Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El govern confirma la reobertura de bars, restaurants i el sectgor cultural amb limitacions d'horari i d'aforament, a partir de dilluns. El Congrés aprova la llei d'Educació que blinda la immersió lingüística. Els tràmits per les adopcions internacionals, paralitzats per la pandèmia. Messi es queixa de què l'acusin de ser qui controla tot el Barça.

Aragonès Budó intenten rebaixar la tensió entre ERC i JxCat, després de les desavinences per la filtració de l'esborrany del pla de desescalada, mentre la ciutadania i els sectors econòmics afectats per les restriccions esperen la decisió final de flexibilització de les mesures.

Quins tipus de testos poden fer les farmàcies?

Entrevista a Núria Bosch, Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

La vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, Núria Bosch, espera pactar un protocol amb l’administració que permeti a les farmàcies fer testos d’antígens, entre altres proves diagnòstiques. Núria Bosch ha negat que hi hagi cap interès econòmic en aquest oferiment com s’ha denunciat des del Consell d’Infermeres i Infermers de Catalunya. També ha confirmat que meitat de desembre es comercialitzarà a Espanya uns test serològics, tipus autotest, però que requeriran prescripció mèdica.

Creix la indignació al carrer de diversos sectors afectats pel desconcert que provoca el pla de desescalada del govern que ha provocat que ERC JxCat s'acusin mútuament de filtrar-lo. Investigadors de la Vall d'Hebron identifiquen biomarcadors per a detectar el risc de patir càncer de mama. El tribunal que jutja els atemptats del 17-A visiona les imatges de l'atropellament a la Rambla. Espanya goleja Alemanya per 6 a 0.

El esborrany del pla de desescalada enfronta els socis de govern, mentre que des dels sectors més afectats pel tancament i les mesures el rebutgen. Els mossos declaren al tribunal del judici pels atemptats del 17-A com les furgonetes van ajudar a identificar els terroristes. Un equip de la Vall d'Hebron presenta un estudi per la detecció precoç del càncer de mama. Espanya goleja Alemanya, 6 a 0

La desescalada podria començar dilluns, segons l'esborrany que ha preparat la Generalitat, i que inclou una reobertura gradual de la restauració. També el govern català ha comprat 8 milions de testos d'antígens per fer proves massives a la població.

Els bars i restaurants podran obrir un 30% del seu aforament i fins a les 17 hores, a partir de dilluns. Destituïda la cúpula de Treball, després del desgabell en la gestió de les ajudes als autònoms. Empleats i clients, preocupats per la possible absorció del Banc de Sabadell pel BBVA. Espanya se la juga amb Alemanya, sense Busquets ni Fati.

El govern prepara un pla de desescalada per a una reobertura parcial per la restauració, la cultura i l'esport a partir de dilluns. Declaren una vintena de mossos ferits a l'explosió d'Alcanar en el judici contra els acusats pels atemptats del 17-A. El BBVA es pot convertir en la segona entitat bancària espanyola si absorbeix el Banc de Sabadell. Espanya està obligada a guanyar Alemanya per ser a la fase final de la Lliga de les Nacions.

Competició entre laboratoris farmacèutics per ser els primers en disposar de la vacuna contra la Covid-19. Catalunya s'acosta als objectius epidemiològics, mentre Salut es planteja la desescalada. El mateix dia que el BBVA i el Banc de Sabadell negocien la seva fusió.

La farmacèutica Moderna diu que la seva vacuna contra la Covid-19 té un 94.5% d'eficàcia, mentre el govern anuncia una desescalada gradual. Comença el Gran Recapte del Banc dels Aliments. L'Eurocambra inicia els tràmits pel suplicatori sobre PuigdemontComín PonsatíJoan Mir, nou campió del món de MotoGP.

La farmacèutica Moderna assegura que la seva vacuna és efectiva al 94,5% per prevenir la Covid-19. El mateix dia que baixa la velocitat de contagi de Catalunya, però les UCI segueixen en tensió. Comença el Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments per la situació d'emergència causada per la crisi econòmica provocada per la pandèmia. Arrenca el suplicatori de PuigdemontComín Ponsatí al Parlament Europeu. Joan Mir, nou campió del món de MotoGP.

El risc de rebrot baixa dels 500 punts a Catalunya i la velocitat de contagi se situa en 0,80. Els contagis es redueixen considerablement, però no els ingressos i les morts. Aquest dilluns comença una nova edició del Gran Recapte, marcada per la crisi de la Covid-19. Els Mossos d'Esquadra alerten d'un nou tipus de terrorisme internacional que ja arribat a Catalunya, el 'nacionalisme blanc'. Fa 60 anys de la mort del mític Clark Gable.

Catalunya supera els 15.000 contagis de covid-19 des de l'inici de la pandèmia. El risc de rebrot continua a la baixa. Els centres d'estètica han tornat a obrir després de les restriccions. Bars i restaurants continuen tancats. Dol al món de l'esport per la mort de Josep Lluís Vilaseca als 90 anys.

PIMEC autònoms amenacen el govern de la Generalitat amb demandes per les pérdues ocasionades per les restriccions el dia que entra en vigor una nova pròrroga de les mesures contra la Covid-19.

Els testimonis dels atemptats de Barcelona Cambrils protagonitzen la quarta jornada del judici contra tres dels acusats. Trapero fa autocrítica en la seva tornada com a major dels Mossos d'Esquadra. El 24 de gener, les eleccions del Barça. El World Press Photo arriba a Barcelona.

Josep Lluís Trapero torna a ser el major dels Mossos d'Esquadra, després de 3 anys de la seva destitució per l'executiu de Rajoy i d'haver estat absolt. Declaren els testimonis dels atemptats de Barcelona CambrilsPedro Sánchez anuncia la convocatòria de 10.000 places per a reforçar el sector sanitari. Les eleccions al Barça seran el 24 de gener.