Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Incidents al Parlament. Declaren davant el jutge 5 dels detinguts.

Catalunya, la més endeutada. El deute de les comunitats autònomes marca un rècord històric el primer trimestre.

Retallades sanitàries. El Parc de Salut Mar presentarà un ERO que afectaria 194 treballadors.

Un estiu sense talls. Endesa factura un 15% menys pel tancament d'empreses arran de la crisi.

Ricky marxa a la NBA. El base del Barça jugarà a Minnesota les 4 pròximes temporades.

Avui és el dia després d'ahir. Una evidència que no es queda només amb el joc de paraules. Com recull tota la premsa, ahir es van produir uns fets absolutament excepcionals i greus; uns fets que marquen un abans i un després. I hi haurà conseqüències. El mateix president Mas ha anunciat que el govern serà inflexible, denunciarà i portarà a la fiscalia les persones que ahir van assetjar, insultar i agredir els diputats del Parlament de Catalunya.

El conseller d'interior reconeix errors en l'operatiu policial de control ahir al Parlament. Felip Puig denuncia nous fenòmens de violència que s'amaguen sota el pacifisme i que utilitzen tàctiques de guerrillla urbana.

Els nens majors de 10 anys són els més vulnerables als efectes nocius del sol. Sovint molts pares no els inculquen que protegir-se és necessari. Ho recull un informe de l'Associació Espanyola contra el càncer, que assenyala també que durant l'ultim any els càncers de pell han augmentat un 7%.

Arrenca a Barcelona el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia. El Sónar, que camina cap a un retorn a la música techno, acollirà duran 3 dies més de 155 artistes que ompliran els escenaris de Barcelona i L'Hospitalet.

Sandro Rosell ha fet balanç de la seva primera temporada al capdavant del Barça i ha llegit l'esperada resposta institucional al Reial Madrid. El president blaugrana ha dit que el club blanc ha sobrepassat el límit i ha amenaçat amb trencar relacions si es repeteixen els atacs al Barça.

S'investigaran els fets: La Fiscalia obre diligències per estudiar les agressions a diputats

Tranquil·litat al Parlament: La majoria dels diputats han entrat a peu o en cotxe oficial

Pla pilot a les escoles: Alguns centres tindran dispensadors de crema solar

Sònar 2011: La música electrònica pren Barcelona fins diumenge

Sandro Rosell fa balanç: diu que el Madrid ha s'ha passat de la ratlla i amenaça amb trencar relacions si continuen

  • EL PARLAMENT ASSETJAT. El govern arriba amb helicòpter. Insults i agressions amb pintura
  • Mas-Colell i els pressupostos. Nega que el projecte del govern desmantelli l'estat del benestar
  • Comença la selectivitat. El castellà obre les proves. 30.000 alumnes s'hi presenten
  • Avenç contra la sida. Identifiquen 6 gens claus. Permetran fabricar fàrmacs
  • Festa al Palau. El Regal Barça celebra amb l'afició el títol de Lliga aconseguit a Bilbao
  • Tensió a les portes del Parlament de Catalunya on avui ha començat el debat dels pressupostos del 2011, marcats per les retallades. Centenars de persones s'han concentrat a l'exterior del parc de la Ciutadella per impedir l'accés dels diputats. El setge ha obligat al president de la Generalitat, la presidenta del Parlament, i diversos consellers i diputats a arribar-hi en helicòpter . Els que han arribat a peu han estat rebuts amb escridassades i insults. A Joan Boada i Montserrat Tura els han ruixat amb esprai. Hi ha 36 ferits, 12 són mossos./La protesta obliga a canviar l'ordre del dia del ple, que ha arrencat amb el debat amb les esmenes a la totalitat dels pressupostos que han presentat tots els grups excepte el PP./Uns 30mil estudiants catalans fan des d'avui i fins divendres les proves de selectivitat. La novetat d'enguany és que, per primera vegada, uns 3mil alumnes de Formació Professional podran examinar-se'n/4 persones han mort i una més està desapareguda arran de l'accident d'un helicòpter a Andorra./30mil alumnes catalans han començat, aquest matí, els exàmens de selectivitat./Investigació sobre la sida: permetrà preveure l'evolució de la infecció en cada pacient./Els passatgers que agafen un avió de Ryanair a l'aeroport de Girona no poden facturar les maletes perquè el personal de terra./El Barça de bàsquet conquereix a Bilbao la setzena lliga de la seva història./En futbol, avui Cesc Fàbregas ha fet un acte publicitari a Madrid./El Granada i l'Elx es disputen entre avui i dissabte l'última plaça a primera divisió

