Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El TSJC ha de prendre una decisió definitiva sobre la data de les eleccions. Aquesta mitja nit comença la campanya electoral per a les eleccions del 14F en la que podran participar els líders independentistes empresonats ja que avui se'ls ha concedit el tercer grau i demà ja podran sortir de la presó. El govern assegura que les eleccions seran segures, malgrat insisteixen que no se celebraran en l'escenari més favorable. Es faran testos d'antígens als membres de les taules i se'ls lliurarà material i roba protectora. La pandèmia fa pujar l'atur a Catalunya en 132.000 persones més durant l'any 2020. Les plantes que esterilitzen residus sanitaris estan desboradades i aviat hauran de trobar alternatives per gestionar les restes que han crescut un 200% per la pandèmia. El Barça guanya el Rayo Vallecano i ja és a quarts de final de la Copa.

  • ERC ha arrancat l'acord perquè només assisteixin presencialment les persones del mateix municipi
  • El Govern reuneix la taula de partits de forma telemàtica a poques hores de l’inici de la campanya
  • Ciutadans i En Comú Podem han plantejat sense èxit renunciar als actes electorals amb públic

Aquesta nit comença la campanya electoral per les eleccions del 14F en la què hi podran participar els líders independentistes empresonats als que avui se'ls ha concedit el tercer grau i demà ja podran sortir de la presó. El govern assegura que les eleccions seran segures, malgrat insisteix que no se celebraran en l'escenari més favorable. La Covid fa augmentar l'atur en 132.000 persones més a Catalunya durant l'any passat. Les plantes que esterilitzen residus sanitaris estan desbordades i aviat hauran de trobar alternatives per gestionar les restes que han crescut un 200% durant la pandèmia. El Barça passa a quarts de final de la Copa, després de guanyar el Rayo Vallecano (1-2).

Catalunya es quedarà sense reseves de vacunes aquesta setmana. Això obliga a retardar l'administració de la segona dosi a més de 10.000 persones a causa del retard del subministrament de les farmacèutiques. Continua la polèmica si es pot saltar-se el confinament municipal per assistir a mítings dels partits polítics. Salut calcula que la soca britànica serà predominant al mes de març.- Miquel Iceta, nou ministre de Sanitat.

El govern proposarà demà un acord amb els partits polítics per prioritzar els actes telemàtics i limitar els mítings amb veïns dels municipis on se celebrin. Miquel Iceta ja és nou ministre de Política Territorial, en substitució de Carolina Darias. Dilluns podria exhaurir-se l'estoc de vacunes a Catalunya sinó n'arriben de noves, segons ha dit Salut que alerta del retard de les farmacèutiques.

El govern proposarà a una reunió que celebrarà demà amb els partits polítics un acord per prioritzar els actes electorals telemàtics i limitar els mítings amb militants i simpatitzants dels municipis on s'hi celebrin. Tanmateix, el dret a la participació és un dret fonamental. Miquel Iceta ha pres possessió com a nou ministre de Política Territorial, en substitució de Carolina Darias que passa a la cartera de Sanitat, en lloc de Salvador Illa, candidat del PSC a les eleccions a Catalunya. Iceta s'ha marcat aconseguir una Espanya forta en la unitat i orgullosa de la seva diversitat. Dilluns podria exhaurir-se l'estoc de vacunes contra la Covid-19 a Catalunya sinó n'arriben de noves. Salut alerta del retard de les farmacèutiques al fer l'entrega de les comandes. El candidat a la presidència del Barça, Toni Freixa, diu que les eleccions no són cosa de dos.