Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

DEBAT DE L'ESTAT DE LA NACIÓ

Rajoy avança detalls de la reforma fiscal i

una tarifa plana a la Seguretat Social

DEBAT ESTAT DE LA NACIÓ

Rajoy defensa la unitat, ofereix diàleg

i diu que no hi haurà consulta

Suspès el judici de l'Hotel Palau

FÈLIX MILLET ES TRENCA EL FÈMUR

Tothom vol veure el Galaxy S5

TELÈFONS INTEL·LIGENTS PER GENT GRAN

La Generalitat tancarà aules

DIVERSES LÍNIES DE P-3 EN DUBTE

El cas Neymar no té fi

EL BARÇA PAGA A HISENDA 13'5 MILIONS

  • Primer matí del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil i ja s'han presentat les primeres novetats, entre elles telèfons d'alta gamma i tota mena de dispositius intel·ligents per portar a sobre. El Príncep Felip ha inaugurat a migdia la fira, que és la més important del sector, acompanyat pel president de la Generalitat. Barcelona està bolcada en el congrés, que deixarà a la ciutat 350 milions d'euros en només 4 dies. Primera jornada, doncs, en què ja intervenen algunes estrelles mediàtiques. Coïncidint amb l'arrencada del Congrés, aquest matí membres de la Plataforma Stop Pujades que protesten pel preu del transport públic, han interrromput el metro i els ferrocarrils durant uns minuts. Concretament han impedit la circulació de la línea que uneix Plaça Espanya amb la Fira d'Hospitalet. L'acció ha provocart retards en la circulació dels combois.
  • Fèlix Millet i Jordi Montull, finalment no han declarat avui, com estava previst pel cas de l'Hotel del Palau de la Música. Les qüestions prèvies han allargat la sessió del matí, i la magistrada de l'Audiència de Barcelona ha ajornat la declaració fins demà. Aquest matí hi havia expectació per veure Millet i Montull asseguts per primer cop al banc dels acusats. Tots dos han arribat per separat, en silenci i acompanyats del seus advocats, per afrontar un judici que encara no és el referit al saqueig de l'entitat.
  • Artur Mas ha demanat a la vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, que vegi Catalunya com un aliat per construir l'Europa del futur. Hores després de que Reding fes una crida al diàleg entre els governs català i espanyol, Mas i Reding han coincidit en la inauguració de l'Hospital de Sant Pau. El president ha aprofitat per recordar-li la vocació europea que des de sempre ha tingut Catalunya.
  • El Barça ha pagat aquest matí a Hisenda 13,5MEUR per cobrir totes les interpretacions que pugui fer el jutge Pablo Ruz del fitxatge de Neymar. El club,però, insisteix que no ha comès cap delicte fiscal.
  • A partir de demà ja es pot visitar el recinte modernista més gran d'Europa, el de Sant Pau de Barcelona. Després de 4 anys d'obres de restauració el complex de Doménech i Montaner llueix en tota la seva esplendor. A partir d'ara, el recinte serà un centre de divulgació cultural i també acollirà organismes internacionals relacionats amb la salut, la sostenibiltiat i l'educació
  • El Mobile World Congress ja està a ple funcionament. El Príncep ha inaugurat aquest migdia la cita més important del món del sector de les noves tecnologies. Aquest matí ja hem pogut veure algunes de les estrelles de l'edició d'enguany com polseres i rellotges que ens permeten estar permanentment connectats o alguns dels nous models de telèfon. El Mobile deixa unes xifres que maregen amb els més de 70 mil assistents que deixaran en menys d'una setmana més de 350 MEUR./ És la fira de les xifres astronòmiques: 75 mil assistents, 356 milions d'euros d'impacte econòmic, 25 mil habitacions d'hotel reservades./ Coïncidint amb el congrés, avui la plataforma Stop Pujades ha convocat una jornada de mobilitzacions i protesta per la pujada del preu del transport públic. Les protestes dels manifestants han causat retards al tren i al metro

    Per primera vegada Félix Millet i Jordi Montull s'asseuen al banc dels acusats, avui és pel projecte fallit de construir un hotel de luxe al costat del Palau de la Música. És un judici que també esquitxa els antics responsables d'urbanisme de l'ajuntament de Barcelona.

