Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Segon mes de baixada: L'atur s'ha reduït al maig en 6200 persones a Catalunya

Busca el suport de CIU: Rubalcaba es reuneix amb Mas i Duran i Lleida a Barcelona

Crítiques a Brussel·les: El conseller d'Agricultura anuncia que demanarà compensacions

Trànsit engega "Motoambseny": En el que portem d'any han perdut la vida 19 motoristes

El Regal Barça, a la final: Els blaugrana eliminen el Caja Laboral mentre Ricky Rubio s'acosta a l'NBA

VEREDICTE CAS TOUS. Corominas no culpable Decisió d'un jurat popular

Lluis Corominas, el gendre dels joiers Tous, ha estat declarat aquesta tarda NO culpable de la mort del lladre que,pressuntament, volia assaltar la casa de la familia. Un jurat popular ha considerat que diferents circumstàncies, com el fet que Corominas cregués que es trobaba davant d'una amenaça real, sèria i imminent, l'exculpen del tràgic fet que va protagonitzar la nit del 9 de desembre del 2006.

La supressió de successions. Aprovada avui al Parlament. Mas vol suport pels pressupostos

El govern de CiU, amb el suport del PP, aconsegueix aprovar al Parlament la rebaixa de l'impost de successions. A la cambra catalana, també avui, Artur Mas ha demanat responsabilitat a tots els grups parlamentaris per aprovar els pressupostos de la Generalitat

La càrrega dels Mossos. Puig diu que no dimiteix. Defensa l'actuació policial

El conseller d'Interior de la Generalitat diu davant del Parlament que no dimitirà per la càrrega dels mossos a la plaça Catalunya. Felip Puig afirma també que entre els indignats hi havia persones que van originar l'enfrontament.

La crisi del cogombre. La pagesia indignada. Demà reunió amb la ministra

El conseller d'agricultura es reuneix amb els representants del sector agrari català i diu que es demanaran compensacions per les falses alarmes sobre el cogombre. Demà els consellers de tot Espanya es reuniran amb la ministra per estudiar la situació.

Entre 2 i 3 mesos KO. Puyol es perdrà la pretemporada desprès de ser operat del genoll

Carles Puyol ha estat sotmès aquesta tarda a una artroscòpia al seu genoll esquerre. La intervenció ha estat un èxit i els metges asseguren que el capità del Barça s'estarà entre 2 i 3 mesos de baixa. Si s'acompleixen aquests pronòstics Puyol es perdria la pretemporada de l'equip tot i que ell ja ha dit que estarà recuperat abans.

Responsabilitat per aprovar els pressupostos. És el que li ha demanat Artur Mas a l'oposició que ha criticat els comptes per ser massa restrictius.En la sessió de control d'avui el president de la Generalitat ha apuntat al tripartit com a responsable de l'actual situació econòmica./La sessió ha estat marcada també per l'actuació dels Mossos, divendres, a la Plaça de Catalunya./El ple del Parlament també ha aprovat avui la polèmica reforma de la llei de l'impost de successions, un dels compromisos electorals de CiU./Espanya demana a Europa que retiri l'alerta sanitària sobre els cogombres espanyols./Gairebé a totes les comunitats autònomes fan jornada intensiva a l'ESO. I a algunes també a la primària. Les classes es fan totes al matí.Hi ha docents que demanen el mateix a Catalunya. Diuen que els alumnes, a la tarda, estàn cansats i menys concentrats./La vacuna contra el virus del papil.loma humà també és efectiva per dones de fins a 45 anys./A Carles Puyol l'opera hores d'ara el doctor Cugat de la tendinitis que pateix al genoll esquerre./L'11 de juny s'han de constituir els ajuntaments i encara està per decidir qui governarà a dues grans ciutats./El cuiner català Ferran Adrià ha sortit en defensa del sector agrari català./Les vendes de cotxes van caure un 23,3% el mes passat en comparació amb les dades del maig de 2010./La retallada pressupostaria del govern català pot afectar la plantilla de professorat universitari. El secretari d'Universitats, Antoni Castellà, ha explicat que proposen que el nombre de professors amb plaça fixa passi del 70% al 40%./Els acampats a la Plaça Catalunya decidiran aquesta nit en assamblea si continuen amb la concentració o si se'n van a casa. L'assemblea d'anit la van haver d'anul·lar per la pluja./Com cada dimecres, els principals hospitals públics de Catalunya han tornat a sortir al carrer com a protesta per les retallades en sanitat./La donació i els transplantaments d'òrgans a Catalunya ha crescut prop d'un 20% en el que portem d'any./Al Barça la majoria dels jugadors ja són concentrats amb les seves seleccions o de vacances./En bàsquet, aquest vespre el Regal Barça podria assegurar-se el bitllet per a la final de la lliga ACB si guanya el Caja Laboral./Aquesta tarda Rafa Nadal buscarà classificar-se per a les semifinals de Ronald Garros./El poeta i músic canadenc Leonard Cohen és el nou príncep d'Astúries de les Lletres.

