Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

700 milions per infraestructures. El ministre José Blanco ha anunciat que es reprendran 49 obres aturades.

Les obres de les autovies A-2, A-14, A-27 i B-40 es reprendran. Havien quedat aturades per la retallada d'inversions en infraestructures que el govern va anunciar al juliol. Avui el ministre de foment ha anunciat que seran set-cents milions d'euros, i no cinc-cents com s'havia anunciat, la inversió addicional en infraestructures prevista per l'any vinent. Aixó permetrà reprendre 49 obres a tot l'estat que havien quedat afectades per l'ajust pressupostari.

Redada contra els Top Manta. Enguany la Guàrdia Urbana ja ha fet 1500 actuacions al Parc Güell.

Operació policial contra els top manta al parc güell de Barcelona. Agents de la guàrdia urbana i la policia nacional han pogut detenir vint-i-cinc venedors i els han incautat el producte. Només al parc Güell, enguany la Guàrdia Urbana ja ha fet Mil cinc-centes actuacions contra la venda il.legal.

La calor apreta. Alerta per altes temperatures a 13 comarques de Catalunya.

Alerta a 13 comarques catalanes per les altes temperatures. Una calor que apreta a tot el territori, però molt especialment al nordest i a ponent. Al migdia s'han superat els quaranta graus a l'Urgell. A més de les conseqüències per les persones, veurem com les altes temperatures causen trastorns al bestiar i als conreus.

El mar des de dins. Proposta turística diferent amb els pescadors de la Barceloneta.

Els pescadors de la Barceloneta fan una proposta turística, per mirar de complementar els ingressos que obtenen de la seva feina. A partir de l'any vinent es podrà embarcar per viure una jornada de pesca amb ells. Avui n'han fet una prova pilot, i tothom n'ha sortit satisfet.

La resolució del segrest dels dos cooperants catalans ha donat pas a un intens debat sobre el model d'ajuda humanitària i sobre el paper que han d'assumir els governs per resoldre possibles conflictes. El govern espanyol ha contestat les acusaciosn de França per negociar amb Al Queda. Però també ha reclamat eliminar les caravanes solidaries.

En ple debat sobre la seguretat, l'ONG Acció SOlidaria desafia les veus que demanen eliminar les caravanes solidaries assegurant que enguany repetiran l'expedició tot i evitant recorreguts de risc. Ahir la concentració per celebrar l'alliberament dels dos cooperants va servri també per reivindicar la feina de l'entitat.

El vent de l'Àfrica assetja Catalunya. Les temperatures seran altes a Girona, el sud de Lleida i les Terres de l'EbreLes caravanes solidàries, en perill? Diverses veus volen eliminar les expedicions de les ONG'sUn dia de turisme... a alta mar. Els pescadors de la Barceloneta presenten un projecte per acostar la seva professió als ciutadans. A partir de l'any que ve embarcaran tothom qui vulgui descobrir com és un dia de pesca. Intententaran així treure's un sobressou per compensar la difícil situació que viuen. Situació irreconduïble. Ibrahimovic està a un pas del Milan després de criticar Guardiola

Última concentració. BCN Acció Solidària agraeix el suport rebut aquests mesos.

Els últims moments del segrest. Unes imatges mostren Vilalta i Pascual en companyia del cervell del segrest.

Última concentració. BCN Acció Solidària agraeix el suport rebut aquests mesos.

Els últims moments del segrest. Unes imatges mostren Vilalta i Pascual en companyia del cervell del segrest.

La versió dels Top Manta. Diuen que molts son aturats que s'hi dediquen per sobreviure.

Omplir el dipòsit, més car. En un any, la benzina ha pujat un 10% i el gasoil, un 16%.

El suec, titular del Gamper. Emotiu retorn de Ronaldinho i negociació amb el Milan per Ibra.

38a setmana de concentració. Avui serà per celebrar l'alliberament.

Detalls de l'allliberament. Les ONG's estudien reforçar les mesures de seguretat.

Es van coneixent més detalls sobre l'alliberament dels cooperants d'acció Soliària. Com que el seu alliberament s'hauria pogut aconseguir mitjançant un bescanvi amb el cap dels seus segrestadors. La seguretat dels voluntaris que treballen a les organitzacions humanitàries obre un debat sobre les mesures de precaució que s'han de prendre.

Els venedors, parlen. La crisi fa multiplicar els top manta a algunes zones.

Els venedors ambulants il·legals del Parc Güell de Barcelona asseguren que la pressió policial els ha provocat un descens de les vendes del 70%. Aliens a les decissions que es van prendre ahir a la reunió entre les parts implicades en el conflicte, asseguren que cada cop hi ha més competència.

Detalls de l'allliberament. Les ONG's estudien reforçar les mesures de seguretat.

Es van coneixent més detalls sobre l'alliberament dels cooperants d'acció Soliària. Com que el seu alliberament s'hauria pogut aconseguir mitjançant un bescanvi amb el cap dels seus segrestadors. La seguretat dels voluntaris que treballen a les organitzacions humanitàries obre un debat sobre les mesures de precaució que s'han de prendre.