  • El debat polític ve marcat per les declaracions de les últimes hores de la vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding. Reding, que aquest matí ha coïncidit amb Artur Mas en la inauguració del recinte de Sant Pau, ha instat els governs català i espanyol a dialogar sense fixar línies vermelles. Pel ministre d'Exterior és normal que Europa li preocupi el que passa a Espanya i ha ofert un diàleg dins la norma. Mas li ha demanat a la vicepresidenta que Europa compti amb Catalunya./ Convivencia cívica catalana, entitat que defensa el dret dels pares a triar la llengua en que estudien els seus fills, recorrerà les normes de preïnscripció i matrícula pel curs vinent. Diuen que insisteix en la immersió lingüística i pell castellà incloure només l'atenció individualitzada, sense garantir una educació bilingüe. Afegeix que l'imprès de preinscripció no inclou la casella que pregunta als pares la llengua habitual dels nens.
  • Moure's per Barcelona aquest matí ha estat complicat: hem vist les protestes que han coïncidit amb el congrés dels mòbils, però és que a més, ja no es pot circular d'entrada a Barcelona per la part superior de l'anella de les Glòries i això ha causat grans retencions. / La ministra de Foment, Ana Pastor ha posat la rehabilitació del recinte de Sant Pau com a exemple dels beneficis de la col·laboració entre les administracions catalana i espanyola./ L'ictus és la primera causa de discapacitat en adults. Ara un estudi en què ha participat l'Institut de recerca Biomèdica de Lleida ha arribat a la conclusió que fer un seguiment exhaustiu dels qui n'han patit un de transitori, és a dir, que ha durat menys de 24 hores, redueix les possibilitats que el problema vascular es repeteixi.
  • La Junta directiva del Barça ratificarà avui el pagament de 9 milions 100 mil euros a Hisenda. És la quantitat que el fiscal de l'Audiència Nacional considera que podria haver defraudat pel fitxatge de Neymar, i que van acabar amb la imputació del club, la setmana passada. / L'Espanyol disputa aquesta nit a les 10 a Cornellà - El Prat el partit que tanca la jornada de lliga número 25 de Primera Divisió. El rival dels blanc i blaus és el Vila-real./ Rafa Nadal ha guanyat la primera edició del torneig de Rio de Janeiro.
  • Diuen que el silenci que se sent a l'Antàrtida és dels que queda gravat per sempre... Els qui hi han estat asseguren que és un lloc que no s'oblida i però que la bellesa que hi ha pot aclaparar també...Els científics que ho han experimentat ho expliquen en una exposició al Museu Marítim...
  • MOBILE WORLD CONGRESS

    Arrenca la gran cita del sector amb nous

    dispositius com polseres o rellotges

    Judici per l'hotel del Palau

    DEMANEN 10 ANYS PER MILLET I MONTULL

    Mas respon a Reding

    DIU QUE CATALUNYA ÉS UN ALIAT D'EUROPA

    Matí complicat per moure's

    PER LES PROTESTES I LES OBRES DE GLÒRIES

    Pagarà 9 milions a Hisenda

    SUPOSAT FRAU EN EL FITXATGE DE NEYMAR

    La cimera del G-20 celebrada a Sidney ha finalitzat amb l'acord d'accelerar l'economia mundial un 2% els propers 5 anys. I es farà mitjançant reformes estructuals. El ministre d'Economia, Luis de GUindos, assegura que aquest tipus de reformes ja estan donant fruits a Espanya. Un dels sectors més dinàmics i que contribueix al creixement de l'economia és el de la telefonia mòvil, protagonista aquests dies a Barcelona que es bolca per acollir l'esdeveniment. El Mobile World Congress porta a la ciutat 75 mil congressistes que generaran uns 350 milions d'euros.

