Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Barça-Madrid d'aquesta nit escalfa motors i als voltants del Camp Nou es respira ambient de clàssic. Pel que fa als equips; el Barça ha fet una suau sessió d'entrenament aquest matí al Camp Nou mentre que el Reial Madrid ha sortit a estirar les cames a la Ciutat Esportiva del Barça. La venda d'entrades continua a bon ritme i l'estadi s'omplirà.

Més de 80 afectats per l'estafa d'una agencia de viatges de Granollers preparen una denúncia col.ectiva. El propietari els venia billets falsos i es quedava els dinerns. la majoria dels estafats són llatinoamericans que havien pagat entre mil i 6 mil euros per a anar a veure la familia. Molts no han pogut marxar però alguns no poden tornar i temen perdre la feina.

Ajuntament, associacions de veïns i comerciants del barri de gràcia de barcelona impulsen una campanya perquè les festes se celebrin amb civisme. Hem comprovat amb una patrulla de la Guàrdia Urbana com la venda il·legal de llaunes s'ha reduit.

La Supercopa en joc. El Camp Nou viurà un gran ambient amb el Barça-Madrid.

Supercopa de luxe. Barça i Madrid es juguen el primer títol de la temporada en un Camp Nou ple.

Més de 80 estafats. Desapareix el propietari d'una agència que els cobrava entre 600 i mil euros per bitllet.

Festes de Gràcia cíviques. Ajuntament i veïns s'aboquen per garantir unes nits tranquil·les.

El President Francés Sarkozy i la Cancellera alemanya Merkel disposats a defensar l'euro davant els atacs dels especuladors. Volen un consell de caps d'estat i de govern amb més poder econòmic real a la zona euro. També acorden un impost sobre les transaccions financeres i demanen un compromís en el sostre de déficit.

PSC, Esquerra i Iniciativa han presentat avui la documentació per forçar que el govern expliqui l'embolic dels canvis en el cobrament de la renda mínima d'inserció. Acusen l'executiu de CiU d'estalviar a costa dels mes desfavorits.

Els termòmetres s'han disparat avui i en algunes comarques catalanes de l'interior han sobrepassat els 35 graus. Davant d'aquesta calor extrema s'aconsella limitar l'exposició al sol, mantenir-se en llocs ventilats, beure liquid suficient i evitar exercisis físics prolongats.

El Camp Nou s'omplirà demà per a la tornada de la Supercopa entre el Barça i el Reial Madrid. Entre avui i demà s'esgotaran les entrades d'un partit que té com a atractius el possible debut de Cesc, el retorn de Mourinho i, sobretot, veure qui aixeca el primer títol de la temporada.

Les dades del PIB del segon trimestre, amb un creixement del 0,2% confirmen que la recuperació econòmica a Espanya va més lenta del previst. També a Europa l'economia funciona a ralentí, avui hem sabut que Alemanya només ha crescut d'una dècima. La notícia positiva és que Espanya ha col.locat una nova emissió de lletres sense problemes i pagant un interès inferior al d'emissions anteriors.

PSC, Iniciativa i Esquerra acusen al Govern de voler estalviar amb els desafavorits pels canvis en el pagament de la renda mínima d'inserció i demanen la compareixença dels consellers de Benestar Social i Empresa i ocupació. El Govern diu que si no haguessin pres mesures contra el frau l'octubre ja no hauria cobrat ningú. A Catalunya un 28% de les 34 mil persones que cobren aquest ajut el podrien perdre.

Les festes de Gràcia arrenquen amb éxit de participació. Tot i la crisi, enguany han guarnit 19 carrers, dos més que l'any passat i han programat més de 600 activitats per a tots els públics. Els organitzadors posen l'accent en les activitats diurnes, sense renunciar als concerts.

La companyia Trànsit Dansa ret homenatge al desaparegut barri barceloní del Somorostro. L'espectacle lloa la bellesa que també pot sorgir de la misèria... i recorda Carmen Amaya, la bailaora que va nèixer entre barraques.

Les taquilles del Camp Nou venen a bon ritme les prop de 10 mil entrades que queden per al Barça-Madrid de demà que decideix el primer títol de la temporada. L'afició blaugrana és optimista de cara a un partit que pot significar el debut de Cesc en un centre del camp amb moltes possibilitats.