    Setge al Parlament: Mas, de Gispert i alguns consellers arriben en helicòpter

    Arrenca el debat: Mas-Colell nega que els pressupostos desmantellin l'estat del benestar

    Começa la selectivitat: Per primera vegada els alumnes d'FP s'examinen per apujar nota

    Investigació sobre la sida: Permetrà preveure l'evolució de la infecció en cada pacient

    Campions de l'ACB: El Barça guanya la seva setzena lliga en superar el Bilbao al tercer partit per 55 a 64

    Cadena humana per impedir que els diputats catalans entrin al Parlament i aprovin demà les retallades als pressupostos. Des de diferents punts de Barcelona, membres dels indignats, com els que sortien de la Diagonal, han anat cap el Parc de la Ciutadella. La policia l'ha desallotjat n'ha tancat les portes./El president del Congrés llença un ultimatum a PP i PSOE perquè abans del 30 de juny renovin el TC./30 mil estudiants catalans comencen demà la selectivitat./Els turistes que pateixin furts a Barcelona ho podran denunciar al mateix hotel on s'allotgen./A l'àrea del Montseny de l'AP7 hi fan el primer aparcament vigilat per a camions d'una autopista espanyola./Catalunya Caixa i Unnim han desmentit la intervenció del Banc d'Espanya que publica un diari./El TC avala la retallada salarial del 5% dels funcionaris./Els preus al mes de maig ni han pujat ni han baixat, tant a Catalunya com a Espanya./La plataforma d'afectats per la hipoteca ha impedit aquest matí el desnonament d'un veí./El Barça vol sentenciar el títol de l'ACB aquesta mateixa nit./Thiago Silva, que assegura que el Barça l'ha trucat./A l'Espanyol, Mauricio Pochettino signarà el proper dijous la seva renovació./La "Vuelta" Ciclista a Espanya estrenarà enguany trofeu pel guanyador./El norueg Thor Jushop ha guanyat aquesta tarda la 4a etapa del Tour de Suïssa./J.M. Serrat ha estat investit doctor "honoris causa" per la UPF./L'Institut d'Estudis Ilerdencs ens convida a rememorar els anys de la República catalana./Aquesta nit al programa 59", un dels convidats serà Xavier Garcia Albiol.

    Preus estancats: Ni pugen ni baixen respecte al mes passat

    Crisi al Constitucional: el president del Congrés dóna a PSOE i PP 15 dies per pactar

    Denúncies desde l'hotel: Ho podran fer els turistes per evitar-se cues a les comissaries

    Últim esforç: 30.000 alumnes catalans comencen demà les proves de la selectivitat

    A un pas del títol: El Regal Barça vol sentenciar avui a Bilbao la final de la lliga ACB

