Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Comença el pla de vacunació contra la Covid-19 a Espanya. Els interins i els treballadors de la residència de la Feixa Llarga de l’Hospitalet del Llobregat han estat els primers a rebre les vacunes a Catalunya. L'Ajuntament de Barcelona endega una campanya per fomentar l'ús de la moneda ciutadana als comerços de 10 barris de la ciutat. La UAB certifica que l'any es tanca amb un nou rècord de mosquits tigre. Mentrestant, el Barça ha tornat als entrenaments sense Messi que segueix al seu país celebrant el Nadal.

Les primeres dosis de la vacuna contra la Covid-19 ja són a Espanya. La residència 'Feixa Llarga' de l'Hospitalet de Llobregat començarà a vacunar aquest diumenge. La banca està immersa en processos de fusió, digitalització i reducció de plantilla per abaratir costos. Els secrets de la cuina casolana avui, dia de Sant Esteve.

Salut administrarà la primera vacuna contra la covid-19 aquest diumenge a la residència Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat. Els talls de llum constants a barris de Figueres, Girona i Badalona arribaran als tribunals si Endesa no dona solucions. La inseguretat i la circulació superen les condicions econòmiques com a principals preocupacions dels barcelonins.

Diumenge comença la campanya de vacunació a Catalunya. La Generalitat no descarta noves restriccions si les xifres epidemiològiques. Els talls de llum constants a barris de Figueres, Girona i Badalona arribaran als tribunals si Endesa no dona solucions. La inseguretat i la circulació superen les condicions econòmiques com a principals preocupacions dels barcelonins.

  • El Govern aprovarà una primera partida de 4,3 milions en ajuts directes als sectors afectats
  • Alguns alcaldes lamenten que estan pagant la improvisació del Govern per no voler "tancar Barcelona"
  • La consellera Vergés assegura que els contagis s'havien disparat a diferència de la resta del territori
  • El sector turístic assegura que tenien un 90% de reserves per Nadal i diu sentir-se enganyat
  • Protecció Civil demana molta prudència en la mobilitat durant les festes de Nadal
  • Per desplaçar-se entre el 23 de desembre i el 6 de gener entre comarques o fora de Catalunya cal portar un dels certificats del Departament d'Interior
  • La nit del 24 al 25 de desembre i la nit de Cap d'Any el toc de queda s'allarga fins a la 1 de la matinada
  • Aquest any és important seguir les recomanacions per evitar una tercera onada
  • Altres tipus d’activitats hauran de substituir el tradicional Nadal
  • La consellera Alba Vergés ens ha explicat com hauran de ser els àpats de Nadal amb les restriccions existents per la pandèmia

El Govern aprovarà la setmana que ve una primera transferència de 4,3 milions d'euros per articular ajuts directes a empreses dels sectors de la restauració, el turisme i el comerç del Ripollès i la Cerdanya, comarques tancades des d'aquest dimarts per l'augment de casos de covid-19. "Al costat de salvar vides, hem de protegir llocs de treball i el Govern s'ha posat en marxa", ha dit el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda en funcions, Pere Aragonès. Els establiments que han demanat una subvenció prèvia i són a les bases de l'executiu català rebran els diners d'ofici. La resta podran sol·licitar els recursos i rebre'ls "el més aviat possible"

El líder de JxCat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ocuparà finalment el número 1 de la candidatura de la seva formació per la circumscripció de Barcelona en les eleccions del 14 de febrer. No serà, però, el candidat a la presidència de la Generalitat. Aquesta possibilitat la deixa en mans de Laura Borràs. Puigdemont vol que sigui la primera dona al capdavant del Govern català.

Retencions als accessos a les comarques del Ripollès i la Cerdanya pel confinament perimetral, i indignació entre la població i el sector turístic per l'impacte d'aquesta mesura. Les residències de gent gran faran testos d'antígens a tots els interns per blindar-se de cara al Nadal. Alguns cul·lotoris podrien reduir la capacitat d'infecció del coronavirus, segons un estudi de l'hospital Germans Trias i Pujol. El jugador de bàsquet del Barça, Heurtel, arriba en solitari a Barcelona, després de saber-se que estava negociant amb el Real Madrid.

Llargues cues i retencions als accesos al Ripollès i la Cerdanya pel confinament perimetral que ha causat indignació a dos dies de Nadal. Les residències de gent gran intenten blindar-se de cara al Nadal. Aquests dies faran testos d'antígens a tots els residents. Alguns cul·lotoris podrien reduir la capacitat d'infecció del coronavirus, segons un estudi de l'hospital Germans Trias i Pujol. El Barça guanya fora de casa tres mesos després, amb un nou canvi de sistema.