L'economia no arrenca. El PIB creix un 0'2% i el consum continua estancat.

La polèmica del PIRMI. PSC, IC i ERC acusen el govern de voler estalviar amb els desafavortis.

Gràcia s'aboca al carrer. Comencen les festes amb més activitats diurnes i per a tots els públics.

Homenatge al Somorrostro. Un espectacle de dansa recorda el símbol de la Barcelona més oblidada.

El Camp Nou s'omplirà. Cues per comprar entrades per al Barça-Madrid on pot debutar Cesc.

La crisi financera fa crèixer la desconfiança cap a la banca tradicional i augmenta els clients de l'anomenada banca ètica. Per frenar els atacs financers, la Unió Europea prohibeix les vendes especulatives a Espanya, Itàlia, França i Bélgica.

Deu ferits greus en dos accidents de transit avui a les comarques de Lleida. Aquests succesos obren un cap de setmana de 3 dies en que s'ha de circular amb molt de precaució perquè s'espera un gran moviment de cotxes.

Diferents ajuntaments de la costa catalana han decidit mancomunar el servei de neteja de l'aigüa de les platges per poder garantir el bany. Les retallades pressupuestaries van fer que l'Agència catalana de l'aigua deixés d'encarregar-se d'aquesta neteja.

A falta de l'oficialització, Cesc Fàbregas serà jugador del Barça les 5 pròximes temporades. El migcampista d'Arenys arribarà diumenge a Barcelona i dilluns serà presentat. L'Arsenal accepta l'oferta del Barça i només un darrer serrell endarrereix l'anunci del traspàs.

Frenar l'especulació als mercats financers. Amb aquest objectiu ha entrat en vigor la prohibició de les anomenades operacions en curt a les borses d'Espanya, França, Bèlgica i Itàlia./El nou sistema per cobrar la renda mínima d'inserció es tractarà a la diputació permament de la cambra catalana. PSC, Esquerra i Iniciativa l'han convocat per demanar que compareguin el conseller d'Ocupació i el de Benestar i Família./La normalitat ha tornat als carrers de Lloret després dels aldarulls d'ahir i diumenge. Els Mossos hi han desplegat un operatiu especial aquesta nit i han anunciat que, a més, engegaran un pla d'inspecció dels locals per garantir les mesures de seguretat./L'Ajuntament de Badalona prohibirà la venda de begudes alcohòliques en els establiments de menys de 150 metres quadrats a partir de les 10 de la nit./ El volum màxim de trànsit s'espera per demà al matí, diumenge a la nit i dilluns, sobretot, a les carreteres de la costa./La somnolència al volant està al darrera de fins el 20% dels accidents de trànsit./Unió de Pagesos demana al govern espanyol que defensi, amb contundència, la fruita de Catalunya i la resta de l'Estat./Amb els comptes afectats per la crisi i amb despeses afegides per les retallades, els ajuntaments han trobat en la Mancomunitat de Serveis, una fòrmula per estalviar diners... Alguns municipis de la costa fan una neteja conjunta de les platges./El barça continua preparant el primer títol de la temporada. L'anada de la supercopa és aquest diumenge al Bernabeu... Piqué i Busquets treballen per recuperar-se a temps mentre avui tota la plantilla espera que sigui el gran dia, és a dir, el dia en que es confirmi oficilament el fitxatge de Cesc i acabi, per fi, aquest llarg culebrot./L'Espanyol també viu el seu serial particular, en aquests cas al voltant d'Osvaldo./Al circuit de Brno ja han començat els primers entrenaments del Gran Premi de motos de la República Txeca./Roger Federer s'ha acomiadat de la Rogers Cup./El públic català tenia ganes de tornar-la a veure...Luz Casal va actuar ahir al Festival de la Porta Ferrada./

Fre a l'especulació: Europa prohibeix operacions en curt a quatre països

Torna la calma a Lloret: La nit ha estat tranquil·la enmig d'un fort desplegament policial

Descansar bé per conduir: La somnolència, causa del 20% dels accidents de trànsit

Esperant Cesc: L'Arsenal ha de comunicar en qualsevol moment que accepta l'oferta del Barça