Demanen la dimissió de Puig: Mas qüesiona que un col.lectiu ocupi indefinidament un espai públic

Alerta alimentària: El govern central no descarta accions contra Hamburg

Vacuna contra el virus del papil.loma: Un estudi demostra que també és efectiva en dones adultes

Puyol al quiròfan: L'operen hores d'ara per acabar amb les molèsties que té al genoll esquerre

ELS PRESSUPOSTOS DE MAS. 24 mil milions d'euros Es dobla el dèficit permès

A 24 mil milions d'euros pugen els pressupostos de la Generaliat que avui han tingut entrada, en un llapis de memoria, al Parlament de Catalunya. Aquests pressupostos són un 10% inferiors als de l'any passat, i és que les retallades obliguen. Malgrat tot, el 70% de la despesa, segons que ha explicat el conseller d'economia, va destinat a les conselleries de caire social: sanitat, familia, benestar social i ensenyament. I una dada que pot ser font de conflicte: els primers pressupostos del govern Mas no compliran els objectius de déficit marcats pel govern central.

Rectificació alemanya. La infecció no ve d'Espanya. Mercabarna nota psicosi

Els anàlisis que s'han fet a Alemanya descarten ara que la infecció que ha matat 17 persones provingui dels cogombres espanyols. De moment, a Mercabarna NO s'ha notat una baixada en la venda d'aquesta hortalissa però sí que diuen que hi ha molta psicosi.

Inauguren un tram de la MAT. També una subestació a Bescanó. Es reforça el subministrament

Avui s'inaugura la linia de molt alta tensió entre les poblacions de Sentmenat i Bescanó. També entra en funcionament la subestació eléctrica de Bescanó. Aquesta nova infraestructura permetirà garantir el subministrament a la Costa Brava i previndre les apagades.

Els cereals, a l'alça. Artur Mas demana contenció per no perjudicar els ramaders

Els preus dels cereals caminen cap a l'alça degut al tancament de les exportacions de Rússia i la sequera que ha afectat els camps d'Alemanya i Itàlia. El president de la Generalitat, en la inauguració de la llotja de cereals de la Mediterrània, demana als pagesos que ajustin el preu per no perjudicar els ramaders.

El Barça no s'atura. Planifica la propera temporada mentre els internacionals es retroben amb els del Madrid

La directiva del Barça es reuneix per fer balanç de l'any i preparar la propera temporada... De fet ja han traspassat Martín Cáceres al Sevilla per 3 milions i mig d'euros més variables. Mentrestant, els internacionals blaugrana s'han retrobat amb els del Madrid després dels 4 clàssics.. i és que Espanya juga contra els Estats Units i Veneçuela

