Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Arrenca a l'Audiència de Barcelona el judici contra Lluís Corominas, gendre i cap de seguretat de la família Tous. Està acusat de matar a trets, el 2006, un home que, presumtament, volia robar la casa dels coneguts joiers. L'acusat s'enfronta a una possible condemna de fins a 14 anys de presó. La defensa en demana l'absolució. Un jurat popular haurà de decidir si Corominas va actuar en defensa pròpia.

La fàbrica de motos Ossa, amb seu a Girona, marxarà de Catalunya a finals de mes si no aconsegueix el crèdit de 4 milions d'euros que necessita per augmentar la producció. L'empresa, que dona feina a una cinquantena de treballadors, diu que ha rebut ofertes per instal·lar-se a altre comunitats autònomes.

Qualsevol lloc pot convertir-se en l'escenari d'un concert. Només cal un requisit: connexió a internet. Amb aquesta premisa una empresa catalana organitza concerts en garatges, terrasses o fins tot, lavabos... només es poden veure a través de la xarxa i són gratuïts.

Al Barça només li falta un punt per conquerir el títol de lliga després de superar l'Espanyol amb gols d'Iniesta i Piqué. Els blaugrana poden ser campions, dimecres, amb un empat al camp del Llevant o, dema mateix, si el Reial Madrid no guanya el Getafe.

Judici al gendre dels Tous.Està acusat de la mort a trets d'un home.

Últimatum a la Generalitat. Ossa se n'anirà de Catalunya si no té accés al crédit per augmentar la producció.

Concerts a través d'internet. Es fan a garatges o terrasses i es poden veure gratuïtament a la xarxa.

Només li falta 1 punt. El Barça supera l'Espanyol amb gols d'Iniesta i Piqué i té la lliga a tocar.

Mor als 54 anys Severiano Ballesteros, reconegut com el millor golfista espanyol de tots els temps i un dels grans mundials. Severiano Ballesteros ha mantingut els últims tres anys un pols amb la malaltia des que el van haver d'operar d'un doble tumor cerebral.

Milers de gironins i de turistes recorren carrers , carrerons i jardins del monumental barri vell en el primer dia de l'Exposició "Girona , temps de flors". Arrenjaments artístics, olors i sensacions sorprenen als visitants en una mostra consolidada desde fa més de mig segle.

Els hotels de Barcelona volen posar de moda les seves terrasses com a espais d'oci norturn a l'estiu. Ofertes gastronòmiques, actuacions en viu i espais acullidors o sofisticats complementen l'atractiu dels establiments amb millor vista sobre la ciutat.

I el títol de lliga podria quedar sentenciat aquest cap de setmana a favor del Barça si el Madrid no guanya aquesta nit a Sevilla i els de Guardiola no ensopeguen al Camp Nou contra l'Espanyol. La concòrdia institucional torna a presidir el derbi català de primera.

En aquest primer diumenge de campanya electoral per les eleccions municipals, puja el to de l'enfrontament entre els candidats. D'altra banda, els líders d'alguns partits coincideixen en adreçar les seves crítiques a l'executiu de Zapatero.

Cues i allau de visitants en la jornada de portes obertes al Liceu de Barcelona amb motiu del dia Europeu de l'Ópera. La jornada ofereix la posibilitat de récorrer les sales més representatives del Gran Teatre i d'assistir a les actuacions dels estudiants de cant i a un recital de compositors alemanys.

El Delta de l'Ebre vol potenciar els productes locals com ara la ostra, de la que en cultiven 250 tones l'any. El popular "ostró" ha estat el protagonista de la festa gran que han fet a l'Ampolla i on s'ha pogut tastar la seva qualitat i posibilitats gastronòmiques.

La golejada del Madrid anit a Sevilla, impossibilita que avui el Barça es pugui proclamar campió de lliga. Però un triomf aquesta tarda en el derbi, situaria els blaugrana a només un punt del titol. L'Espanyol també necessita puntuar, per poder ser a Europa la temporada vinent.

Gemma Esteba entrevista a La 1 de TVE Catalunya el cadidat socialista a l'alcaldia de Reus, Lluís Miquel Pérez. Durant l'espai, Pérez exposa el seu programa de govern per a la ciutat i perquè creu que en serà el millor alcalde

El primer dia de campanya electoral per les municipals hem sentit els diversos missatges dels candidats a l'alcaldia de Barcelona. Crítiques a les retallades en la sanitat, descentralització d'equipaments, suport als emprenedors, seguretat i crítiques a la reforma laboral.

Concentració silenciosa a Bescanó per protestar en contra la darrera mort per violència domèstica. Una dona de 71 anys ha perdut la vida suposadament a mans de la seva ex-parella. Els veïns asseguren que el pressumte agressor l'amenaçava.

Creixement molt feble de l'economia catalana. Durant el primer trimestre de l'any ha crescut un 0'1%. El món financer viu pendent d'un rumor. I és que Grècia hauria amenaçat d'abandonar l'euro. Això ha fet caure el preu de les matèries primeres. El barril de brent s'ha devaluat quasi un 5%.

La UEFA ha sancionat Mourinho amb 5 partits per les declaracions que va fer després del Madrid- Barça de la lliga de campions. Mentre que a Pinto li han caigut 3 partits per l'icident que va protagonitzar al túnel de vestidors. Tot, abans del cap de setmana que el Barça podria ser campió de lliga si guanya el derbi amb l'Espanyol i el Madrid punxa a Sevilla.

