Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Indignació i ràbia dels hotelers i restauradors del Ripollès i la Cerdanya pel tancament perimetral decretat pel Procicat per contenir els contagis de covid-19 a les dues comarques. El president de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès, Fran Barroso, ha lamentat que la decisió s'hagi pres quan falten dos dies per Nadal i en un moment en què hi havia un 90% de reserves de mitjana després de l'obertura de fa una setmana de les pistes d'esquí.

  • La resolució contempla el tancament de la restauració, la cultura i les instal·lacions esportives
  • Les trobades de Nadal en aquestes dues comarques es redueixen a 6 persones d’un màxim de dues bombolles
  • Les mesures entren en vigor aquest dimecres i estaran vigents fins al dia de Reis

Per segon any consecutiu, Reus ha repartit bona part del primer premi de la Grossa de Nadal. Catalunya també s'endu una bona part del segon i del tercer. La Fiscalia de Lleida obre una investigació penal a la residència Fiella de Tremp, per pressumpte homicidi imprudent per la mort de 61 persones. Els Fiscals del Tribunal Suprem han firmat els informes en contra de concedir l'indult als líders independentistes condemnats. El Barça juga avui a Valladolid amb la necessitat de guanyar fora de casa a la Lliga.

Una administració de Reus reparteix 240 milions d'euros de la Loteria de Nadal. La major part de dècims s'han repartit a una empresa de Riudecols. Una bona part del segon i del tercer premi tambén han caigut a Catalunya. La Fiscalia de Lleida ha obert una investigació penal a la residència Fiella de Tremp per homicidi imprudent per la mort de 61 persones. El Barça juga avui a Valladolid en busca del triomf per no dir adéu a la Lliga.

  • L’administració 28 de la Rambla Marina de l’Hospitalet reparteix 1,5 milions del cinque premi, 86.986
  • 20 series es venen a un bar xinès de Cornellà
  • Un cinquè, el 37.023, també esquitxa la Llagosta i Vielha
  • Una serie del cinquè premi, el 19.371, es ven a Palamós
  • Comprova el teu dècim al cercador de premis de RTVE i comenta el sorteig amb el hastag #Lotería RTVE

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha signat ja el decret de convocatòria de les eleccions que se celebraran el 14 de febrer. En una declaració enregistrada, ha assegurat que el Govern treballarà en tot el que estigui a les seves mans per garantir que els comicis se celebrin amb la "màxima normalitat possible". Aragonès ha signat el decret en absència d'un president de la Generalitat en el càrrec després de la inhabilitació de Quim Torra.

  • "És una bona manera d'acabar aquest any tan difícil", ha dit la presidenta de la Comissió Europea
  • Espanya començarà a vacunar el diumenge 27 de desembre
  • Les dosis començaran a arribar el dissabte 26 i es repartiran equitativament per totes les comunitats autònomes