amb un camió, a Sant Gervasi./Experts en control de tabac han demanat al Parlament espanyol que la futura llei antitabac pel 2011 converteixi tots els espais públics tancats en espais lliures de fum./Guardiola disculpa Ulfalushi i diu que no tenia intenció de lesionar Messi. El Barça confia que l'Argentina permeti Messi recuperar-se plenament abans de convocar-lo per un amistós al Japó el 8 d'octubre./Pau Gasol s'entrena a la Ciutat Esportiva del Barça abans de tornar a Los Angeles.

    Cimera del mil.leni. 140 caps d'estat i de govern discuteixen com eradicar la pobresa.

    Preliminars del 29-S. Els sindicats plantegen que només circuli el 25% dels trens de rodalies.

    Llarga precampanya. Els partits es posicionen en el debat de la immigració.

    Els correbous, al Parlament. La llei que aprovaran dimecres blinda la festa a les Terres de l'Ebre.

    Només té un esquinç. Messi surt ben parat de la dura entrada d'Ujfalusi i podria tornar en 10 dies.

    El ministre Corbacho es manté ferm i diu que la reforma laboral no es tocarà tot i que la vaga general sigui un èxit./La comunitat terapèutica demana que la seguretat social financiï els tractaments per deixar de fumar. La consellera de Salut, Marina Geli, seria partidària d'apujar el preu del tabac i invertir els diners en les teràpies. El congrés d'especialistes reunit a Barcelona també vol aprofundir en l'estudi que explica les conseqüències del vessament del Prestige./A dos dies perquè el Parlament de Catalunya aprovi la llei que regula els correbous, alguns partits polítics enllesteixen la maquinària per protegir la festa a les terres de l'Ebre./La secretària d'Estat per la Immigració diu que el PP està mentint, pel que fa a la situació dels gitanos romanesos aquí.La majoria de partits censura els missatges del Partit Popular, però tampoc no coincideixen en quina ha de ser la resposta que se li ha de donar./Durant més o menys una hora, una altra avaria elèctrica ha tallat aquest matí la circulació de trens de rodalies entre Sant Adrià de Besós i Mataró./A Lleida, els empresaris del polígon industrial on l'ajuntament vol instal·lar la mesquita continuen buscant arguments en contra./Avui fa 10 anys que Barcelona estrenava una nova rambla: la del Raval.Però segons els veïns ni s'ha acabat amb la marginalitat, ni amb els problemes de seguretat de l'antic barri "xino" de Barcelona./Messi estarà 15 dies de baixa./El Barça es va apuntar ahir la Lliga Catalana de bàsquet, el primer títol de la temporada./En motos, el campió del món de Moto Gp serà espanyol./Després de la cursa d'ahir, només Dani Pedrosa, que va quedar segon, pot impedir que Jorge Lorenzo aconsegueixi el títol.