    Vivianne Redding apel·la als governs espanyol i català a negociar perquè Catalunya segueixi a Espanya i a la Unió Europea. Pel que fa a la consulta, diu Reding que A la Unió Europea no hauria de ser un problema que les persones s'expressin, pero respectan la legalitat.

    Avui es compleixen 30 anys del primer trasplantament de fetge a Espanya. El va fer un equip de l'Hospital de Bellvitge quan només feien aquesta operació 4 hospitals al món. A Catalunya s'han fet més de 4.500 trasplantaments en aquests anys.

    El Barça pagarà a Hisenda els més de nou millons de euros que demana el jutge Ruz pel contracte de Neymar segons ha confirmat el Barça a TVE. L'ingrés dels nou milions segons el Barça, no serien per assumir la culpa, si no per preveure les conseqüencies penals i administratives de la demanda judicial.

    Desastre del Barça a Anoeta. Els blaugrana van perdre el partit, 3 a 1, davant de una Reial Societat que els va superar en tot moment. Una derrota que els ha fet perdre el liderat a la lliga. Martino, que va ser expulsat a la mitja part, ha admés que es va equivocar amb l'alineació.

    Avui fa 30 anys del primer trasplantament de fetge a Espanya. L'operació la va fer un equip de metges de l'Hospital de Bellvitge. Tres dècades després s'han dut a terme més de 21.500 trasplantaments a tot l'Estat, 1 de cada 4, a Catalunya. Els principals reptes de futur són incrementar el nombre de donants i millorar l'eficàcia del tractament del virus de l'Hepatitis C després del trasplantament.

    Per acabar de conèixer millor la importància històrica i literària de la figura del poeta sevillà, hem parlat amb la professora de literatura espanyola de la universitat de Barcelona, María Luisa Sotelo. Destaca la coherència vital de l'escriptor, home compromès amb el temps i el país on li va tocar nèixer...

    El deute sobirà espanyol millora. L'agència de qualificació Moody's augmenta la qualificació fins a dos graons per sobre del bo escombreria. A més manté una perspectiva positiva. L'agència americana considera que l'economia espanyola s'està equilibrant i avança cap a un creixement basat en la competitivitat. Segons els experts aquest nota beneficia a l'Estat, que pagarà menys interessos per financiar-se i també els ciutadans que podrien pagar menys per les hipoteques. Tot i això Moodys's encara alerta de l'elevat dèficit públic i l'actual taxa d'atur.

    Sis persones d'una mateixa família, tres d'ells menors, han mort aquesta matinada en l'incendi d'una casa rural a Burgos. Una espurna que va saltar de la xemeneia és la causa més probable del foc. També hi ha 5 ferits per inhablació de fum i cremades.

    Comencen les obres de demolició del tambor viari de la plaça de les Glòries. El trànsit es desviarà cap a la rotonda inferior. Les obres duraran com a mínim 4 anys i l'espai es convertirà en un gran parc per a vianants i ciclistes.

    El Barça ja és a San Sebastiá on aquest vespre jugarà un partit difícil davant la Reial Societat. A Anoeta no obliden el que va passar el partit de Copa i esperen als blaugrana amb ganes de revenja. Els de Martino, que ja coneixeran el resultat del Real Madrid-Elx, no poden pemetre's cap error si volen conservar el liderat.

    Quan fa 75 anys de la mort a l'exili del poeta Antonio Machado, l'informatiu es desplaça fins a la població costanera frnacesa de Cotlliure per visitar la seva tomba i conèixer els actes d'homenatge que es faran durant tot el cap de setmana.

    Barcelona i L'Hospitalet es preparen per l'arribada durant el cap de setmana dels prop de 75 mil assistents al Mobile World Congress que re-vo-lucionarà l'àrea metropolitana a partir de dilluns... Aeroport, hotels, taxis i restaurants..... tothom espera beneficiar-se de la fira de telefonia més important del món.