Onada de Calor. Els últims dies d'agost:calorosos i assolellats.

Nova onada de calor per l'arribada de vent africà molt calent. Les temperatures al sud i al centre de la península pujaràn fins els 40 graus. A Catalunya s'esperen quatre dies de molta xafagor, sobretot a les comarques de l'interior, Girona i Terres de l'Ebre.

Dues cares de l'èxit. Ronaldinho arriba ovacionat i Ibrahimovic podria marxar.

El Barça juga aquesta nit el trofeu Joan Gamper contra el Milan amb Ronaldinho com a gran atracció. El brasiler serà homenatjat al Camp Nou per l'afició blaugrana mentre que Sandro Rosell negocia amb el club italià una possible sortida per a Ibrahimovic.

El debat de la coperació. BCN Acció Solidària tornarà a Àfrica sense creuar Mauritània.

Buscant solucions al Top Manta. Calafell i el Vendrell deixaran de ser tolerants a canvi de més policia.

Esmenes a la Reforma laboral. Els socialistes proposen reduïr a 30 dies el termini per rebutjar ofertes de feina.

Torna Ronaldinho. El Camp Nou frisa per homenatjar Ronaldinho.

Benvinguts a casa. Roque Pasqual i Albert Vilalta han arribat de matinada a Barcelona.

Roque Pasqual i Albert Vilalta arriben a Barcelona després de gairebé 9 mesos de segrest. Els cooperants diuen que han rebut un tracte correcte i agraeixen el suport de la societat catalana i espanyola.

Un recorregut més segur. Barcelona Acció Solidària introduirà canvis en futures caravanes.

Satisfets pel retorn de Pasqual i Vilalta, des de l'ONG Barcelona Acció Solidària ja organitzen la pròxima caravana que portarà material humanitari a l'Àfrica. Es modificarà el recorregut i es reforçarà la seguretat. Demà hi haurà una darrera concentració a la plaça del Rei per celebrar el retorn dels cooperants.

Més efectius policials. Calafell i el Vendrell tindran més Mossos per combatre el top manta.

El conseller d'Interior, Joan Saura, anuncia que abans de l'1 de setembre hi haurà més mossos a Calafell i el Vendrell per combatre el top manta. Ho ha dit fa uns minuts després de reunir-se amb totes les parts implicades per buscar solucions al problema de la venda ambulant il·legal.

No dóna pistes. Guardiola evita parlar del futur d'Ibra i del fitxatge de Mascherano.

Pep Guardiola evita pronunciar-se sobre el fitxatge de Mascherano i sobre la possible sortida d'Ibrahimovic. L'equip prepara el partit del Gamper contra el Milan, amb la tornada d'un Ronaldinho a qui Guardiola ha elogiat.

Benvinguts a casa. Roque Pasqual i Albert Vilalta han arribat de matinada a Barcelona.

Roque Pasqual i Albert Vilalta arriben a Barcelona després de gairebé 9 mesos de segrest. Els cooperants diuen que han rebut un tracte correcte i agraeixen el suport de la societat catalana i espanyola.

Ja tornen a casa. Albert Vilalta i Roque Pascual arribaran a Barcelona aquesta nit.

Nou Codi de Consum a Catalunya. Les grans empreses tenen 6 mesos per adaptar-s'hi, i les PIMES, 1 any.

El conflicte del Top Manta. Les parts implicades es reuniran demà amb el conseller Joan Saura.

El turisme remunta. L'arribada de turistes a Espanya al juliol va crèixer un 4,5%.

Qüestió de temps. Mascherano, més aprop d'arribar Ibrahimovic, més aprop de marxar.

Arran dels aldarulls per la prohibició de l'homenatge a Laura Riera: Mossos i Guàrdia Urbana detenen sis persones a Gràcia, 5 d'elles de matinada, després dels aldarulls provocats per la prohibició de l'acte de suport a Laura Riera. Aquesta tarda s'ha convocat una altra concentració per reclamar l'alliberament dels joves detinguts.

Les temperatures poden superar els 35 graus. El Servei Meteoròlogic alerta de què avui els termòmetres podran superar els 35 graus en algunes comarques catalanes. És la primera vegada durant l'estiu que s'activa aquest avís. A més, hi ha 5 comarques amb risc molt alt per possibles incendis forestals.

Mor un home en l'explosió d'una casa a Móra la Nova. Un home de 89 anys ha mort aquesta matinada arran d'una explosió de gas al centre de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. Les primeres hipòtesis apunten a què s'hauria produit una acumulació de gas butà, que hauria causat el foc.

El Barça goleja el Sevilla per 4 a 0 i s'adjudica la Supercopa. El Barça guanya la Supercopa després de golejar el Sevilla per 4 gols a 0. Els blaugrana van capgirar el 3 a 1 de l'anada gràcies al "hat trick" de Messi. El partit també va suposar el debut de David Villa amb el Barça.