Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

FGC operarà el servei de Rodalies de Lleida a partir del 2024. Tornen els peatges? El càncer de mama és el més freqüent entre les dones catalanes. El 34% de les dones perden la feina o l'han de deixar i el 70% veuen reduïts els ingressos. Entrevista a Meritxell Bellet, oncòloga del Vall d'Hebron.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, creu que la moció de censura que es comença a negociar de manera formal aquest mateix dimarts "tornarà a destrossar els avenços" del seu any i mig de mandat. Després que el PSC hagi anunciat oficialment l'inici dels contactes amb la resta de partits, Albiol ha assegurat que als grups de l'oposició "no els importa Badalona" i que "van a la seva". En aquest sentit, l'alcalde critica que el PSC s'aliï amb Guanyem, a qui identifica amb la CUP, i creu que les alcaldies de Dolors Sabater i Àlex Pastor, entre 2015 i 2020, no van ser bones per a la ciutat.

  • La majoria de les dones pateixen disfuncions sexuals a conseqüència del procés oncològic
  • El 34% de les dones a qui es diagnostica un càncer de mama perden la feina
  • 7 de cada 10 dones afronta el càncer exclusivament amb els seus mitjans

Si la menstruació deixa d'estar present abans dels quaranta, es considera insuficiència ovàrica prematura, el que coneixem com a menopausa precoç. Els professionals alerten, coincidint amb el Dia Internacional de la Menopausa, de la importància de sotmetre's a un tractament hormonal per evitar les conseqüències físiques greus que a la llarga pot provocar.