    LLOGUER SOCIAL

    Bankia cedeix 230 pisos per a famílies de la bossa d'emergències

    DEBAT SOBRE CATALUNYA

    Junqueras diu que el rebuig del Congrés no impedirà la consulta

    SANT PAU, RESTAURAT

    El recinte modernista recupera el seu aspecte original

    COMENÇA L'ANIMAC A LLEIDA

    Fins diumenge s'hi poden veure 235 peces d'animació de tot el món

    PREPARANT EL MOBILE

    L'aeroport espera els 75.000 participants que ompliran els hotels de Barcelona

    Barcelona i L'Hospitalet es preparen per l'arribada durant el cap de setmana dels prop de 75 mil assistents al Mobile World Congress que revolucionarà l'àrea metropolitana a partir de dilluns... L'aeroport del Prat espera una augment de l'activitat de l'11 per cent respecte una setmana normal. També es preparen els hotels i els apartaments que estaran plens del tot en els millors dies de l'any pel sector... Per garantir la seguretat els Mossos i les policies locals mobilitzen MIL 900 agents que treballaran tant dins com fora del recinte.

    Junqueras respon al Congrés

    EL PPC PARLA DEL RISC D'UN "CORRALITO"

    Oriol Junqueras diu que la votació del Congrés en contra el procés sobiranista no evitarà que els catalans votin. A més, diu que el 90 per cent dels empresaris estan a favor de la consulta. Des del PP català adverteixen que en una Catalunya independent hi hauria un "corralito" com el que es va viure a Argentina.

    Sant Pau s'inaugura dilluns

    VISITES GRATUÏTES FINS EL 16 DE MARÇ

    Són els últims retocs de la restauració del recinte de Sant Pau, el complex modernista més important d'Europa, que s'inaugura dilluns després d'una inversió de més de 100 milions d'euros. Es podrà visitar gratuïtament des de dimarts vinent i fins el 16 de març.

    Lluitar contra la sal a l'Ebre

    ESTUDIEN LA CONSTRUCCIÓ D'UNA BARRERA

    El ministeri d'Agricultura estudia la construcció d'una barrera per evitar que la sal del mar entri a l'Ebre. Alguns experts alerten que quan el cabal del riu és baix la sal afecta als regants de la zona del Delta.

    Bartomeu es defensa a TVE

    EL BARÇA JUGA DEMÀ AMB LA REIAL SOCIETAT

    El Barça defensarà demà el liderat de la lliga al camp de la Reial Societat sense Jordi Alba, que ha quedat fora de la convocatòria per una sobrecàrrega muscular. El president Josep Maria Bartomeu va defensar al programa Estudio Estadio del Canal Teledeporte la legalitat del fitxatge Neymar

    BACKSTREET BOYS

    La boy band dels noranta va omplir anit el Palau Sant Jordi

    Han passat uns quants anys des que se'ls considerava ídols de masses... Però ahir van aconseguir fer un bon ple al Palau Sant Jordi... Els Backstreet boys presentaven el seu últim disc "In a world like this", però quan el públic va vibrar de veritat va ser amb els èxits de sempre...Van ser dues hores de concert davant d'uns fans que, a dia d'avui, ja són a la trentena...

    PREPARANT EL MOBILE

    L'aeroport espera els 75.000 participants que ompliran els hotels de Barcelona

    Junqueras respon al Congrés

    EL PPC PARLA DEL RISC D'UN "CORRALITO"