L'alcalde de Lloret promet ordenances i reglaments municipals més contundents per lluitar contra els actes d'incivisme. Després dels aldarulls de dilluns, anit tornava a haver-hi enfrontaments entre joves turistes i policia. Es van realitazar 20 detencions i hi ha 22 ferits./Montserrat celebra misses en polonès i xinès pels joves de tot el món que aquests dies visiten la basílica. 10 mil joves cristians, desplaçats a Espanya amb motiu de la trobada amb el Papa a Madrid, aprofiten el viatge per apropar-se a l'Abadia./Els farmaceutics estan preocupats per la baixada d'ingressos dels seus establiments arran de la retallada de la despesa pública. Preveuen una tardor molt complicada amb farmàcies que podrien haver de tancar./Amb casc i vestit de neopré. El president Mas, acompanyat de la seva família ha fet una baixada en ràfting per celebrar el 25è aniversari de l'inici d'aquesta activitat esportiva a la Noguera Pallaresa. Després d'uns dies de vacances a Menorca, el president de la Generalitat dedica uns dies al descans i a diversos actes polítics per tot el territori.

/Amb l'arribada de la temporada d'estiu els xiringuitos de platja es reinventen i oferireixen espectacles en viu a cost cero. Una oferta adaptada a la conjuntura económica que aprofiten tan clients com veïns de la zona./Mentre el el serial Cesc viu un compàs d'espera, un que va viure un cas ben similar la temporada passada ha badat boca. A tres dies de l'anada de la Supercopa, Javier Mascherano ha passat revista. Reconeix que guanyar el primer títol de l'any contra el Madrid els donaria impuls./A L'Espanyol, el serbi Lola s'ha desvinculat avui oficialment del club. I un altre que podria marxar és Osvaldo. Segons el seu representant vol anar-se'n i sembla que la Roma li hauria ofert el triple del que cobra ara, però l'Espanyol només el trapassarà si paguen els 20 milions de la seva clàusula./La Lliga de Futbol podria no començar el 20 d'agost. L'Associació de Futbolistes Espanyols ha anunciat avui que farà vaga les dues primeres jornades si no s'ha arribat a un acord pel nou conveni col·lectiu. Des de la Lliga de Futbol Professional consideren que l'aturada és incomprensible.

20 detinguts i una vintena de ferits en una nova matinada d'enfrontaments a Lloret... El desallotjament d'una discoteca per una avaria elèctrica ha estat l'origen dels aldarulls... Els clients desallotjats han començat a enfrontar-se entre ells i, després, amb els Mossos d'Esquadra. És la segona vegada en una setmana que l'oci nocturn a Lloret acaba derivant en aldarulls./ Les borses europees han remuntat lleugerament, després de la patacada d'ahir, originada pels rumors sobre la qualificació del deute francés./Els tradicionals xiringuitos de platja són, a les nits d'estiu, una bona oferta d'oci on sopar, prendre una copa i gaudir d'espectacles gratuïts, com ara monòlegs, música o teatre./Després d'uns dies de vacances a Menorca, el president de la Generalitat dedica uns dies al descans i a actes polítics als territori. Avui ha participat a Sort d'una baixada en ràfting./Per aconseguir clients, els xiringuitos de la platja ofereixen actuacions de grups de música i de teatre però, sobretot, monòlegs./A Montserrat es noten els efectes de la Jornada Mundial de la joventut, de la setmana vinent a Madrid. Més d'un centenar de grups de cristians d'arreu del món, sobretot europeus, visiten l'abadia on, aquests dies, s'oficien gairebé el doble de misses de l'habitual./Cesc Fàbregas podria convertir-se entre avui i demà en nou jugador del Barça. L'Arsenal hauria acceptat l'última oferta del club blaugrana, de 34 milions d'euros fixes més 6 de variables, i el migcampista d'Arenys està a l'espera que li comuniquin l'acord per viatjar a Barcelona. Després de molts estira i arronsa sembla ser que finalment s'acaba el serial i Cesc vestirà la samarreta del Barça les 5 pròximes temporades./Guardiola recuperarà aquesta tarda els seus internacionals però amb els dubtes de Piqué i Busquets que van acabar tocats després de l'amistós que Espanya va perdre davant d'Itàlia. La bona notícia va ser el debut de Thiago amb la selecció./Sorpresa al Masters 1000 de Montreal. Rafa Nadal ha caigut eliminat, aquesta matinada, a segona ronda; Djokovic, en canvi, segueix endavant./Bryan Ferry va actuar anit al festival de Porta Ferrada amb un repertori d'eficàcia garantida

