Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'acte no s'ha cancel·lat malgrat la prohibició de l'Audiència Nacional. Els organitzadors de l'homenatge a Laura Riera NO el desconvoquen malgrat la prohibició de l'Audiència Nacional. El departament d'Interior ha dit que els efectius policials NO permetran que l'acte se celebri. Laura Riera ha sortit avui de la presó després de complir 9 anys de condemna per col·laborar amb ETA.

Troben mort l'home desaparegut durant les pluges de dijous. Localitzen sense vida el cos d'un home que dijous va desaparèixer a Castellet i la Gornal a causa de les fortes pluges que van caure a la zona. Uns veïns de la població l'han trobat a prop de la riera que travessa el municipi.

Els CAPS de les zones turístiques atenen un 30% més d'usuaris. Els centres de salut de les zones turístiques atenen un 30 per cent més d'usuaris a l'estiu que durant els mesos d'hivern. La majoria són persones joves que utilitzen les urgències per una patologia lleu.

El Barça haurà de remuntar contra el Sevilla en un dia ple d'estrenes. La partir de dos quarts de nou, en directe per la 1 de Televisió Espanyola, el Barça mirarà de remuntar a la Supercopa contra el Sevilla. Serà una nit d'estrenes, amb Sandro Rossell a la llotja com a president i David Villa a punt per saltar al terreny de joc.

La prohibició, inconstitucional?. Els protaurins convençuts que la llei es pot revocar.

La federació d'entitats taurines de Catalunya vol tirar endavant un recurs per declarar inconstitucional la prohibició de les corrides de toros a Catalunya. Per això es volen reunir amb el president del govern, i el Defensor del Poble i amb diputats i Senadors.

2 anys de l'accident d'Spanair. Actes d'homenatge recorden les 154 víctimes de l'accident d'avió.

2 anys després de l'accident d'avió del vol 5022 d'Spanair, on van perdre la vida 154 persones, continuen les investigacions per esclarir les causes del sinistre. De moment, el jutge que investiga el cas ha imputat dos tècnics de manteniment, que insisteixen que van actuar com indiquen els manuals.

Crida a la solidaritat global. La comunitat internacional es compromet a augmentar els ajuts pel Pakistan.

L'ONU fa una crida per augmentar els ajuts pel Pakistan i els principals donants internacionals es comprometen a incrementar els recurssos. Encara fan falta la meitat dels 460 milions necessaris per assistir 8 milions de persones que no tenen aliments, aigua i refugi, i 14 milions, que estan pendents de rebre assistència sanitària.

A pel primer títol. Guardiola compta amb els internacionals per demà i no descarta algun reforç.

Guardiola compta amb els 8 campions del món per la tornada de la Supercopa, però diu que tots no estan per jugar els 90 minuts. Als seus plan també entren Pinto, que ha rebut l'alta mèdica i dos joves del filial Thiago i Jonathan Dos Santos. El tècnic del Barça no descarta encara algun fitxatge.

Començá la retirada. 14.000 soldats nordamericans abandonen Iraq.

Pakistan espera l'ajut internacional. El govern espanyol ha enviat un segon avió amb material.

Recurs contra la llei d'acollida. El president Montilla qualifica de "partidista" el recurs.

S'acosta la Supercopa. Pinto es recupera per jugar dissabte i l'equip creu en la remuntada.

Augmenten les donacions. Espanya envia un avió amb material d'emergència.

La comunitat internacional comença a reaccionar després de la lenta resposta inicial cap al Pakistan. El govern espanyol ha anunciat que enviarà un segon avió amb material d'emergència. El govern paquistanès assegura que els ajuts no aniran a parar a mans dels talibans.

Toca retirada. Les tropes dels Estats Units es abandonen el país cap a Kuwait.

Barack Obama comença a complir les seves promeses respecte a l'Irak. 14.000 soldats han abandonat el país via terrestre cap a Kuwait. La retirada de tropes comença dues setmanes abans del previst. El 31 d'agost només quedaran 50.000 soldats nord-americans al país.

El fons marí pas a pas. Una guia recopila les millors rutes de les Medes i el Montgrí.

I baixarem al fons del mar per mostrar-vos les millors rutes de les Illes Medes i la Costa del Montgrí. Els amants del submarinisme podran descobrir fins a 40 recurreguts que s'han elaborat durant 6 anys.

S'acosta la Supercopa. Pinto es recupera per jugar dissabte mentre el Sevilla ensopega a Braga.

El Barça continua preparant a la Ciutat Esportiva la tornada de la Supercopa amb Pinto ja recuperat de la lesió mentre que als despatxos busquen una sortida als descartats Cáceres, Hleb i Víctor Sánchez. De la seva banda, el Sevilla va perdre ahir a Braga per 1 a 0 a la prèvia de la Champions.