El pressupostos per l'any que ve ja són al Parlament: la Generalitat gastarà uns 2700 milions menys que el 2010./ Concentració a les portes del Parlament: 500 treballadors públics de la Generalitat, sobretot de la sanitat i l'ensenyament, s'han manifestat en contra aquests pressupostos./ També protestes a les portes dels hospitals d'arreu de Catalunya./ Alerta alimentària: ja són 16 els morts per la bactèria E-coli a Europa. A Sant Sebastià s'hauria localitzat el primer cas d'un pacient espanyol infectat pel bacteri del cogombre./ Dia Mundial sense Fum: el 2011 es diagnosticaran més de 5000 càncers de pulmó. 600mil fumadors passius i més de 5 milions de fumadors moriran enguany a causa del tabac./ El futur de l'acampada dels indignats de Plaça Catalunya, a Barcelona, es decideix en l'assemblea d'aquesta nit./ El Consell Escolar de Catalunya debatrà el calendari que proposa el departament d'Ensenyament, que implica començar les classes el 7 de setembre. Ara bé, pares i mestres prefereixen el dia 12./ La Guardia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada a la introducció i distribucióde cocaïna i haixix a Europa./ Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han desarticulat una banda internacional de xilens que es dedicaven al robatori de pisos per tota Espanya./ Els Mossos d'Esquadra investiguen la desaparició d'una noia de 16 anys a Girona, Laura Paunero, que va sortir per veure la final dela Champions ... La policia també està buscant una altra noia, Jessica Macarena Jiménez, de 16 anys, que va marxar de casa seva, a Cassà de la Selva, després d'una discussió amb la seva mare./ Jacques Leonard és un francés que a la Barcelona dels 50 queda prendat de Rosario Amaya./ Selecció reconciliadora? Els internacionals de Barça i Madrid es retroben desprès de la polèmica

Els pressupostos de l'austeritat: La Generalitat gastarà uns 2700 milions menys que al 2010

Concentració a les portes del Parlament: 500 treballadors públics de la Generalitat, sobretot de la sanitat i l'ensenyament, s'han manifestat en contra aquests pressupostos Hospitals d'arreu de Catalunya han viscut protestes també.ç

Alerta alimentària: ja són 16 els morts per la bactèria E-coli a Europa. A Sant Sebastià s'hauria localitzat el primer cas d'un pacient espanyol infectat pel bacteri del cogombre

Dia Mundial sense Fum: El 2011 es diagnosticaran més de 5000 càncers de pulmó. 600mil fumadors passius i més de 5 milions de fumadors moriran enguany a causa del tabac

El futur de l'acampada dels indignats de Plaça Catalunya, a Barcelona, es decideix en l'assemblea d'aquesta nit.

El Consell Escolar de Catalunya debatrà el calendari que proposa el departament d'Ensenyament, que implica començar les classes el 7 de setembre.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la desaparició d'una noia de 16 anys a Girona, Laura Paunero, que va sortir per veure la final dela Champions , i d'una altra noia, Jessica Macarena Jiménez, de 16 anys, de Cassà de la Selva

Selecció reconciliadora? Els internacionals de Barça i Madrid es retroben desprès de la polèmica

EL FUTUR DE L'ACAMPADA. Demà faran assamblea decidiran si continuen o no.

¿Continuar l'acampada o aixecar-la ja? Aquest és el dilema que demà discutiran en assamblea els indignats que ocupan la plaça de Catalunya de Barcelona. Sens dubte la seva protesta pacífica, com la de la resta de concentracions arreu de Catalunya i Espanya, ha arribat, i se n'ha de prendre nota. L'acampada, però, sembla clar, no pot ser indefinida. Demà, doncs, veurem què es decideix i quins camins nous es proposen perquè la llavor plantada pels indignats no quedi solament en una febre de primavera.

Les imatges de la càrrega. Felip Puig les creu parcials Diu que falten els policies agredits

El conseller d'interior de la Generalitat creu que molts mitjans solament han ensenyat determinades imatges de les càrregues dels mossos d'esquadra i que no han recollit les dels policies agredits. Felip Puig estudia posar càmeres als cascos dels antiavalots.

Ordenança de la convivència. Ni despullat ni seminú Multes de fins a 500 euros

Durant 15 dies la guardia urbana de Barcelona avisarà de l'entrada en vigor de la normativa que prohibeix anar amb banyador, semi-nú o nú per la ciutat. Després d'aquest periode informatiu els infractors podran ser multats amb fins amb 500 euros.

Un Dalí de 8 milions. L'ha comprat la Fundació És la pintura més cara

La fundació Dalí paga 8 milions d'euros per un quadre de l'artiste titulat elements enigmàtics en un paissatge. L'obra fou pintada el 1934 i és la més cara comprada mai per la fundació.