  • OPERACIÓ SORTIDA. Més de 500 mil vehicles. La pluja complica l'operació
  • Pla renove neumàtics. 80 euros de subvenció. S'han de canviar les 4 rodes
  • Malestar pels pactes. El PSC acusa a CiU. El PP manarà a la Diputació
  • Declaració davant el jutge. Diu que no volia matar que només el volia espantar
  • Stoner mana a Silverstone. L'australià és el més ràpid als entrenaments lliures de MotoGP
  • L'entesa PP- CIU s'escenfica amb un nou acord, la Diputació de Barcelona, on es reparteixen els càrrecs més importants. Per primera vegada a la democràcia no la presidirà el PSC, sino CiU. Un nou acostament que ha provocat avui un intercanvi de retrets entre nacionalistes i els socialistes./Duran i Lleida nega que la federació nacionalista s'entregui al PP. Defensa que si pacten amb ells és perquè els socialistes estan tancats en banda./El futur del PSC passa pel congrés que celebraran a l'octubre. Avui, el president del grup socialista Joaquim Nadal ha apostat perquè el PSC tingui llibertat de vot al Congrés quan els temes a debat afectin Catalunya./Demà es constitueixen la majoria d'ajuntaments catalans i molts apuren fins l'últim moments per determinar-ne com quedaran constituïts. A Tarragona finalment l'alcaldia serà pel socialista J.F Ballesteros./ És un dels 46 extintors que SOS Racisme repartirà a diferents municipis catalans. Avui ho ha fet a Badalona, on ha guanyat el popular Garcia Albiol./Tal i com estava previst, el Govern ha aprovat per decret la reforma de la negociació col·lectiva, però amb retocs d'última hora./No es venen pisos i per tant, tampoc mobles. En l'última dècada la facturació del sector a Catalunya ha caigut a la meitat./La policia nacional ha desarticulat la cúpula a Espanya de l'organització d'activistes informàtics "anonymous". Hi ha tres detinguts a Arenys de Mar, Alacant i Almeria./ El detingut per la mort del jove de 25 anys, al Bar Casa Pepe de Girona, diu que només volia espantar-lo./ Segons trànsit 510 MIL vehicles sortiran de l'àrea metropolitana per la segona Pasqua./El Ministeri d'Industria obre avui el termini per accedir a les ajudes del Pla Renove de pneumàtics./"Si la Generalitat vol millorar el servei de rodalies, ho haurà de pagar Catalunya" així ho ha dit el Secretari d'Estat d'Infraestructures Víctor Morlán./Primer pas cap al títol: El Regal Barça s'avança a la final de l'ACB en superar el Bilbao per 74 a 64./El públic del Palau es va manifestar ahir en contra de les retallades previstes per la junta de Rosell per les seccions./Una altra secció del Barça, la de futbol sala, també comença a lluitar pel títol de lliga./Cesc Fàbregas: Arsene Wenger li ha dit que no el retindrà a l'Arsenal./Al mundial de Motogp han començat a Silverstone els entrenaments del Gran Premi del Regne Unit./A Queen's,Verdasco s'està jugant la plaça per semifinals amb Roddick./Un nedador gironí de llarga distància marxa avui cap a Nova York per participar a la marató en natació de l'Illa de Manhattan: Miquel Sunyer

    L'entesa entre el PP i CIU s'escenfica amb un nou acord, la Diputació de Barcelona, on convergents i populars es reparteixen els càrrecs més importants.

    Per primera vegada a la democràcia no la presidirà el PSC, sino CiU.

    Duran i Lleida nega que la federació nacionalista s'entregui al PP: diu que pacten amb ells perquè els socialistes estan tancats en banda

    La venda de pisos,sota mínims: cau prop d'un 30% a l'abril. La crisi afecta el sector del moble

    Cop contra Anonymous Espanya: Els 3 detinguts atacaven webs d'arreu del món

    Operació sortida: uns 500 mil desplaçaments. Activat el pla inuncat

    Primer pas cap al títol: El Regal Barça s'avança a la final de l'ACB en superar el Bilbao per 74 a 64

    ELS CONVENIS NO AGRADEN. Patronal i sindicats en desacord. El govern aprova demà el text

    Ningú no està content. El text de la reforma de la negociació col·lectiva que aprovarà demà el govern ha rebut crítiques de totes bandes. Per la patronal, els sindicats segueixen tenint massa poder a les empreses, i per als sindicats la proposta que fa el govern ignora algunes de les fites claus que garanteixen els drets dels treballadors. Políticament, el govern, que defensa el text, tampoc ho te fácil per convalidar l'esborrany al Congrés. Ni a PP ni a CiU els complau.

