Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Moren 3 persones més per Covid a la residència Fundació Fiella, de Tremp, elevant la xifra de morts a 45. D'altra banda, la Generalitat i les patronals de residències recomanen que si els avis surten per Nadal cal que sigui per un mínim de 3 dies. Les entitats socials es bolquen en ajudar als supervivents en l'incendi de la nau ocupada de Badalona, mentre s'està a l'espera de començar l'enderrocament de l'edifici. Dilluns obriran les estacions d'esquí catalanes.

Les estacions d'esquí acorden l'obertura de les pistes dilluns vinent conscients que "les restriccions de mobilitat els posa les coses molt difícils". Diuen que ho fan per responsabilitat amb l'economia del territori.

Les entitats i associacions de Badalona es bolquen en assistir les desenes de persones que malvivien a la nau arrassada per l'incendi. Les administracions han posat a la seva disposició espais per acollir-los i treballen en el seu reallotjament. L'ajuntament de Barcelona calcula que hi ha més de 70 assentaments semblants al sinistrat a Badalona. Les estacions d'esquí catalanes obriran el dia 14, després de veure's obligades a ajornar el començament de la temporada per les restriccions. Els laboratoris Astrazeneca Sputnik s'alien per combinar les seves vacunes. El Barça, obligat a guanyar el Vila-real.

3 morts i 7 ferits greus en l'incendi de la nau ocupada a Badalona on hi vivien més de cent persones. Els bombers donen per acabada la feina tot i que hi ha zones on no hi han pogut accedir pel risc d'esfondrament. Persones que hi habitaven i entitats que els donen suport reclamen solucions davant l'ajuntament. L'INE eleva fins a 45.684 la xifra de morts per la primera onada de Covid. El mateix dia que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, anuncia que les primeres vacunes anticovid arribaran a Espanya abans del 10 de gener.

Un incendi provoca la mort d'almenys 3 persones i una vintena de ferits. El sinistre es va produir anit a l'interior d'una nau d'oficines abandonada a Badalona on hi vivien un centenar de persones. Les entitats veïnals acusen l'ajuntament de la ciutat de deixadesa, mentre l'alcalde Albiol ha assegurat que ja s'havia obert un expedient als propietaris de l'edifici. La Generalitat obre un expedient als responsables de la residència de Tremp on hi van morir 42 persones. L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, imputada per pressumptes irregularitats al Consell Esportiu de la ciutat.

  • El Govern admet la possibilitat de reobrir els centres comercials per "esponjar" les zones de compres
  • El Procicat valora ampliar els aforaments d'alguns teatres com el Liceu
  • El relaxament de les mesures es faria als centres "amb una bona ventilació"
  • L'equip de 'L'informatiu', pendent de l’evolució dels afectats per l’incendi a una nau a Badalona
  • Més de 131.000 persones, el 10% de quota, van seguir el programa en directe des de La 1
  • Més proximitat i servei públic, amb la voluntat d’estar al peu de la notícia

Moren tres persones i una vintena resulten ferides en l'incendi d'una nau industrial ocupada a Badalona. El local estava abandonat i hi vivien un centenar de persones. No es descarta que es puguin trobar més víctimes mortals. La Generalitat obrirà un expedient als responsables de la residència Fundació Fiella, de Tremp, on fins ara han mort 42 persones. El PROCICAT estudia una proposta per reobrir els centres comercials. L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, imputada per pressumptes irregularitats al Consell Esportiu de la ciutat.

Feia més d'una dècada que la nau incendiada estava abandonada. Ningú no ha denunciat mai la seva ocupació. Les entitats socials denuncien falta d'atenció social mentre l'Ajuntament de Badalona assegura que ja havia obert un expendient a la propietat.

Els Bombers de la Generalitat han localitzat una tercera víctima mortal a la nau industrial abandonada i ocupada de Badalona que aquesta nit s'ha incendiat. S'ha trobat a la part posterior de l'edificació, al costat oposat on presumiblement va començar el foc.

  • La taxa d’estalvi prevista pel 2020 a Catalunya serà del 17,5 i del 14,5% pel 2021
  • El coronavirus ha modificat els hàbits de consum i el comportament econòmic de les famílies
  • Barcelona concentra la meitat dels primers premis de tot Catalunya
  • Catalunya gastarà més de 404 milions d’euros en el sorteig de 2020
  • La despesa mitjana a Espanya serà de 65,66 euros per persona, una mica menys que l’any passat

Es continua treballant en l'incendi que crema des de les nou de la nit en una nau ocupada al barri del Gorg a Badalona. A hores d'ara està controlat però no extingit. Hi ha dues persones mortes i una quinzena de ferits, tres d'ells greus, però no es descarta que aquesta xifra pugui augmentar perquè encara no s'ha pogut accedir a l'edifici.

Continuen les tasques d'extinció de l'incendi en una nau ocupada del barri del Gorg de Badalona. El balanç provisional és de 2 persones mortes, 3 crítiques i 4 en estat greu. A aquestes hores els bombers ja han donat per controlat el foc, però no hi han pogut entrar a l'interior de l'edifici per risc d'esfondrament. L'immoble està situat a la cruïlla dels carrers Guifré amb Tortosa, al barri del Gorg de Badalona.