Esperem les teves propostes, crítiques i recomanacions!
El reportatge:
Reconstruir la identitat
L'apunt:
Teranga, hospitalitat a la xarxa
La cuina: Senegal
El somni d'un cuiner
L'entrevista: Ricardo Velásquez
Lírica del Panamà
El reportatge:
Retorns a la força
L'apunt:
Un àlbum per conèixer Vilaseca
Mar i muntanya
El reportatge:
Llei d'estrangeria: ordenar o endurir?
L'apunt:
El Yoha
La cuina: Kazakhstan
El menjar nómada
L'entrevista: Kumar
Hip-hop de barri enamorat de Barcelona
El reportatge:
Deixar de ser invisibles
L'apunt:
Mediadors, el pont necessari
La cuina: Tunísia
Sabors de color vermell
L'entrevista: Boban Minic
Sobreviure a la guerra
El reportatge:
Tornar a ser músics
La cuina: Egipte
Coptes: el pes de la fe
L'apunt:
Xinesos a tres bandes
El reportatge:
'Buscarse la vida' en temps de crisi
La cuina: Nicaragua
El gallo pinto
L'entrevista: Mario Catelli
El llegat d'un escriptor argentí
El reportatge:
És l'hora de la solidaritat
La cuina: Romania
Polenta a la romanesa
L'entrevista: Irene Bou
Pintar l'ànima de la gent
El reportatge:
Negocis mar enllà
La entrevista: Yann Duytsche
La mona de pasqua
L'apunt:
Viure del cuento
El reportatge:
Si els no hi fossin
La cuina: Eslovàquia
L'entrevista: Maria Stoyanova
El somni d'una gitana búlgara
El reportatge:
Menors: la migració silenciosa
La cuina: Brasil
L'encant brasiler
El reportatge:
L'amazic, una llengua amagada
La cuina: Xile
Mar i muntanya a la xilena
L'entrevista: Ala Voronkova
Els capritxos de Voronkova
El reportatge:
Totes les marroquines de Roses
La cuina: Austràlia
Una Babel culinària
El reportatge:
Xarxa d'amistats
La cuina: Colòmbia
La bandeja paisa
L'entrevista: Pirat's Sound Sistema
Reagge sabrosón en català
El reportatge:
La festassa dels quinze anys...!!
La cuina: Geòrgia
Sobretaula georgiana
L'entrevista: Remei Sipi
Compromesa amb les dones
El reportatge:
Immigració, ara i aquí
La cuina: Senegal
El somni d'un cuiner
L'entrevista: Marzio Fiorini
Fantasies de cautxú
El reportatge:
Trobar on viure
L'apunt:
Enginy contra la crisi
La cuina: Polònia
Sopes i bolets de tardor
El reportatge:
El menjar global
La cuina: Mauritània
Plats i salses soninkés
L'entrevista: Nhianhyha Mejías
Històries de llum
El reportatge:
Mares i fills, separació forçosa
La cuina: Argentina
Empanades criolles viatgeres
L'apunt:
Les regles del vi jueu
El reportatge:
Benvinguts!, nens i família
La cuina: Bulgària
Trobada d'art i cuina
L'entrevista: Zhuomin Ma
L'ànima xinesa de BCN
El reportatge:
Argentins en el record
La cuina: Estònia
Plantar cara al fred
L'entrevista: Arianna Puello
La rapera s'ha fet gran
El reportatge:
Les portes de la convivència
L'apunt:
Joves amb Èxit
La cuina: Uruguai
Un pastís amb nom d'ocell
El reportatge:
Tisorada als contractes en orígen
La cuina: Tailàndia
L'encís dels aromes
L'entrevista: Philip Stanton
Una mirada americana
El reportatge:
Sense cotxe per la crisi
La cuina: Romania
Un plat amb polenta
L'apunt:
Les regles del vi jueu
El reportatge:
L'hort del món
La cuina: Portugal
La dolça melangia
L'entrevista: D. Tomasov
Les arrels jueves
El reportatge:
Estats Units a la cruïlla
El reportatge:
Ousman: una història de coratge
La cuina: Noruega
Varietats dels fiords
L'entrevista: Prakash Chukka
Un capellà de l'Índia
El reportatge:
A la taula i al taulell
La cuina: Bolivia
Gastronomía crucenya