Fi de curs amb excel·lent. El Barça marxa de vacances amb un altre doblet històric

Els jugadors del Barça s'han trobat avui al Camp Nou per acomiadar-se abans de marxar de vacances. i s'han fet fotos amb els tres títols aconseguits aquest any; la Supercopa d'Espanya, la Lliga i la Champions. Alguns tenen encara compromisos de seleccions, dimecres operaran Puyol i tornaran a la feina el 18 de juliol.

Bojos pel Barça. Un milió d'aficionats celebra al carrer la quarta Champions.

Gairebé un milió de persones va sortir ahir als carrers de Barcelona per celebrar la quarta Lliga de Campions del Barça. L'equip de Guardiola va recorrer en un autocar descapotable els principals carrers de la ciutat fins arribar al Camp Nou. En els parlaments, el més contundent va ser Piqué. Va dir ni ens droguem ni ens tirem, juguem a futbol

Vuitena Lliga de Campions. El Barça és el rei absolut de la Champions, la màxima competició europea d'handbol.

I es que l'equip d'handbol del Barça també ha aconseguit la victòria a la Champions. Ahir a Colònia, els de Xavi Pasqual van vèncer el Ciudad Real per 27 a 24 i després de cinc anys de sequera han pogut tornar a aixecar la Lliga de Campions. Ha estat el comiat sommiat per IKER ROMERO que deixa el club amb la celebració de la VUITENA Champions per l'handbol blau-grana.

Ajornen la decisió. Els acampats decideixen demà si continuen a la plaça Catalunya.

Els indignats de la plaça de Catalunya decidiran demà si continuen acampats. Ho havien de decidir en l'assamblea d'anit però ho van ajornar per les celebracions per la victòria del Barça. Són conscients de què una acampada massa llarga podria ser contraproduent. La majoria aposta per descentralitzar el moviment i extendre les protestes als barris.

Per Barcelona, vestits. Multes de fins a 500 euros pels que vagin despullats o seminus.

La Guàrdia Urbana ja sanciona amb multes que van dels 120 als 500 euros les persones que vagin en banyador, despullats o seminus per Barcelona... Abans de multar-los, la policia els avisarà... Queden fora de la prohibició el Passeig Martítim i els carrers més propers a la platja... L'ajuntament ha repartit 15mil fulletons informatius.

Bojos pel Barça. Un milió d'aficionats celebra al carrer la quarta Champions.

Vuitena Lliga de Campions. El Barça és el rei absolut de la Champions, la màxima competició europea d'handbol.

Ajornen la decisió. Els acampats decideixen demà si continuen a la plaça Catalunya.

Per Barcelona, vestits. Multes de fins a 500 euros pels que vagin despullats o seminus.

Desenes de ferits i dos detinguts en la intervenció policial contra els centenars d'indignats que es negaven a abandonar la plaça Catalunya. Interior insistia en què es tractava d'un desallotjament temporal per netejar./Els acampats de la plaça Ricard Vinyes de Lleida dessallotjats, també, aquest matí, es troben repartits, en aquests moments entre la mateixa plaça Ricard Vinyes - on han tornat un cop ha marxat la policia - i les portes de la comissaria- on hi ha dos companys seus detinguts./En contra de l'actuació policial , un grup de joves han tallat l'Avinguda Diagonal./El PSC considera que el conseller d'Interior, Felip Puig, s'ha extralimitat amb els acampats a la plaça Catalunya./El seguiment del desallotjament de la plaça Catalunya s'ha viscut amb molt intensitat a les xarxes socials./ Zapatero reuneix a primera hora de la tarda als líders territorials socialistes per preparar el comité Federal de demà./Els seguidors del Barça ja comencen a deixar-se veure per Londres. Uns 24 mil seran els que acompanyaran l'equip demà al vespre a Wembley./A l'Espanyol segueixen els comiats. Avui ha estat el torn de David Garcia./Festa grossa anit a Reus per celebrar el títol de la lliga d'hoquei patins que va conquerir l'equip del Baix Camp./Exit de assistència a l'estrena del Primavera Sound

Desallotjades temporalment les acampades de Barcelona i LLeida. Hi ha una desenes de ferits lleus i dos detinguts.

Tot a punt per la final. El Barça i el Manchester s'entrenaran aquesta tarda a Wembley.

Viatge a Londres. 400 seguidors viatgen en autobus però la majoria marxa en avió entre avui i demà.