Més diners per infraestructures. El govern disposarà de 500 milions més per reprende 50 obres.

Recurs contra la llei d'Acollida. La defensora del Poble diu que el va presentar per coherència.

La sort del principiant. Només fa un mes que ven loteria i ha entregat un premi de 20 milions.

Tota la plantilla, a punt. El Barça s'entrena per primer cop a la pretemporada amb els 21 jugadors.

Nou recurs davant el TC. La Defensora del Poble recorre la llei d'acollida i CIU i ICV ho critiquen

Ciu i Iniciativa se sumen a les critiques a la Defensora del Poble per recórrer la llei d'acollida davant el Tribunal Constitucional. El govern diu que aplicarà la norma aprovada pel Parlament tot i el recurs presentat.

El Paquistan es queda sol. L'ajuda humanitària no arriba al país, on hi ha 20 milions de damnificats

L'ajuda al Paquistan no arriba. Els organismes internacionals estan preocupats per l'escassa mobilització a favor dels damnificats per les pluges. Els paquistanesos que viuen a Catalunya lamenten que la mala fama del govern repercuteixi en que no arribi l'ajut a la població.

Primer entrenament al complet. Guardiola ja disposa de tota la plantilla per preparar la Supercopa

El Barça s'entrena per primera vegada amb els 21 jugadors del primer equip i ja pot preparar a consciència la tornada de la Supercopa. Busquets creu que els joves del filial poden cobrir perfectament la baixa de Touré. De la seva banda el Sevilla juga avui a Braga la prèvia de la Xampions.

Saura convoca les parts. El govern es reunirà amb els implicats en el "Top Manta".

Fer quilòmetres per anar als toros. Béziers, a França, i altres localitats, s'ofereixen per celebrar corrides.

Lladres de cables. Cada vegada són més freqüents els robatoris a Girona.

Apostes oposades. El Barça confia en un equip fet i el Madrid fa un altre fitxatge, Ozil.

El pèndol, un mes després. Acaba la recollida de proves i comencen a desmuntar-lo

Comencen a desmuntar el Pèndol del Tibidabo un cop acabada la recollida de proves. Avui fa un mes de l'accident en què va morir una menor i tres més van quedar ferits. Les investigacions que hi ha en marxa encara han d'aclarir exactament les causes de la tragèdia.

França vol les corrides catalanes. Béziers s'ofereix a acollir-les arran de la prohibició del Parlament de Catalunya

La població de Beziés, a França, està disposada a acollir les corrides de toros de Catalunya. L'alcalde d'aquesta població vol reunir-se ara amb les entitats taurines de Barcelona, que ja han rebut altres propostes semblants.

Bojos pel coure. Creixen els robatoris de cable telefònic en alguns pobles gironins.

Creixen els robatoris de cable telefònic i elèctric als pobles gironins, amb l'objectiu de vendre després el coure. Els episodis de les darreres setmanes han deixat incomunicades centenars de persones i han malmès l'enllumenat public.

Primer objectiu: la Supercopa.El Barça espera que els internacionals i el millor Messi liderin la remuntada.

El Barça confia en el retorn dels internacionals per remuntar el 3 a 1 contra el Sevilla a l'anada de la Supercopa. Ibrahímovic ja s'ha recuperat d'una faringitis i avui ha tornat a entrenar-se. NO ho ha fet Abidal, que és a França declarant davant la federació sobre la rebel·lió al Mundial.

El conflicte del "Top Manta". Comerciants d'El Vendrell i Calafell volen negociar amb totes les parts.

Rebuig a la pujada d'impostos. Polítics i economistes critiquen la proposta de José Blanco.

Possible cas de violència masclista. Els mossos han detingut el company d'una dona que ahir va caure d'un quart pis.

Més reconeixements. Messi, Xavi, Piqué i Valdés opten al premi a millor jugador de la Champions.

Comerciants indignats,Exigeixen que es compleixi la llei i que es persegueixi la venda il·legal

Comerciants del Vendrell i Calafell exigeixen que s'aturi la venda il·legal de productes en aquests municipis. Insisteixen en què permetre l'activitat dels top manta va contra la llei i dóna una mala imatge. Avui presentaran una queixa formal adreçada als 2 ajuntaments.

Tragèdia a Blanes.Detenen a un home per la mort d'unadona que va caure d'un quart pis

Els Mossos d'Esquadra detenen un home que podria estar relacionat amb la mort d'una dona ahir a Blanes. La víctima es va precipitar pel balcó d'un quart pis a un pati interior. Ara investiguen si la caiguda va ser o NO accidental.

