Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El 70 aniversari de l'afusellament de Lluis Companys, marcat pels retrets al sí del tripartit. L'afirmació del conseller Ausàs que participaria en l'organització de la consulta sobiranista a Barcelona ha enfrontat Montilla i Puigcercós. /L'Oficina Antifrau acusa al Departament d'Interior de crear un càrrec a mida per Rafael Olmos, l'ex-director dels Mossos d'Esquadra. /Les prostitutes que surten a la carretera amb armilla antireflectant per evitar sancions. /El conseller d'Economia, Antoni Castells, defensa els comptes de la Generalitat i assegura que el sistema de finançament és sostenible/El PP diu que el Govern tripartit és un guirigall i que ha malbaratat i despilfarrat un pressupost molt important./Comencen les declaracions per la querella que la fiscalia ha presentat per suposat finançament irregular de la fundació Catalunya i Territori, vinculada a UDC./Fa 15 anys es van signar els acords Schengen per la lliure circul·lació a Europa i fins avui no ha començat a desaparèixer la frontera entre La Jonquera i França./El preus dels pisos modera la seva caiguda en el tercer trimestre d'aquest any Catalunya, han baixat d'un 1,7% respecte al mateix periode de l'any passat. /La tuneladora Barcino ha deixat enrera sense gaire problemes la Sagrada Família. Des del patronat afirmen que el sòl s'ha enfonsat un milimitre. Ara treballen en la instal.lació d'una pantalla per protegir la Casa Milà./La Favb de Ciutat Vella comença una campanya de mobilitzacions per demanar responsabilitats pels suposats casos de corrupció a l'Ajuntament de Barcelona./Guardiola, per primer cop aquesta setmana ha pogut completar un entrenament amb tots els jugadors del primer equip per preparar la visita de demà del València. /L'ex president Joan Laporta podria impugnar l'assemblea de compromisaris de demà./Pochettino podrà comptar amb Sergio Garcia./L'Assignia Manresa ha fitxat fins a final de temporada el pivot eslovè "Uros Slokar"

Operació de la Guardia Civil. Falsificaven documents i ara investiguen què feien amb els diners.

Crisi de Govern programada. El ministre de Treball pot abandonar la cartera avui mateix per tornar a la política catalana.

El Barça recula amb el Miniestadi. Els veïns ho celebren i l'equip de govern municipal ho viu com un nou revés.

Pugen els preus, per efecte de l'IVA. Els sindicats reclamen cláusules de revisió salarial a tots els convenis.

Laporta es defensa. L'expresident nega les pèrdues que diu l'auditoria de Rosell.

La Guàrdia Civil deté 16 pakistanesos a Barcelona i l'àrea Metropolitana acusats de falsificar documentació i no es descarta que haguessin finançat un grup radical.La investigació continua oberta./El desenllaç dels miners d'Atacama va tenir pendents mil milions de persones a tot el mon. Els 33 miners atrapats durant més de dos mesos, sans i estalvis, s'han trobat amb les seves famílies. /El Barça fa marxa enrera amb la requalificació del miniestadi i s'obre una nova crisi a l'Ajuntament de Barcelona. El consistori avisa al club que pot perdre compensacions./Joan Laporta defensarà aquesta tarda la seva gestió econòmica i explicarà la seva posició de cara a l'Assamblea de dissabte./CiU, ERC i IC han entregat aquest matí al Congrés les seves esmenes a la totalitat pels Pressupostos Generals de l'Estat. Coincideixen que són uns comptes fets sense sensibiliat social i que no compleixen amb Catalunya./Els preus a Catalunya s'han mantingut aquest setembre, però són un 2,4% més cars que el mateix mes de l'any passat./Els que porten des del mes de maig treballant sense cobrar són els empleats de l'empresa Transports Cortada de Terrassa./Per primer cop en tretze anys la natalitat ha baixat a casa nostra./I avui Dia Mundial de la Salut Visual, ens recorden que més de 200 mil catalans tenen problemes de visió i la degeneració macular és la primera causa de ceguesa./El Memorial Democràtic ha homenatjat avui l'expresident Lluís Companys al Fossar de la Pedrera, al Cementiri de Montjuïc./L'Espanyol ha tornat a preparar avui a porta tancada el seu partit de diumenge a Mallorca./I en tennis, Rafael Nadal ho està passant malament davant l'austriac Jurgen Melzer./El Mundial de Motos arriba aquest cap de setmana a Austràlia amb només el títol de 125 en joc./Pablo Picasso davant Edgar Degas./

Sense platges. Els alcaldes demanen solucions permanents.