    Ballesteros repetirà. CiU no pactarà amb el PP. El PSC governarà en minoria

    Josep Fèlix Ballesteros repetirà com a alcalde de Tarragona. Aquesta tarda CiU ha anunciat que NO pactarà amb el Partit Popular i es quedarà a l'oposició. Es respecta així la llista més votada, tal i com demanava la direcció de CiU. Tot i quedar-se fora de l'ajuntament de Tarragona, el PP ha estat l'únic partit que ha garantit el suport a la tramitació dels pressupostos d'Artur Mas.

    Canvi de plans. L'ordinador serà de l'escola, no de l'alumne

    Ensenyament liquida el projecte educatiu del tripartit. El material informàtic d'escoles i instituts serà propietat del centre. Els estudiants compartiran ordinadors enlloc del programa 1x1, un ordinador portàtil per a cada alumne.

    Contra el mosquit tigre. Tractaments preventius. L'aigua afavoreix la plaga

    Diferents municipis de Catalunya comencen a pendre mesures contra la proliferació del mosquit tigre. Les abundants pluges d'aquesta primavera fan tèmer que enguany aquesta plaga pot ser especialment intensa.

    Arrenca la final de l'ACB. Barça i Bilbao juguen el primer partit a les 20:45 per Teledeporte

    El Regal Barça i el Biskaia Bilbao Basket comencen a disputar-se aquest vespre al Palau Blaugrana la final de la lliga ACB. Els blaugrana, que tenen el factor pista a favor, surten com a favorits davant l'equip que ha donat la sorpresa enguany. Abans del partit hi haurà una protesta de les seccions no professionals del club per les retallades previstes per la directiva

    El ministre de Treball, Valeriano Gómez, ha entregat als sindicats la proposta del projecte de reforma de negociació col·lectiva, avui, un dia abans que el consell de ministres l'aprovi per decret. I el text, de moment, no satisfà ningú.CCOO i UGT creuen que la normativa no anirà enlloc sense consens i la patronal, fa un pas enrera. S'hi han afegit centenars d'indignats que protesten a les portes del Congrés./De retallada de proporcions inèdites ha definit la CE la tissorada del govern català./La Generalitat canvia el model de digitalització a les aules pel curs 2011-2012: no hi haurà un portàtil per alumne sinó pel centre./ El sector de flequers assegura que, la proliferació de botigues que venen pa i no són fleques, ha provocat el tancament del 30% dels forns de pa en 3 anys... Avui, han aconseguit que el conseller d'Empresa i Ocupació es comprometés a fer complir la normativa relativa a les condicions sanitàries i de salubritat que fan falta per vendre pa./ Els indignats no s'acaben de posar d'acord i han ajornat a divendres la decisió d'aixecar la plaça Catalunya./ Els pressupostos que es debatran al Parlament la setmana vinent no té el suport de la majoria de grups parlamentaris./ Trias i Hereu han signat un document que els compromet a consensuar./ Una noia d'uns 25 anys ha aparegut morta aquest matí a Lleida amb un fort cop al cap./L'entrada en vigor de la prohibició del vel islàmic a aquesta ciutat ja només depèn de l'ajuntament./El Regal Barça i el Biskaia Bilbao Basket comencen aquesta nit al Palau Blaugrana el duel per fer-se amb la Lliga ACB. Abans del partit hi haurà una protesta de les seccions no professionals del club per les retallades previstes per la Directiva./ L'Espanyol segueix avançant en la planificació de la temporada. Ahir el club blanc-i-blau va anunciar la contractació de Toni Jiménez./En tennis, Rafa Nadal ja ha començat la temporada d'herba/ Madame Melville és una de les diverses estrenes teatrals d'anit a Barcelona./ També s'estrena l'obra en homenatge a Rafael Alberti del director Salvador Tàvora.