Miguel Bosé a Perelada.El festival supera les xifresde públic de l'any passat

Miguel Bosé va tancar anit la vint-i-quatrena edició del festival de Perelada. Després d'un mes d'actuacions musicals i de dansa, el certamen abaixa el teló millorant les xifres de públic de l'any passat.

Objectiu: remuntar l'1 a 3-El Barça s'entrena de nou aquesta tarda per preparar la tornada de la Supercopa

El Barça torna aquesta tarda a entrenar-se per preparar la remuntada contra el Sevilla a la Supercopa. Els blaugrana hauran de superar l'1 a 3 del partit d'anada però aquest cop Guardiola podrà disposar de tots els seus homes.

Conflicte desbloquejat. Els controladors aeris i AENA segellen l'acord.

Problemes al metro. La L9 i la L10 tancaran aquesta nit a las 12 per solucionar l'avaria.

L'endemà de la tempesta. Ingressat a la UCI un home com a conseqüència d'un llamp.

L'hora de la veritat. El Barça a escena a Sevilla en un partit marcat per la falta d'efectius.

Tempestes d'estiu. Les pluges d'ahir al vespre van deixar fins a 78 litres/m2

La línia 9 encara no funciona. El conseller Nadal vol "llegir la cartilla" a Siemmens.

Apagada del març. Els ramaders creuen que declarar-la de causa major els perjudica.

Trencaclosques per Guardiola. L'obligació de jugar amb set jugadors del primer equip complica l'alineació del Barça.

Els preus baixen 3 dècimes a Catalunya el juliol, i 4 al conjunt de l'Estat. La inflació interanual supera el 2%.

Alerta a tot el món per l'atur entre els joves. Un informe de l'OIT diu que el 13% dels que estan en edat de treballar no troben feina.

Els equips d'emergència demanen llums blaves perquè no els confonguin amb els camions de la neteja.

Una nena de 7 anys ha resultat ferida quan l'embarcació en la que navegava amb els seus pares i uns amics s'ha incendiat.

Consentir els Top Manta és un disbarat i una irresponsabilitat diuen els comerciants catalans.

Els Mossos desarticulen una xarxa organitzada que cada mes introduïa a Catalunya 1200 k.d'haixix.

La Generalitat ha obert un expedient informatiu per aclarir les causes dels problemes al funcionament del metro.

No ha estat una bona tarda pels nedadors espanyols al Campionat Europeu de Budapest: cap medalla.

Els pilots del Mundial tornen aquest cap de setmana, al circuit de Brno, a Txèquia.

Les festes del Barri de Gràcia comencen diumenge. Els veïns aquests dies estan força enfeinats en perfilar els darrers preparatius.

Els preus van baixar 3 dècimes a Catalunya el juliol i una dècima més al conjunt de l'Estat. La inflació interanual se situa al voltant del 2%. Les dades del juliol venen condicionades per les rebaixes de roba i calçat i l'entrada en vigor de la pujada de l'IVA./L'atur juvenil és un problema a tot el món. Segons l'OIT, el 13% dels joves en edat de treballar estan sense feina./Una associació de Lleida ha presentat al.legacions contra la prohibició d'usar el vel integral a les dependències municipals./Els comerciants catalans consideren que tolerar els Top-manta és un disbarat i una irresponsabilitat. La Confederació Catalana de Comerç diu que s'ignora la ilegalitat dels top manta i s'accepta l'explotació per part de màfies. No descarten accions legals./A l'Índia continua la recerca de la jove mallorquina desapareguda a la zona afectada per un allau de fang. L'ONU fa una crida a la comunitat internacional./Turisme de Barcelona té propostes gastronòmiques per als turistes./Els Mossos han desarticulat una xarxa organitzada que presumptament introduïa a Catalunya 1.200 quilos de haixix cada mes./Les estacions de Bon Pastor, Can Peixauet i Llefià no funcionen i el trajecte es cobreix en autobusos./Els 14 jugadors del Barça que, ahir, van jugar amb les seves seleccions han tornat sense problemes físics./L'Espanyol va perdre ahir davant l'Sporting de Gijón./A l'Europeu de Budapest, dues catalanes aspiren a medalla aquesta tarda. Erika Villaécija a la final dels 800 lliures i Mireia Belmonte a la dels 200 estils. Marina Garcia, la nedadora de 16 anys del Mediterrani, s'ha classificat per a les semifinals dels 200 braça./Fins a finals d'agost, cada dimecres al vespre, a la Caseta del migdia, hi trobem "Sardines i Rumba", una de les propostes més originals d'aquest estiu.