    Sant Pau s'inaugura dilluns

    VISITES GRATUÏTES FINS EL 16 DE MARÇ

    Lluitar contra la sal a l'Ebre

    ESTUDIEN LA CONSTRUCCIÓ D'UNA BARRERA

    Bartomeu es defensa a TVE

    EL BARÇA JUGA DEMÀ AMB LA REIAL SOCIETAT

    BACKSTREET BOYS

    La boy band dels noranta va omplir anit el Palau Sant Jordi

  • Aquest migdia ha transcendit la declaració de la Infanta Cristina davant el jutge Castro com a imputada en el cas Nóos el passat dia 8. Segons la transcripció, la Infanta va explicar que el seu marit, Iñaki Urdangarín, li va proposar constituir una empresa al 50 % i que, com que confiava en ell, ho va acceptar. Cristina de Borbó va insistir que ella no coneixia l'activitat d'Aizoon ni la seva gestió i que només s'cupava de la familia. Durant la declaració la Infanta va contestar "no ho sabia" o "no ho recordava" a la majoria de les 400 preguntes que li va fer el jutge.
  • Per primer cop el Congrés dels Diputats ha votat contra el procés sobiranista català. A proposta d'UPyD, el partit de Rosa Díez, i amb el suport de PP i PSOE, la cambra ha aprovat un text que rebutja la Declaració de Sobirania del Parlament i insta el govern espanyol a fer complir la llei. Només els grups nacionalistes i Esquerra Unida s'hi han oposat.
  • I mentrestant a Barcelona, Artur Mas contratacava amb un nou pas en la política de símbols. Si ahir va ser la reunió del Pacte pel Dret a Decidir, avui ha presentat Tributs de Catalunya, l'embrió d'una futura hisenda pròpia catalana, que comptarà amb 152 oficines a tot Catalunya. L'acte solemne s'ha fet al Palau de la Generalitat amb la participacio de les quatre diputacions. Mas ha justificat la creació de la xarxa per disposar d'instruments propis moderns i de proximitat, ha dit, en plena pulsió centralista de l'estat./ No ho veuen igual els grups de l'oposició. Pel portaveu del PSC, Maurici Lucena, CiU i Esquerra s'atreveixen a fer una Hisenda catalana quan encara no s'ha fet ni la consulta, en un escenari més propi d'una Catalunya independent. I la líder popular, Alícia Sànchez Camacho ho ha qualificat d'una gran irresponsabilitat, diu, perque pot alarmar els inversors internacionals.
  • Jornada de protesta del sector porcí de Lleida i Osona per evitar el tancament de les plantes de purins. Així, abocant purins davant la delegació del govern de Lleida, centenars de ramaders han exigit alternatives a la reducció dels diners que reben les plantes de purins per generar electricitat. Diuen que la falta d'ingressos pot suposar el tancament de les sis plantes que hi ha a Catalunya, a més de la pèrdua de llocs de treball./ I una quinzena d'entitats i empreses han signat un manifest de compromís contra el malbaratament dels aliments. I ho han fet així., amb pa del dia abans.i melmelades fetes amb fruita madura que no s'ha venut: una bona opció per fer un esmorzar o berenar... Cada any es llencen 262 MIL tones d'aliments l'any a Catalunya.
  • El jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, acaba de decidir imputar al Barça per delicte fiscal pel fitxatge de Neymar, tal com demanava la Fiscalia El Barça ja va insistir ahir que el fitxatge del brasiler s'havia fet dins l'ordenament Jurídic vigent. / Males notícies per a Marc Màrquez, que s'ha fet una doble fractura al peroné de la cama dreta mentre s'entrenava practicant "Dirt Track" a Lleida. És l'esport que el veiem practicar en aquestes imatges del mes passat. El vigent campió de MotoGP, estarà entre tres i quatre setmanes de baixa, però podria estar recuperat per a la primera cursa del mundial , el 23 de març a Qatar.
  • Era una de les actuacions més esperades d'aquesta temporada al Palau de la Música i no va defraudar. La Filharmònica de Munic dirigida per Lorin Maazel va interpretar dues obres de Sibelius i una de Schuman. El director està considerat tota una llegenda de la direcció, amb més de 5 mil concerts.
