Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Els 15 integrants del Fènix són amants del futbol. Tots jugaven en lligues femenines abans de començar la transició i tots van tenir el mateix problema. Un cop amb el DNI canviat, la mateixa sensació davant de pertànyer a un equip masculí. 

Ara entrenen per començar a competir al setembre, i asseguren, són més que un equip. Encara queda molt camí, diuen, però el Fènix FC espera marcar molts més gols com aquest.



Diumenge de marcat accent polític, amb actes centrals de campanya del PSC, que rep Pedro Sánchez. I de Junts, al poble de Carles Puigdemont. Retrets avui del PDeCAT i la CUP a la política del govern de coalició. Uns, per l'economia. Els altres, pel procés.

Esquerra i Sumar-En Comú Podem avui han fet mítings centrats en matèria econòmica. Els comuns, sobre pensions. I els republicans alerten contra les elits.

Precisament per garantir el vot pel 23-J 90 oficines de correus han obert de manera extraordinària aquest diumenge. Uns horaris especials que es mantindran fins al pròxim dia 20.

Acte central també de Junts, que carrega contra els socialistes i populars... Els partits recorren el territori per presentar les seves propostes i convèncer els indecisos.

Diumenge de marcat accent polític, amb actes centrals de campanya del PSC, que rep Pedro Sánchez. I de Junts, al poble de Carles Puigdemont. Retrets avui del PDeCAT i la CUP a la política del govern de coalició. Uns, per l'economia. Els altres, pel procés.

Precisament molta precaució és el que demanen des de Protecció Civil i la Creu Roja a l'hora del bany. En l'últim mes han mort ofegades 13 persones a les platges catalanes, una xifra rècord... Els equips de salvament demanen posar especial atenció en dies com avui, amb un alt nombre de banderes grogues i vermelles.

Retards puntuals a l'aeroport del Prat a causa de l'impacte d'un ocell amb un avió que ha obligat a evacuar el passatge. Tot plegat en un cap de setmana de molt moviment, amb prop d'un miler d'operacions avui, i GAIREBÉ tres mil des de divendres. 

ILKAY GÚNDOGAN ja és a Barcelona per ser presentat demà com a reforç culer per les properes dues temporades. Es el Fènix Futbol Club i és el primer equip de fubol format per jugadors trans a Espanya.

Segon dissabte de campanya electoral on els partits s'han centrat a alertar dels perills que, segons consideren, pot provocar un hipotètic govern de PP i Vox. Paral·lelament, un centenar d'oficines de correus obren aquest cap de setmana per facilitar el vot per correu. Les sol·licituds han assolit xifres rècord en aquestes eleccions; l'han demanat més de 2 milions de persones.

Un centenar d'oficines de correus obren aquest cap de setmana per facilitar el vot pel 23-J. Ho fan en horari especial tant avui com demà. Un dispositiu per donar resposta a les sol·licituds, que han assolit xifres rècord en aquestes eleccions; l'han demanat més de 2 milions de persones, 276.000 a Catalunya. 

Barcelona celebra avui l'Orgull LGTBIQ+. El Pride suma festa i reivindicació i enguany espera superar els 400.000 participants. Aquesta tarda tindrà lloc la manifestació que acabarà a l'avinguda Maria Cristina on s'hi ha instal·lat un escenari per acollir totes les actuacions musicals.

La Xarxa de Museus d'art de Catalunya estrena una guia que permet observar les obres d'art amb una mirada LGTBI i descobrir-hi detalls amagats.  

Oriol Romeu té molts números per convertir-se en el quart fitxatge del Barça en aquest mercat d'estiu. 



La platja és un espai inestable on cal extremar les precaucions. Si hi ha socorristes, és convenient preguntar quina és la millor zona pel bany. I si no ens veiem amb cor per sortir de l'aigua, cal demanar ajuda. Compte també amb entrar de sobte a l'aigua després de torrar-nos al sol. I amb infants, tots els ulls son pocs. Màxima prudència a les piscines privades sense socorrista on no es poden deixar joguines flotant per evitar que el menor s'hi vulgui tirar sense supervisió.

Catalunya i els pactes postelectorals van centrar bona part del debat a 7 de Radiotelevisió Espanyola. Va ser el programa més vist anit, amb gairebé 2 milions d'espectadors de mitjana. Els partits han valorat aquest matí qui consideren que va defensar millor el seu projecte.

El cap de llista del PDeCAT-Espai CiU per Barcelona, Roger Montañola, és el convidat d'avui a l'entrevista que ofereix Televisió Espanyola a Catalunya en la ronda de trobades amb els candidats a les generals. 

Preocupació dels serveis d'emergències i equips de socors a les platges catalanes: en el que portem de campanya d'estiu, 13 persones han mort ofegades i el Sistema d’Emergències Mèdiques n'ha atès 84 més en situació d'ofegament.

La intel·ligència artificial també pot ser molt útil en àmbits socials, com ara la cura de les persones o el medi ambient. Ara bé, encara hi ha incerteses i un llarg camí per aprendre'n les aplicacions. Per això, Fundesplai organitza tallers pràctics de lleure educatiu per joves.

El debat a 7 de Radiotelevisió Espanyola s'ha colat en els missatges de campanya d'avui. Va ser el programa més vist anit amb gairebé 2 milions d'espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 18,6%. Prop de 6 milions de persones van connectar-hi en algun moment.

Un debat que avui continua marcant agenda. Els partits han valorat aquest matí qui consideren que va defensar millor el seu projecte.

Catalunya i els pactes postelectorals van centrar bona part del debat a set de Radiotelevisió Espanyola. Va ser el programa més vist de la nit, amb gairebé dos milions d'espectadors de mitjana. Prop de sis milions de persones van connectar-hi en algun moment.

Un debat que avui continua marcant agenda. Els partits han valorat aquest matí qui consideren que va defensar millor el seu projecte. 

El vot per correu per les eleccions del 23 de juliol ha assolit una xifra rècord. S'han admès més de 2 milions 600.000 sol·licituds, el doble que a les últimes eleccions generals, l'abril del 2019.

La ministra de transports ha visitat Mollet del Vallès i ha anunciat que a l'octubre licitaran les obres de desdoblament de la línia R3 de Rodalies en el tram fins a Parets, 3 quilòmetres.

La tuneladora de les línies L9 i L10 del metro està a punt d'arribar a Sarrià. 

Vicco ha presentat una nova versió de Nochentera amb l'argentina Lali Espósito. 

 

El debat d'aquest dijous continua marcant agenda. Els partits valoren qui consideren que va defensar millor el seu projecte. L'escenari de pactes postelectorals ha enfrontat de nou els grups, on s'han intercanviat retrets sobre la configuració d'un govern 'Frankenstein' amb el PSOE i els seus socis i el govern 'Dràcula' amb què Rufián ha definit l'entesa PP-Vox.