La descoberta dels sabors i les textures de les cuines del món. El menjar com a element distintiu dels pobles 

Mostra Les cuines en un mapa més gran
Àfrica
Egipte

Egipte

El peix dels cristians ortodoxes 
Mauritània

Mauritània

Les salses de l'arròs, el cuscús o el mill 
Senegal

Senegal

El somni del Suleiman i la cuina senegalesa
Tunísia

Tunísia

Salsa harissa, brik i amanida mechouia
Geòrgia

Geòrgia

Txacapuli, un plat típic de carn de be
Japó

Japó

Dolços del Japó per mirar i tastar

Kazakhstan

Kazakhstan

Beshbarmac, un plat representatiu del país
Pakistan

Pakistan

Arròs amb carn i gosht ka salan
Austràlia

Austràlia

Pastís de carn i amanida amb cangur
Argentina

Argentina

Empanades criolles viatgeres
Brasil

Brasil

La moqueca de peixe
Colòmbia

Colòmbia

Bandeja paisa: carn, frijoles, xorisso, cansalada, arròs
Costa Rica

Costa Rica

Tamales o farcells de peix amb salsa

Cuba

Cuba

Ropa vieja i yuca con mojo
Equador

Equador

Encebollado amb curtido de ceba i tomàquet
Estats Units d'Amèrica

Estats Units d'Amèrica

Dolç i salat de Nova Anglaterra

Amanida, pollastre i hamburguesa

Estats Units d'Amèrica

Amanida, pollastre i hamburguesa

Haití

Haití

Arròs negre

Mèxic

Mèxic

Sopa de tortilla amb ingredients d'Europa i d'Amèrica
Nicaragua

Nicaragua

Gallo pinto, el plat més popular
Panamà

Panamà

Tamal d'olla i arròs amb coco i guandú
Perú

Perú

Cebiche de peix i carapulcra a la chinchana

Rep. Dominicana

R. Dominicana

Escabetx, empanades i remenat
Xile

Xile

Cloïsses amb salsa verda i papas rellenas

Eslovàquia

Eslovàquia

Patates, farina i llet, la base dels plats eslovacs
Eslovènia

Eslovènia

Sopa vipavska jota i coca Postrgaca 
França

França

Jocs de 'chocolat' per Pasqua 
Lituània

Lituània

Sopa freda de remolatxa i pastís de patates

Noruega

Noruega

Jansson Freestelse, far i kal i salmó 
Polònia

Polònia

Sopes i bolets a la polonesa
 
Romania

Romania

Mamaliga feta amb polenta i pebrots farcits  
Sicília

Sicília

Simfonia d'albergínies

Ucraïna

Ucraïna

Sopa vermella, el plat nacional ucraïnès