  • El Congrés dels Diputats ha rebutjat per primera vegada la Declaració de sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya el setembre de l'any passat. El partit de Rosa Díez ha aconseguit el suport del PP i del PSOE al text en quÈ es mostra el rebuig al document de la cambra catalana i s'insta al govern espanyol a fer servir tots els instruments de la Constitució i l'ordenament jurídic per fer complir la llei. Mariano Rajoy no ha assistit a la votació, de fet, només un membre de l'executiu ha votat: el ministre Gallardón. Al final 272 vots a favor i 43 eN contra./ A la mateixa hora Artur Mas ha presentat Tributs de Catalunya en un acte solemne al Palau de la Generalitat. Mas ha dit que aquesta nova Hisenda NO és un pols a l'estat sinó una manera de millorar Catalunya./Tant Alícia Sánchez-Camacho, que avui té diferents actes a París, com Ciutadans i socialistes, han criticat aquesta iniciativa./ I avui a Madrid, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha titllat de gravíssim error l'actitud dels qui busquen l'enfrontament, diu, i intenten impedir la consulta.
  • En el cas del Raval, avui ha declarat el veí que es va barallar amb Juan Andrés Benitez abans de la reducció dels mossos. Ja ho havia fet com a imputat però avui ha estat citat com a testimoni, per tant, està obligat a dir la veritat. Segons fonts judicials, ha assegurat que ell no va donar cap cop a l'empresari de l'Eixample, que van ser els mossos els que li van donar cops de puny i de peu quan era al terra. Fins i tot ha dit que va veure com un mosso colpejava el cap de Benitez amb una defensa.
  • La jutge manté imputats als 10 mossos d'esquadra per aquest cas. / Matí de recompte al centre de Barcelona per valorar els danys ocasionats pels aldarulls amb què va acabar la manifestació que, en origen, protestava pel desallotjament d'una casa okupada a Barcelona. Ja hi ha dos detinguts./ I els mossos han desarticulat una xarxa de prostitució que operava a Tarragona i que explotava dones d'Europa de l'Est . Els 3 responsables de l'organització estan detinguts i hi ha una altra persona imputada./
  • Els sindicats dels bombers han comparegut a la comissió d'interior i, una vegada més, han demanat més recursos i personal per poder treballar amb seguretat i eficàcia./ En cas d'accident el sistema E-call ens permet comunicar-nos amb el telèfon d'emergencies. Quan els sensors detecten un fort impacte, es fa una trucada automática al 112 i es dona la posició exacta del vehícle./ Amb pa d'ahir...i melmelades fetes amb fruita madura però que no s'ha venut es pot fer un bon esmorzar o berenar... És l'àpat que proposen una quinzena d'empreses i entitats per mostrar el seu compromís per reduir la quantitat de menjar que llencem: 262 MIL tones l'any a Catalunya.
  • L'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha començat un assaig clínic per intentar reduir l'avanç de l'esclerosi múltiple, una malaltia degenerativa ...Trasplantaran als malalts cèl·lules mare pròpies per mirar de regenerar el sistema nerviós./ Aquest migdia s'han lliurat els vuitens premis Catalunya empresa Flexible. La delegada del govern ha lliurat el guardó a diverses empreses, com, Pepsico, Clínica Eugin i Media Responsable.
  • El Barça ha tornat a la feina, per preparar el desplaçament de lliga de dissabte a San Sebastià. Jordi Alba ha fet treball especific i és dubte degut a una sobrecàrrega muscular que va patir al camp del Manchester City. Sí que hi era Neymar, que ha tornat a defensar al seu pare./ Els primers partits de vuitens de la Lliga de Campions han estat del tot favorables als equips visitants. Si dimarts Barça i PSG van guanyar fora, ahir, a Londres, el Bayern de Munic va derrotar l'Arsenal, i a Milà un gol de Diego Costa va donar la victòria a l'Atletico de Madrid./A l'Espanyol estan pendent de les proves mèdiques que li fan hores d'ara al capità Sergio García./ Marc Márquez, té una doble fractura al peroné de la cama dreta que es va fer mentre s'entrenava practicant "Dirt Track" a Lleida./ A l'Eurolliga de bàsquet, el Barça juga avui a Vitòria contra el Laboral Kutxa./ El Barça de futbol sala ja és a les semifinals de la Copa del Rei després de guanyar anit al Palau Blaugrana el Manacor per 4 a 2./ Era una de les actuacions més esperades d'aquesta temporada al Palau de la Música: la de la filharmònica de Munic dirigida per Lorin Maazel./ Són alguns dels espectacles que aquests dies 75 artistes d'arreu del món presenten al FEstival Internacional de Circ de Figueres...Un certamen del què es beneficien restaurants i hotels de la ciutat
  • DECLARACIÓ DE SOBIRANIA