El Món pendent de Xile. L'operació de rescat está sent tot un èxit.

Reprenen les negociacions. PSC i CiU tornen a parlar dels cara a cara Mas-Montilla.

El futur de les pensions. Zapatero demana el suport de Rajoy per a la reforma.

Guardiola recupera efectius. Villa ha passat proves avui però podrà jugar contra el València.

Continua activat en fase d'alerta el Pla Inuncat per la possible crescuda de rius i rieres, sobretot a la comarca del Baix Empordà. Encara queda molta feina per recuperar els desperfectes causats per la llevantada que s'ha endut moltes platges./El món sencer mira avui cap al desert d'Atacama, a Xile. Per fí, els 33 miners que han estat atrapats des de començaments del mes d'agost surten a la superfície. / El trànsit amb les illes ja s'ha recuperat desprès que hagués quedat suspès pel temporal.Deixant de banda els desperfectes, la cara positiva després de tanta aigua la trobem als embassaments./La part més negativa del Pont, en canvi, l'hem tingut a les carreteres. 7 persones han mort a Catalunya en 6 accidents de trànsit./El PSC i Convergència han mostrat avui la seva predisposició a seguir negociant els "cara a cara" entre Montilla i Mas i els debats electorals./En una entrevista al programa Los Desayunos d'aquesta casa, el líder d'Iniciativa, Joan Herrera, ha demanat al PP que condemni les xiulades d'ahir al president Zapatero en la Festa de la Hispanitat./ Zapatero ha tret ferro als crits de protesta./A Catalunya a l'agost es van vendre un 38% més de pisos. /La FAVB amenaça amb portar al TC la decisió del jutge que investiga l'espoli del Palau de la Música./El gol de penal de David Villa davant d'Escòcia va permetre a l'asturià igualar Raúl, amb 44 gols, com a màxim realitzador de la selecció espanyola. /Rafa Nadal juga davant de Stanislas Wawrinka, al "Másters Mil" de Shanghai./Un cor de bons actors, els de "Pa negre", han presentant avui a Barcelona aquesta pel.lícula mereixedora de la Conxa de Plata del festival de Sant Sebastià a Nora Navas, per millor actriu.

Un pont passat per aigua. Pluja generalitzada i temporal de mar.

La polèmica del deute. El govern titlla Mas d'alarmista i nega que la caixa estigui buida.

La immigració a campanya. El PP vol controlar la inscripció dels immigrants al padró.

De la pantalla al plat. El festival envaeix de creativitat els restaurants i les botigues de Sitges.

Espanya visita Escòcia. Els de Del Bosque busquen 3 punts i Villa el rècord golejador de Raúl.

