Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Avaluar els danys, la prioritat. El 80% dels edificis han patit desperfectes.

Campions de lliga. Jugadors i afició van celebrar de valent el títol de Lliga.

Continua l'escalada de preus. Abril marca la taxa d'inflació més alta des de setembre del 2008.

Saló de l'Automòbil de Barcelona. Un milió de visitants passaran pel saló, centrat en el vehicle elèctric.

Declara el gendre dels Tous. Corominas insisteix en què va actuar en legítima defensa.

Al Canal 24 horas de TVE, Vicente Vallés entrevista al cap de llista de CiU per Barcelona Xavier Trias, per parlar de les propostes de la coalició si guanya l'alcaldia. És el tercer intent de Trias per accedir-hi i les enquestes el donen com a favorit

L'actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, és el darrer entrevistat aquesta setmana a les entrevistes electrals que fa el Cap d'Informatius de TVE Catalunya Pere Buhigas als caps de llista per Barcelona dels partits polítics majoritaris

Ensenyament presentarà al.legacions al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè entén que el govern central fa diferències entre comunitats. El ministeri d'Educació diu que les "Mil dues-centes quaranta-cinc" noves places convocades per la Generaliat superen els pressupostos. A tot això, centenars d'opositors catalans estudien sense saber si podran examinar-se.

Una altra picabaralla d'interessos entre el govern central i el català. El Govern central denega a Catalunya més inversió en rodalies. Dels "4 Mil" milions que s'havien d'invertir fins el 2015 només se n'han transferit 306. La Generalitat titlla de menyspreu que Foment hagi posposat la reunió pendent fins després de les eleccions.

Professionals del món sanitari, educatiu i també d'empreses públiques s'han concentrat avui un cop més per demanar que s'aturin les retallades previstes. Prostestes al carrer, protagonitzades també per alumnes cansats d'estudiar en barracots.

Alguns pagesos de Girona contracten vigilància privada per lluitar contra l'augment de robatoris al camp. Una altra preocupació per als pagesos, en aquest cas els autònoms, és la seva pròxima integració a la Seguretat Social. NO n'acaben de veure els beneficis.

El Barça pot esdevenir el campió de lliga aquest vespre al camp del Llevant. Un empat els seria suficient per conquerir el títol. Seria el tercer any consecutiu. Guardiola s'ha emportat a València tota la plantilla per una possible celebració.

Elena Salgado reitera que no avançarà els diners del fons de competitivitat i diu que es reunirà amb la generalitat tantes vegades com calgui per fer tots els aclariments que toquin. Això l'endemà que el congrés rebutgés la moció presentada per CIU que demanava cobrar els 1450 milions abans del 2013. Josep Antoni Duran i Lleida diu que la vice-presidenta és inflexible i que no té intenció de pagar ni a catalunya ni a cap altra Comunitat.

L'atur, la seguretat, les retallades socials i el model urbanístic de Barcelona van centrar el debat de candidats a l'Ajuntament de Barcelona que es va fer anit a Televisió Espanyola. Jordi Hereu carrega contra la possibilitat d'un futur govern de dretes mentre Xavier Trias dona per acabat el cicle dels socialistes al capdavant del govern.

L'atur, la seguretat, les retallades socials i el model urbanístic de Barcelona van centrar el debat de candidats a l'Ajuntament de Barcelona que es va fer anit a Televisió Espanyola. Jordi Hereu carrega contra la possibilitat d'un futur govern de dretes mentre Xavier Trias dona per acabat el cicle dels socialistes al capdavant del govern.

Vigilants privats per patrullar els camps. És l'única solució que han trobat alguns pagesos gironins per protegir-se dels robatoris, que s'han incrementat en els últims mesos. Maquinària agrícoas, gasoil o fruita és el més buscat pels lladres.

El Barça es pot proclamar campió de lliga aquest vespre al camp del Llevant. Els blaugrana tenen prou amb un empat per conquerir el títol per tercer any seguit i Guardiola s'ha emportat a València tota la plantilla per una possible celebració.

No avançarà els diners.Duran diu que Salgado és inflexible i que el diner no arribarà.

Debat de candidats a TVE. L'atur, les polítiques socials i el model de ciutat, principals punt de discussió.

Judici pel "cas Tous". Durant tot el matí han analitzat les proves noves aportades per la defensa.

