Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Operació de la Policia Nacional a Tarragona. 5 persones detingudes en un cas de presumpte tràfic d'òrgans. Havien intentat comprar per 6 mil euros el ronyó d'un home amb pocs recursos que, al final, es va fer enrere. El destinatari era el fill del líder d'una banda que robava habitatges de luxe que operava a diversos països europeus i que ha quedat desarticulada amb la detenció de 48 integrants

ROBATORIS A CAIXERS

APROFITAVEN QUE LES VÍCTIMES TREIEN DINERS PER DISTREURE-LES I ROBAR EL MÀXIM PERMÈS

Avui hem sabut de l'existència d'un nou mètode usat pels delinqüents per robar els diners que les vítimes truen dels caixers automàtics. Es diu SCALPING

La iniciativa busca empatitzar amb els empresaris perque construeixin entorns de treball més inclusius i accessibles i recordar-los que discapacitat i feina són compatibles. Les sensacions durant l'exercici han estat reveladores.....  

Aquest vespre s'estrena un documental que recupera la memòria de 9.000 republicans catalans que van participar en la construcció  de la famosa Línia Maginot durant la Segona Guerra Mundial.   La pel·lícula compta amb la participació de Ràdio Televisió Espanyola i es podrà veure gratuitament al Caixa Fòrum de Barcelona

EL BARÇA, CAMPIÓ DE LLIGA

AHIR VA GUANYAR EL PRIMER TÍTOL DE TRES POSSIBLES I COMENÇA EL SOMNI D'UN NOU CICLE TRIOMFANT

JANE GOODALL, PREMIADA

LA SEVA APORTACIÓ A L'ESTUDI DELS PRIMATS HA REVOLUCIONAT LA COMUNITAT CIENTÍFICA

50 anys dedicats a l'estudi del comportament dels ximpanzés li han atorgat un gran reconeixement mundial.  Ara també el del govern català.

 

El Barça ha celebrat fins ben entrada la matinada la lliga aconseguida al guanyar  l'Athlètic de Madrid. Els jugadors van festejar a l'avió que els va traslladar fins l'aeroport del Prat on els esperaven els seguidors desitjosos de celebrar el vint-i-tresè títol de lliga del Barça. Unes ganes que també es van veure a Canaletes on milers de persones es van reunir per corejar, sobretot, els noms de Messi i Luis Enrique. El primer títol d'un equip que aspira ara completar la temporada amb la Copa del Rei i la Champions.

Operació de la Policia Nacional a Tarragona. 5 persones detingudes en un cas de presumpte tràfic d'òrgans. Havien intentat comprar per 6 mil euros el ronyó d'un home amb pocs recursos que, al final, es va fer enrere. L'objectiu era el fill d'una banda que robava habitatges de luxe que també ha estat desarticulada.

Els Mossos alerten d'un nou tipus de robatori als caixers. La policia ha detingut a nou persones que haurien fet fins a 39 robatoris. Esperaven que la víctima teclegés el seu codi secret, es posaven el seu costat per demanar-li una signatura per alguna organització benèfica i aprofitaven per robar-li els diners. El mètode s'anomena "scalping". 

I aquestes que esteu veient són imatges del documental "Els oblidats de la línia Maginot", cooproduit per Radio Televisió Espanyola que narra la història dels entre 8 i 9 mil catalans que van participar en la construcció d'aquesta línia, un mur defensiu pensat per protegir França de la invasió alemanya abans de la segona guerra mundial.

 

EL BARÇA, CAMPIÓ DE LLIGA. L'EQUIP I ELS AFICIONATS CELEBREN EL PRIMER  GRAN TÍTOL D'AQUESTA TEMPORADA.

TRÀFIC D'ÒRGANS.DETENEN 5 PERSONES A TARRAGONA QUE VOLIEN COMPRAR UN RONYÒ PER 6.000 EUROS.

ALERTA DELS MOSSOS. ADVERTEIXEN D'UN NOU MÈTODE DE ROBATORI ALS CAIXERS AUTOMÀTICS ANOMENAT "SCALPING".

LA LÍNIA MAGINOT. UN DOCUMENTAL RECUPERA LA HISTÒRIA DELS REPUBLICANS QUE VAN PROTEGIR FRANÇA D'ALEMANYA.

El debat sobiranista pren força a la recta final de la campanya de les municipals... CIU i Esquerra reprenen la idea que aquests comicis són la primera volta de les eleccions autonòmiques i que volen ajuntaments sobiranistes per empènyer des de Baix. El PP critica que no pensin en la gent, sinó en la independència i el PSC que prioritzin els pactes sobiranistes per sobre dels interessos de la ciutat.

Tanca una nova edició del saló de l'automòbil amb bones sensacions per part d'organitzadors i marques. Les empreses de cotxes han venut entre un 20 i un 30% més de vehicles que l'any passat. Els organitzadors, també constaten un augment del nombre de visitants. 

És la maquinària de l'aeri de Montserrat. El més antic d'Espanya... Avui fa 85 anys. Un transport que és part indisoluble d'aquesta muntanya. Veurem en què consisteix el seu manteniment i repassarem els moments més destacats de la seva història.

Èxit de l'onzena edició de la Nit dels Museus. A banda de les exposicions dels centres... tallers i música en viu també van amenitzar la nit fins la 1 de la matinada. Una altra proposta per aprofundir en el món dels museus són els Tallers Oberts. Després us descobrim alguns dels secrets que oculta el MACBA. 

Agraïts i desitjant-los sort, centenars d'afeccionats han acomiadat als jugadors del Barça aquest matí a l'aeroport abans que marxessin cap a Madrid.  La mateixa imatge s'ha vist també a l'arribada a la capital. Abans de les nou de la nit, el Barça podria proclamar-se per vint-i-tresena vegada  campió de Lliga. 

La Pedrera estrena demà una proposta per fer lluïr els badalots del seu terrat cada nit, un dels element més significatius de l'edifici d'Antoni Gaudí. Es tracta d'un espectacle que combina vídeo, llum, i música, apostant així per la tecnologia al servei dels edificis patrimonials.  Amb aquesta proposta marxem! Que vagi molt bé la setmana! Bona tarda

Un dels grans exponents del post-graffiti, l'artista d'art urbà cubà-novaiorquès, Jorge Rodríguez de Gerada, exposa aquests dies a la Galeria N2 de Barcelona. A Deep-surfaces, Rodríguez de Gerada hi presenta el color, fins ara molt poc freqüent en la seva obra, present arreu del món. 

És el més antic dels que funcionen a Espanya, supera un pendent màxim de 45 graus a una velocitat de 20 km/h. És l'Aeri de Montserrat que avui està d'aniversari... 85 anys. Únicament va deixar de funcionar durant la guerra civil...

Tarraco Viva, un dels festivals de recreació romana amb més renom d'Europa, centra aquest cap de setmana a Tarragona els seus principals actes. Una de les voluntats dels organitzadors és descriure amb la màxima rigurositat històrica com vivien els romans.

Arribem a l'equador de la campanya, i els partits celebren els seus actes centrals aquest cap de setmana... últims cartutxos per animar el vot i els suports. Les estelades, la llengua, i el procés sobiranista han marcat els missatges d'aquest dissabte. Les crides per aconseguir el vot descontent i l'indecís fan marcar perfil propi a cada marca política.