  • Pont del Pilar amb temporal. Activades les alertes coincidint amb la sortida massiva de vehicles
  • A més crisi, més grups radicals. Investigacions policials marquen fronteres entre grups antisistema de procedències molt diverses
  • Ídols juvenils a Sitges. El Festival de Cinema entre el públic jove i les propostes més extremes
  • Victòria de la selecció espanyola davant Lituània per 3 a 1. Els de Del Bosque ja són primers a la classificació per l'Eurocopa. La 'roja' torna a jugar dimarts a Escòcia.
  • Operació sortida pel Pont del Pilar. /10 detinguts a Catalunya durant una macro-operació contra la pornografia infantil a internet. A la resta de l'estat la Policia Nacional ha detingut cent e persones més d'aquesta xarxa./El departament de Salut inicia un acampanya per fomentar la donació d'òrgans./Anit, el ple del districte de Ciutat Vella va aprovar demanar responsabilitats i apartar dels càrrecs les persones que surtin al sumari pel presumpte cas de corrupció en la concessió de llicències de locals. Ara hi ha una reunió extraordinària a l'Ajuntament de Barcelona en que el consistori demana accedir al sumari i saber a qui s'han de demanar responsabilitats. El PP vol una auditoria de les llicències per a locals a Ciutat Vella i ERC diu que el cas pot estar vinculat a casos de corrupció a d'altres districtes./Tarragona acull l'apertura de l'any Judicial a Catalunya./A Barcelona, l'expresident del govern, Felipe González, ha reclamat un nou impost europeu que gravi l'emissió de CO2./Detectar casos de corrupció és la tasca més important de l'Oficina antifrau de Catalunya i ara fa cursos per a directus de l'adminsitarció./La tuneladora "Bàrcino" que perfora el tunel de l'AVE pel centre de Barcelona ja és davant de la façana de la Glòria de la Sagrada Família./Catalunya és líder en donació d'òrgans però ara hi ha 1.300 persones que esperen un transplantament: la majoria de ronyó. /El Premi Nobel de la Pau ja té un nom: l'escriptor i activista xinès Liu Xiaobo./Anit el Regal Barça va guanyar els Lakers de Pau Gasol. /Avui fa 100 dies que Sandro Rosell va prendre el relleu de Joan Laporta al capdavant del Barça./Al Camp nou han acabat d'instal.lar aquest matí la nova gespa, en un temps record:nomes 24 hores./La selecció espanyola juga aquesta nit a Salamanca amb Lituània./Al mundial de motoGP, aquest matí s'han fet els primers entrenaments del Gran Premi de Malàisia./I a la Formula 1, s'han celebrat els entrenaments del Gran Premi del Japó.

    El sumari de la corrupció. TVE ha tingut accés a la investigació sobre els suborns a Ciutat Vella.

    Xarxa de proxenetes. Els 20 detinguts utilitzaven una violència extrema.

    43a edició del Festival de Sitges. Un thriller amb Belén Rueda i Lluís Homar obre el certamen.

    Per restaurar-ne les restes. Obren la tomba del general Prim la mòmia es troba en molt bon estat.

    Del Bosque entèn a Xavi. La selecció espanyola ja està a Salamanca per jugar amb Lituània.

    TVE ha tingut accés al sumari d'un cas que pot esquitxar PSC i CiU per una suposada trama de corrupció de llicències per negocis al districte de Ciutat Vella de Barcelona./El President de la Generalitat ha advertit que aprimar l'administració, com proposa el líder de CIU Artur Mas, pot posar en perill les polítiques socials./Els mossos han donat més detalls de l'operació en que van desmantellar una xarxa d'albanesos dedicada a la prostitució./La Policia ha desarticulat un complex entramat empresarial dedicat a vendre ofertes falses de treball./L'OMS assegura que la meitat de les persones amb depressió abandona el tractament abans d'acabar-lo. /Dani Pedrosa no correrà el Gran Premi de Malàisia./El Regal Barça i els Lakers s'enfronten aquest vespre al Palau Sant Jordi. /Xavi Hernàndez i Pedro són dos dels campions del món que, per culpa de les lesions, no poden jugar amb la selecció./Avui comença el Festival Internacional de Cinema de Sitges amb l'estrena de "Los ojos de Julia"./Mario Vargas Llosa és el nou premi nobel de literatura.

    El perill dels pesticides. Un estudi relaciona els pesticides presents als aliments amb l'obesitat.

    La lluita contra el Parkinson. Aconsegueixen reduir la mort de neurones lligades a la malatia.

    L'opinió de la Cambra de Comerç. Dubten de l'eficàcia dels pressupostos de l'Estat i reclamen 2000 milions per Catalunya.

    Nou edifici singular a Barcelona. La seu de la CMT és al districte 22@ i segueix criteris de sostenibilitat.

    No es rendeix. Pedrosa viatga demá a Maláisia i intentarà córrer diumenge.