    El Congrés rebutja el text del Parlament

    amb els vots del PP, PSOE i UPyD

    45.000 euros en destrosses

    ALDARULLS AL CENTRE DE BARCELONA

    El sistema eCall

    POT REDUIR LA XIFRA DE MORTS DE TRÀNSIT

    Curar amb cèl·lules pròpies

    TRACTAMENT EXPERIMENTAL PER L'ESCLEROSI

    Els Neymar es defensen

    DIUEN QUE NO HAN COMÈS CAP DELICTE

  • Ja s'ha acabat al Parlament la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, convocada per consensuar l'estratègia a seguir. És la segona trobada d'aquest òrgan que aplega unes MIL 500 entitats. La intenció és que se centrin en el dret a decidir i no tant que es posicionin a favor o en contra de la independència./ Mentrestant des del PP continuen culpant Artur Mas de la falta de diàleg. Després que ahir Mariano Rajoy digués que ell no es mouria si Mas no rectifica, avui Alícia Sánchez Camacho ha reptat el president català a presentar una oferta més flexible i viable.
  • Més d'un centenar d'agents de la Guàrdia Civil prenen part des d'aquesta matinada en una macro-operació contra la cúpula de la banda llatina dels Trinitaris a Taragona i Salou. Aquestes són les imatges dels escorcolls, en què els agents han trobat armes blanques i petites quantitats de droga. Hi ha almenys 10 detinguts, entre ells el seu cap. Se'ls relaciona amb delictes de tràfic de drogues, i l'augment d'atracaments i extorsions a l'àrea de Tarragona./ I a Barcelona, ja ha acabat el desallotjament de l'edifici conegut com "la carboneria" al barri de Sant Antoni. El desallotjament ha començat a migdia i ha suposat un gran desplegament policial. Més d'un centenar de joves s'han concentrat al carrer per protestar per l'acció. Dos dels ocupants s'han penjat a la façana fins que els han fet baixar. Hores d'ara el dispositiu ja s'ha retirat de la zona./ Dilluns que ve comença a Barcelona el congrés de mòbils, la fira més important de telefonia del món. Enguany, com a novetat, hi haurà una trobada internacional d'un miler d'emprenedors que buscaran finançament pels seus projectes. Una altra iniciativa d'estrena serà paral.lela al congrés i passarà als carrers de la ciutat: durant tota la setmana, veïns i turistes podran participar a diferents activitats relacionades amb les tecnologies de la informació.
  • L'actualitat del Barça torna a passar pels tribunals. El fiscal de l'audiència nacional ha demanat al jutge Pablo Ruz que imputi el Barcelona per delicte fiscal en el fitxatge de Neymar. Considera que el club ha defraudat a Hisenda 9 milions cent mil euros, una xifra que obté a partir dels dos pagaments pel traspàs del brasiler. 10 milions al 2011 i 27 a l'estiu passat. El jutge Ruz ja investiga l'expresident Sandro Rosell per apropiació indeguda en el mateix fitxatge. Pel què fa al partit d'ahir, els blaugrana han tornat de Manchester amb un peu als quarts de final de la Champions, malgrat algunes jugades polèmiques./ Aquesta nit actua a l'Auditori, en el marc del Festival del Mil·leni, el cantant malagueny Zenet. Amb el seu característic barret i la veu carregada d'emoció, aquest "crooner del Sud" està en plena gira. Interpreta els grans èxits dels seus tres discos. El resultat és una combinació de jazz, boleros i copla que li ha donat fama i prestigi.