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El cuiner Fermí Puig ens prepara Terrina premsada de pollastre amb múrgoles. La revista gastronòmica Menjar bé compta amb experts i professionals i la presentació de Pepa Fernández. Guió de Jordi Duran i realització de Ramon Marcet.  

Reportatge de Montserrat Rigall des de Barcelona sobre Eulàlia Fargas, mestressa de casa que es considera una gurmet i que sempre mira d'escollir el menjar més bo. A casa seva, prepara crema de patates del bufet amb ceps i l'acompanyem a dinar a un restaurant.

Brigitte Llagostera, des del restaurant El recó de l'avi, a Guardiola de Bergadà, entrevista el propietari, Joan Casals i la cuinera Joanna Morillas, sobre les receptes de cuina fetes amb bolets. Ens mostren diferents varietats i un pet de llop de més de 3 quilos de pes que han trobat a sant Cebrià de Vallalta. Entrevista a Carles Fígols, president del Gremi d'Hostaleria del Berguedà, sobre l'edició d'un menú conjunt de la cuina del bolet, a 24 restaurants de la comarca.

Entre pecho y espalda se mete en la bodega para conocer una profesión desconocida: la sumillería. Nos acompaña Eleonora Ivanova, sumiller de El 51 del Sol, de Aranda de Duero (Burgos). Con Eli vamos a hablar sobre vino, pero también sobre café, sobre licores, sobre cómo y dónde entrenar nuestros sentidos del gusto y del olfato. Y también entraremos un poco en el mundo de los concursos de sumillería. ¡Salud y buen provecho!

El municipio de Cervera de Pisuerga, en la Montaña Palentina, ha acogido este año la 38ª edición del Día de la Provincia. Una jornada con dos vertientes: una institucional y una festiva. Nos quedamos con esta última. Día de jolgorio, de conciertos, de tradiciones... y de comida. La que acercan los productores a la Muestra del Club de Calidad Alimentos de Palencia. Y también la comida popular que, en esta ocasión ha sido cocido lebaniego. En el menú de hoy, opciones para todos los gustos. Esperamos que lo disfruten. ¡Buen provecho!