Robatoris al camp. Alguns pagesos contracten guardes privats per protegir-se.

Punt de campionat. El Barça té prou amb un empat al camp del Llevant per conquerir la Lliga.

El candidat a l'alcaldia per Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, ha estat entrevistat pel periodista Pere Buhigas a La 1 de TVE Catalunya. Portabella ha exposat les seves propostes electorals

La candidata a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramanet pel Partit dels Socialistes de Catalunya, Núria Parlon, ha estat entrevistada per la periodista Gemma Esteba a La 1 de TVE Catalunya. L'alcaldessa actual hi ha exposat les seves propostes electorals per a sortir escolida en unes eleccions per primer cop

El Congrés dels Diputats debat a aquesta hora la moció de Convergència i Unió que reclama els "1.450" milions del fons de competitivitat. El PSOE es podria quedar sol després que el Partit Nacionalista Basc hagi anunciat que s'hi abstindrà.

La jutge no imputa ni Joan Saura ni Joan Boada pel foc d'Horta de Sant Joan en que van morir 5 bombers. De moment, ha decidit arxivar les denúncies, en considerar que no van cometre un delicte d'obstrucció a la Justícia.

Ajornat el judici del cas Tous. Les proves gràfiques i sonores han obligat a posposar-lo. La declaració del gendre del joiers, acusat de matar un dels suposats lladres, serà demà.

La "Barcelona Bridal Week" arrenca avui a la passarel.la Gaudí Núvies. 27 dissenyadors mostraran les darreres creacions d'una temporada en que baixa el nombre d'enllaços i també la despesa que es destina al vestit de la núvia.

El Barça pot ser campió de Lliga avui si el Madrid no guanya el Getafe. Si no, els blaugrana només necessitaran sumar un punt demà, al camp del Llevant, i Guardiola s'emporta tota la plantilla. A més, avui s'ha fet el sorteig de les entrades per a la final de Wembley, i hem conegut els primers afortunats.

No imputaran si Saura ni Boada. La jutge que investiga l'incendi d'Horta no veu indicis de delicte.

Aporten noves proves. L'advocat de Coromines presenta un video de la nit dels fets.

Conviure amb el lupus. Afecta uns 40 mil espanyols, sobretot dones joves.

Primer debat electoral. Els candidats a l'alcaldia de Barcelona es veuen les cares al "59 segons".

La Lliga, a tocar. El Barça serà campió si el Madrid no guanya avui el Getafe.

Pere Buhigas entrevista a La 1 de TVE Catalunya el candidat pel PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz. Durant l'espai, Fernández Díaz exposa el seu programa de govern per a la ciutat de Barcelona i perquè creu que en serà el millor alcalde

Gemma Esteba entrevista a La 1 de TVE Catalunya el candidat per CiU a l'alcaldia de Girona Carles Puigdemont. Durant l'espai, Puigdemosnt exposa el seu programa de govern per a la ciutat i perquè creu que en serà el millor alcalde

Un jurat popular decidirà el futur del gendre de la família de joiers Tous. Se l'acusa de matar el presumpte lladre que va assaltar el domicili familiar a Sant Fruitós del Bages el desembre del 2006. El debat se centra en si Lluis Corominas va actuar en legítima defensa o bé, va disparar a matar. La fiscalia demana 11 anys de presó per homicidi, mentre que la defensa argumenta que va actuar sota els efectes dels nervis.

Amb un georadar que pot llegir fins a 30 metres de profunditat. És el mètode amb que els Mossos d'Esquadra busquen ara a l'hort de Ramon Laso els cossos de la seva dona i el seu cunyat desapareguts fa dos anys..

Creix el nombre d'insolvents. Durant el darrer trimestre de l'any s'ha assolit una xifra rècord: 400 empreses i particulars a Catalunya No poden suportar els deutes. Una situació econòmica que ha fet que la fabricant de motos OSSA amenaci amb marxar de Girona.

Mor un noi de 19 anys en un accident de trànsit entre dos camions a Olèrdola. El jove era l'acompanyant d'un dels dos vehicles. També s'hi ha vist implicat un "tot terreny" i dues persones més han resultat ferides.

El ciclista belga Wouter Weylandt ha mort aquesta tarda al Giro d'Itàlia després de patir una greu caiguda i topar contra un mur. Weylandt, de 26 anys, s'ha fet una fractura al crani mentre baixava un Port de muntanya i no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.