Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Construmat contra la crisi. El saló aposta per la innovació i la sostenibilitat econòmiques.

Lluita contra l'alzheimer. La pèrdua de memòria pot no ser l'únic símptoma, segons un estudi.

Dia contra la homofòbia. La fiscalia de Catalunya investiga una dotzena de webs homòfobes.

La Lliga ja és al Museu. Avui fa 5 anys de la segona victòriadel Barça a la Champions.

El cap de llista i candidat pel PSC a l'alcaldia de Barcelona, entrevistat per Ana Pastor dins la sèrie d'entrevistes a líders electorals al programa informatiu Los Desayunos de TVE, a La 1, en ocasió de les eleccions muncipals a Catalunya el 22 de maig

El cap de llista i candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, entrevistat dins la sèrie d'entrevistes a líders electorals al programa informatiu Los Desayunos de TVE, a La 1, en ocasió de les eleccions muncipals a Catalunya el 22 de maig

Barcelona es consolida com a la segona ciutat del món que atrau congressos internacionals. Més d'un milió de persones d'arreu trepitjaran aquests dies la capital catalana amb motiu del Saló construmat i del Saló de l'Automòbil. El certamen bianual Construmat s'ha inaugurat avui amb la mirada posada en la sostenibilitat i la rehabilitació. Peces clau en el sector per sobreviure la crisi.

La gran banca ja s'ha convertit en la principal immobiliària del mercat. Bancs i caixes d'estalvi acumulen immobles per valor de "Mil cinc-cents" milions d'euros. Necessiten vendre com sigui i per això rivalitzen amb les immobiliàries que es queixen de competència deslleial.

Jornada intensa en el cas Tous. Avui han declarat 10 mossos d'esquadra. Dos dels agents han assegurat que el gendre dels joiers duia armilla antibales quan va disparar al suposat lladre.

Qui ha dit que la música electrònica NO és pels nens? Tota la família podrà gaudir-ne al "Sònar Kids" d'enguany. Us oferirem un petit tast del que serà la tercera edició del Festival, amb el dj's més joves.

Sergio Busquets podrà jugar la final de la Champions contra el Manchester perquè la UEFA ha anunciat que no el sancionarà per uns suposats insults racistes a Marcelo. El jutge únic del comitè de control i disciplina ha desestimat la denúncia del Reial Madrid per falta de proves sòlides i convincents.

Arrenca a Barcelona una nova edició de Construmat que enguany aposta per la rehabilitació, l'únic segment que creix malgrat la crisi del sector. I ho fa un 11% anual. Per això el saló ofereix descomptes especials en materials i serveis de construcció pels qui vulguin fer reformes a casa. I és que dissabte per primer cop obrirà al públic.

Immobiliàries i promotors busquen a l'estranger compradors pels pisos de segona residència a la costa catalana. Dels 78 mil habitatges en venda a Catalunya més del 40% estan en zones turístiques. Al sector auguren que, arran de la situació internacional, en 5 anys podrien vendre totes les existències.

Un dels primers mossos d'esquadra en arribar a la casa dels Tous desprès de l'assalt en què va morir un dels presumptes atracadors declara que Corominas es va presentar com el cap de seguretat. També ha afegit que el gendre dels joiers portava una armilla antibales.

És l'autèntica cabra catalana, una raça autòctona que s'havia donat per estingida fa 6 anys. Sense saber-ho un ramader del Pallars Jussà la va salvar i ara una associació treballa perquè no es perdi. Després us hi expliquem com.

Sergio Busquets podrà jugar la final de la Lliga de Canmpions perquè la UEFA ha anunciat que no el sancionarà per uns suposats insults racistes al madridista Marcelo. És altra bona notícia per un Barça que anit va rebre la Copa de la Lliga al Camp Nou, on la va compartir amb l'afició

L'aposta és rehabilitar. Malgrat la crisi, aquest sector creix un 11% anualment.

Sortida per la segona residència. Promotors i immobiliàries busquen compradors a l'estranger.

Els Mossos contradiuen Corominas. El gendre dels Tous va dir als agents que era el cap de seguretat.

L'autèntica cabra catalana. Un ramader del Pallars Jussà la salva sense saber-ho.

Busquets estarà a Wembley. La UEFA desestima el recurs per suposats insults racistes a Marcelo.

Al programa Los Desayunos de TVE la periodista Ana Pastor entrevista el secretari general d'Esquerra republicana de Catalunya Joan Puigcercós

Llorca s'acomiada avui de les 9 víctimes mortals del terratrèmol. 40.000 persones podrien trigar mesos a tornar a casa. Tècnics, arquitectes i bombers avaluen els danys i parlen ja del 70% dels edificis afectats. L'esperança dels veïns passa per les ajudes públiques i els beneficis fiscals que ha aprovat avui el consell de ministres.

Una de les bigues de la casa esfondrada a Santa Coloma estava en mal estat i podria ser la causa del sinistre. L'ensorrament de l'edifici ha causat la mort a una dona de 83 anys i ha ferit greument un home de 79 que està ingressat a l'Hospital de Can Ruti.

El vigilant de la casa dels Tous assegura que Lluis Corominas era el cap de seguretat de la família. Una versió que contradiu la de l'acusat que assegura que va disparar contra el suposat lladre en defensa pròpia.

Pagesos de Lleida protesten en contra de la rebaixa en les compensacions per haver instal·lat plantes fotovoltàiques a les seves terres. Diuen que el Govern els va animar a substituir els seus conreus per plaques i ara hi surten perdent.

