Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Un aparell prediu als epilèptics quan tindran una crisi, i els evita caigudes i lesions. Augmenta la pressió sobre els centres sanitaris per la pandèmia de la Covid-19. La tinença compartida i la cohesió social, possibles solucions a la manca d'habitatge. Ansu Fati es lesiona en el partit que va guanyar el Barça al Betis (5-2).

El nombre de casos detectats per PCR i la pressió als hospitals continuen sent alts. Les farmàcies catalanes estan en converses amb Salut per fer proves d'antígens i descongestionar els CAP. La Generalitat vol obligar a fer pràctiques i exàmens a Catalunya, però les FP online s'hi oposen. Catalunya continua en estat d'alerta per pluges i s'ha activat l'alerta del pla INUNCAT.

Salut fa marxa enrere i seran els sanitaris els que supervisaran les automostres de PCR als alumnes dels instituts de Catalunya, després de l'oposició dels mestres a fer-ho ells.

104 morts per la Covid-19 a les últimes hores a CatalunyaSalut assumirà la supervisió de les automostres als estudiants de Secundària. El PP presenta una esmena a la totalitat dels Pressupostos, mentre ERC no els bloquejarà. Koeman defensa Messi de les crítiques.

Els llits de crítics dels hospitals privats s'integren de nou a la xarxa pública de Salut. El personal sanitari supervisarà els autotestos a les escoles. La negociació dels Pressupostos divideix els partits independentistes. Per KoemanMessi és el millor del món.

Catalunya continuarà sota el toc de queda durant quinze dies més. Salut no es planteja, de moment, aixecar les restriccions i es prorrogarà el tancament perimetral. Tampoc no es començarà la desescalada fins que no es consolidi la corba a la baixa de la pandèmia.

Els mestres demanen que la Generalitat contracti personal sanitari perquè no siguin ells qui hagin de fer les proves PCR als seus alumnes d'institut. França duplica els efectius policials a les fronteres per lluitar contra el terrorisme gihadista. El sector cultural reivindica que la seva situació és insostenible.

França reforçarà els controls fronterers amb Catalunya per a lluitar contra el terrorisme gihadista. Els últims atemptats a França posen en alerta màxima els Mossos, que demana extremar la seguretat. Col·lapse al web de cita prèvia per obtenir la TIE (Targeta d'Identificació d'Estrangers) que ha fet crèixer un mercat negre. La cultura reivindica més ajuts per a sobreviure. El Barça, a un pas dels vuitens de la Champions,

La pandèmia sembla que baixa d'intensitat, gràcies a l'efecte de les restriccions. Però, als hospitals augmenten els ingressos i les morts per Covid-19. Mentre algunes Comunitats Autònomes demanen el confinament domiciliari. El mateix dia que s'han conegut les dades de l'atur que pugen, la pitjor dada des d'abril de 2016.

L'atur puja a Catalunya fins al mig milió de persones. La pandèmia agreuja l'accés a l'habitatge. Continuen buscant els dos tripulants d'una avioneta desapareguda ahir quan viatjava d'Eivissa a Reus.

La velocitat de propagació de la Covid19 baixa a Catalunya, però s'incrementa l'atur, mentre no disminueixen els ingressats als hospitals i els morts per coronavirus. Pendents dels resultats definitius de les eleccions presidencials als Estats UnitsTer Stegen rep l'alta mèdica i entra a la convocatòria del partit del Barça contra el Dínamo de Kíev.

  • La consellera de Salut, Alba Verges, anuncia que el "canvi brusc" dels indicadors no permet canviar tram
  • La velocitat de contagi ha superat aquest dijous el limit marcat de 0'9
  • El Govern fa una crida a "no sortir de cap de setmana"
  • L'obra treu a la llum la violència de gènere, el desig sexual i la realitat social més amagada

La posada en escena respon a una mirada molt personal i gens convencional

  • A la primera la restauració podrà obrir fins a les 21.30 sense límit d'aforament a terrasses i la cultura ho farà al 50%
  • Limitació del 30% als gimnasos i lliure mobilitat a partir de la fase 3 el 21 de desembre