Més aldarulls a Lloret: El desallotjament d'una discoteca acaba en enfrontaments

Els mercats intenten refer-se: Matí inestable als parquets europeus després de la caiguda d'ahir

Nits d'estiu als "xiringuitos": Aquests establiments de la costa

ofereixen espectacles gratuïts

Amistós inoportú: Piqué i Busquets, dubte per a la Supercopa, i la Lliga, en vaga

Continuen les cues i els nervis a les delegació de benestar social de persones que aquest mes encara no han cobrat la renda mínima d'inserció. També hi ha dificultats per concertar cita de revisió d'expedients de l'ajut./Els disturbis de Londres no han comportat cancel.lacions de viatges a les agencies catalanes. El primer ministre britànic promet mà dura contra els incivics i la policia ha fet ja un miler de detencions./Les agències de viatges tradicionals exploten la qualitat del tracte personal com a fórmula per lluitar contra la competència de les agències que treballen on-line. Aquestes últimes creixen dada vegada més i augmenten les seves facturacions./Una de les destinacions preferides a l'estiu és la platja. I com cada any, els experts ens continuen recordant els perills del sol. Les cremades solars estan relacionades amb el melanoma, el càncer de pell més agressiu.Però els rajos de sol, presos amb moderació, també pot prevenir moltes malalties./El pacte fiscal i les solucions a la greu situació económica son dues de les prioritats de Convergència i Unió. Així ho ha explicat avui el candidat a les properes eleccions, Josep Antoni Duran i Lleida, que nega que una possible entrada al govern d'Espanya sigui cap prioritat./Cesc Fàbregas és molt aprop de convertir-se, ara sí, en jugador del Barça. El club blaugrana ha apujat la seva oferta i l'acord amb l'Arsenal està gairebé tancat. El jugador està a l'espera d'una trucada per viatjar cap a Barcelona./La selecció espanyola de bàsquet va guanyar el primer amistós de preparació per l' Europeu de Lituania./Una celebració més veïnal, familiar i rigorosa en la despesa. Així preparen enguany la Festa Major del barri de Gràcia, a Barcelona, que se celebrarà del 15 al 21 d'agost.

L'ampli desplegament policial ha evitat una nova nit d'aldarulls a Londres. La violència, però, s'ha traslladat a altres ciutats, com ara Manchester o Birmingham, i els detinguts podrien arribar al miler. Els turistes catalans que viatjen a Anglaterra i els anglesos que tornen a casa confien en què el conflicte s'acabi aviat./L'Ibex 35 cau i les borses europees es mantenen en verd, en un matí ple d'alts i baixos./La contractació de viatges per internet guanya terreny a les agències convencionals. Aixó no en suposa, però, la desaparició./A Roda de Barà, la crisi a l'empresa que fa la recollida d'escombreries, Cosbapsa, amenaçava amb convertir la ciutat en una deixalleria a l'aire lliure./ L'Espanyol revalida el títol de campió de Catalunya després de derrotar el Barça a la final amb un clar 3 a 0. El jove davanter Thievy va fer els 3 gols que van donar al conjunt blanquiblau la seva sisena Copa Catalunya, igualant ja els títols del Barça./Anit a Almeria la selecció espanyola de bàsquet va guanyar el primer amistós de preparació per l' Europeu de Lituania.Albert Montañés va caure eliminat ahir davant el norTamericà Russell./A les 7 d'aquest vespre, La 2 de televisió espanyola, us oferirà un reportatge especial sobre les interioritats de l'aeroport de Barcelona-El Prat.

La violència és desplaça: calma a Londres però aldarulls a Manchester i Birmingham

Volatilitat a les borses: Alts i baixos a l'Ibex 35 després dels bons resultats de Wall Street

Agència de viatges o Internet? Creix la contractació online però encara hi ha mercat per les agències

L'Espanyol campió: Els de Pochettino revaliden el títol contra el Barça amb un gran Thievy