Són imatges en directe. Els jugadors del Barça celebren amb la seva afició la Lliga aconseguida dimecres. La festa comença amb una rua en un autocar descapotable per alguns carrers de Barcelona i acabarà al Camp Nou, amb els parlaments dels jugadors, la volta d'honor i un piromusical.

Mor una dona de 83 anys i un home de 79 resulta ferit greu en esfondrar-se parcialment un edifici de tres plantes a Santa Coloma de Gramenet. Segons els bombers l'accident s'hauria produit en cedir el forjat del terrat de l'immoble, fet que hauriaa provocat l'ensorrament en cadena del sostre dels pisos. 4 veïns han hagut de ser reallotjats.

A Llorca, els familiars de les víctimes reben el suport dels Prínceps d'Astúries. 4 de les 9 families han participat al funeral d'Estat. Les altres 5 ho han fet a la intimitat. Tres dels ferits continuen en estat greu. Unes 3mil persones tornaran a passar la nit fora de casa.

El vigilant de la casa dels Tous contradiu LLuís Corominas i assegura que aquest era el cap de seguretat dels joiers. Diu que Corominas era el responsable de protegir la família. Això l'endemà que el gendre dels Tous digués que no era el cap de la seguretat i que aquella nit va actuar com a familiar.

Rebaixes i ofertes imaginatives per reactivar les vendes. Els fabricants de cotxes confien en el saló de l'automòbil per remuntar les matriculacions, enfonsades desde fa 10 mesos. A partir de demà el saló estarà obert al públic. I esperen rebre un milió de visitants

Els socis del Barça afortuntats amb entrades per la final de Wembley han començat a recollir-les aquest matí al Camp Nou. A l'estadi blaugrana també s'ultimen els detalls de la rua d'aquesta tarda per celebrar la lliga. Un títol que la plantilla ja va festejar anit en un sopar privat.

Ensorrament mortal. Una dona morta i un ferit greu a Santa Coloma de Gramenet.

Funeral per les víctimes de Llorca. 4 de les 9 víctimes mortals participen dels funerals d'Estat.

El vigilant contradiu Corominas. Diu que el gendre dels Tous era cap de seguretat dels joiers.

L'esperança del sector. Grans ofertes al Saló de l'Automòbil per mirar de remuntar les vendes.

Tot un tresor. Els socis del Barça ja recullen les entrades per a la final de Wembley

9 víctimes mortals i prop de 300 ferits pel terratrèmol de Llorca. Els veïns que s'han quedat sense casa s'allotgen en campanents. El govern habilitarà "tres mil cinc-cents" llits més i 100 soldats s'han afegit als "cinc-cents" que treballen en les tasques de rescat. A aquesta hora a la Moncloa hi ha una reunió convocada d'urgència entre el president Zapatero, els 3 vicepresidents i el Ministre de Foment per buscar solucions.

Males notícies: els preus pugen a l'abril un 1'3% i la taxa interanual de l'IPC se situa en el 3'8%. És l'increment més important des de fa 4 anys. La bona notícia seria que el preu de la benzina ha baixat i que el preu de l'or cotitza a l'alça.

El Fons Monetari Internacional aplaudeix les reformes estructurals adoptades pel govern central per fer front a la crisi. Creuen que Espanya va pel camí encertat. Hem vist empreses a Catalunya que tenen el secret per continuar creixent.

El gendre dels joiers Tous diu que va actuar en defènsa pròpia. Lluis Corominas assegura que va disparar al suposat lladre perquè es va veure mort.

Celebracions perquè el Barça és el campió de Lliga. És la tercera consecutiva, la vint-i-unena del club, i demà jugadors i afició ho podran festejar plegats en una petita Rúa i la posterior festa al Camp Nou. La creu del dia és la possible sanció de 5 partits a Busquets per insults racistes al madridista Marcelo.

Milers de persones han dormit aquesta nit al ras a Llorca per por a les rèpliques del terratrèmol que ahir va fer 8 morts i 260 ferits, tres dels quals de gravetat. De fet ja hi ha hagut més de 30 rèpliques. La prioritat ara és avaluar les destrosses. Segons l'alcalde, un 80% dels edificis han patit desperfectes. El govern de Múrcia ha decretat 3 dies de dol. Molts municipis catalans han guardat avui un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes.Tots els partits polítics han suspès els actes de campanya previstos per avui.

El record per les victimes també ha estat present als discursos de les celebracions del Barça per la consecució de la vint-i-unena lliga de la seva Història. Els blaugrana van sumar a València el punt que els feia falta i l'alegria es va desbordar al mateix estadi... i tot seguit a Canaletas, on milers de barcelonistes es van reunir per celebrar el títol. A l'avió de tornada cap a Barcelona també hi va haver càntics i brindis.

L'encariment dels aliments, les begudes no alcohòliques i la roba i calçat tornen a apujar els preus a l'abril. La inflació va créixer a Catalunya un 1'3%, el major augment mensual dels últims tres anys i mig, i situa la inflació interanual en el 3'8%, la més alta des del setembre de 2008.

És el Q-3, el nou vehicle que es fabricarà a Martorell i que donarà feina a més d'un miler de persones. És una de les 30 novetats que es presenten al Saló de l'Automòbil que arrenca avui a Barcelona i que en aquesta edició es volca en el cotxe elèctric. Més d'un milió de persones visitaràn el saló a partir de dissabte quan s'obre al públic.

Declara a l'Audiència de Barcelona Lluís Corominas, gendre dels Tous acusat de la mort d'un home que,presumptament, volia robar al domicili familiar. Coromines ha negat ser cap de seguretat dels joiers i diu que aquella nit va actuar en qualitat de familiar que patia per la vida dels seus sogres.