Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Minuts de silenci per recordar la Pilar i la Mari Àngels, assassinades a Rubí i Castellbisbal pel mateix home, la seva exparella. Havia estat el número 2 de la Prefectura de la Policia a Catalunya.

La ministra d'Hisenda nega que el pacte amb Esquerra sigui un concert econòmic, assegura que es contempla la solidaritat entre territoris i que tenir policia pròpia o funcionaris de presons justifica un finançament singular.

Els municipis de la Morera de Montsant i Escaladei només tenen aigua de l'aixeta vuit hores i mitja al dia. El Priorat és una de les comarques on menys ha plogut aquest estiu i els pous estan sota mínims.

Falten menys de 24 hores per a l'inici de la Copa Amèrica de vela. Barcelona ho té tot a punt per a convertir-se, durant dos mesos, en la capital mundial de la vela.

Salvador Illa es promet Salvador Illa promet "màxima contundència" contra la violència masclista després del doble feminicidi

Els municipis de la Morera de Montsant i Escaladei, al Priorat, pateixen restriccions de l'aigua de l'aixeta vuit hores i mitja al dia

 Barcelona ho té tot a punt per a convertir-se, durant dos mesos, en la capital mundial de la vela.

Els 40 anys de professió de Colita es poden repassar a Palafrugell en la biennal de fotografia Xavier Miserachs

Les festes del barri de Gràcia de Barcelona s'acaben marcades, un any més, per la massificació i amb molta presència de visitants estrangers. Els veïns rebutgen aquells turistes que, diuen, no respecten el barri ni la feina de guarnir els carrers. També diuen sentir-se víctimes de l'especulació immobiliària i la proliferació dels establiments dedicats al turisme.

Maria Branyas va celebrar el passat 4 de març el seu 117 aniversari. Fins aquest dilluns era la persona més longeva del món. La seva família ha anunciat la seva mort amb un comunicat.

Va néixer el 1907 a San Francisco, als Estats Units, i al cap de pocs anys va tornar a Catalunya amb la seva família. Va sobreviure a dues guerres mundials, a la guerra civil i fins i tot a la pandèmia. De fet, el 2020 va ser la persona amb més edat que superava la covid, fet que va provocar fins i tot un estudi del doctor Manel Esteller sobre la seva genètica.

La primera quinzena d'agost ha estat una de les més càlides que s'han registrat els darrers anys a Catalunya. Les pluges i tempestes aquest estiu han estat molt irregulars.

El pantà de Sau, que al juny havia remuntat fins el 45% de la seva capacitat ha perdut més de la meitat de les reserves i està al 21% de capacitat. Ara, els esforços se centren a conservar la qualitat de l'aigua. 

Investiguen l'assassinat de dues dones a Rubí i a Castellbisbal. La principal hipòtesi seria un doble crim masclista. Les víctimes són parella i exparella d'un home que s'hauria suïcidat.

La manca de pluges i la calorada de l'estiu passen factura als embassaments. Les conques internes estan al 31% de capacitat i les reserves van minvant.

Aquest dimecres s'acaben les festes de Gràcia. Unes festes que pateixen la massificació i amb molta presència de visitants estrangers. Els veïns rebutgen aquells turistes que, diuen, no respecten el barri ni la feina de guarnir els carrers.

És la Maria Branyas, des del gener de l'any passat: la dona més gran del món. Amb ella vam celebrar els seus 117 anys. Aquest dilluns ha mort a la residència d'Olot.

Apareixen els cadàvers de dues dones. El principal sospitós és un policia que s'hauria suïcidat després d'assassinar la seva parella i la seva exdona.

Les altes temperatures deixen el nivell del pantà de Sau a la meitat des de juny.

Els veïns de Gràcia aprofiten festes per denunciar la massificació que pateixen i rebutgen els turistes que no respecten el barri

Mor la Maria Branyas, que des del gener de l'any passat era la dona més gran del món.

  • Aquest mes de juliol va convertir-se en la vuitena persona més longeva que ha viscut mai
  • Ara, la persona de més edat passa a ser la japonesa Taiko Itooka, de 116 anys

Carles Puigdemont i Toni Comín denuncien al jutge Llarena per endarrerir de manera injustificada i reiterada els seus recursos sobre l'amnistia. L'advocat Gonzalo Boye ha presentat una queixa al Consell General del Poder Judicial.

La Unió Europea no recomana la vacunació contra la verola del mico a la població general. El Comitè de Seguretat Sanitària de la Unió Europea tampoc recomana el control de fronteres.

Els 54 catalans atrapats a Madeira comencen a tornar cap a casa. Després de 3 dies sense poder sortir de l'aeroport pel temporal, se'ls ha reubicat en altres vols.

15 mesos després de consumar el descens a València, l'Espanyol torna a Primera aquesta tarda. Serà a Valladolid, contra un altre recentment ascendit.

Puigdemont i Comín consideren injustificat el retard en la tramitació i resolució dels recursos contra la decisió de no aplicar-los la llei d'amnistia. 

La Unió Europea considera que el risc de l'expansió de la verola del mico és baix i per això no recomana la vacunació a la població en general.

Els 54 catalans atrapats a Madeira pel fort temporal des de fa 3 dies poden tornar ja cap a casa després de passar la nit a l'aeroport.

A l'estiu els robatoris a les platges metropolitanes augmenten. Una distracció,i ens podem convertir en víctimes.

Els 54 catalans atrapats a Madeira des de fa 3 dies poden tornar ja cap a casa. Els turistes s'han vist afectats pel fort temporal que ha obligat a cancel·lar desenes de vols que sortien de l'illa. Ara ja els han reubicat. Surten aquesta tarda amb un vol fins a Madrid i arribaran a Barcelona en autocar

La Unió Europea subratlla que la possibilitat de transmissió per verola del mico és baixa, i per això no recomana la vacunació a la població en general. És una de les mesures que han adoptat a la reunió del Comitè de Seguretat Sanitària Europea.

El Ministeri, que hi ha participat, es reunirà aquest dimarts amb les comunitats autònomes per abordar la prevenció.

Durant l'estiu es dupliquen els serveis d'assistència a vehicles avariats. A Lleida ha esclatat un conflicte entre les petites empreses del sector i les grans companyies que les subcontracten a les quals acusen de no haver-los pagat mai tan poc. La controvèrsia també implica els taxistes contractats per les companyies asseguradores i que recullen els clients afectats.