Arrenca la campanya electoral del 22-M amb la tradicional enganxada de cartells. A Barcelona el PSC confia derrotar les enquestes i mantenir l'alcaldia. Convergència demana el vot del canvi per trencar amb una hegemonia de més de 30 anys. PP, Unitat per Barcelona i Iniciativa lluiten per ser formacions decisives a l'hora de condicionar el futur govern. Són 947 els municipis catalans que escullen els seus representants als ajuntaments.

Detingut a Anglès un home de 76 anys com a presumpte autor de la mort per de la seva ex-parella de 65. Els veïns l'han trobat morta a casa seva, a Bescanó. Segons alguns testimonis, l'home s'ha aturat amb el cotxe davant la casa, ha entrat i ha disparat la dona.

L'operació més important mai feta a Catalunya contra el robatori de coure es tanca amb 52 detinguts i una vintena de vehicles requisats. I a Ciutat Vella, l'Ajuntament de Barcelona ha clausurat quatre establiments que venien records turístics de forma il.legal.

El proper curs hi haurà un 5% més de places pels alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà i grau superior. Els que optin per l'FP, podran estudiar 4 noves titulacions. L'objectiu, segons ensenyament, és que els alumnes segueixin estudiant un cop acaben la secundària.

El Barça torna a la feina amb l'objectiu de sentenciar la lliga el més aviat possible per després preparar millor la final de la Champions. Els blaugrana podrien ser campions diumenge després del derbi amb l'Espanyol sempre que el Madrid no guanyi a Sevilla. Bojan ja s'entrena amb el grup

La nit del dijous 5 de maig al 6 de maig del 2011 comença la campanya electoral per a les eleccions municipals. És la tradicional 'enganxada de cartells', que ens molts casos ja és virtual

Arrenca la campanya. El PSC vol vèncer les enquestes i CiU demana el vot del canvi.

Violència de gènere. Detingut un home per la presumpta mort de la seva exparella a Bescanó.

Pillats in fraganti. Així actuaven els lladres de coure de la major xarxa desarticulada a Catalunya.

Formació postobligatòria. Creix en un 5% l'oferta de places i s'hi ofereixen 4 titulacions noves.

Ara, a per la lliga. El Barça prepara el derbi amb l'Espanyol després de l'empatx de clàssics.

A les dotze de la nit arrenca la campanya per les municipals. Convergència i Unió desplaçaria els socialistes a Barcelona. Ho diu la darrera enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques. CIU guanyaria les eleccions a la capital catalana, però necessitaria el suport del PP. Seria la primera vegada en democràcia que aquest Ajuntament NO estaria en mans dels socialistes.

Polèmica en la tramitació d'ajuts per la dependència. Benestar Social assegura que s'han trobat amb 30Mil expedients abandonats de sol.licituds. L'exconsellera del tripartit s'escuda amb què són ciutadans que van morir durant el procés.

El Banc Central Europeu manté el tipus d'interès. Trichet alerta dels riscos inflacionistes a la zona euro. Mentrestant, el litre de benzina ja costa 1.38 euros. Arriba així al seu cinquè rècord històric consecutiu.

L'odre dels cognoms d'un nadó el decidirà un funcionari del registre civil quan els pares no es posin d'acord. La reforma aprovada facilita el canvi de cognom dels fills i dels néts de les víctimes de violència de gènere.

El Manchester United serà el rival del Barça a la final de Wembley. Demà comença el procés de sol.licitut d'entrades i el preu oscil.larà entre els 90 i 330 euros, tot i que per internet ja hi ha revenda a preus d'escàndol. Pel que fa al viatge, el Barça ofereix volar fins a Londres a un preu més assequible que a les finals de París i Roma.

CIU guanyaria les eleccions a Barcelona segons l'última enquesta del CIS però necessitaria el suport del PP. Seria la primera vegada a la història desde la recuperacio de la democràcia que aquest ajuntament no està en mans dels socialistes. Segons el CIS, en l'ambit autonòmic, el PSOE podria perdre els feus d'Extremadura i Castella la Mantxa i la ciutat de Sevilla.

Més de 5 milions 300 mil catalans de 947 localitats esculliran els seus representants a les eleccions del 22 de maig. Uns 227mil joves votaran per primera vegada. També hi ha eleccions a la Vall d'Aràn. A Espanya a més de municipals celebren eleccions a 13 comunitats autònomes.

El govern anuncia un pla de xoc contra la violència domèstica per protegir, a més de les dones, joves i avis. 22.000 persones a Catalunya van denunciar l'any passat ser víctimes de violència domèstica. D'aquestes 1600 eren menors i 1100 ancians.

El Patronat de Turisme de la Costa Brava convida 16 dels blocaires més influents a nivell mundial a passar una setmana amb ells per promocionar la zona. Han passejat per camins de ronda, dinat al Celler de Can Roca i fins i tot s'han trobat amb Ferran Adrià. L'experiència, que inclou un salt en paracaigudes, ja es pot llegir al Twitter.

El Barça s'enfrontarà a Wembley amb el Manchester United. L'equip anglès va superar sota l'atenta mirada de Guardiola el Schalke per 4 a 1 i va certificar el pas a la seva tercera final de la Champions en 4 anys. Els blaugranes i els diables vermells reviuran el duel de fa 2 anys a Roma